-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Στο service θα σου τα αλλάξουν τα λάδια, γιατί η εταιρία λέει αλλαγή στα 20k. Άλλωστε τις ενδιάμεσες αλλαγές δεν τις γράφουν στο βιβλιαράκι.
Εγώ τα αλλάζω κάθε 10.000.
Κι εγω μαλλον στις 10000 θα καταλήξω τελικά για να συγχρονίζεται ωραία και με το service.Αν και νομίζω οτι σε ενα χρόνο δύσκολα διανύω πάνω από 15000 χλμ.Τελοσπάντων θα δείξει στην πορεία.
Α! nasos79 τι έγινε με το φλοτερ σου;Μου κάνει κι εμένα νερά ο δείκτης της βενζίνης.Οχι όμως οπως ο δικός σου.Απλά πάει +-ένα κουτάκι από αυτό που έχει-και μιλάω όταν το αμάξι είναι σταματημένο στο ίδιο σημείο και γενικά ούτε τρέχει ούτε έχει κλίση ο δρόμος.Λέω να τους το αναφέρω,αλλά θα ήθελα πρώτα να τα παίξει τελείως γιατί όταν θα τους το πάω μπορεί να είναι κυριλλέ και να με βγάλουν τρελό.Τελικά ήταν σοβαρή η 'επέμβαση';
Τώρα κάνει ένα θόρυβο στο ρελαντί ύστερα απο κανά μισάωρο κίνησης του αυτοκινήτου.Ελπίζω να θέλει κάπου λίπανση γιατί αν είναι άλλο θα απογοητευθώ πολύ.Έτσι, με αφορμή αυτό λέω να τους πω και για το δείκτη και ίσως για το ξεφτισμένο τιμόνι...
Δεν ξέρω, δεν την έκανα ακόμα... Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να τους πάρω τηλ για να κλείσουμε ραντεβού.
Δεν ειναι τιποτα. Το φλοτερ βρισκετε κατω απο το πισω καθισμα αμα το σηκωσετε θα διτε μια ζελατινα μαυρη κολημενη πανω στην λαμαρινα οπου απο μεσα βγαινει ενα καλωδιο...(ξεκολλανε την ζελατινα που κρυβει το φλοτερ το ξεβιδωνουν το βγαζουν βαζουν το καινουργιο κολλανε την ζελατινα και τελος ειναι γελιο , εκτος και αν λενε αλλαγη φλοτερ και αλλαξουν κατι αλλο) Εμενα που ειχαν τρελλαθει οι δεικτες θερμοκρασιας και βενζινης μου αλλαξαν καντραν για λιγο καιρο ολα οκ μονο που μετα αρχισε μαλακιες ο δεικτης βενζινης αλλα δεν εκανα τιποτα γιατι το παρεδωσα
-
Οκ naso,αμα το επιχειρήσεις πες κι εσύ την εμπειρία σου.
Anastasios ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Φαινεται πολύ απλό ετσι όπως το λές,οπότε θα τους το πω και βλέπουμε.Πάντως με εντυπωσιάζεις!Πριν σου αλλάξουν το fiesta,φαινεται ότι το έμαθες απ'έξω κι ανακατωτά.
Άσχετο-το fiesta facelift σας αρέσει περισσότερο από το υπάρχον ή όχι;Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο το τωρινό.
-
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
Στο service θα σου τα αλλάξουν τα λάδια, γιατί η εταιρία λέει αλλαγή στα 20k. Άλλωστε τις ενδιάμεσες αλλαγές δεν τις γράφουν στο βιβλιαράκι.
Εγώ τα αλλάζω κάθε 10.000.
Κι εγω μαλλον στις 10000 θα καταλήξω τελικά για να συγχρονίζεται ωραία και με το service.Αν και νομίζω οτι σε ενα χρόνο δύσκολα διανύω πάνω από 15000 χλμ.Τελοσπάντων θα δείξει στην πορεία.
Α! nasos79 τι έγινε με το φλοτερ σου;Μου κάνει κι εμένα νερά ο δείκτης της βενζίνης.Οχι όμως οπως ο δικός σου.Απλά πάει +-ένα κουτάκι από αυτό που έχει-και μιλάω όταν το αμάξι είναι σταματημένο στο ίδιο σημείο και γενικά ούτε τρέχει ούτε έχει κλίση ο δρόμος.Λέω να τους το αναφέρω,αλλά θα ήθελα πρώτα να τα παίξει τελείως γιατί όταν θα τους το πάω μπορεί να είναι κυριλλέ και να με βγάλουν τρελό.Τελικά ήταν σοβαρή η 'επέμβαση';
Τώρα κάνει ένα θόρυβο στο ρελαντί ύστερα απο κανά μισάωρο κίνησης του αυτοκινήτου.Ελπίζω να θέλει κάπου λίπανση γιατί αν είναι άλλο θα απογοητευθώ πολύ.Έτσι, με αφορμή αυτό λέω να τους πω και για το δείκτη και ίσως για το ξεφτισμένο τιμόνι...
Δεν ξέρω, δεν την έκανα ακόμα... Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να τους πάρω τηλ για να κλείσουμε ραντεβού.
Δεν ειναι τιποτα. Το φλοτερ βρισκετε κατω απο το πισω καθισμα αμα το σηκωσετε θα διτε μια ζελατινα μαυρη κολημενη πανω στην λαμαρινα οπου απο μεσα βγαινει ενα καλωδιο...(ξεκολλανε την ζελατινα που κρυβει το φλοτερ το ξεβιδωνουν το βγαζουν βαζουν το καινουργιο κολλανε την ζελατινα και τελος ειναι γελιο , εκτος και αν λενε αλλαγη φλοτερ και αλλαξουν κατι αλλο) Εμενα που ειχαν τρελλαθει οι δεικτες θερμοκρασιας και βενζινης μου αλλαξαν καντραν για λιγο καιρο ολα οκ μονο που μετα αρχισε μαλακιες ο δεικτης βενζινης αλλα δεν εκανα τιποτα γιατι το παρεδωσα
Επ!!! Εμένα μου είπαν ότι κατεβάζουν το ντεπόζιτο και μάλιστα καλύτερα να είναι σχετικά άδειο!!! Τι λέτε τώρα;;; Με δουλεύουν κιόλας δηλαδή;
Την επόμενη Παρασκευή έχω ραντεβού. Να πάρω τηλ και να χέσω κανέναν;;;
-
17.500 km progress report.
Το γκάιγκερ φαίνεται να έχει σταματήσει εντελώς εδώ και πολλά χιλιόμετρα. Υπάρχουν κάποιοι νέοι τριγμοί που έχουν αντικαταστήσει κάποιους παλιούς.
Έχει σταματήσει το τσικ τσικ που ακουγόταν από 'πίσω δεξιά' ανάμεσα στα δεξιά παράθυρα και έχει αρχίσει ένας πιο χαρακτηριστικός ήχος, πιο βαρύς στην μπροστά αριστερή κολώνα. Αυτή με νευριάζει γιατί την έχω δίπλα μου.
Τώρα είναι καλοκαίρι οπότε με ανοιχτά παράθυρα δεν ακούγονται τόσο έντονα. Το χειμώνα με όλα κλειστά θα ξαναθυμηθώ τα παλιά, καμιά αμφιβολία για αυτό.
Επίσης τα λάστιχα έχουν περάσει το καλύτερό τους σημείο χωρίς να είναι ιδιαίτερα χάλια. Στην κατάβαση Μετσόβου Καλαμπάκας έδωσε ρέστα. Μετά στην Καλαμπάκα-Γρεβενα διαδρομή ο δρόμος είχε γλίτσα και εκεί τα λάστιχα ήταν πραγματικά πανάθλια (θα πεις γλίτσα ήτανε...).
114 ευρώ είναι το σέρβις των 20000. Πλησιάζει.
Κιπ τρίζινγκ ρε.
ΥΓ. Προβλήματα με την ένδειξη βενζίνης δεν είχα. όπως και δεν έχω βάλει ποτέ βενζίνη εκτός ΒΡ και από τα 3000 χμ και μετά, πάντα 100άρα. Τα ηλεκτρονικά είναι εντάξει, αυτό έλειπε. Αν γίνει τίποτα, θα τηλεφωνήσω.
-
χαιρετω το φορουμ μετα απο διμηνη αποχη λογω ''ανωτερας βιας''........
αυτο μεταφραζεται σε μετοικεσια απο την αθηνα σε παραθαλασσια μεσσηνιακη κωμοπολη φημισμενη για την ναυμαχια που εγινε στον ορμο της !!!!!!
διαλεξα το τοπικ αυτο για την πρωτη μου δημοσιευση μετα το διαλλειμα αυτο αφου πλεον ''αλλαξοπιστησα'' και ειμαι πλεον ευτυχης κατοχος ενος focus 1.8 mod 03 ενω το kadett που με συντροφευε τα δυο τελευταια χρονια το οδηγει η συζυγος.
οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το focus ειναι πολυ καλες και καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο θα παω λιγο πισω στο τοπικ να διαβασω σχετικα.......μεχρι τοτε ομως αν κανεις ηδη κατοχος και γνωστης εχει οτιδηποτε να μου επισημανει σχετικα θα ειναι πολυ χρησιμο.
ευχαριστω και χαιρομαι που ειμαι παλι κοντα σας!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
χαιρετω το φορουμ μετα απο διμηνη αποχη λογω ''ανωτερας βιας''........αυτο μεταφραζεται σε μετοικεσια απο την αθηνα σε παραθαλασσια μεσσηνιακη κωμοπολη φημισμενη για την ναυμαχια που εγινε στον ορμο της !!!!!!
διαλεξα το τοπικ αυτο για την πρωτη μου δημοσιευση μετα το διαλλειμα αυτο αφου πλεον ''αλλαξοπιστησα'' και ειμαι πλεον ευτυχης κατοχος ενος focus 1.8 mod 03 ενω το kadett που με συντροφευε τα δυο τελευταια χρονια το οδηγει η συζυγος.
οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το focus ειναι πολυ καλες και καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο θα παω λιγο πισω στο τοπικ να διαβασω σχετικα.......μεχρι τοτε ομως αν κανεις ηδη κατοχος και γνωστης εχει οτιδηποτε να μου επισημανει σχετικα θα ειναι πολυ χρησιμο.
ευχαριστω και χαιρομαι που ειμαι παλι κοντα σας!!!!!!
Στη Πύλο εχεις παει???!!! εισαι πατριωτης μου τοτε.
-
Paidia gia sas apla psaxno kapia gnomi giro apo to fiesta. Eimai katoxos edo kai 6 mines tora mou parousiazei provlima sto timoni to opio einai poli aelafru san na exei sinexeia ipovoithisi akoma kai se ipsiles taxitites ithela na rotiso an kapios paromio provlima kai me ti exei na kanei.
Episis an exei kapios na protinei kapia kali veltiosi oste na anevoun pio pano afta ta kaimena 80 atia efxaristo oles oi gnomes dektes!!!!! -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
[
Στη Πύλο εχεις παει???!!! εισαι πατριωτης μου τοτε.η συζυγος ειναι απο εκει.........εγω ειμαι ''πανω απο τ'αυλακι''
ηταν ομως μια επιθυμια και των δυο μας εδω και μια περιπου δεκαετια και τωρα την πραγματοποιησαμε!!
-
[
Στη Πύλο εχεις παει???!!! εισαι πατριωτης μου τοτε.η συζυγος ειναι απο εκει.........εγω ειμαι ''πανω απο τ'αυλακι''
ηταν ομως μια επιθυμια και των δυο μας εδω και μια περιπου δεκαετια και τωρα την πραγματοποιησαμε!!
Τυχεράκια alex!!! Καλώς όρισες 'πίσω'!!!Μόνιμη η μετακόμιση?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[
Τυχεράκια alex!!! Καλώς όρισες 'πίσω'!!!Μόνιμη η μετακόμιση?!!!
καλως σας βρηκα!!
μονιμη η μετακομιση για την συζυγο και το παιδι ........για μενα δυστυχως οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις με αναγκαζουν να κινουμαι μεταξυ Αθηνων και Πυλου 4-5 φορες τον μηνα.........αυτος και ο λογος που πηρα το focus ωστε να ειναι τα ταξιδια μου σχετικα γρηγορα και ασφαλη
-
[
τυχερος εισαι κατα την γνωμη μου8) εκει ημουν προ 16 μερες και να πω την αληθεια καθε φορα που παω δεν μου αρεσει οταν φευγω και γυριζω στην εδρα μου -Αθηνα. εχει ωραια θαλασσα η Πυλος και η Μεθωνη, ωραια θεα, ησυχια, καθαρο αερα, βουνα.
παντος κατα την γνωμη μου ο δρομος μεχρι την μεγαλοπολη(πηγαινοντας απο Πυλο προς Αθηνα) δεν ειναι καθολου καλος.
σκεφτεσε να ασχοληθεις και με αγροτικες δουλειες? ελαιομαζωμα για παραδειγμα?
Σου ευχομε καλη διαμονη στον νεο τοπο μονιμης κατοικιας σου.
-
Αύριο πάω το αμάξι για αλλαγή φλοττέρ. Ξέρει κανείς τη διαδικασία; Μου ξηλώνουν το ντεπόζιτο ή απλά το κάθισμα, όπως είπε ο Τάσος; Να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω!
-
Ρε Νάσο, τόσο καιρό διαβάζω τις περιπέτειες σου με το φιέστα.. Γιατί δεν το δίνεις να πάρεις κάτι άλλο? Σε έχω λυπηθεί πραγματικά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε Νάσο, τόσο καιρό διαβάζω τις περιπέτειες σου με το φιέστα.. Γιατί δεν το δίνεις να πάρεις κάτι άλλο? Σε έχω λυπηθεί πραγματικά..Ε;;; Μα όχι, τώρα πάμε καλά! Τα προβλήματα ήταν πολύ μεγαλύτερα παλιότερα! Τώρα όλα στρώνουν!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε Νάσο, τόσο καιρό διαβάζω τις περιπέτειες σου με το φιέστα.. Γιατί δεν το δίνεις να πάρεις κάτι άλλο? Σε έχω λυπηθεί πραγματικά..
Ε;;; Μα όχι, τώρα πάμε καλά! Τα προβλήματα ήταν πολύ μεγαλύτερα παλιότερα! Τώρα όλα στρώνουν!
Μηπως εισαι μαζοχας;
-
Σήμερα πήγα για την αλλαγή των τσιμουχών, του κλείστρου του πίσω καθίσματος που δεν δούλεψε ποτέ (ήταν σπασμένο απ' το εργοστάσιο ή την αντιπροσωπεία) και φυσικά του φλοτέρ. Όλα αλλάχτηκαν στην εγγύηση, εκτός απ' το φλοτέρ.
Μου είπε ό άνθρωπος εκεί, ότι για κάποια περίοδο στην Ελλάδα, έμπαινε κάποιο χημικό στις βενζίνες το οποίο δημιουργούσε ένα φιλμ στο μόλυβδο που διαβάζει τη στάθμη, με αποτέλεσμα να τον μπερδεύει. Είχε μάλιστα παρουσιαστεί σε πολλές εταιρίες, άρα είναι γνωστό φαινόμενο. Οπότε, να περιμένουμε να δούμε αν θα φτιάξει.
Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο; Εγώ πάντως δεν το έχω δει σε κανένα άλλο αμάξι, ούτε έχω ακούσει σχετικά σχόλια.
Όμως, αυτό που μου είπε ταιριάζει με εκείνο που σας έλεγα εγώ, ότι δεν το κάνει με την Ultimate. Τι λέτε;
-
17.450 χμ και το μόνο που έχω να πω είναι ότι με ΒΡ ultimate που βάζω συνέχεια δεν μου έχει κάνει νερά η ένδειξη βενζίνης. Ίσα ίσα είναι τόσο ακριβής που γνωρίζοντας πόσο το πατάω μπορώ να σου πω 1-2 πρατήρια στη βόρεια Ελλάδα που έχω ψυριστεί ότι την ψιλονοθεύουν (λόγω απρόσμενα μεγάλης κατανάλωσης...)...
-
αραγε αυτο φταιει που ο δεικτης στο λαντα 2105 παιζει περα δωθε
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
17.450 χμ και το μόνο που έχω να πω είναι ότι με ΒΡ ultimate που βάζω συνέχεια δεν μου έχει κάνει νερά η ένδειξη βενζίνης. Ίσα ίσα είναι τόσο ακριβής που γνωρίζοντας πόσο το πατάω μπορώ να σου πω 1-2 πρατήρια στη βόρεια Ελλάδα που έχω ψυριστεί ότι την ψιλονοθεύουν (λόγω απρόσμενα μεγάλης κατανάλωσης...)...Χμ, κι εμένα με την Ultimate (είναι πανάκριβη, δεν παλεύεται, 1,26 την έχουν εδώ) δεν μου το έκανε τόσο πολύ. Αλλά με την V-power, ανεξαρτήτως πρατηρίων, το ίδιο συνεχώς. Υπενθυμίζω ότι ο τεχνικός μου είπε για ένα χημικό που έβαζαν (έβαζαν ή βάζουν;;; ) στη βενζίνη που δημιουργούσε ένα φιλμ στη ράβδο μολύβδου που μετράει τη στάθμη... Θα περιμένω λιγάκι να δω. Βασικά, να σας πω την αλήθεια, ανακουφίστηκα που υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστεί να το αλλάξουμε. Δεν μου άρεσε η σκέψη της επέμβασης.
-
Geia sas Fordakides
Aurio pao na dw to parakato oxima gia mia despoinis.
Epeidi tin exo kathe mera spiti mou den mporo na paro kati fola...tha me skiseiExete kanena basiko TIP?
To spec tou einai :
2003 FORD FIESTA 1.25 Finesse 3dr Hatchback,
Petrol, 29,000 miles, . October 2003. Panther Black Metallic. Black interior trim, PAS, Trip computer, Rear wiper, Drivers airbag, Passenger airbag, ABS. CD Player. Full FORD Service History. Excellent Condition. One Owner. £4,595. ovno.Exei kanei 2 service sta 12.500 kai sta 25000 milia
Thanks
Nikos
FORD FORUM