-
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΧΑΛΑΣΕ Ο ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ .... ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ .....
-
Τάκη η Alessandra Ambrosio είναι Βραζιλιάνα και όχι Ιταλίδα
Κατά τα άλλα κρίμα που τα είδαμε κονσέρβα επιφυλάσομαι για περισσότερα σχόλια αύριο -
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το φιναλε στη Βραζιλια μου φαινεται οτι πεφτει μαζι με τις δημοτικες.
Κανονιστε να βλεπουμε κανενα Καρατζαφερη οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το φιναλε στη Βραζιλια μου φαινεται οτι πεφτει μαζι με τις δημοτικες.Κανονιστε να βλεπουμε κανενα Καρατζαφερη οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
-
Μαλλον το πρωταθλημα θα εχει κριθει μεχρι τοτε ως συνηθως...
-
Ελπίζω ο κύριος Πουρναράκης να διαβάσει αυτό ως αύριο:
Σε αντίθεση με την πολύ καλή σας συνήθεια τόσα χρόνια να μη σχολιάζετε όταν βλέπουμε πλάνα onboard, στα δοκιμαστικά του Bahrain η συνήθεια αυτή δε συνεχίστηκε! Ειδικά στο γύρο του Michael Schumacher, ο σχολιασμός δε σταμάτησε ούτε στιγμή. Ελπίζω, όσον αφορά τα in car πλάνα, να επιστρέψετε στα γνωστά, που εσείς ο ίδιος λανσάρατε σαν άποψη για τη μετάδοση του αγώνα!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ελπίζω ο κύριος Πουρναράκης να διαβάσει αυτό ως αύριο:Η εκπομπή έχει και e-mail
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το φιναλε στη Βραζιλια μου φαινεται οτι πεφτει μαζι με τις δημοτικες.Κανονιστε να βλεπουμε κανενα Καρατζαφερη οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
-
ANTE GEIA
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΧΑΛΑΣΕ Ο ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ .... ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ .....Αν και δεν είδα όλο τον αγώνα επειδή ακριβώς ήμουνα στην Μυτιλήνη για δουλείες όσο είδα έπιανε κανονικά. Μιλώ για τη Μυτιλήνη μέσα τώρα έξω δεν έχω ιδέα...
-
Quiz: Ποιός από τους δύο δημοσιογράφους του Alpha που μεταδίδουν εδώ και χρόνια τη Formula1 μετά το τέλος της μετάδοσης αντέδρασε κάπως έτσι για τη δεύτερη θέση της αγαπημένης του ομάδας??
-
Ο αλλος τουλαχιστον παρηγορηθηκε απο την 'αναρριχηση' λες και μεταδιδει ορειβασια
-
στο πιτ στοπ που ο αλονσο περασε τον σουμαχερ ετοιμοι ηταν να πανηγυρισουν!
-
το προσέξατε βλέπω...
-
μια που μιλαμε για τη συγκεκριμενη φαση...
γιατι μου χει δημιουργηθει η εντυπωση οτι απο περσι χαλασαν τα κοζια????οκ, ο παλομπαρινι ειναι ιταλος, δικαιολογειται να χει συμπαθεια προς τη φερραρι την οποια εκφραζει παρα πολυ ηπια...τουλαχιστον ετσι νομιζω! ο τακης γιατι δε βλεπει με το ιδιο ματι τις επιτυχιες της ρενω με αυτες της φερραρι και της μακλαρεν????? αν εχει η φαση μεσα μακλαρεν και φερραρι, ανεβαινει ο τονος της φωνης και αμα παει κατι στραβα το γυρναμε 'κακοτυχια κτλ κτλ'....αν εχει ρενω μεσα, ειναι λες και παμε σε μνημοσυνο!
οκ, το παραδεχομαι, οι φιλοι της ρενω δεν ειναι τοσοι πολλοι οσο της φερραρι και της μακλαρεν...αυτο σημαινει οτι στη ρενω δε θα πρεπει να απονεμονται ευσημα?η και οταν γινεται αυτο θα πρεπει να ναι με το σταγονομετρο?
και δεν τα λεω αυτα επειδη γινονται με τη ρενω! τα ιδια θα γινουν μετα με τη τογιοτα, τη ζαουμπερ κτλ κτλ.....
ναι λοιπον υπαρχουν και λιγοι φιλοι της φορμουλα1 που παρακολουθησαν τη ρενω, στη προκειμενη περιπτωση, απο την αρχη της υπαρξης της ως αυτονομης ομαδας στην φ1 και τη βλεπαν να μαζευει βαθμους με το κουταλι του γλυκου....και αυτοι θελουν να μην καταλαβαινουν ανασες να πιανονται σε καθε προσπερασμα πανω στις αγαπημενες ομαδες των παρουσιαστων!
δε ξερω αν τα ιδια συμβαινουν στα ξενα δικτυα αλλα φανταζομαι οτι και αν ακομα γινεται, ο παρουσιαστης θα βγαινει και θα λεει ξεκαθαρα 'ειμαι οπαδος της τορο ροσσο' και θα εισπραττει την αναλογη καζουρα!
αν ο τακης παραδεχοταν οτι ειναι πχ μακλαρενικος, πρωτος εγω θα του στελνα τηλεφωνο αναρτησα το σαββατο!
δε μ'αρεσει ομως να υπαρχει η υποψια συμπαθειας που εκφραζεται με διαφορους τροπους στον αερα....
merci! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο τακης γιατι δε βλεπει με το ιδιο ματι τις επιτυχιες της ρενω με αυτες της φερραρι και της μακλαρεν????? αν εχει η φαση μεσα μακλαρεν και φερραρι, ανεβαινει ο τονος της φωνης και αμα παει κατι στραβα το γυρναμε 'κακοτυχια κτλ κτλ'....αν εχει ρενω μεσα, ειναι λες και παμε σε μνημοσυνο!
οκ, το παραδεχομαι, οι φιλοι της ρενω δεν ειναι τοσοι πολλοι οσο της φερραρι και της μακλαρεν...αυτο σημαινει οτι στη ρενω δε θα πρεπει να απονεμονται ευσημα?η και οταν γινεται αυτο θα πρεπει να ναι με το σταγονομετρο?
και δεν τα λεω αυτα επειδη γινονται με τη ρενω! τα ιδια θα γινουν μετα με τη τογιοτα, τη ζαουμπερ κτλ κτλ.....
ναι λοιπον υπαρχουν και λιγοι φιλοι της φορμουλα1 που παρακολουθησαν τη ρενω, στη προκειμενη περιπτωση, απο την αρχη της υπαρξης της ως αυτονομης ομαδας στην φ1 και τη βλεπαν να μαζευει βαθμους με το κουταλι του γλυκου....και αυτοι θελουν να μην καταλαβαινουν ανασες να πιανονται σε καθε προσπερασμα πανω στις αγαπημενες ομαδες των παρουσιαστων!
δε ξερω αν τα ιδια συμβαινουν στα ξενα δικτυα αλλα φανταζομαι οτι και αν ακομα γινεται, ο παρουσιαστης θα βγαινει και θα λεει ξεκαθαρα 'ειμαι οπαδος της τορο ροσσο' και θα εισπραττει την αναλογη καζουρα!
αν ο τακης παραδεχοταν οτι ειναι πχ μακλαρενικος, πρωτος εγω θα του στελνα τηλεφωνο αναρτησα το σαββατο!
δε μ'αρεσει ομως να υπαρχει η υποψια συμπαθειας που εκφραζεται με διαφορους τροπους στον αερα....
merci!Aδη δεν νομιζω ότι έγινε αυτο, τουλάχιστον εγω δεν το παρατηρησα! Οταν για παραδειγμα ο Αλόνσο βγηκε από τα πιτ και περασε μπροστα απο τον Μιχαλακη κοντεψε να πάθει εγκεφαλικο από την ένταση ο άνθρωπος..( )
Ας μην ξεχναμε οτι ειναι μια ζωντανη μεταδοση και δεν μπορει να εχει μεζουρα στον ενθουσιασμο (α για την φεραρι φωναξα πολυ, ας φωναξω και για την Ρενω) ειναι αυθορμητισμός...
ΑΛΛΑ εχω να καταγγειλω (και θα ζητησω αποζημιωση για ψυχικη οδυνη, αυριο σας ερχεται η μηνυση ) τους κυριους παρουσιαστες που όχι μονο εκαναν δωρο τα μπουφανακια της Ρενω, τα κοτσαρισαν κιόλας!! Κοντεψα να μεινω, είχα και μόλις ανοίξει το μάτι μου η κακομοίρα... Θα δείτε τι θα πάθετε για την συγχιση που πήρα!
-
επειδη δε προλαβαινω τωρα, εν συντομια...
υπαρχουν σιωπες που ειναι πιο ηχηρες και απο τις γκαροφωναρες μου!
αν βγει καποιος και παραδεχτει οτι ειναι φιλος μιας συγκεκριμενης ομαδας, that's fine by me! θα υποστει και την αναλογη καζουρα.............ειναι ψευδαισθηση να το παιξω ουδετερος τη στιγμη που οι καταστασεις μαρτυρουν αλλα...αν παρουσιαζες εσυ, θα ηταν πιο original να πεις οτι εισαι φανατικη του κιμι και να κανεις μια μεταδοση οπως σκοπευες να τη κανεις, ουδετερα και να καταγραφεις ως δημοσιογραφος, παρα να μου προσφερεις μια αισθηση ουδετεροτητας και ισοτητας στην αντιμετωπιση των οδηγων! ποσο θα μπορουσες να κρυψεις οτι εισαι κιμικια???????? και να θες να κρυφτεις, η χαρα δε θα σε αφησει...
μπορει να ναι η εντυπωση μου τετοια, απλως νομιζω οτι μακλαρεν και φερραρι
εχουν καλυτερη αντιμετωπιση στις μεταδοσεις...μ'ενοχλει γιατι η μεταδοση θα μπορουσε η ναταν τελειως ουδετερη η να ειχε μια ανοικτη και φανερη οπαδικη αισθηση...αν ο παλομπαρινι πχ εσκαγε μυτη με μπλουζα φερραρι θα σκαγα στα γελια και θα μου αρεσε...επειδη φοραω πουκαμισο δε σημαινει οτι κανω και ουδετερη μεταδοση! τα λεγομενα αντικατοπτριζουν αυτα που σκεφτεσαι... -
Το αν 'φωνάζει' ο Πουρναράκης αυτό είναι θέμα... αυτιού περισσότερο. Σημασία έχει τι λέει.
Συγνώμη δηλαδή αλλά ενόχλησε η χροιά της φωνής και όχι ότι είπε πχ στο πόντιουμ: 'Ο Κίμι μόλις άνοιξε το μπουκάλι της σαμπάνιας, αμέσως τη δοκίμασε. Προσέξτε τις λεπτομέρειες'?!?
Συμπαθώ, εκτιμώ και σέβομαι ειλικρινά την ευσυνειδησία και την αφοσιώση που τον χαρακτηρίζει στην πραγματικά πολύ δύσκολη δημοσιογραφικά αποστολή που χρόνια τώρα με παρρησία και αυταπάρνηση έχει αναλάβει, αλλά με ενοχλεί να γίνονται κάθε τόσο πικρόχολες(;) νύξεις ότι ο Κίμι κινδυνεύει να γίνει αλκοολικός. Είναι δυσφυμιστικό.
-
Ο 'δημοσιογράφος' αυτός έχει εκτεθεί επανηλημένα για τον επιλεκτικό τρόπο μετάδοσης των αγώνων και για τους όπως είπες πικρόχωλους σχολιασμούς του για ορισμένες ομάδες και οδηγούς. Και όπως έγραψε και ένας άλλος φίλος θα συμφωνήσω ότι όταν είναι άλλη ομάδα μπροστά εκτός από τη Ferrari σαν να μεταδίδει κηδεία μιλάει.
-
Εγώ να σταθώ καπού αλλού. Καλά ρε σεις, κανεις δεν πρόσεξε τα διθυραμβικά σχόλια του Τάκη για τον ..... αγαπημένο του Coulthard όταν υπερασπίστηκε την θέση του με βίαιο μπλοκάρισμα που τελικά του στοίχησε;
Τάκη πόσα σου έδωσε ο Δαβίδ;
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη