-
O bug έχει δίκιο! Τον σεβασμό ως επαγγελματίας δεν τον κερδίζεις μόνο με το πτυχίο! Το πτυχίο πιστοποιεί ότι σπούδασες κάτι κι ότι από το νόμο είσαι αρμόδιος γι'αυτό. Αν όμως το έργο σου αποδείξει ότι είσαι ανεπαρκής ή/και επικίνδυνος, δεν υπάρχει λόγος να σε σέβονται.
Όπως ακριβώς δεν σεβόμαστε τους τηλεοπτικούς 'δημοσιογράφους' ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι! Κάπου λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του '80 (ήμουν περίπου 10-11 χρονών τότε) θυμάμαι έναν συγκοινωνιολόγο, μετά από ατύχημα, να λέει στην τηλεόραση αυτό ακριβώς. Και να το υποστηρίζει αυτό και ο τότε ΥΠΕΧΩΔΕ.Και μετά λέμε οτι έχουν σχέση και με το αντικείμενο
-
Καθήστε ρε παιδιά!
Δηλαδή αν ο Κ.Κ. έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, εκλεγόταν και το κόμμα του γινόταν κυβέρνηση, δεν θα ήταν Υπουργός Συγκοινωνιών? Και πολύ καλός μάλιστα?
Και όλοι τότε θα λέγαμε: 'Μπράβο, να ένας άνθρωπος με μακροχρόνια πείρα στην αυτοκίνηση και με αποδεδειγμένη ευαισθησία στο θέμα!'
Εγώ θα το έλεγα.
-
Ναι! Κάπου λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του '80 (ήμουν περίπου 10-11 χρονών τότε) θυμάμαι έναν συγκοινωνιολόγο, μετά από ατύχημα, να λέει στην τηλεόραση αυτό ακριβώς. Και να το υποστηρίζει αυτό και ο τότε ΥΠΕΧΩΔΕ.Αυτό θα πεί αξιοπιστία των στοιχείων που καταθέτει κάποιος
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Καθήστε ρε παιδιά!Δηλαδή αν ο Κ.Κ. έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, εκλεγόταν και το κόμμα του γινόταν κυβέρνηση, δεν θα ήταν Υπουργός Συγκοινωνιών? Και πολύ καλός μάλιστα?
Και όλοι τότε θα λέγαμε: 'Μπράβο, να ένας άνθρωπος με μακροχρόνια πείρα στην αυτοκίνηση και με αποδεδειγμένη ευαισθησία στο θέμα!'
Εγώ θα το έλεγα.
Και εγώ
-
aleng: ψεύτη κανείς ως τώρα δεν τόλμησε να με αποκαλέσει. Το ότι δεν κάθομαι για κάθε βλακεία που ακούω να σημειώνω ποιος την είπε και πότε ακριβώς ΔΕΝ αναιρεί σε καμία περίπτωση το ότι ειπώθηκε! Μήπως θα πρέπει, για να σε θεωρούμε κι εσένα αξιόπιστο, να απαιτούμε να θυμάσαι τι ακριβώς έφαγες πριν από δέκα χρόνια τέτοια μέρα;
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Ναι! Κάπου λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του '80 (ήμουν περίπου 10-11 χρονών τότε) θυμάμαι έναν συγκοινωνιολόγο, μετά από ατύχημα, να λέει στην τηλεόραση αυτό ακριβώς. Και να το υποστηρίζει αυτό και ο τότε ΥΠΕΧΩΔΕ.
Αυτό θα πεί αξιοπιστία των στοιχείων που καταθέτει κάποιος
Εσύ όμως δεν μας έχεις δώσει στοιχεία,που θα μας κάνουν να σεβαστούμε συγκοινωνιολόγους και άλλους ''ειδικούς''
-
Κι επίσης, τι άλλο καλύτερο στοιχείο για την ασχετοσύνη πλείστων συγκοινωνιολόγων από τον δακτύλιο της Αθήνας;
-
Κατ αρχήν δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη, απλά απαιτώ όταν αναφέρονται στοιχεία να είναι τεκμηριωμένα. Με τέτοια διάθεση που έχεις όταν μπαίνεις στο forum δεν βγαίνει άκρη, ούτε γίνεται διάλογος
-
Κι επίσης, τι άλλο καλύτερο στοιχείο για την ασχετοσύνη πλείστων συγκοινωνιολόγων από τον δακτύλιο της Αθήνας;Ετσι είναι...στοιχεία που δηλώνουν ασχετοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού των συγκοινωνιολόγων υπάρχουν πάρα πολλά.Για το αντίθετο αμφιβάλλω....
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Καθήστε ρε παιδιά!Δηλαδή αν ο Κ.Κ. έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, εκλεγόταν και το κόμμα του γινόταν κυβέρνηση, δεν θα ήταν Υπουργός Συγκοινωνιών? Και πολύ καλός μάλιστα?
Εγώ θα το έλεγα.
Καμμιά αντίρρηση, γιατί ο ρόλος ενός υπουργού δεν είναι να εκπονεί μελέτες αλλά να φροντίζει ώστε να γίνουν και να διαλέξει την καλύτερη.
Λοιπόν συμφωνείτε με την κατασκευή μια μπάρας στη μέση ενός δρόμου με μία λώρίδα ανά κατευθυνση (Ας ευχηθούμε να μην πάθει κανένας βλάβη και είναι στην άκρη του δρόμου) ή να ρωτήσουμε κανεναν ειδικό που το έχει αντιμετωπίσει και άλλη φορα;;;;;
Όχι μάλλον να ασπαστούμε την γνώμη του κ. Καββαθά αφού είναι και γνωστός... Αυτό δεν κάνουμε πάντα στην Ελλάδα; -
Εγώ όταν θα συζητηθεί ένα συγκεκριμένο θέμα θα καταθέσω τις απόψεις μου τις οποίες θα τεκμηριώσω. Στο παρελθόν όταν ανέφερα στοιχεία από μελέτες οδικών ατυχημάτων του εξωτερικού αμφισβητήθηκαν μέχρι και αυτές από τους 'ειδικούς' του forum
-
Ούτε και βγαίνει άκρη όταν λέμε 'αφήστε το πρόβλημα στους αρμόδιους' - που οι ίδιοι, ειρήσθω εν παρόδω, δημιούργησαν και ακυρώνουμε τις 30ετείς και πλέον προσπάθειες ανθρώπων που έχουν καταναλώσει τόννους μελάνι για να πάει κάτι προς το καλύτερο σ'αυτήν τη χώρα!
Έναν επαγγελματία θα τον σεβαστώ αν κάνει καλή δουλειά! Πάει και τελείωσε!
Έναν μαραγκό θα τον σεβαστώ και θα τον συστήσω σε άλλους αν μου φτιάξει καλά τα έπιπλα που του ζήτησα!
Ομοίως για οποιονδήποτε άλλο, ό,τι κι αν είναι: γιατρός, μηχανικός αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγος κλπ.
Αν όμως έχουμε μια ομάδα 'ειδικών' που ετοιμάζουν πράγματα δυσλειτουργικά και επιπλέον αποδεικνύουν με τα λεγόμενά τους ότι δεν διαθέτουν τον κοινό νου, τότε τι σεβασμό να τους δείξω;
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Κατ αρχήν δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη, απλά απαιτώ όταν αναφέρονται στοιχεία να είναι τεκμηριωμένα. Με τέτοια διάθεση που έχεις όταν μπαίνεις στο forum δεν βγαίνει άκρη, ούτε γίνεται διάλογοςaleng, στην αρχή νόμιζα οτι δεν το είπες ειρωνικά. Θεωρώ οτι ακριβώς επειδή είναι ένα forum απρόσωπο, η αξιοπιστία μεταξύ μας πρέπει να είναι δεδομένη. Δεν μιλάμε μόνο για να μιλάμε. Και, για μένα, η προσωπική μαρτυρία είναι ένα αρκετά αξιόπιστο στοιχείο.
Πάντως ο μόνος τρόπος για να αποδείξει το γεγονός ο skullone, είναι να βρεί το βίντεο! Προφανώς αδύνατο. Αλλά δεν είναι απίθανο να επιβεβαιώσουν και άλλα μέλη το γεγονός.
Φιλικά.
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Καθήστε ρε παιδιά!
Δηλαδή αν ο Κ.Κ. έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, εκλεγόταν και το κόμμα του γινόταν κυβέρνηση, δεν θα ήταν Υπουργός Συγκοινωνιών? Και πολύ καλός μάλιστα?
Εγώ θα το έλεγα.
Καμμιά αντίρρηση, γιατί ο ρόλος ενός υπουργού δεν είναι να εκπονεί μελέτες αλλά να φροντίζει ώστε να γίνουν και να διαλέξει την καλύτερη.
Λοιπόν συμφωνείτε με την κατασκευή μια μπάρας στη μέση ενός δρόμου με μία λώρίδα ανά κατευθυνση (Ας ευχηθούμε να μην πάθει κανένας βλάβη και είναι στην άκρη του δρόμου) ή να ρωτήσουμε κανεναν ειδικό που το έχει αντιμετωπίσει και άλλη φορα;;;;;
Όχι μάλλον να ασπαστούμε την γνώμη του κ. Καββαθά αφού είναι και γνωστός... Αυτό δεν κάνουμε πάντα στην Ελλάδα;Το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν καινούργιος δρόμος,επειδή όμωε δεν είναι κάτι απλό,προσωρινά θα μπορούσε να τοποθετηθεί ειδική μπάρα και να διαμοεφωθούν ειδικοί χώροι στάθμευσης,σε μικρές αποστάσεις
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
...Στο παρελθόν όταν ανέφερα στοιχεία από μελέτες οδικών ατυχημάτων του εξωτερικού αμφισβητήθηκαν μέχρι και αυτές από τους 'ειδικούς' του forumδεν κανεις εναν κοπο να τα ξαναπεις?
-
Δεν ενθυμούμαι να αμφισβήτησε κανείς εδώ μέσα μελέτες οδικών ατυχημάτων. Αλλά οι κυβερνήσεις μονίμως γράφουν τις μελέτες της Eurostat για τα τροχαία κανονικότατα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...Στο παρελθόν όταν ανέφερα στοιχεία από μελέτες οδικών ατυχημάτων του εξωτερικού αμφισβητήθηκαν μέχρι και αυτές από τους 'ειδικούς' του forum
δεν κανεις εναν κοπο να τα ξαναπεις?
Ακριβώς,αυτό θα ήταν το καλύτερο
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Καθήστε ρε παιδιά!
Εγώ θα το έλεγα.
Όχι μάλλον να ασπαστούμε την γνώμη του κ. Καββαθά αφού είναι και γνωστός... Αυτό δεν κάνουμε πάντα στην Ελλάδα;Μην το λές αυτό. Ο ρόλος του εκάστοτε υπουργού είναι να υπογράφει αβλεπεί τις προκαθορισμένες εργολαβίες προς τους γνωστούς εργολάβους και τους συν αυτοίς συγκ/λόγους. Πάντως ειδικός δεν θα ήταν κανείς!
Εγώ θα είχα τουλάχιστον την ελπίδα οτι ο Κ.Κ. θα έριχνε και μια ματιά στα σχέδια. Θα επενέβαινε. Θα ήταν, τέλως πάντων, αλλιώς.
Αλλά πάλι μπορεί και να έμενα με την ελπίδα...
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Καθήστε ρε παιδιά!
Εγώ θα το έλεγα.
Όχι μάλλον να ασπαστούμε την γνώμη του κ. Καββαθά αφού είναι και γνωστός... Αυτό δεν κάνουμε πάντα στην Ελλάδα;Το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν καινούργιος δρόμος,επειδή όμωε δεν είναι κάτι απλό,προσωρινά θα μπορούσε να τοποθετηθεί ειδική μπάρα και να διαμοεφωθούν ειδικοί χώροι στάθμευσης,σε μικρές αποστάσεις
Το καλό σε αυτή τη χώρα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε.
Γιατί όχι και αυτό. Ας αρχίσουμε λοιπόν αύριο!
Βέβαια για τα μέσα σταθερής τροχιάς (βλ. σιδηρόδρομο) δεν πρέπει να πούμε τίποτα, είναι κουτόφραγκοι οι άλλοι που μεταφέρουν εμπορεύματα με αυτόν τον τρόπο...
Εμείς θα βάλλουμε μπάρες, κάμερες, μπλόκα γιατί ποτέ κανείς δε σιχτηρίζει κάποιους οι οποίοι 60 χρονια τώρα δεν κάνουν ένα οδικό άξονα της προκοπής γιατί θα χάσουν τουριστική κίνηση ή θα δώσουμε του κόσμου τα λεφτά. Τσεχία και Πορτογαλία είναι πολύ πλουσιότερες που αξιώθηκαν τρένα και δρόμους....
Ο κ.Καββαθάς στην TV