-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Με την καλή εννοια κουβαδάκι! Να πέσει φωτιά να με κάψει αν πω κακή κουβέντα για Alfa!
Και μένεις Άγιο Στέφανο είπαμε...?
Δόξα το Θεό ΟΧΙ! Άσε γιατί όλο το βράδυ έκανα τον πυροσβέστη στο Διόνυσο στο σπίτι της κολλητής μου!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Kαλορίζικη στέφαν147...Και άσε αυτό το στήσιμο prodrive, το οποίο είναι καθαρά για εντυπωσιασμό για να στάζει μέλι ο Γρηγόρης...
Αν την θελει απλα για 'cruising' σιγουρα με την νορμαλ αναρτηση θα ειναι μια χαρα(?) ( ).
Αν θελει ομως που και που να την στριβει οπως αξιζει να στριβει μια AR θα πρεπει να την επιλεξει...Τωρα για τις 19αρες του TI (πιστευω οτι θα ειναι πιο ισορροπημενη με 18αρες),ισως βρει καποια λυση με καποιον που εμπορευεται ζαντες-λαστιχα, αν δεν βρει ακρη με την αντιπ/σωπεια. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kαλορίζικη στέφαν147...
Και άσε αυτό το στήσιμο prodrive, το οποίο είναι καθαρά για εντυπωσιασμό για να στάζει μέλι ο Γρηγόρης...
Αν την θελει απλα για 'cruising' σιγουρα με την νορμαλ αναρτηση θα ειναι μια χαρα(?) ( ).
Αν θελει ομως που και που να την στριβει οπως αξιζει να στριβει μια AR θα πρεπει να την επιλεξει...Τωρα για τις 19αρες του TI (πιστευω οτι θα ειναι πιο ισορροπημενη με 18αρες),ισως βρει καποια λυση με καποιον που εμπορευεται ζαντες-λαστιχα, αν δεν βρει ακρη με την αντιπ/σωπεια.Ρεπλικες κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω στο αμάξι. Εδώ και στην 147 έχω 16' από facelift κολλητού που τις άλλαξε για να βάλει μπομπίνες. Τα περι στριψίματος φαντάζομαι είναι ρητορικά έτσι...?? Πρόκειται για την 5η Alfa που θα μπει στο γκαράζ άρα υπάρχει και ένα κάποιο παραλθόν!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Kαλορίζικη στέφαν147...
Και άσε αυτό το στήσιμο prodrive, το οποίο είναι καθαρά για εντυπωσιασμό για να στάζει μέλι ο Γρηγόρης...
Αν θελει ομως που και που να την στριβει οπως αξιζει να στριβει μια AR θα πρεπει να την επιλεξει...Τωρα για τις 19αρες του TI (πιστευω οτι θα ειναι πιο ισορροπημενη με 18αρες),ισως βρει καποια λυση με καποιον που εμπορευεται ζαντες-λαστιχα, αν δεν βρει ακρη με την αντιπ/σωπεια.Ρεπλικες κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω στο αμάξι. Εδώ και στην 147 έχω 16' από facelift κολλητού που τις άλλαξε για να βάλει μπομπίνες. Τα περι στριψίματος φαντάζομαι είναι ρητορικά έτσι...?? Πρόκειται για την 5η Alfa που θα μπει στο γκαράζ άρα υπάρχει και ένα κάποιο παραλθόν!!
Σχεδον...Δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι θα ειναι οκ και χωρις την πιο σφιχτη αναρτηση του
ΤΙ pack, απο την στιγμη επισης που το μπροστα μερος του αυτοκινητου θα εχει λιγο μικροτερο βαρος να σηκωσει απο τον 2.2 και βεβαια τον 3.2 που φορουσε στις αλλες εκδοσεις.
Κατι μου λεει ομως και με βαση διαφορετικων αποψεων δοκιμαστων, (σαν του 'σπαστικου' αλλα εμπειρου Chris Harris, με link που παρεθεσα πριν) οτι με τις
πιο σκληρες αναρτησεις, θα ειναι ακομα πιο συμμετοχικη, αποτελεσματικη και διασκεδαστικη, αλλα με τις 18αρες ζαντες!
Οσο για την αποψη περι εμπορου, το εθεσα σαν παραδειγμα με την προοπτικη
ανταλλαγης ελαστικων με αυτον, πωλησης των ζαντων, (σε αγγελια?) και αγορα νεων απο την AR (ισως και απο το εξωτερικο, μτχ απο τροπετα), οχι να βαλεις immitation, σε καμμια περιπτωση... -
@stefan147
Oπως και να εχει παντως, με το καλο να την παραλαβεις, και βεβαια αναμενουμε φωτο
και εντυπωσεις! -
Cuio (καφέ) δέρμα, δυστυχώς Frau και όχι Poltrona Frau γιατί ξεφεύγαμε πολύ στην τιμή
Cuοio = δέρμα.
Με το καλό και καλά χιλιόμετρα. -
stefan αμα ξενερωσουμε με τις 18αρες της 159 θα τις κανουμε τραμπα;
Καλη τιμη πετυχες,με το καλο να την παραλαβεις..
Μια ενσταση,το ti pack στην μπρερα εχει το τιμονι με μαυρες ραφες ή κοκκινες γιατι στη δικια μας ειναι με κοκκινες..
Υγ: Εδω στο ναυπλιο συναντηθηκαμε με την μπρερα που ηταν ετοιμοπαραδοτη και επαιζε για τον αδερφο μου αλλα τελικα προτιμησε τους χωρους της 159. Κ Ο Υ Κ Λ Α ρε παιδι μου με 18αρες 8c κι αυτη και ακριβως οπως την πηρες. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Cuio (καφέ) δέρμα, δυστυχώς Frau και όχι Poltrona Frau γιατί ξεφεύγαμε πολύ στην τιμή
Cuio = δέρμα.
Με το καλό και καλά χιλιόμετρα.Τhanks και για τη διόρθωση και για τις ευχές!
Δηλ στη ουσία μας λέει ότι το συγκεκριμένο δέρμα είναι στο χρώμα του δέρματος?? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
stefan αμα ξενερωσουμε με τις 18αρες της 159 θα τις κανουμε τραμπα;
Καλη τιμη πετυχες,με το καλο να την παραλαβεις..
Μια ενσταση,το ti pack στην μπρερα εχει το τιμονι με μαυρες ραφες ή κοκκινες γιατι στη δικια μας ειναι με κοκκινες..
Υγ: Εδω στο ναυπλιο συναντηθηκαμε με την μπρερα που ηταν ετοιμοπαραδοτη και επαιζε για τον αδερφο μου αλλα τελικα προτιμησε τους χωρους της 159. Κ Ο Υ Κ Λ Α ρε παιδι μου με 18αρες 8c κι αυτη και ακριβως οπως την πηρες.Είναι οι σκούρες οι δικές σας?? Γιατί άμα είναι...
Υπάρχουν ακόμα ετοιμοπαράδοτες πάντως. Μάλιστα βρήκα μια λευκή Ti που τα είχε όλα που έβαλα εκτός από xenon και navi που δεν τα διαπραγματεύομαι! Για το Ti διαλέγεις μεταξύ:sport τιμόνι με μαύρες ραφές και κονσόλα από αλουμίνιο
' ' ' κόκκινες ραφές ' ' ' 'και αντίστοιχα με κονσόλα από ανθρακόνημα αλλά από 350€ και 400€ πάει 850€ και 900€ οπότε δεν βρίσκω το λόγο. Συν του ότι μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το βουρτσισμένο αλουμίνιο!
-
Οι σκουρες ειναι ναι..
Βασικα δεν υπαρχει λογος για το ανθρακονημα,το αλουμινιο οντως δενει παρα πολυ και το βαζεις σε 3-4 διαφορετικες αποχρωσεις,πιο σκουρο η κλασσικο κλπ.
Τα xenon δεν ξερω κατα ποσο ειναι απαραιτητα γιατι τα φωτα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα.
Τελος παντων,θα παιζουν δυο Ti pack στη μεταμορφωση δλδ; Πρεπει να παιξει συναντηση να γνωριστουν τα μωρα αλλα σε ερημικο μερος γιατι θα μας βλεπουν και δεν πρεπει να μας ματιασουν... -
Και η ξενέρωτη ερώτηση:
Γιατί Brera και όχι Spider; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι σκουρες ειναι ναι..
Βασικα δεν υπαρχει λογος για το ανθρακονημα,το αλουμινιο οντως δενει παρα πολυ και το βαζεις σε 3-4 διαφορετικες αποχρωσεις,πιο σκουρο η κλασσικο κλπ.
Τα xenon δεν ξερω κατα ποσο ειναι απαραιτητα γιατι τα φωτα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα.
Τελος παντων,θα παιζουν δυο Ti pack στη μεταμορφωση δλδ; Πρεπει να παιξει συναντηση να γνωριστουν τα μωρα αλλα σε ερημικο μερος γιατι θα μας βλεπουν και δεν πρεπει να μας ματιασουν...Τα xenon ανέκαθεν μου άρεσαν πάρα πολύ και όσο και καλά να είναι τα αλογόνου δεν τα φτάνουν!! Το διαπίστωσα στο ψαροκάικο το Q5 γιατί δεν είχαμε ποτέ άλλοτε σε άλλο αμάξι! Άλλη φάση σε σκοτεινό επαρχιακό! Κάνουν τη νύχτα μέρα και το κυριότερο είναι ξεκούραστα! Θα κανονιστεί Ti συνάντηση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει η ρημαδομεταμόρφωση με τα GLX να αντέξει τόση ομορφιά! Φοβάμαι μην αυτοεξοριστεί η κούκλα μου μόλις την φέρουν στην κωλοπεριοχή που μένω! Ξανά....άρεεεε πατέρααα....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και η ξενέρωτη ερώτηση:
Γιατί Brera και όχι Spider;1ον: κόστος
2ον: βάρος και μη υπαρξη Ti Pack (δηλ επιδόσεις + στήσιμο)
3ον: έχω παρατηρήσει κάποια μικροφάουλ στην κατασκευή της Spider και δεν έχω εμπειρία από cabrio και φοβάμαι
4ον: χρηστικότηταΟξύμωρο μεν όταν μιλάμε για ένα τόσο στενάχωρο coupe αλλά τα 300 λίτρα του πορτμπαγκάζ είναι περισσότερα απότι έχω τώρα στην 147 (!) και οι υποτυπώδεις πίσω θέσεις καλό είναι να υπάρχουν για παν ενδεχόμενο. Επίσης είμαι της άποψης (σωστό-λάθος δεν ξέρω....αλλά το πιστεύω) ότι ένα τέτοιο τόσο ξεχωριστό cabrio πρέπει να το 'υποστηρίζεις' με διάφορους τρόπους (στυλ, εμφάνιση κτλ) ώστε να μην κατηγορηθείς ότι το χεις πάρει για γκομενοπαγίδα.
: οι Ιταλόφιλοι (και όχι μόνο) βάλτε ΣΤΑΡ και πείτε αν έχει υπάρξει πότε καλύτερος συνδιασμός!
KATE BECKINSALE + MASERATI 3200GT = -
: οι Ιταλόφιλοι (και όχι μόνο) βάλτε ΣΤΑΡ και πείτε αν έχει υπάρξει πότε καλύτερος συνδιασμός!
KATE BECKINSALE + MASERATI 3200GT =Mισές δουλειές κάνεις
-
Επίσης είμαι της άποψης (σωστό-λάθος δεν ξέρω....αλλά το πιστεύω) ότι ένα τέτοιο τόσο ξεχωριστό cabrio πρέπει να το 'υποστηρίζεις' με διάφορους τρόπους (στυλ, εμφάνιση κτλ) ώστε να μην κατηγορηθείς ότι το χεις πάρει για γκομενοπαγίδα.
Typical Clarkson argument...
Μωρέ είχα πετύχει εγώ ένα βλαχόγερο με Boxster και τη θείτσα δίπλα... Μια χαρά...
Όσα αρνητικά και αν προσάψει κανείς στην κ@λοspider, λίγο θα τη χαζέψεις στο άκυρο και θα (ξανά)κολήσεις... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επίσης είμαι της άποψης (σωστό-λάθος δεν ξέρω....αλλά το πιστεύω) ότι ένα τέτοιο τόσο ξεχωριστό cabrio πρέπει να το 'υποστηρίζεις' με διάφορους τρόπους (στυλ, εμφάνιση κτλ) ώστε να μην κατηγορηθείς ότι το χεις πάρει για γκομενοπαγίδα.
Typical Clarkson argument...
Μωρέ είχα πετύχει εγώ ένα βλαχόγερο με Boxster και τη θείτσα δίπλα... Μια χαρά...
Όσα αρνητικά και αν προσάψει κανείς στην κ@λοspider, λίγο θα τη χαζέψεις στο άκυρο και θα (ξανά)κολήσεις...Δεν ξέρω τι λέει ο γερο-ξεκούτης Άγγλος αλλά εγώ το πιστεύω χρόνια αυτό. Μάλιστα έχω βρεθει μια φορά πολύ κοντά σε ένα MX-5 twins 1.8 (6-ταχυτο, με μπλοκέ κτλ) αλλά έκανα πίσω την τελευταία στιγμή! Και άντε το MX-5 ή κάνα Z4 πε ότι έχεις τη δικαιολογία ότι το παίρνεις για να βγάζεις πισωκίνητα γούστα. Τη Spider (ή το ΤΤ roadster ή την SLK) τι δικαιολογία έχει για να την πάρει κανείς?? Μόνο τα απίστευτα looks (στη Spider φυσικά αναφέρομαι...όχι στα άλλα 2)!!
-
Δηλ στη ουσία μας λέει ότι το συγκεκριμένο δέρμα είναι στο χρώμα του δέρματος??
...ακριβώς.Cuoio είναι το κατεργασμένο δέρμα στη φυσική του απόχρωση.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
η φυσικη του αποχρωση δεν ειναι η ασπρη?
ετσι θυμαμαι σε κατι ντοκυμαντερ που εβλεπα με παραδοσιακα βυρσοδεψεια -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η φυσικη του αποχρωση δεν ειναι η ασπρη?
ετσι θυμαμαι σε κατι ντοκυμαντερ που εβλεπα με παραδοσιακα βυρσοδεψειαΤι ψάχνεις τώρα και συ να βρεις! Ένας θεός ξέρει τι επεξεργασία περνάνε αυτά για φτάσουν να φορεθούν σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου. Τουλάχιστον είναι πολλάκις διαπιστωμένο ότι τα δέρματα της Alfa είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό στα εσωτερικά της! Δεν πιστεύω να μας κοροϊδεύει ο Montezemolo και από τη μία τσέπη να τα βάζει στην άλλη!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
KATE BECKINSALE + MASERATI 3200GT =Mισές δουλειές κάνεις
Και στις 2 περιπτώσεις!
Αlfa Romeo Brera/Spider