-
-
-
Τελικα απο οτι φαινεται η brera απο τον ιουνιο θα φοραει τον νεο
κινητηρα 2.0JTB και η 159 τον 1.8JTB (πρωτα την εκδοση με τα 200hp)
ακουγεται επισης για εκδοση του 2.0JTB με 280-290hp -
Πως ξεσηκωνει τετοια παθη η Alfa;
Τιποτε δεν ειναι τυχαιο τελικα... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Πως ξεσηκωνει τετοια παθη η Alfa;
Τιποτε δεν ειναι τυχαιο τελικα...Είναι γιατί οι VAGέληδες κάνουν κρεμαστάρια αυτά που δε φτάνουν...
-
Δηλαδή τι έχει η brera που δεν έχει το ΤΤ? Ή η Z4, ή η Cayman.. (εκτός από πολλά επιπλέον κιλά)
-
Το παθος!!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πειράζει που εμένα απλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;
Έχω κάτσει με το ζόρι να βλέπω το ΤΤ, τόσο στο δρόμο όσο και σε φωτογραφίες. Αν και το κλειστό είναι κάααααπως συμπαθητικούλι το roadster μου θυμίζει αυτόγιατι τι εχει αυτο???
-
Ετσι ξεσηκωνει τα παθη...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ετσι ξεσηκωνει τα παθη...+Βrera spider
-
http://www.youtube.com/watch?v=sLZ8Rq1H ... re=related
-
-
Ελπίζω μόνο να μην την μπερδεύεις με την παλιά Autodelta. Αυτή πρόκειται για την εταιρεία αυτού του Jano που μιλάει στο βίντεο και δεν ασχολήθηκε ποτέ με την αγωνιστική εμπλοκή των Alfa.
Βασικά όσο καλή δουλειά και να κάνει, από τη στιγμή που θα βελτιώσει τα μοντέλα της η ίδια η εταιρεία, δεν νομίζω να πουλήσει ιδιαίτερα αυτά τα πακέτα.ΥΓ: Φέτος τον Ιούνιο Brera και Spider με 2,0 JTB στο ίδιο επίπεδο τιμών που είναι σήμερα οι 2,2.
Προβλέπω πολύ κόσμο να χρεώνεται... -
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ...
-
Ωραίο...χρώμα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ωραίο...χρώμαΠροσωπικα δεν το καταλαβα το σχολιο εγω παντως βλεπω τις φωτογραφιες εδω και 10 λεπτα!!Μαγεια....
-
Ναι όντως, μια χαρά και οι 2
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
τι νιλες θα δουμε?
Ήμουνα σαφής, δε πιάνoυν μία Spider/Brera εμπρός το TT
και το φιλικα τι το θες αφου θελεις να κανεις το forum μανταρα
Ε όχι να βγω και παρεξηγημένος από αυτή την αντιπαράθεση..Αν είναι φιλαράκι σας καλά κάνετε και τον υποστηρίζετε αλλά δεν φταίω εγώ, εγώ συζητούσα ήρεμα και πολιτισμένα
Εγω παντος ξεφτυλιζω ανετα οτι αυτοκινητο εχει βγαλει η VW/Audi μεχρι τα 3,5 λιτρα. Ειδικα το R32 το γαζωνω κανονικα.
-
EDDIE_147
Γαζωνει η γκομενα,φυσικα αναφερομαι στην alfa..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ωραίο...χρώμαΜΑΣ
ΕΧΕΙΣ
ΠΡΗΞΕΙ
Αlfa Romeo Brera/Spider