-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως, με δεδομένο ότι η Brera είναι ένα σκατόχρεπο που δεν πάει, δε στρίβει, είναι θεόβαρο και δεν έχει και χώρους για την πολυαγαπημένη σας πεθερά, όσοι έχετε Brera και, προφανώς, βαράτε το κεφάλι σας στο ντουβάρι από τη βλακεία που κάνατε και πήρατε ένα κωλόχρεπο που, όπως λέει γενικώς για τις Alfa o Tiff, 'scores on looks but loses on substance', δεν τη δίνετε σ'εμένα για να ξεφορτωθείτε το σαράβαλο και να πάρετε κάτι πολύ καλύτερο, όπως ένα Audi TT ή ένα Golf R32;Αλλά όταν με δείτε σε κάνα στροφιλίκι να σας περνάω αέρα πατέρα με το ιταλικό θεόβαρο χρέπι (που είναι και απίστευτα ζημιάρικο - το είπαν κι οι σοφοί οι γέροντες του Auto Triti!!!) μην έρθετε μετά να μου τη ζητήσετε πίσω!!!
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά η brera δεν νομίζω να περάσει ούτε ΤΤ 2lt ούτε R32 σε στροφιλίκι με ισάξιους οδηγούς.
-
Και ας μη μιλήσουμε για Fight Club και χρόνους στη πίστα των Σερρών...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εδω δεν εχει γκαζια,κρατηματα,σκουριαζει,στο weight loss κολλησαμε?
τα κραταμε για μετα ομως αυτα εεε?εε?Εμ έτσι είναι... Ποιότητα κατασκευής δεν έχει, χρέπι σου λέω... Κωλόχρεπο του κερατά είναι. Ήδη σαπισμένα βγαίνουν απ'τη γραμμή παραγωγής, γιατί έχουν, λένε οι σοφοί οι γέροντες της Motor Press, ρώσικο ατσάλι Β' διαλογής που τους έστειλε οργισμένος αντί για Α' διαλογής ο Βλαδίμηρος... Γι'αυτό άσε, δώστε τες σ'εμένα που δεν ξέρω από αμάξια... Κι εσείς που ξέρετε πάρτε τη Golfω...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και ας μη μιλήσουμε για Fight Club και χρόνους στη πίστα των Σερρών...Α, λες εκεί που ο Πατέλος δεν ήξερε πώς απενεργοποιούν το VDC, ε;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, λες εκεί που ο Πατέλος δεν ήξερε πώς απενεργοποιούν το VDC, ε;
O Πατέλος σου φταίει που έχουν περάσει από τα χέρια του Ferrari, Porsche και Lamborghini...με άριστα σχόλια και χρόνους.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εδω δεν εχει γκαζια,κρατηματα,σκουριαζει,στο weight loss κολλησαμε?
τα κραταμε για μετα ομως αυτα εεε?εε?Εμ έτσι είναι... Ποιότητα κατασκευής δεν έχει, χρέπι σου λέω... Κωλόχρεπο του κερατά είναι. Ήδη σαπισμένα βγαίνουν απ'τη γραμμή παραγωγής, γιατί έχουν, λένε οι σοφοί οι γέροντες της Motor Press, ρώσικο ατσάλι Β' διαλογής που τους έστειλε οργισμένος αντί για Α' διαλογής ο Βλαδίμηρος... Γι'αυτό άσε, δώστε τες σ'εμένα που δεν ξέρω από αμάξια... Κι εσείς που ξέρετε πάρτε τη Golfω...
εισαι ο μεντορας μου! χαιρομαι που σε διαβαζω.-!
Πήρε ο Βλαδίμηρος, ο μέγας ηγέτης του Ξανθού Γένους, ανάποδες για κάτι λουμπινιές που του κάνανε στην εξωτερική πολιτική οι παλιομακαρονάδες, οι γελοίοι καρμπονάροι και είπε 'έτσι είστε; τώρα κι εγώ αντί να σας στείλω ατσάλι καλό για τα νέα σας μοντέλα, θα σας προμηθεύσω με σκραπ τίγκα στη σκουριά, από διαλυτήρια ιπταμένων δελφινιών (σαν αυτά που τα βλέπουμε από τη μεταπολίτευση και μετά στη χώρα μας κι αναρωτιόμαστε σε τι χρησιμεύουν)'! Όπερ και εγένετο! Αν ξύσεις τη μπογιά της Brera και βγάλεις και το στόκο από κάτω είναι στρινγκάκι Lola Luna, ευάερο κι ευήλιο, μα καφετί απ'τι σαπίλα... Και τίγκα στο στόκο! Καινούργιο αμάξι κι έχει πιο πολύ στόκο παρά μέταλλο! Είδες οι απατεώνες οι παλιομαφιόζοι; Το κράτος τι κάνει για όλα αυτά; Το EuroNCAP πώς επέτρεψε να πάρουν έγκριση τύπου αυτά τα εκτρώματα;
Αχ, πού είναι το ΚΡΑΤΟΣ, πού είναι οι ενώσεις καταναλωτών, να ξεμπροστιάσουν το Fiat Group που πουλάει επικίνδυνα χρέπια χωρίς φρένα και τώρα χωρίς μέταλλο; Μα κι αυτά τα παιδιά στο Auto Triti πώς και δεν το ανακάλυψαν, οι Ηρακλήδες Πουαρώ, οι Αδιάφθοροι Έλλιοτ Νες του ελληνικού ειδικού Τύπου, οι μοναδικοί που ανακάλυψαν ότι το Bravo δεν έχει φρένα και ξεσκέπασαν τη σήψη και τη διαφθορά σε ΟΛΟ τον ευρωπαϊκό Τύπο που δωροδοκήθηκε από τη Fiat και την Alfa για να γράφει καλά λόγια για τα μοντέλα της;
Γι'αυτό σας λέω... Ξεφορτωθείτε τα τα σκατόχρεπα... Έχω εγώ χώρο για να τα παρκάρω...
-
-
Α, να και ο 'σας δέρνω όλους όποτε γουστάρω'! Έτσι, έτσι, χώσε κι εδώ απειλές βιαιοπραγίας ν'ανεβούν τα αίματα!
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Εμ έτσι είναι... Ποιότητα κατασκευής δεν έχει, χρέπι σου λέω... Κωλόχρεπο του κερατά είναι. Ήδη σαπισμένα βγαίνουν απ'τη γραμμή παραγωγής, γιατί έχουν, λένε οι σοφοί οι γέροντες της Motor Press, ρώσικο ατσάλι Β' διαλογής που τους έστειλε οργισμένος αντί για Α' διαλογής ο Βλαδίμηρος... Γι'αυτό άσε, δώστε τες σ'εμένα που δεν ξέρω από αμάξια... Κι εσείς που ξέρετε πάρτε τη Golfω...
Θα έρθουν και τα συγκριτικά TT-S (272PS) με ανανεωμένες Brera-Spider να δούμε τί θα λέτε μετά..Έχουμε να δούμε κάτι ΝΙΛΕΣ..
Πάντα φιλικά έτσι..τι νιλες θα δουμε?και το φιλικα τι το θες αφου θελεις να κανεις το forum μανταρα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Α, λες εκεί που ο Πατέλος δεν ήξερε πώς απενεργοποιούν το VDC, ε;
O Πατέλος σου φταίει που έχουν περάσει από τα χέρια του Ferrari, Porsche και Lamborghini...με άριστα σχόλια και χρόνους.
τι ειναι δηλαδη ο Πατελος απογονος του Senna?
-
Το λιγότερο.
-
-
Φυσικά! Deutschland Uber Alles, Golfω Rules!
-
-
Golfω ξε-Golfω, οι 4Τ βρήκαν πιο fun to drive το μισητό R32 από την πολυαγαπημένη σου brera. Πφφ, τα παίρνουν ε?
-
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... a8e5f53994
-
If I may...
Πάρτε μια δόση κραξίματος
http://www.youtube.com/watch?v=D19FlGoX ... re=relatedκαι ένα συγκριτικό όπου φαντάζομαι θα πάει το φτυάρι σύννεφο αλλά δεν μπόρεσα να αντιληφθώ πολλά επειδή έφτασα μέχρι preparatoire...
http://www.youtube.com/watch?v=uCya_phC ... re=relatedΣυμπέρασμα:
-Είναι χρέπι
-Είναι ακριβό
-Δεν πάει
-Καίει πολλά
-Είναι αργό
-Είναι κακοφτιαγμένο
-Σπάει, χαλάει κλπ
κλπ κλπ κλπΠειράζει που εμένα απλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;
Έχω κάτσει με το ζόρι να βλέπω το ΤΤ, τόσο στο δρόμο όσο και σε φωτογραφίες. Αν και το κλειστό είναι κάααααπως συμπαθητικούλι το roadster μου θυμίζει αυτόΑς υπάρχουμε κι εμείς τα κορόιδα για να μην γίνουν κλέφτες και αυτοί στο Μιλάνο...
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
τι νιλες θα δουμε?
Ήμουνα σαφής, δε πιάνoυν μία Spider/Brera εμπρός το TT
και το φιλικα τι το θες αφου θελεις να κανεις το forum μανταρα
Ε όχι να βγω και παρεξηγημένος από αυτή την αντιπαράθεση..Αν είναι φιλαράκι σας καλά κάνετε και τον υποστηρίζετε αλλά δεν φταίω εγώ, εγώ συζητούσα ήρεμα και πολιτισμένα
στο φτυαρισμα δεν υπαρχουν φιλαρακια και εγω καινουργιος ειμαι αλλα δεν πηρα παραμαζωμα τα threads για να θαβω ανουσια οτι αυτοκινητο δεν μου αρεσει
-
Τέλος τα οφτόπικ, PLZ!
Αlfa Romeo Brera/Spider