-
Μια κάμερα,δέκα κορίνες και να κόβουν τον κώλ........... όταν τους σταματάνε στον Αγ.Κων/νο,και όπου αλλού έχει επικίνδυνα σημεία.Μετά ανακοίνωση στις εφημερίδες οτι κόψανε τον τέτοιο τους, σε 15 εχθές και θα στρώναμε πάραυτα. Τα δύσκολα σημεία τα ξέρουμε,λύσεις μπορούν να βρούν ΓΙΑΤΙ δεν το κάνουν ???????????
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ??????????????? Έστω και ο καθένας χωριστά.Και να επηρεάσουμε όσους μπορούμε,τα παιδιά μας πρώτα.
Ερώτηση,το έχω καημό.'Όταν ανάβεται τσιγάρο στο αυτοκίνητο τρέχοντας με 120, ας πούμε στην 'εθνική',για πόσα δευτερόλεπτα χάνεται τον δρόμο ????' Απλά πράγματα.
Δεν ξέρω φίλοι,τάχω χαμένα......... πολύ δυστυχία. Τα νεύρα μου.Αυτούς τους γελοίους στην τηλεόραση δεν τους βλέπω καθόλου.Κλείστε την την ριμάδα, το κουμπάκι πάνω δεξιά στο χειριστήριο.
-
Και τα λαμόγια των κομμάτων έσπευσαν για συλλυπητήρια...
ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΚΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ!!!
ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!
-
Ανακοίνωσε μέτρα ο πρωθυπουργός..
Πέρα από την επίσπευση των έργων ανήγγειλε δήμιουργία τροχαίας εθν. οδών, κάμερες, αυξήσεις στα πρόστιμα και εντατικοποίηση των ελέγχων.
Κουβέντα δεν άκουσα για αυτό που πάντα παραμένει επίκαιρο.
Παιδεία γμτ!!!δυστυχώς τα μέτρα που δρουν εκ των υστέρων, η τρομοκράτηση και η παρακολούθηση, μόνο τρόπους για να παρακάμπτονται δημιουργούν. Και οι τροχαίοι θα συνεχίσουν να πίνουν τις φραπεδιές τους.. δεν ξέρω.. απογοήτευση.. λες και το βλέπω μπροστά μου. Ποιός εγγυάται ένα αδιάφθορο σύστημα; Ποιός θα καταλάβει επιτέλους πως χωρίς βαθιά γνώση ο άνθρωπος δε θα βάλει τις στατιστικές πιθανότητες ενός δυστυχήματος πάνω από το ίδιον όφελος;
-
Ουδέν νεώτερον από την Θέμιδα σχετικά με τη μαζική δολοφονία στα Τέμπη...
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=71838228
'Πειραγμένο' το δίπλωμα του οδηγού του λεωφορείου...
-
Ρε παίδες ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω και θέλω πολύ να μου εξηγήσει κάποιος.
Ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή και πήγαν τρεις υπουργοί εκει, όπως πήγε και ο υπουργός εθν. Αμυνας όταν έπεσε το Σινούκ.
Πηγαίνουν με ποια λογική? να κάνουν τι? Να ρίξουν πριονίδι ή να ρωτήσουν τον Διοικητή Τροχαίας τι έγινε? Ταξίδεψαν μέχρι εκει τους είπαν μερικοι ότι ο δρόμος εδώ δεν παίζεται.... γύρισαν είδαν τον Πρωθυποργό και βγήκε ο Σουφλιάς και είπε θα το φτιάξουμε μέχρι το 2007.Είναι αυτό που ακούω με δέος από κάποιους ήρθε και ο υπουργός !!!!!!!!
-Τι λες καλέ και τι έγινε?
-
Οι επισκέψεις υπουργών έχουν κυρίως στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και την (ελπίζουμε) επίσπευση της λύσης ενός προβλήματος, αφού θα το'χει δει σε όλο του το μεγαλείο ο καθ'ύλην πολιτικός αρμόδιος (λέμε τώρα).
-
Μη τα βάζετε με τον οδηγό.
Στις επαρχίες τα παιδιά από πολύ μικρά μαθαίνουν να οδηγούν και για αυτό νομίζω ότι έχουν και καλύτερη αίσθηση και του δρόμου και του χώρου και του αυτοκινήτου τους.
Αν και δεν ξέρω τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά τόσο μίκροί οδηγοί γίνονται αυτοί που οι πατεράδες του είναι οδηγοί και είται ευτοί βγαίνουν στη σύνταξη είτε δουλεύουν σαν οδηγοί για να τους ξεκουράσουν
και υπάρχουν πολλοί στο ΚΤΕΛ Τρικάλων. Όλοι αυτοί λοιπόν από 16 χρονών βρίσκονται στο τιμόνι όχι να μεταφέρουν οδηγούς αλλά ξέρετε πως γίνεται τώρα. Έρχερται ο πατέρας κουρασμένος απο ταξίδι δε βρίσκει να παρκάρει κατεβαίνει ο γιος να βοηθήσει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός αποδεδειγμένα από μαρτυρίες των παιδιών πήγε όσο πιο δεξιά μπορούσε. Δεν είχε άλλο χώρο. Τι να κάνει να το ρίξει έξω και να σκοτωθούν όλοι μαζί. -
Επαναλαμβάνω το post μου σχετικά με την δημιουργία συλλόγου ΙΧήδων , για όσους δεν το έχουν δεί. Μέχρι τώρα μόνο δύο συνφορουμίστες έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Δεν ξέρω αν είναι κατι που μπορεί να δουλέψει αλλά είναι η μόνη ιδέα που έχω και λέω να το παλέψουμε.Παναγιώτης
...
Επειδή λοιπόν όλοι το ξέρουμε και προσπαθούμε ο καθείς μόνος του να επιβιώσει σε αυτό που λέμε ελληνικούς δρόμους.
Επειδή είναι αδιανόητο να είμαστε κοντά στα 3 εκατομμύρια 'γιωταχήδες' και να μας πηδάνε χωρίς σάλιο καθημερινά.
**Επειδή **εγώ τουλάχιστον θέλω πιά να κάνω ότι μπορώ για να μην βρεθώ ποτέ στην θέση αυτών των γονιών που πήγαν να δουν τα παιδιά τους στο νεκροτομείο.
**Επειδή **τελικά φαίνεται ότι η μόνη λύση είναι να φωνάζεις όσο πιο δυνατά γίνεταιΚάνω μια πρόταση.
Να προσπαθήσουμε επιτέλους να φτιάξουμε ένα σύλλογο ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων. Τι θα κάνει αυτός ο σύλλογος? Πετάω διάφορες ιδέες
(α) Ενημέρωση οδηγών αφού το κράτος δεν το κάνει
(β) Εκπαίδευση
(γ) Πίεση προς κάθε ανευθυνουπεύθυνο. Όταν 15000 ταξιτζήδες καταφέρουν να παραλύουν την Αθήνα είναι αδιανόητο εμείς να καθόμαστε και να κλαίμε τη μοίρα (και τους νεκρούς) μας
(δ) Νομική και οικονομική υποστήριξη πρός οδηγούς που θέλουν να κυνηγήσουν τους δολοφόνους των δρόμων (είτε είναι οδηγοί, είτε εργολάβοι είτε το δημόσιο..).Πιστέυω ότι το φόρουμ έχει μια καλή μαγιά για κάτι τέτοιο και ότι οι Τεχνικές εκδόσεις που μας φιλοξενούν εδώ θα βοηθήσουν όσο μπορούν.
Τι λέτε? Θα ξεκουνήσουμε λιγάκι??
Εγώ προσωπικά , αν και δεν έχω πολύ χρόνο, είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω. Όποιος θέλει ας απαντήσει είτε στο φορουμ είτε με pm.
Mods αν το κρίνετε σκόπιμο βάλτε αυτό το post σε ξεχωριστή ενότητα.
Παναγιώτης
-
Σύμφωνα με την Καθημερινή, η νταλίκα μπήκε με 95 χ.α.ω. στη στροφή.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 004_117682
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Μη τα βάζετε με τον οδηγό.
Στις επαρχίες τα παιδιά από πολύ μικρά μαθαίνουν να οδηγούν και για αυτό νομίζω ότι έχουν και καλύτερη αίσθηση και του δρόμου και του χώρου και του αυτοκινήτου τους.
Αν και δεν ξέρω τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά τόσο μίκροί οδηγοί γίνονται αυτοί που οι πατεράδες του είναι οδηγοί και είται ευτοί βγαίνουν στη σύνταξη είτε δουλεύουν σαν οδηγοί για να τους ξεκουράσουν
και υπάρχουν πολλοί στο ΚΤΕΛ Τρικάλων. Όλοι αυτοί λοιπόν από 16 χρονών βρίσκονται στο τιμόνι όχι να μεταφέρουν οδηγούς αλλά ξέρετε πως γίνεται τώρα. Έρχερται ο πατέρας κουρασμένος απο ταξίδι δε βρίσκει να παρκάρει κατεβαίνει ο γιος να βοηθήσει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός αποδεδειγμένα από μαρτυρίες των παιδιών πήγε όσο πιο δεξιά μπορούσε. Δεν είχε άλλο χώρο. Τι να κάνει να το ρίξει έξω και να σκοτωθούν όλοι μαζί.Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι βοήθεια/ξεκούραση έδωσε κάποιος υιός στους ΠΑΟΚτζήδες στα Τέμπη
Ακόμα αναβολές παίρνει στα Δικαστήρια... Η παραγραφή πλησιάζει!!! -
'Πειραγμένο' το δίπλωμα του οδηγού του λεωφορείου...
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=77392500[/quote]
Ε και;
Πεφτουμε στην παγιδα και ασχολουμαστε με τα διπλωματα των οδηγων και τους φωνιαδες νταλικιερηδες. Δηλαδη τι θα αλλαζε αν ειχε κανονικο διπλωμα και ηταν και οδηγαρας? Οι ιδιοι οδηγοι δεν οδηγουν και στα υπολοιπα κομματια της Ε.Ο.? Εκει γιατι δεν γινονται τετοια δυστυχηματα??
Γιατι οδηγουν καλυτερα η μηπως γιατι ο δρομος ειναι ασυγκριτα καλυτερος?
Κοιταμε λοιπον τωρα ποσων ετων ηταν ο οδηγος και ποσα χιλιομετρα μακρυα και τετοιες μπουρδες, και ξεχναμε τα αθλια χαλια του δρομου αυτου που τοσα χρονια ιδιος μενει. Συγκεκριμενα κομματια ειναι και τα ξερουν ολοι. Πανευκολο ηταν να ειχε δοθει λυση.
Τα ΜΜΕ μας παραπλανουν κι εμεις τσιμπαμε. -
Σίγουρα είναι τα χάλια του δρόμου! Αλλά και η νοοτροπία των οδηγών είναι το άλλο συστατικό αυτού του θανάσιμου μείγματος! Αφού το βλέπεις ότι δεν είναι μέρος για προσπέρασμα (ακόμα και για γρήγορο ΙΧ), τι προσπερνάς με τη νταλίκα;
-
Και το εμπόριο αίματος από τα τηλεβαμπίρ:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 004_117642
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σύμφωνα με την Καθημερινή, η νταλίκα μπήκε με 95 χ.α.ω. στη στροφή.http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 004_117682
Να το παλι...
Και τι θα καταλαβουμε ρε παιδια αν μαθουμε με ποσα το εχωσε ο νταλικιερης στη στροφη??? Τιποτα.
Αυτοι ομως ξερετε τι θα καταλαβουν?
Οτι εμεις ασχολουμαστε με τον (κακο οδηγο, δε διαφωνω) νταλικιερη και οχι με την δολοφωνικη ανευθυνοτητα αυτων που προσφερουν τετοιους τραγικους δρομους.
Να πληρωσει ο νταλικιερης,αυτο ειναι το σωστο, οχι οι πολιτικοι και λοιποι πραγματικα υπευθυνοι... -
Σίγουρα είναι τα χάλια του δρόμου! Αλλά και η νοοτροπία των οδηγών είναι το άλλο συστατικό αυτού του θανάσιμου μείγματος! Αφού το βλέπεις ότι δεν είναι μέρος για προσπέρασμα (ακόμα και για γρήγορο ΙΧ), τι προσπερνάς με τη νταλίκα;Αυτος που οδηγει νταλικα τετοιο μυαλο εχει και τετοιες δυνατοτητες.
Και παντα θα κανει μαλακια σε αυτα τα σημεια. τοσα χρονια την κανει τωρα θα την κοψει??
Αν ομως του δοσεις καλυτερο δρομο θα μπορεσει να οδηγησει με ασφαλεια και ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!!
Αυτος δεν ειναι ο σκοπος?
διαφωνεις? -
Και καλύτερο δρόμο να τους δώσεις, και δυο και τρεις λωρίδες ανά ρεύμα, πάλι θα προσπεράσουν και θα βγουν και στην αριστερή λωρίδα! Υπάρχει έλλειμμα παιδείας και μάλιστα σοβαρότατο!
-
Και καλύτερο δρόμο να τους δώσεις, και δυο και τρεις λωρίδες ανά ρεύμα, πάλι θα προσπεράσουν και θα βγουν και στην αριστερή λωρίδα! Υπάρχει έλλειμμα παιδείας και μάλιστα σοβαρότατο!Υπαρχουν μεγαλα τμηματα εθνικης με τρεις λωριδες και εκει προσπερνουν και στην αριστερη βγαινουν. Αλλα εκει το να σκοτωσεις ειναι εξαιρετικα δυσκολο και γι αυτο συμβαινει σπανια.Τουλαχιστον πολυ πιο σπανια απ' οτι στα γνωστα σημεια.
-
Είναι όμως απολύτως εφικτό κάποιος που έρχεται από την αριστερή λωρίδα με 150+ (που ΔΕΝ είναι παράλογη ταχύτητα γι'αυτήν τη λωρίδα) να πέσει σε νταλίκα που με 120 προσπερνά άλλη που πάει με 115.
Υπόψιν δε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι νταλίκες να βγαίνουν στην αριστερή λωρίδα.
-
Ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε δέσμη έξι μέτρων:
Νέους ρυθμούς για την ταχεία ολοκλήρωση έργων
Αυστηρότερη αστυνόμευση οδικού δικτύου και ιδιαίτερα στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας
Συγκρότηση Τροχαίας Εθνικών Οδών, το σχέδιο της οποίας θα παρουσιαστεί από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης
Παρακολούθηση της κίνησης και εντοπισμός των παραβατών με κάμερες στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας
Αναθεώρηση του συστήματος ελέγχου διπλωμάτων βαρέων οχημάτων
Θέσπιση αυστηρότερων κυρώσεων για παραβάσεις του ΚΟΚ και ειδικά για τα βαρέα οχήματα, και επέκταση της επιβολής κυρώσεων και στις επιχειρήσεις, που ανήκουν τα οχήματα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε δέσμη έξι μέτρων:Νέους ρυθμούς για την ταχεία ολοκλήρωση έργων
Αυστηρότερη αστυνόμευση οδικού δικτύου και ιδιαίτερα στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας
Συγκρότηση Τροχαίας Εθνικών Οδών, το σχέδιο της οποίας θα παρουσιαστεί από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης
Παρακολούθηση της κίνησης και εντοπισμός των παραβατών με κάμερες στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας
Αναθεώρηση του συστήματος ελέγχου διπλωμάτων βαρέων οχημάτων
Θέσπιση αυστηρότερων κυρώσεων για παραβάσεις του ΚΟΚ και ειδικά για τα βαρέα οχήματα, και επέκταση της επιβολής κυρώσεων και στις επιχειρήσεις, που ανήκουν τα οχήματα
'Στα λόγια τα μεγάλα που 'χω πει
εκεί γυρίζει μερικές φορές ο νους μου
...Τα λόγια τα μεγάλα που 'χω πει
που σαν βατράχια από το στόμα μου πηδούσαν
λόγω τιμής δεν το 'χα φανταστεί
πως κάποια μέρα θα με τιμωρούσαν...'
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ