-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βρείτε μου ένα τρελό που θα επέλεγε μια εξίσου αργή 2λιτρη Ζ4 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα...Βασικά η τιμή της είναι πιο κοντά στη 2.5άρα Ζ4...
Αλλά υπάρχει πάντα και το 1.8TFSI ΤΤ Roadster που σου αφήνει και 6Κ ρέστα για δρακουλίνια και εξακολουθεί να είναι παντού ταχύτερο (για το 2.0Τ που έχουν και την ίδια τιμή να μην τα ξαναλέμε, κρίμα είναι)... αλλά είναι σε διαφορετικά segments...!
You asked for it...Design wise πάντως η Spider είναι καταπληκτική...
ανοιχτή ή κλειστή, μακράν ομορφότερη απο τη Brera... -
Βρείτε μου ένα τρελό που θα επέλεγε μια εξίσου αργή 2λιτρη Ζ4 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα...Εγώωωω
-
Επίτηδες το κάνεις
-
ε ναι δεν μπορει..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επίτηδες το κάνειςΑπάντησα σε μια ερώτηση, δε καταλαβαίνω τι λες. Δεν χρειάζομαι υποδείξεις για το τι θα κάνω edit mod mirage
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επίτηδες το κάνειςόχι, αυτο ειναι το τραγικό της υποθέσεως
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βρείτε μου ένα τρελό που θα επέλεγε μια εξίσου αργή 2λιτρη Ζ4 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα...
Εγώωωω
κ εγω
(καλα για τη 2.5 που ειναι κ στα ιδια λεφτα δεν το συζηταμε καν.. για τη 2.0 θα το σκεφτομουν.. 4 δευτερολεπτα και μετα θα επαιρνα τη μπεμπα -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επίτηδες το κάνεις
Απάντησα σε μια ερώτηση, δε καταλαβαίνω τι λες. Δεν χρειάζομαι υποδείξεις για το τι θα κάνω edit mod mirage
Αμα γίνει Βιετνάμ εδώ, δεν θα κάνω edit την ερώτηση, θα αρχίσω να σβήνω πόστ mod mirage
-
edit mod mirage
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βρείτε μου ένα τρελό που θα επέλεγε μια εξίσου αργή 2λιτρη Ζ4 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα...
Εγώωωω
και εγώ δεν αγοράζω μπροστοκούνητα...
Ναι εεεε....
Μηπως θα μπορουσες να μας πεις ποσο πιο ωραια στημενο ειναι το 500ρακι 1.4 Ferrari που ειχες απο το πισωκινητο Ζ4??? -
ε νταξ,τον αδικεις,δεν το ειχε αγορασει,αυτοκινητο αντικαταστασης ηταν..θα του ελεγα για το youdie που εχει αλλα εδω μιλαμε για αμαξια..
-
Και ενα τεστ απο μενα για την BRERA 3,2.
http://www.cartesting.blogspot.com/
Δεν θεωρω τον εαυτο μου ιταλοφιλο οσον αφορα τα αυτοκινητα γι'αυτο και θεωρω οτι ειναι μια σχετικα αντικειμενικη αποτυπωση της οδηγικης αισθησης που αποκομιζεις οδηγωντας την BRERA... Όσον αφορα την αισθητικη ισως ημουν λιιιιιιγο υπερβολικος...
Εξαλλου ηταν η δευτερη και μαλλον τελευταια (ελπιζω να μην ευθυνεται η BRERA γι'αυτο... χεχε) αποπειρα μου να το παιξω 'δημοσιογραφος αυτοκινητου' πραγματοποιωντας το παιδικο μου ονειρο...
-
Πολύ ενδιαφέρον! Έτσι κι αλλιώς τη 'μεγάλη' (3.2) λίγοι την έχουν πάει.
Μια ερώτηση μόνο, επειδή δεν την έχω οδηγήσει. Γι αυτό που γράφεις* '...Παρά τον ηλεκτρικό μηχανισμό υποβοήθησης, είναι πλούσιο σε πληροφόρηση και φέρνει τον οδηγό σε άμεση επαφή με τον δρόμο...'*είσαι σίγουρος?
Μου φαίνεται περίεργο, νόμιζα ότι ήταν υδραυλικό. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον! Έτσι κι αλλιώς τη 'μεγάλη' (3.2) λίγοι την έχουν πάει.Μια ερώτηση μόνο, επειδή δεν την έχω οδηγήσει. Γι αυτό που γράφεις* '...Παρά τον ηλεκτρικό μηχανισμό υποβοήθησης, είναι πλούσιο σε πληροφόρηση και φέρνει τον οδηγό σε άμεση επαφή με τον δρόμο...'*είσαι σίγουρος?
Μου φαίνεται περίεργο, νόμιζα ότι ήταν υδραυλικό.Υδραυλικό είναι.
-
Μετα απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οντως ειναι υδραυλικο.
Αν και εχει περασει ενα 8μηνο απο τοτε που το οδηγησα και εγραψα το αρθρο, θυμαμαι οτι η αισθηση του τιμονιου δεν ηταν αυτη ενος τυπικου υδραυλικου τιμονιου της Αλφα Ρομέο (όπως της 156 ή της 147). Ηταν λιγο πιο τεχνητη η αισθηση που μου εδινε (μηπως ειναι ηλεκτρουδραυλικη η υποβοηθηση?). Μπορει βεβαια να ειναι και ιδεα μου... Εξαλλου οπως ειπα και πριν δεν εχω και πολυ μεγαλη εμπειρια στις δοκιμες αυτοκινητων...
Ισως ο Krusestern μπορει να μας βοηθησει περισσοτερο...
-
Κόβει λίγο περισσότερο από τα παλιότερα.2,5 στροφές αντί για 2,2. Νομίζω θα είναι πολύ καλύτερο αν και όχι και τόσο άμεσο.
-
Ψαχνωντας στο eper βρισκω να εχει ΑΝΤΛΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ & ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΛΑΔΙΟΥ .
-
Βρείτε μου ένα τρελό που θα επέλεγε μια εξίσου αργή 2λιτρη Ζ4 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα...πες τα....η spider ειναι μακραν το ομορφοτερο καμπριο που βγαινει αυτη τη στιγμη στην παραγωγη....βλεπε ιταλικο design.....
-
-
Η καινούργια,ε;
Μου αρέσει πολύ ,αλλά και πάλι βαριά είναι . Αν την βγάλει 1.9 ντίζελ, σας χαρίζω τη ΜίΤο και έφυγααααα....
Εσύ που είσαι εσωτερικός ,αγαπητέ,τί λές; να έχω ελπίδες...;
Αlfa Romeo Brera/Spider