-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
[
ΚΑΝΟΝΑΣ: ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΗΞΕΙΣ.
Η δουλειά του φίλε μου δεν είναι να τον πρήξεις, τα έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα!Πωλητής είσαι? Στο έντυπο 'δήλωσης εντυπώσεων' πρός την ford, είδες μήπως
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? Μάλλον ΟΧΙ.
Εγώ όμως το είδα και στο δικό μου πωλητή έβαλα βαθμό 2 (από 5), σεβόμενος
αυτά που η Ford ΘΕΩΡΕΙ ότι έπρεπε να μου εξηγήσει (και δεν έκανε).Τι ακριβώς να ελένξει?στο 1400 μέχρι sport πάει η έκδοση, οπότε τηλεχειρισμό
έχει μόνο το ένα..να δει αν το δεύτερο κλειδί είναι κομμένο σωστα και μπορεί να βάλει μπροστά?Το 2ο κλειδί, μπορεί να είναι κομμένο σωστά αλλά το immo να είναι πάπαλα.
Δεν πρέπει να την αφήσεις για... το μέλλον τη δοκιμή του γιατί τότε θα
είναι αργά. -
πάντα έλεγχος και..πρήξιμο (με τη καλή την έννοια)!
Φίλη μου θα παραλάβει φίατ πούντο σύντομα και μιλώντας με το πωλητή του είπα πως θα πάω με φαναρτζή μαζί να παραλάβουμε. Γέλασε αλλά μετά από περιπτώσεις που του είπα και κουβέντα που κάναμε μου είπε πως τους έχει τύχει να παραδώσουν χτυπημένα αμάξια, χωρίς να το ξέρουν και οι ίδιοι (; )!!
Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο φαναρτζής με τον οποίο θα πάω, που παρέλαβε αμάξι με ξαναβαμένο καπό -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
[
ΚΑΝΟΝΑΣ: ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΗΞΕΙΣ.
Η δουλειά του φίλε μου δεν είναι να τον πρήξεις, τα έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα!Πωλητής είσαι?
Ναι........για την ακρίβεια είμουν, αλλά υπήρχαν πολλοί που πίστευαν πως η δουλειά μου είναι να μου τα πρήζουν....και 12 ώρες την ημέρα πρήξιμό πάει πολύ
Στο έντυπο 'δήλωσης εντυπώσεων' πρός την ford, είδες μήπως
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?Μιας και είμουνα στη Ford, έχω δει και ξέρω τι πρέπει να λες στην παράδωση του αυτοκινήτου!
Μάλλον ΟΧΙ.Ευτυχώς δεν έβαλες στοίχημα!
Εγώ όμως το είδα και στο δικό μου πωλητή έβαλα βαθμό 2 (από 5), σεβόμενος
αυτά που η Ford ΘΕΩΡΕΙ ότι έπρεπε να μου εξηγήσει (και δεν έκανε).Και πολύ καλά έκανες! Εδώ άλλοι δεν κάνουν καν παράδωση, δίνουν κλειδιά και λένε καλορίζικο! Τι να πεις μαλάκες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα!
Τι ακριβώς να ελένξει?στο 1400 μέχρι sport πάει η έκδοση, οπότε τηλεχειρισμό
έχει μόνο το ένα..να δει αν το δεύτερο κλειδί είναι κομμένο σωστα και μπορεί να βάλει μπροστά?Το 2ο κλειδί, μπορεί να είναι κομμένο σωστά αλλά το immo να είναι πάπαλα.
Δεν πρέπει να την αφήσεις για... το μέλλον τη δοκιμή του γιατί τότε θα
είναι αργά.Αυτό που λες δεν είναι απίθανο, αλλά στα 2500-3000 αμάξια που φύγανε όσο ήμουν εγώ στην εταιρία δεν έτυχε σε κανένα, το τσεκάρανε τα παιδιά που πλένανε τα αμάξια, περισσότερο μην έχει γίνει λάθος και έχει μπει αλλουνού κλειδί(βάλε πόσα κλειδιά περνάγανε απο τα χέρια τους κάθε μέρα) παρα για το immobiliser
Γέλασε αλλά μετά από περιπτώσεις που του είπα και κουβέντα που κάναμε μου είπε πως τους έχει τύχει να παραδώσουν χτυπημένα αμάξια, χωρίς να το ξέρουν και οι ίδιοι
Δεν μου έχει τύχει αλλά αν το σκεφτείς δεν είναι απίθανο, αν ένα αμάξι τρακαρει στο χώρο φύλαξης, δεν θα το φέρουν τρακαρισμένο να το φτιάξει ο πελάτης, λογικά θα το φτιάξουν, οπότε ο πωλητής δεν θα το μάθει ποτέ!Το φαναρτζή καλά κάνεις και τον παίρνεις μαζί που κόβει το μάτι του, όχι τόσο για το αν το αμάξι είναι τρακαρισμένο, που το θεωρώ ακραίο αλλά για να δει αν υπάρχουν τπτ γρατζουνιες ή χτυπηματάκια!
-
Τί νόημα έχει.
Σβήνω το post μου...
Ignore
-
αν σχολίασες κάτι απο τα παραπάνω θα ήθελα να μου τα στείλεις με πμ, δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο ή που χωράει αμφισβήτηση!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από χθες είμαι και εγώ ford-ιστας.
Παρέλαβα ένα Ford Mondeo Ghia σε Machine Silver χρώμα...
Καλοτάξιδο!
Δεν ευόδωσε το project Dodge Caliber τελικά ε?
Ευχαριστώ...
Το Caliber ήταν δεύτερο στην προτίμησή μου και δεν το προτίμησα γιατί ο κοντινότρος έμπορος-service ήταν στα 80χλμ από το σπίτι μου. Θα ήταν κουραστικό όμως να κάνω 80χλμ για το παραμικρό πρόβλημα...
-
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Τελικά το fiesta δεν μου έχει δώσει από τότε που το πήρα το δικαίωμα να χαίρομαι για την επιλογή μου.
Δε λέω δεμένο αμάξι, ωραίο κρατημα κλπ κλπ αλλά το συμπέρασμα που έβγαλα αγοράζοντας ford είναι ότι είναι φτηνιάρικα.Και εξηγούμαι:
Αποφάσισα να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο για να το έχω από την αρχή νοικοκυρεμένο με το σερβις του και προσεγμένο ώστε να βλέπω συνεργείο μόνο μια φορά το χρόνο.
Εν τέλη, μία τρίζει η πόρτα και να λένε άλλα παιδιά ότι θέλει λίπανση ή ένα σφουγγαράκι ή δεν ξέρω τι άλλη μ@λ***#α.
Μετά μου ξεφτίζει το χρώμα στην οροφή με το παραμικρό-δε λέω,αυτά έγιναν από κουτσουλιά.Ε και λοιπόν;;;Έχουμε και ένα opel astra 10 χρόνια και έχει φάει ένα σωρό κουτσουλιές,αλλά ούτε καν ξεθώριασε το χρώμα.Φίλοι με toyota έχουν φάει κουτσουλιές και δεν έφυγε το χρώμα.Στο fiesta γιατί έτσι;
Ο κλιματισμός σε σύγκριση με atos!!!(νοικιασμένο) έχει χειρότερη απόδοση.
Πάω να βάλω μπροστά και η μίζα κάνει λες και είναι τροχός και κόβει λαμαρίνες.Το κάνει μία,δύο-->πολλές φορές...Μου λένε θέλει καθάρισμα η μίζα και τέτοια(2 χρόνια αμάξι τώρα...).Τελικά, όταν δεν έπαιρνε με τίποτα μπροστά και η μίζα όσες φορές κι αν προσπάθησα έκανε αυτό το δυνατό θόρυβο,πήγα συνεργείο και είπαν ότι δεν ήταν καλά βιδωμένη και δεν είχε καλή εφαρμογή.Εντάξει,από τότε όλα ΟΚ ,αλλά έχασα άλλο ένα πρωινό να τρέχω στο συνεργείο με άγχος και ξενερωμένος.Τι ποιοτικό έλεγχο κάνει το εργοστάσιο;Γιατί την πρώτη φορά που πήγα μου πέταξαν για 'καθαρισμό μίζας';
Τέλος, δύο φορές το χρόνο, στο ρελαντί ακούγεται θόρυβος όπως αυτός που κάνουν οι ιμάντες όταν έχουν πρόβλημα.Πάω τη μία στο συνεργείο,του ψέκασαν ένα σπρέι κάπου και σταμάτησε.Το κάνει δεύτερη,τρίτη πάλι τα ίδια.Αφού βλέπουν ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν κάνουν αντικατάσταση;Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην επαρχία τώρα και εμφάνισε πάλι αυτό το θόρυβο.Πάω στην αντιπροσωπεία της Πρέβεζας και λέει δεν ακούω τίποτα.ΔΕΝ μπήκε στον κόπο να το κάνει μια γύρα να ζεσταθεί η μηχανή(δεν το κάνει αμέσως όταν είναι κρύο).Του το πάω την επόμενη,δεν σβήνω τη μηχανη και του λέω τώρα το ακούς ή πάλι θα μου λες ότι είμαι τρελός;
Απάντηση:Ναι το ακούω αλλά δεν ξέρω να στο φτιάξω-δεν ξέρω από τι είναι...Δεν μπορώ να στο φτιάξω!!!
Του εξηγώ ότι στην Αθήνα αμέσως μόλις το άκουσαν έβαλαν ένα σπρέι και σταμάτησε.Έβαλε στους εξωτερικούς ιμάντες σπρέι αλλά δεν ήταν από εκεί.Θυμήθηκα μετά ότι αυτός που μου είχε βάλει όλες τις φορές εκείνο το σπρέι είπε πως είναι από την τσιμούχα της τρόμπας νερού.Αυτός από Πρέβεζα έλεγε δεν έχει σχέση.Κι εμένα άσχετο μου ακούστηκε αλλά αυτό είχε πει...
Φοβάμαι μήπως είναι από τους εσωτερικούς ιμάντες της μηχανής και πάθει καμιά ζημιά-λύση δε βρίσκω και δεν ξέρω αν μπορώ να το κατεβάσω Αθήνα (700km)...Όταν κινείται κανονικά δεν ακούγεται(σε υψηλότερες στροφές),αλλά στο ρελαντί όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο έντονος ο θόρυβος.Πάντως αν είναι οι ιμάντες οι εσωτερικοί δεν δικαιολογείται κάθε 6-7 μήνες να κάνει θόρυβο με 38000 km.Αυτό αλλάζεται αργότερα,αν είναι αυτό.Αλλά γιατί να το κάνει,γιατί να σπάνε τα νεύρα μου κάθε λίγο και λιγάκι;;;
Δε λέω,δεν έχει παρουσιαστεί κάποια χοντρή ζημιά ή κάτι τέτοιο,αλλά ποιος ο λόγος να τρέχω τις μέρες των διακοπών μου ή τις μέρες που εργάζομαι στα συνεργεία; Γιατί ένα νέο αυτοκίνητο να με κάνει να νιώθω ανασφάλεια;
Που είναι η αναβαθμισμένη ποιότητα της ford; Γιατί να φοβάμαι να πάω ένα ταξίδι; Και μετά κράζουν τα fiat που έχουν κακό όνομα ή λένε για τα Γαλλικά ή δεν ξέρω'γω τι άλλο.Εντάξει, το προηγούμενο focus ήταν μια πετυχημένη παρτίδα και ήταν καλό,αλλά μετά μάπα. Το πήρα,το πλήρωσα και ακόμα το πληρώνω και έχω απαιτήσεις-αμα ήταν μεταχειρισμένο οκ ρισκάρεις.Έχω ακόμα περισσότερες απαιτήσεις εάν μου πουλάνε υποσχέσεις για ποιότητα κλπ.Τι να πουν και αυτοί με τα maverick που δώσανε τα διπλά για να τα πάρουν και τραβάνε τα μαλλιά τους...
Ανακεφαλαιώνοντας:
Χρώμα μάπα-Συναρμολόγηση μάπα(μίζα)-πλαστικά τρίζουν(τι να κάνουμε,πήραμε το πρό facelift..)-ο ιμάντας κάνει θόρυβο,άρα κάτι είναι ελαττωματικό και δεν γίνεται αντικατάσταση(ανείναι αυτό)-δέρμα τιμονιού ξεφτίζει(το άλλαξα μία φορά).Κάτι σα fiat δηλαδή-βελτιωμένα σε γενικές γραμμές αλλά με μικρόπροβληματάκια.
Συγνώμη που γίνομαι κουραστικός αλλά αν δεν τα πούμε αυτά στο φόρουμ δεν θα τα ακούσουμε από πουθενά αλλού.Τα περιοδικά δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.Φίλος που εργάζεται σαν δοκιμαστής μου είπε ότι όσα γράφουμε περνάνε από λογοκρισία από τον αρχισυντάκτη και λέμε μόνο τα θετικά.Τα περιοδικά είναι τα όργανα των εταιρειών και είναι πολύ λογικο...Έτσι όμως πουλάνε προβληματικά αυτοκίνητα και παίζουν με τη νοημοσύνη μας και τα νεύρα μας!Επίσης, τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι όλα καλά και τα κεντρικά της ford έπρεπε να κάνουν ελέγχους των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου του προσωπικού.
Μπορεί οι Ιάπωνες να αντιγράφουν και στη σχεδίαση-κράτημα να μειονεκτούν μερικές φορές αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι όλα καλά και τα κεντρικά της ford έπρεπε να κάνουν ελέγχους των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου του προσωπικού.
Τι πάει να πει δεν ξέρω τι είναι, άρα δεν μπορώ να στο φτιάξω? Σε επίσιμο συνεργείο Ford πήγες όχι σε σουβλατζίδικο.........! Η ford δεν θα μάθει για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά αν δεν τους το πεις εσύ ο ένας ο άλλος κλπ....!
δυστηχώς στην Ελλάδα αν δεν φωνάξεις δεν κάνεις την δουλειά σου, όχι ότι αν φωνάξεις θα την κάνεις κιόλας!
-
Χάλι μαύρο. Μάλλον πρέπει να ψάξεις για άλλο συνεργείο το συντομότερο. Οι συγκεκριμένοι (γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλες οι αντιπροσωπείες Ford είναι τόσο χάλια) θεωρώ ότι σε κοροϊδεύουν και σε ξεπετάνε με πασαλείμματα. Αν τρίζει το ταμπλό στη διετή εγγύηση και δεν σταματά με λίγο σφίξιμο, τότε θέλει αλλαγή ολόκληρο. Έτσι το βλέπω εγώ. Σφουγγαράκια να βάλουν στις σωματικές τους κοιλότητες, όχι στην περιουσία μου.
Από 'δω ένα παιδί μου είχε ζητήσει πληροφορίες για καλό συνεργείο Opel στην Αθήνα. Του πρότεινα αυτό όπου πηγαίνω εγώ γιατί απλώς δεν είχα κανένα παράπονο (απεναντίας). Το πήγε και να τι μου απάντησε (είχα ζητήσει να με ενημερώσει):
'*Είναι αλήθεια πως οι μηχανικοί ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αφού το αμορτισέρ κατά τα άλλα λειτουργούσε κανονικά.
Μου άρεσε όμως που δεν έχασαν το ενδιαφέρον τους ακόμα και μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης. (Ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός βέβαια, ότι από ένα σήμειο και ύστερα έβαζαν στοιχήματα μεταξύ τους για το τι μπορεί να προκαλεί τον θόρυβο [ ]) *'Σωστά τα παιδιά. Αλλά κι εγώ δεν ήμουν συγκαταβατικός όταν τους επισκεπτόμουν. Ευγενικός και συνεργάσιμος ναι, αλλά τα πάντα ΕΠΡΕΠΕ να φτιαχτούν σωστά για να φύγω, διαφορετικά δεν θα με ξανάβλεπαν. Από εμένα έχουν ήδη πάρει για διάφορα πράγματα 350 ευρώ και όπως το βλέπω μάλλον θα συνεχίσουν να εισπράττουν αφού είναι εντάξει στη δουλειά τους και δείχνουν ενδιαφέρον να γίνουν όλα όπως πρέπει.
Quiz: ποια θα είναι η επόμενη premium εταιρεία στην Ελλάδα μετά τις Merc, BMW, Audi, Alfa Romeo, VW;
-
H Ford
Δυστηχώς είναι αλήθεια με το S-MAX εκεί πάνε, και ο στoχος τους είναι να γ'ινουν premium!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι όλα καλά και τα κεντρικά της ford έπρεπε να κάνουν ελέγχους των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου του προσωπικού.
Τι πάει να πει δεν ξέρω τι είναι, άρα δεν μπορώ να στο φτιάξω? Σε επίσιμο συνεργείο Ford πήγες όχι σε σουβλατζίδικο.........! Η ford δεν θα μάθει για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά αν δεν τους το πεις εσύ ο ένας ο άλλος κλπ....!
δυστυχώς στην Ελλάδα αν δεν φωνάξεις δεν κάνεις την δουλειά σου, όχι ότι αν φωνάξεις θα την κάνεις κιόλας! :lipsealed:
Για αυτό το λόγο ξεκίνησα τα παραπονά μου από το φόρουμ και θα συνεχίσω στη ford μπας και τους κράξουν.Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο νομό Πρεβέζης και πήγα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ford στην Πρέβεζα.Μου είπε αυτά που ανέφερα(τα απαράδεκτα!) και η επόμενη μου κίνηση ήταν να πάω στο εξουσιοδοτημένο της Ηγουμενίτσας.Παίρνω πριν τηλέφωνο και ρωτάω τον πωλητή:
-Τι ώρα κλείνει το συνεργείο;
-Κατά τις τέσσερις μου απαντάει.Πάω στις 3:30 και ήταν όλα κλειστά!!!Και η έκθεση και το συνεργείο.
Ε! Η υπομονή έχει και τα όριά της...Αν ήμουν στην Αθήνα είχα εναλλακτικές,αλλά στην επαρχία είναι κάπως μονοπωλιακή η κατάσταση.Εγώ Αθήνα μένω,αλλά ο αδερφός που του άφησα το αυτοκίνητο για το καλοκαίρι εκεί ,θέλει να το πετάξει.Τέτοια ταλαιπωρία να λείπει...
Θα πάρω τηλέφωνο κανα μηχανικό από Αθήνα μήπως καταλάβει απ'το τηλέφωνο τι παίζει να μου πει τη γνώμη του.
Επίσης,να σημειώσω αν δεν ήμουν σαφής,ότι δεν τρίζει το ταμπλό αλλά η πόρτα-το τζάμι.
-
Από το site της ford-->www.ford.gr
Υψηλής Ποιότητας Εγγύηση
'Η υψηλής ποιότητας εγγύηση της Ford για νέα αυτοκίνητα έχει σχεδιαστεί για να είστε καλυμμένοι με την αγορά ενός επιβατικού Ford για 5 χρόνια* (εξαιρείται το Maverick για το οποίο η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια). Για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια (εξαιρείται το Ranger για το οποίο ισχύει για 3 χρόνια).
- για τα 2 πρώτα έτη παρέχεται πλήρης κάλυψη, από το 3ο έως και το 5ο έτος ισχύει μόνο για τα μηχανικά μέρη'
Γιατί το Maverick μόνο δύο χρόνια εγγύηση;Σε ποια άλλη εταιρεία εξαιρείται από την γενικότερη πολιτική της στην εγγύηση ένα όχημα S.U.V. ;;
Μήπως συμβαίνει παντού και μου διαφεύγει;Tο EVO της Mitsubishi είναι..;;;
-
Για τον ίδιο λόγο που εσύ δεν θα εγγυόσουν για κάτι που δεν κατασκευάζεις εσύ(Ford Europe και κατ' επέκταση Ford Hellas) αλλά ένας ξάδερφός σου(Ford Αμερικής) .
-
Καμία σχέση, τιμολογιακά δεν τους συμφαίρει να προσφέρουν +3 χρόνια εγγύηση. Τα οποία είνα ιόπως έχουμε αναφέρει αλλού μέσω ασφαλιστηκών εταιριών, πληρώνουν ανα όχημα κάποιο ποσό δλδ.
3.30 κλειστά η Έκθεση?
-
το νεο μοντέο εχει βγει αξιοπστο; κοιταζα καποια και με 10000-12000 ευρω βρισκεις ενα με 100000-130000 χιλιομετρα. ειναι αξιοπιστο σε τοσα χιλιομετρα ή θα καιει λαδια θα εχει προβληματα στα ελατηρια κτλ κτλ.
-
ladopondikas γενικώς το mondeo έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Τώρα για ένα αυτοκίνητο με 100000-130000 χλμ όπως καταλαβαίνεις παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο όπως τρόπος οδήγησης,συντήρηση.Άρα σε μιά τέτοια περίπτωση είναι και λίγο λαχείο η ιστορία.Πάντως επαναλαμβάνω ότι αν δεν βρείς απάντηση από κάποιον που να έχει mondeo με τόσα χλμ σ' αυτό το forum βάλε την ερώτηση και στο http://www.clubford.gr/forum/index.php
-
Περί επαρχίας
Στην επαρχία, η επιλογή αυτοκινήτου δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως
στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη. ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάξεις τί επιλογές service έχεις.- ΑΝ ανοίξουν 2-3 αντιπρόσωποι/service, ή ΕΝΑΣ γιγαντιαίος, αγοράζεις.
- Αν έχεις έναν αντιπρόσωπο είναι σαν να είσαι στην κρήτη και να αγοράζεις
landwind. Τί εξυπηρέτηση να περιμένεις?
Το ίδιο 'λάθος' π.χ έκανε ο πατέρας μου που πήρε daewoo πρίν καν ανοίξουν 2-3
αντιπροσωπείες στην πόλη του. Τώρα φυσικά είναι πολύ καλά και έχει επιλογές.
Στην αρχή ήταν άθλιαΓια τα αυτοκίνητα
Αν θέλατε να μη χαλάει...
- είτε πάρτε έναν κουβά με ρόδες (δεν κυλάει, δεν χαλάει),
- είτε δώστε 48.000€ για ένα πραγματικό premium και δώστε το στα 3-4 χρόνια πρίν
αρχίσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ. - είτε δώστε 20.000€ για τα γνωστά 'υπερτιμημένα' και δώστε το στα 3-4 χρόνια πρίν
αρχίσουν και σ' αυτό οι βλάβες.
Αμάν πιά.
-
[quote='zardoz']Περί επαρχίας
Στην επαρχία, η επιλογή αυτοκινήτου δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως
στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη. ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάξεις τί επιλογές service έχεις.- ΑΝ ανοίξουν 2-3 αντιπρόσωποι/service, ή ΕΝΑΣ γιγαντιαίος, αγοράζεις.
- Αν έχεις έναν αντιπρόσωπο είναι σαν να είσαι στην κρήτη και να αγοράζεις
landwind. Τί εξυπηρέτηση να περιμένεις?
Το ίδιο 'λάθος' π.χ έκανε ο πατέρας μου που πήρε daewoo πρίν καν ανοίξουν 2-3
αντιπροσωπείες στην πόλη του. Τώρα φυσικά είναι πολύ καλά και έχει επιλογές.
Στην αρχή ήταν άθλιαΓια τα αυτοκίνητα
Αν θέλατε να μη χαλάει...
- είτε πάρτε έναν κουβά με ρόδες (δεν κυλάει, δεν χαλάει),
- είτε δώστε 48.000
-
Χωρίς παρεξήγηση, και όχι δεν μας κούρασες... παραθέτω τα προβλήματα σου από το σημαντικότερο πρώτο...
Ο χρήστης carjunkie έγραψε:
δύο φορές το χρόνο, στο ρελαντί ακούγεται θόρυβος όπως αυτός που κάνουν οι ιμάντες όταν
έχουν πρόβλημα... Πάω στην αντιπροσωπεία της Πρέβεζας και λέει δεν ακούω τίποτα. ΔΕΝ μπήκε στον κόπο να το
κάνει μια γύρα να ζεσταθεί η μηχανή(δεν το κάνει αμέσως όταν είναι κρύο). Του το πάω την επόμενη, δεν σβήνω
τη μηχανη και του λέω τώρα το ακούς ή πάλι θα μου λες ότι είμαι τρελός;Το να μην έχεις λύσει ή δυσκολεύτηκες να το λύσεις σημαίνει ότι δεν βρήκες ακόμη σωστό συνεργείο.
Γιατί πήγες στην Πρέβεζα ενώ μένεις στην Αθήνα?... η μίζα κάνει λες και είναι τροχός και κόβει λαμαρίνες ... πήγα συνεργείο και είπαν ότι δεν
ήταν καλά βιδωμένη και δεν είχε καλή εφαρμογή.Μα καλά, τους πίστεψες? ΔΥΟ χρόνια έχεις το αμάξι και σου είπαν ΤΩΡΑ ότι δεν είχε καλή συναρμογή? Καθάρισμα
ήθελε η μίζα αλλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ την πρώτη φορά, απλά την ψέκασαν για να γλυτώσουν τη φασαρία.
Άκου συναρμογή... απλά βαριόντουσαν.... τρίζει η πόρτα ...
... ξεφτίζει το χρώμα στην οροφή με το παραμικρό-δε λέω, αυτά έγιναν από κουτσουλιά.Τελικά
Θεωρείς αυτά προβλήματα? Αν ναί, τότε...
- και opel να είχες πάρει (τιμόνια που τρίζουν, το γνωστό έλασμα)
- και toyota να είχες πάρει (κρεμαγιέρες, σκασμένες αντλίες ηλεκτρουδραυλικού)
- και ford focus να είχες πάρει (παράθυρα που τρίζουν, αντλίες υδραυλικού)
πάλι εδώ θα είσουν δυσαρεστημένος.
Φίλε μου fiesta πήρες και μάλιστα το πρό f/l, όχι MERC A-class ούτε Audi A2.
Αν είσουν ευχαριστημένος π.χ με την OPEL ας ξανάπαιρνες OPEL.
Αν είχες 19.400€ ας έπαιρνες μια μικρή mercedes A-class.Απλά, εμείς (εσύ και εγώ) οι κοινοί θνητοί που δεν θέλουμε να δώσουμε κερατιάτικα, αγοράσαμε ότι μπορούσαμε
(πχ εγώ focus για να μην δώσω τα διπλά για ένα αυτοκίνητο ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ).Ότι δώσεις παίρνεις... και αυτό ισχύει για όλους (εκτός από την alfa romeo που μόνο δίνεις).
-
zardoz μην συγχίζεσαι αφού όπως είπαμε μια σελίδα πριν με τον GTI το υποφορουμ αυτό είναι γραφείο παραπόνων και ''θάψτε τη Ford''
Και επίσης αν θυμάσαι πριν αρκετό καιρό όταν ο Papagn(έτσι δεν λεγόταν; ) καταφερόταν επι δικαίων και αδίκων μόνο ''εκπρόσωποι'' της Ford δεν ακούσαμε ότι είμαστε κάποιοι που αντιδράσαμε στις υπερβολές.
@carjunkie κάνε όταν έχεις χρόνο το εξής:Μπες στο http://www.whatcar.co.uk και άρχισε να επιλέγεις διάφορα αυτοκίνητα.Όταν μπεις στην σελίδα του αυτοκινήτου που έχεις επιλέξει κάνε επιλογή Reader Review Rating.Εκεί θα δείς για το κάθε αυτοκίνητο τα πιό αντιφατικά σχόλια που μπορείς να φανταστείς.Γιατί το λέω;Γιατί για το μόνο αυτοκίνητο που μπορείς να είσαι σίγουρος είναι το δικό σου.Οι άλλοι λένε αυτά που λένε βάσει των προτεραιοτήτων τους και βάσει των σκοπιμοτήτων τους.
Ά και μια που το ανέφερες μην ξεχάσεις να περάσεις απ' το Corolla
FORD FORUM