-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Yπαρχει περιπτωση να εχουμε καμια εκμπομπη preview 2006 απο τον alpha ή δε παιζει?ε Τακη?Καλό θα ήταν να έχουμε και μια οπτικοακουστική ιδέα για το πως πήγαν οι δοκιμές.
-
Ο χρήστης gtsamis έγραψε:
Yπαρχει περιπτωση να εχουμε καμια εκμπομπη preview 2006 απο τον alpha ή δε παιζει?ε Τακη?
Καλό θα ήταν να έχουμε και μια οπτικοακουστική ιδέα για το πως πήγαν οι δοκιμές.
Οπως προειπα και σε προηγουμενη δημοσιευση μου,το Traction το Σαββατο που μας περασε,μας εδωσε ενα πολυ καλο οπτικοακουστικο για το τι θα δουμε φετος...
Οσοι το ειδαν σιγουρα ηταν τυχεροι...γιατι και'γω κατα τυχη το πετυχα... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Οπως προειπα και σε προηγουμενη δημοσιευση μου,το Traction το Σαββατο που μας περασε,μας εδωσε ενα πολυ καλο οπτικοακουστικο για το τι θα δουμε φετος...
Οσοι το ειδαν σιγουρα ηταν τυχεροι...γιατι και'γω κατα τυχη το πετυχα...Αυτό έλειπε, να υπάρχει κανένας που να ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ το πρόγραμμά του ώστε να βλέπει κάθε εβδομάδα το Traction! Ολοι τυχαία το βλέπουμε μία στους 5 μήνες.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Οσοι το ειδαν σιγουρα ηταν τυχεροι...γιατι και'γω κατα τυχη το πετυχα...Αυτό έλειπε, να υπάρχει κανένας που να ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ το πρόγραμμά του ώστε να βλέπει κάθε εβδομάδα το Traction! Ολοι τυχαία το βλέπουμε μία στους 5 μήνες.
Ααααα και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος....!!! Σ'ευχαριστώ avel που μου έλυσες την απορία...!!
-
Και΄γω να πω την αληθεια,ειχα να δω πανω απο 2 μηνες...
-
παιδια ακουγα τον πουρναρακη σε μια εκπομπη που εχει στο ραδιο σαββατο πρωι και ειπε οτι 11 μαρτιου 3 με 5 θα εχουν εκπομπη αφιερωση στις παρουσιασεις των ομαδων και λοιπα.
πλακα πλακα ηταν ωραια εκπομπη γενικα για το αυτοκινητο και θα προσπαθω να την ακουω
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
παιδια ακουγα τον πουρναρακη σε μια εκπομπη που εχει στο ραδιο σαββατο πρωι και ειπε οτι 11 μαρτιου 3 με 5 θα εχουν εκπομπη αφιερωση στις παρουσιασεις των ομαδων και λοιπα.πλακα πλακα ηταν ωραια εκπομπη γενικα για το αυτοκινητο και θα προσπαθω να την ακουω
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσον αφορά στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή 'Οδηγείστε μαζί μας' είναι κάθε Σάββατο 10 με 12 το πρωί στους 89,2 στο Sportime Radio.
Στον Α θα έχουμε το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 15:30 έως τις 17:30 ένα διώρο F1 με: Ρreview, παρουσιάσεις όλων των ομάδων, αλλαγές και τη δεύτερη ώρα σε μαγνητοσκόπηση οι κατατακτήριες δοκιμές.
Την Κυριακή θα συνδεθούμε από τη μια, η εκκίνηση είναι στη μία και μισή. -
Πολύ ωραία!
Ευχαριστούμε για τα infos Takis!
-
Τα δοκιμαστικά θα είναι μαγνητοσκοπημένα μόνο στο Bahrain λόγω ιδιαιτερότητας της ώρας ή θα ισχύει για όλο το πρωτάθλημα?
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
παιδια ακουγα τον πουρναρακη σε μια εκπομπη που εχει στο ραδιο σαββατο πρωι και ειπε οτι 11 μαρτιου 3 με 5 θα εχουν εκπομπη αφιερωση στις παρουσιασεις των ομαδων και λοιπα.
πλακα πλακα ηταν ωραια εκπομπη γενικα για το αυτοκινητο και θα προσπαθω να την ακουω
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσον αφορά στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή 'Οδηγείστε μαζί μας' είναι κάθε Σάββατο 10 με 12 το πρωί στους 89,2 στο Sportime Radio.
Στον Α θα έχουμε το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 15:30 έως τις 17:30 ένα διώρο F1 με: Ρreview, παρουσιάσεις όλων των ομάδων, αλλαγές και τη δεύτερη ώρα σε μαγνητοσκόπηση οι κατατακτήριες δοκιμές.
Την Κυριακή θα συνδεθούμε από τη μια, η εκκίνηση είναι στη μία και μισή.Υπομονή δέκα μέρες ακόμα άντε να περάσουν και αυτές γιατί ένα ψιλoστερητικό το έχω πάθει.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Η εκπομπή 'Οδηγείστε μαζί μας' είναι κάθε Σάββατο 10 με 12 το πρωί στους 89,2 στο Sportime Radio.
Τώρα αυτό ελπίζω να μην το εννοείς όπως το εννοούσε ο φίλος μας f1f τις προάλλες και έφαγε καμπάνα, ε??
-
Φέτος στην μεταδοση θα ειναι παλι ο Παλομπαρινι??
Δεν λεω, αλλα δεν μου γεμιζει το ματι ως σχολιαστης F1... Θα προτιμούσα τον Λακαφώση διπλα στον Τ.Π... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Τώρα αυτό ελπίζω να μην το εννοείς όπως το εννοούσε ο φίλος μας f1f τις προάλλες και έφαγε καμπάνα, ε??Σύγκρινε και μόνος σου:
- (Σε υπάρχον τοπικ με θέμα μετάδοση αγώνων)
- Ωραία εκπομπή η τάδε που άκουσα από εσένα που μάς μεταδίδεις τους αγώνες.
- Ευχαριστώ. Μεταδίδεται κάθε τότε, σε αυτή τη συχνότητα.
- (Ανοιγμα νέου τοπικ)
Μπλα μπλα επισκεφθείτε μας μπλα μπλα
Λίγο common sense....
Αγαπητέ Τάκη Π., περιμένουμε εναγωνίως την επάνοδό σου στην TV, και φυσικά ανυπομονούμε να ακούσουμε από το στόμα σου τις λέξεις 'Super Aguri'.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αγαπητέ Τάκη Π., περιμένουμε εναγωνίως την επάνοδό σου στην TV, και φυσικά ανυπομονούμε να ακούσουμε από το στόμα σου τις λέξεις 'Super Aguri'.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λίγο common sense....Ομολογώ ότι μου λείπει (και όχι λίγο). Αλλά το συμπληρώνω με λίγο common ...humour Αυτό ήταν όλο. Πάμε παρακάτω.
Κάτω τα χέρια από τον Παλομπαρίνι!!
Όσο του κλέινω τον ήχο κάθε που τον ακούω στούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, τόσο μ' αρέσει στις μεταδόσεις F1. Αφού το πολυξερόλικο μηχανικίστικο ύφος δε μας βγαίνει εδώ στην Ελλάδα, προτιμώ το ανάλαφρο -με υποψία άγνοιας- ύφος που αποπνέει ο Αντρέα.
Αντρέα δώσ' τα όλα! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τα δοκιμαστικά θα είναι μαγνητοσκοπημένα μόνο στο Bahrain λόγω ιδιαιτερότητας της ώρας ή θα ισχύει για όλο το πρωτάθλημα?Σχεδόν πάντα μαγνητοσκοπημένα.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τα δοκιμαστικά θα είναι μαγνητοσκοπημένα μόνο στο Bahrain λόγω ιδιαιτερότητας της ώρας ή θα ισχύει για όλο το πρωτάθλημα?
Σχεδόν πάντα μαγνητοσκοπημένα.
Ωραίος ο ALPHA.. Μην τυχόν και χάσουμε την 'Χουανίτα την παρθένα'...
-
Σχεδόν πάντα μαγνητοσκοπημένα.
Ωραίος ο ALPHA.. Μην τυχόν και χάσουμε την 'Χουανίτα την παρθένα'...
...τόσο μας υπολογίζουν... :angry2:
-
-
http://briefcase.pathfinder.gr/download/516878
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη