-
Ο,τι πεις felleas. Πάντως πριν κάποια χρόνια γνωστός μου εύπορος επιχειρηματίας και alfista (με 166 TB αν θυμάμαι καλά) έδωσε στο 18 ετών γιό του να οδηγεί την παλιά του 75 3.0. Φαντάζομαι θα ήταν έμπειρος και αυτός...
-
Δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο 18 για να είναι άπειρος κάποιος.
Αν π.χ. ένας οποιασδήποτε ηλικίας, από Seicento πάει ξαφνικά σε Brera 3.2 ή 147 GTA, και αυτός άπειρος θεωρείται από γρήγορα αυτοκίνητα και πως αυτά συμπεριφέρονται και αντιδρούν σε οριακές και μη καταστάσεις.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Γιατί αν ήταν γνώστες και είχαν ψαχτεί λιγάκι θα ήξεραν πως πολύ απλά και όχι εργοστασιακά, ευκόλα απενεργοποιούντε όλαΔηλαδή, όταν μιλάμε για τα AR, θα πρέπει να μιλάμε όχι για τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά, αλλά εκείνα των 'ψαγμένων'!?
Αδικείτε την μάρκα.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Οι μεγάλες ταχύτητες θέλουν σχετικά αργό τιμόνι για να μπορείς να ρυθμίζεις με ακρίβεια την ταχύτητα σου.
Αυτά τα λέει η BMW. Η Alfa Romeo όμως έβαλε στις GTA τιμόνι 1.7 στροφών από άκρη σε άκρη.
Κάτι ξέρουν...
Πάντως σε μεγάλες ταχύτητες το γρήγορο τιμόνι μπορεί να είναι ακόμα και επικίνδυνο για τους άπειρους οδηγούς. Το έχω δει με μερικά τιμόνια με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση που είναι άλλη μια καλή εναλλακτική λύση...
Υπάρχει περίπτωση άπειρος οδηγός να 'έπαιρνε' GTA?
Γιατί όχι?? Έχει τα λεφτά...και το παίρνει...τέλος. Έχεις δει πολλούς 'έμπειρους' να παίρνουν γρήγορα αυτοκίνητα??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί αν ήταν γνώστες και είχαν ψαχτεί λιγάκι θα ήξεραν πως πολύ απλά και όχι εργοστασιακά, ευκόλα απενεργοποιούντε όλα
Δηλαδή, όταν μιλάμε για τα AR, θα πρέπει να μιλάμε όχι για τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά, αλλά εκείνα των 'ψαγμένων'!?
Αδικείτε την μάρκα.
Άρα θα λέω πως και το esp του punto απενεργοποιείται, αρκεί να έχει χαλάσει ένας αισθητήρας!
Χάνουμε λίγο την μπάλα
-
ok........
-
Ξεκολλατε ρε με τα παλιοιταλικα σας....
Οι Alfa Romeo χαλανε, παρτε το χαμπαρι... -
+1.000
-
Οι Alfa Romeo χαλανε
πριν προλαβεις να ολοκληρωσεις τη φραση σου.
απο την αλλη,τα opel ας πουμε,μια χαρα βαστανε.Τι συμβαινει ρε συ,μια μανα τα βγαζει ολα
-
Τελικά μετά σας φταίνε οι άλλοι που ξεκινάνε τέτοια συζήτηση και πετάνε μπηχτές για τη φίρμα και 'καταστρέφουν' το τόπικ εεε?
-
Ο κυριος παρακαλω ? VAGιτης ?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Οι Alfa Romeo χαλανε
πριν προλαβεις να ολοκληρωσεις τη φραση σου.
απο την αλλη,τα opel ας πουμε,μια χαρα βαστανε.Τι συμβαινει ρε συ,μια μανα τα βγαζει ολα
Εννουσα οτι οι 'παλιες' χαλανε.... Πριν αναλαβει η 'μαμα' Opel....
-
βασικα ολοι ξερουν οτι αυτη ειναι μια ατεκμηριωτη θεωρια
προσωπικα για το μονο που βαζω το χερι μου(καπου εχω και επισημα στατιστικα στοιχεια) στη φωτια ειναι για τον ελαττωματικο μεταβλητο χρονισμο του 1.6 TS,που χρειαζοταν,σερβις,αντικατασταση κτλ πολυ συχνοτερα απο το προβλεπομενο.Αλλα και παλι ηταν το πρωτο 1600ρι της αγορας με 120 αλογα
απο κει και περα η alfa πληρωνει το 'κακο' ονομα της Fiat,και το ευθικτο του χαρακτηρα των αλφιστι που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και γενικα σηκωνουν το χαβαλετζιδικο δουλεμα
τωρα τα περι συνομωσιας που θελει τους γερμανους να παιρνουν τα καλα μεταλλα(Manowar,Mettalica,Judas Priest) και τους ιταλους να παιρνουν οτι περισσεψει(Marilyn Manson,Nigthwish,Boy George),τα χω διαβασει και γω στο Λιακοπουλο...[/img]
-
Ο manson τόσο χάλια ρε συ;
-
τωρα τα περι συνομωσιας που θελει τους γερμανους να παιρνουν τα καλα μεταλλα(Manowar,Mettalica,Judas Priest) και τους ιταλους να παιρνουν οτι περισσεψει(Marilyn Manson,Nigthwish,Boy George),τα χω διαβασει και γω στο Λιακοπουλο...[/img]
-
Boy George?
Εγώ πάντως άλλαξα μεταβλητό στην εγγύηση.....
-
Εδώ καλά-καλά διαιωνίζεται η φήμη περί σοβιετικών μετάλλων που πάρθηκαν ως αντάλλαγμα για τα δικαιώματα του 124 (το οποίο παρήχθη ως Lada Zhiguli), αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται. Ούτε από επίσημα έγγραφα ούτε από τίποτα.
-
Οπως και να χει,μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει τπτ το επιληψιμο για τις 'νεες' alfa
εδω θα μαστε ομως και θα παρακολουθουμε
-
Οπως και να χει,μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει τπτ το επιληψιμο για τις 'νεες' alfaεδω θα μαστε ομως και θα **παρακολουθουμε **
τα 'εκανα' πάνω μου τώρα
-
Εγώ πάντως, έχοντας οδηγήσει εδώ και μια βδομάδα τη Brera 2.2, μπορώ άνετα να πω ότι είναι εξαιρετική, ΕΙΔΙΚΑ σε δρόμους με στροφές. Περισσότερα αργότερα...
Αlfa Romeo Brera/Spider