-
Eνημερωθηκα οτι μαλλον δεν υπαρχει σε καποια αντιπροσωπεια μπρερα για td...και μαλλον ουτε υπηρξε..περιεργο μου φαινεται αυτο. Γνωριζει καποιος αν υπηρξε μπρερα για td αλλα κυριως αν υπαρχει τωρα;
-
Εννοείται πως υπήρχε και φαντάζομαι πώς θα εξακολοθεί να υπάρχει αλλά σε 2,4 όχι 1,9
-
Ωραια ας ελπισω να υπαρχει εστω και στην 2,4..
-
-
διπλα στη μαζερατι πήγαν να τη βγαλουν κ αυτοι....
η άλφα βγαζει πιο ωραίες ζαντες παντως (ειναι κ χιλιοφορεμένες αυτες)
(τουλάχιστον μοιαζουν με τις γνωστές after market)
-
Ο χρήστης cavm έγραψε:
Βρείτε μου ένα τρελό που θα επέλεγε μια εξίσου αργή 2λιτρη Ζ4 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα...
πες τα....η spider ειναι μακραν το ομορφοτερο καμπριο που βγαινει αυτη τη στιγμη στην παραγωγη....βλεπε ιταλικο design.....
κάποιος που να ήθελε πίσω κίνηση ίσως;;;
-
-
Ενας φιλος μου μολις στρωνει τον 2ο κινητηρα του.
Ο πρωτος του χαλασε πριν τα 30Κ χλμ.. εννοειται οτι δεν πληρωσε τπτ για την αντικατασταση απλα εμεινε 2 εβδομαδες χωρις αμαξι
Για να μην πω καμια 15αρια μικροπροβληματα ακομα.. τα οποια ολα μαζι του εσκασαν το τελευταιο τριμηνο και τον αφησαν σχεδον ενα μηνα χωρις αμαξι .
Το τιμονι της Μπρερα ειναι αθλιο σε μεγεθος και παχος ! Ειναι πολυ μεγαλο, απορω πολυ !
Επισης θα επρεπε να βαλω και μια φωτο απο το σκασμενο δερμα στην πορτα του οδηγου..Ο φιλος μου παλι Αλφα θα παρει..αλλα ειμαστε οκ με αυτο!
Α ρε Αλφα, τελικα αδιορθωτη μια ζωη.. Τι να πω, αν σου βγει το ονομα δεν σε ξεπλενει ουτε ο Αγιος που φυλαει το Μιλανο..
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Α ρε Αλφα, τελικα αδιορθωτη μια ζωη.. Τι να πω, αν σου βγει το ονομα δεν σε ξεπλενει ουτε ο Αγιος που φυλαει το Μιλανο..
Ειδες φιλε τι τραβαμε εμεις οι εκαταμμυρια μαμακες ανα τον πλανητη?
Να τωρα γινεται μια προσπαθεια, οπως βλεπεις παρακατω, εβαλαν μια ΜιΤο φατσα καρτα στον καθεδρικο ναο στο Duomo στο Μιλανο μηπως αγιασει η κακομοιρα και ξεπλυθει η ντροπη -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ειδες φιλε τι τραβαμε εμεις οι **εκαταμμυρια μαμακες **ανα τον πλανητη?
Απο τις δυο λεξεις με bold η μια ειναι αληθεια και η αλλη ψεμμα...
Βρειτε την και κερδιστε τον αριθμο του Νikos120i....
Για να δωσω μια βοηθεια , αντε ας υπενθυμισω τις πωλησεις της Αλφα !
Που ειναι η ΜιΤο στη φωτο ? Δεν τη βλεπω ? Μια εκκλησια βλεπω κι ενα δεντρο χριστουγεννιατικο βλεπω μονο..
-
σπασμένο (όχι να χαλάσει απλά) κινητήρα σε 116 με τα 40άλογα/λιτρο δεν το έκανες θεμα μάγκο.
αυτο γιατι το κάνεις?
αντικαταστάθηκε κιόλας, φαντασου.
το αμάξι του φίλου σου το αγόρασε καινούριο?
εκθεσιακό? με καμιά βαρβάτη εκπτωσούλα? κατι τι?
-
Βαλε γυαλια φιλε, εχεις σημαντικοτερα προβληματα στη ζωη σου και εσυ καθεσαι 2 τα χαραματα να στραβωνεσαι γραφοντας και ασυναρτησιες μαλιστα. Χρονια πολλα.
-
-
Εγω δεν ξερω καποιον με 116 που να του εσπασε ο κινητηρας.
Γιατι να το κανω θεμα ? Αλλο στα 10.000 να σπαει ενα και αλλο στα 100 να σπανε 10...
Καινουριο το πηρε, ηταν απο τις πρωτες 10 στην Ελλαδα!εγω μεχρι που το εμαθα ειχα πολυ καλη αποψη για τη Μπρερα
-
φαινεσαι πολύ καλά διαβασμένος, τεκμηριώνεις κ τις απόψεις σου παρότι καθολικές.
σηκωνω τα χέρια ψηλά.
-
Βαλε γυαλια φιλε, εχεις σημαντικοτερα προβληματα στη ζωη σου και εσυ καθεσαι 2 τα χαραματα να στραβωνεσαι γραφοντας και ασυναρτησιες μαλιστα. Χρονια πολλα.Σαν αυτο που λεμε ο κερατας τα μαθαινει παντα τελευταιος ?
Ξερεις κατι ?
Για πες να μαθουμε κι εμεις
-
-
-
-
Καπου αλλου ψαχνουν ακομη για τα interiors.χαιρεσαι να οδηγεις αυτο το εργαλειο!!! που να σχεδιασουν τετοιο εσωτερικο τα γερμανακια? μην μιλησω για εξωτερικη σχεδιαση...η alfa ηταν,και θα ειναι,παντα δασκαλος σ αυτο το θεμα. οι αλλοι απλα αντιγραφουν (βλεπε πινακιδα κατω απο το μπροστινο αριστερο φαναρι, χερουλι κρυμμενο στις 156,147...)
Αlfa Romeo Brera/Spider