-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αχ ρε πούστη μου και δεν θέλω να μιλήσω για να μην γκαντεμιάσω τον Τάσο... Αλλά ρε παιδιά, στο ίδιο θέμα είμαστε, διαβάστε λίγες σελίδες παραπάνω πριν μιλήσετε...Τάσο, καλορίζικο και καλή τύχη φίλε μου!!!
Ρε 'φιλε' με την παρτη σου απορω.σου εχω ξαναπει οτι το δικο σου επειδη εχει βγαλει 10 προβληματα δεν σημαινει και οτι τα φιεστα ειναι χαλια αμαξια και να παροτρυνεις τον κοσμο να αγορασει κατι αλλο.
Δηλαδη το δικο μου αλλα και αλλα τα οποια δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα και ειναι στα 10000+ χιλιομετρα τι πρεπει να τα κανουμε?
Ξερω ηδη οτι γραφεις και εδω http://www.clubfiesta.gr/ αλλα δεν λες εκει τι γινεται.Στους 200κατι εχουνε μονο 10 προβληματα γραψει.Εκτος και αν περνεις για στατιστικα το δικο σου μονο.
Γι αυτο.ηρεμησε λιγο και κοιτα να το συνεφερεις το αμαξακι γιατι δεν του αξιζει να το ξεφτιλιζεις εσυ σε ολο το φορουμ.
Περαστικα σου παντως.Αντε τωρα και ξεκινα να γραφεις οτι δουλευω για την φορντ και τετοιες παπαριες.
-
Ο καθενας κοιτα τι προβληματα βγαζει το δικο του αμαξι.Βασει των δικων του προβληματων καλα κανει και εχει φριξει,και εγω το ιδιο θα εκανα.Τωρα ποσο τυχαιο ειναι σε δυο αυτοκινητα να του βγαινουν τοσα προβληματα;Πες οτι και αυτο ηταν τυχαιο,τα αλλα ατομα που εχουν προβληματα;Βαλτά ειναι;
Και εγω για το δικο μου ειχα διαβασει προβληματα ,μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει τιποτα.Ολοι οι αλλοι το καναν επιτηδες και τα ελεγαν;Μαλλον εγω ειμαι ο τυχερος,οπως και εσυ που δεν εχεις προβλημα.
Εκτος και αν ο Νασος μισει την Φορντ και προσπαθει να την δυσφημισει -
Ο χρήστης observer_1 έγραψε:
Αχ ρε πούστη μου και δεν θέλω να μιλήσω για να μην γκαντεμιάσω τον Τάσο... Αλλά ρε παιδιά, στο ίδιο θέμα είμαστε, διαβάστε λίγες σελίδες παραπάνω πριν μιλήσετε...
Τάσο, καλορίζικο και καλή τύχη φίλε μου!!!
Ρε 'φιλε' με την παρτη σου απορω.σου εχω ξαναπει οτι το δικο σου επειδη εχει βγαλει 10 προβληματα δεν σημαινει και οτι τα φιεστα ειναι χαλια αμαξια και να παροτρυνεις τον κοσμο να αγορασει κατι αλλο.
Δηλαδη το δικο μου αλλα και αλλα τα οποια δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα και ειναι στα 10000+ χιλιομετρα τι πρεπει να τα κανουμε?
Ξερω ηδη οτι γραφεις και εδω http://www.clubfiesta.gr/ αλλα δεν λες εκει τι γινεται.Στους 200κατι εχουνε μονο 10 προβληματα γραψει.Εκτος και αν περνεις για στατιστικα το δικο σου μονο.
Γι αυτο.ηρεμησε λιγο και κοιτα να το συνεφερεις το αμαξακι γιατι δεν του αξιζει να το ξεφτιλιζεις εσυ σε ολο το φορουμ.
Περαστικα σου παντως.Αντε τωρα και ξεκινα να γραφεις οτι δουλευω για την φορντ και τετοιες παπαριες.
Άκου να δεις μεγάλε, δεν ξέρω ποιος σου ρίχνει το σύρμα κάθε τόσο και πετάγεσαι να πεις την εξυπνάδα σου, αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει. 4 δημοσιεύσεις έχεις στο forum, και οι 2 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα! Τώρα τι μου λες εσύ, εγώ τα ακούω βερεσέ! Το αμάξι έχει επιβεβαιωμένα προβλήματα απ' την αντιπροσωπεία που δέχεται και μου κάνει τις επισκευές. Εκτός αν εσύ εξ αποστάσεως ξέρεις καλύτερα ακόμα και από αυτούς που το βλέπουν και το επισκευάζουν. Πέρα απ' αυτό, το quote που κάνεις είναι άσχετο με το Fiesta, μιλάει για focus και αναφέρομαι σε προβλήματα με καμμένους εγκεφάλους εν κινήσει. Μήπως είναι κι αυτό ένα ψιλοπροβληματάκι που θα δεχόσουν; Ή μήπως είναι πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Λοιπόν, κάνε μας τη χάρη και τρέχα να σου κόψουν και σήμερα την επιταγή σου, το μεροκάματο το έβγαλες!
Βασίλη, γνωρίζεις καλά ότι προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, πήρα και 2ο Fiesta έχοντας γνώση των προβλημάτων που έβγαλε το πρώτο και θεωρώντας τα τυχαία. Πλέον είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το αμάξι έχει προβλήματα στη γραμμή παραγωγής του. Αν μπείτε στο clubfiesta θα διαβάσετε για εξωφρενικά προβλήματα, του Τάσου φτάνουν να του αλλάζουν αμάξι απ' την εταιρία και εδώ έχουμε τον γραφικό τυπάκο να μας λέει τις ιστορίες του. Δεν με ενοχλεί, όσο αυτό που κάνει είναι εμφανώς προσποιητό. Αμφιβάλλω ακόμα και για το αν έχει Fiesta ο ίδιος. Τις προσωπικές του επιθέσεις σε εμένα, τον Τάσο και κάποιον ακόμα που δεν θυμάμαι, τις διασκεδάζω, γιατί προφανώς ο άνθρωπος προσπαθεί να ακυρώσει τις δημοσιεύσεις που μιλάνε για γεγονότα αναμφισβήτητα και προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να τον κάνω βόλτα με το αμάξι της μάνας μου να δει και να ακούσει! Φωτογραφίες έχω ανεβάσει, το ιστορικό των αμαξιών μου το ξέρετε και αρκετοί από εσάς γνωρίζουν πως φέρομαι ο ίδιος στο αμάξι μου.
Τα υπόλοιπα είναι απλά γαρνιτούρα. Η ουσία είναι αυτή και παραμένει γνωστή, παρά τις προσπάθειες ορισμένων να θολώσουν τα νερά.
Να θυμίσω απλά, ότι ο ίδιος ο observer_1 έχει μόνος του υποθέσει και στις 2 του δημοσιεύσεις ότι εμείς θεωρούμε πως δουλεύει στη Ford. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, λέει ο λαός. Επίσης, έγραφε στην πρώτη του δημοσίευση, ότι απ' τα 10 (ας πούμε) προβλήματα που έχει το αμάξι μου, για τα 6 ευθύνομαι εγώ... Τι να συζητάμε τώρα;
BTW, observer_1, το παίρνω γράφεται με 'αι' ενώ το περνώ με 'ε'... Ελληνικά του δημοτικού!
-
Ο χρήστης observer_1 έγραψε:
Γι αυτο.ηρεμησε λιγο και κοιτα να το συνεφερεις το αμαξακι γιατι δεν του αξιζει να το ξεφτιλιζεις εσυ σε ολο το φορουμ.O αναιδης τροπος που μιλας δειχνει οτι εισαι κατι πολυ παραπανω απο εναν απλο ικανοποιημενο κατοχο Φιεστα.Κι αλλοι εχουν Φιεστα χωρις προβληματα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν επιτιθεται οπως εσυ.Και στην τελικη,ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που θα πεις στον οποιονδηποτε το τι θα λεει;;;Το φορουμ γι αυτο υπαρχει, για να λεει ο καθενας την γνωμη του και την εμπειρια του.Ο καθενας που το διαβαζει, κρινει και πιστευει οποιον θελει.
Περαστικα σου παντως.
Και παλι συγχαρητηρια για την ωριμη,γονιμη συμπεριφορα σου.
Αντε τωρα και ξεκινα να γραφεις οτι δουλευω για την φορντ και τετοιες παπαριες.
Προς Θεου!!!!Μα ΠΩΣ θα μπορουσε κανεις να σκεφτει κατι τετοιο;;;;
(ΥΓ: Στις παπαριες εσυ εισαι ο αρχοντας.Κοιτα να βελτιωσεις τον τροπο που μιλας,μαγκα του πληκτρολογιου)
-
Νασο με το κομματι για τα 2 Fiesta εννοουσα οτι δεν μπορει να ειναι τυχαιο σε δυο αμαξια να υπαρχουν τοσα προβληματα.Δεν μπορεις να λες οτι ειναι απλη γκαντεμια,κατι συμβαινει με το εργοστασιο .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νασο με το κομματι για τα 2 Fiesta εννοουσα οτι δεν μπορει να ειναι τυχαιο σε δυο αμαξια να υπαρχουν τοσα προβληματα.Δεν μπορεις να λες οτι ειναι απλη γκαντεμια,κατι συμβαινει με το εργοστασιο .Ναι φίλε μου, μην ανησυχείς. Το έγραψα για να το διαβάσουν άλλοι, όχι εσύ. Απλά απευθύνθηκα σε εσένα, για το διάλογο.
-
Φιλε observer μαθε να μετρας σε παρακαλω και να μην λες ανακριβειες εγω προχειρα στο clubfiesta μετρησα καμια 20 ατομα με πανω κατω τα ιδια προβληματα στον καθενα ΚΑΙ αυτα ακριβως αναφερουμε εδω μεσα!!!! Ετσι και για τα ματια του κοσμου μιλαμε για 20 ατομα στα 200 δηλαδη ποσοστο 10% και παραπανω αν σκεφτεις ποσοι δεν εχουν γραψει στο club απο αυτους που ειναι ηδη μελη!!!! 10% Αν γνωριζεις στατιστικη σημαινει οτι δεν ειναι τυχαιο γεγονος και αν γνωριζεις επιχειρισιακη ερευνα μιλαμε για καταστροφικες συνεπειες στην μοναδα παραγωγης, Ας αγνοησουμε λοιπον τα ποσοστα και τα λεγομενα σου ως ανακριβειες και ας σε θεωρησουμε σαν ενα ατομο που του αρεσει να σπαει πλακα με το πονο και το χρημα του αλλου .Χαρακτηρισμους δεν θα κανω, απλα θα πω οτι μας τα κανες τσουρεκια και αντε μπραβο σου γιατι απο οτι καταλαβα αυτο ηθελες!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΧ... ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!! ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!
-
Να πω κι εγω με τη σειρά μου στον observer_1 ότι πολλά προβλήματα που γράφονται εδώ για τα fiesta τα αντιμετωπίζω κι εγώ.Τα έχώ αναφέρει σε παλαιότερο post.Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται πάβει να'ναι σύμπτωση...
Είτε είναι μεγάλο είτε είναι μικρό το πρόβλημα,τα αυτοκίνητά μας τα πήραμε καινούργια για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και τελικά όλο στις αντιπροσωπείες τρέχουμε.Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε...
Όλο ραντεβού με το service...ούτε γκόμενα να ήταν!
Α,και κάτι άλλο.Ακόμα είμαι σε δίλλημα με την αλλαγή λαδιών...Κάθε πόσο ρε παιδιά?Κάθε 20000 που λέει η ford,κάθε 15000 ή κάθε 10000.Και στην αντιπροσωπεια που θα πάει να μου βάλει λάδια και εγώ τα'χω αλλαγμένα με μόνο 5000 χλμ τι τους λένε?
-
Στο service θα σου τα αλλάξουν τα λάδια, γιατί η εταιρία λέει αλλαγή στα 20k. Άλλωστε τις ενδιάμεσες αλλαγές δεν τις γράφουν στο βιβλιαράκι.
Εγώ τα αλλάζω κάθε 10.000.
-
ο πατερας μου αλλαζει λαδια στο σιέρα μια φορα τον χρονο, ειτε βαλει τα απαιτουμενα χιλιομετρα ειτε οχι (δεν τα βαζει ετσι και αλλιως) .
-
Έτσι πρέπει. Τα λάδια στα παλιότερα αυτοκίνητα θέλουν αλλαγή στο χρόνο, ακόμα και με μηδενικά χλμ.
-
Γιατι manosk? ηξερα οτι θελουν συχνες αλλαγες λαδιων π.χ. το λάντα θελει καθε 2000χιλιομετρα, αλλα εαν δεν βαζεις χιλιομετρα ενας χρονος δεν ειναι λιγος για να παλιωσει το λαδι? μηπως ειναι τα λαδια που περνουν τα παλια αυτοκινητα?
-
Απ' όσο έχω διαβάσει (και στο φόρουμ), το λάδι που ξεσφραγίζεται οξειδώνεται μετά από ένα διάστημα, ακόμα κι αν δουλευτεί ελάχιστα.
Τα φουλ συνθετικά αντέχουν περισσότερο (2 χρόνια περίπου), τα παλαιότερου τύπου ημισυνθετικά ή ορυκτέλαια λιγότερο. -
και γιατι σε ενα παλιο αυτοκινητο δεν πρεπει να βαζουμε συνθετικα ή λαδια με ρευστοτητα π.χ. SAE 10-40. αφου αντεχουν ποιο πολυ. θα παθει ζημια η μηχανη?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
και γιατι σε ενα παλιο αυτοκινητο δεν πρεπει να βαζουμε συνθετικα ή λαδια με ρευστοτητα π.χ. SAE 10-40. αφου αντεχουν ποιο πολυ. θα παθει ζημια η μηχανη?Μεγαλυτερες ανοχες με συνεπεια να τα καιει γρηγορα .Επισης το λαδι ,λογω των προσθετων,μπορει να καταστρεψει τσιμουχες και φλατζες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και γιατι σε ενα παλιο αυτοκινητο δεν πρεπει να βαζουμε συνθετικα ή λαδια με ρευστοτητα π.χ. SAE 10-40. αφου αντεχουν ποιο πολυ. θα παθει ζημια η μηχανη?
Μεγαλυτερες ανοχες με συνεπεια να τα καιει γρηγορα .Επισης το λαδι ,λογω των προσθετων,μπορει να καταστρεψει τσιμουχες και φλατζες.
ευτυχως που μου το ειπες, γιατι οταν ειχα παει να παρω λαδι, στο χωριο που εχουμε παρατησει το λαντα, απο ενα βενζιναδικο -συνεργειο, μου λενε' ξερεις τωρα τα αυτοκινητα βαζουν SAE 0-40, πολυ καλο λαδι αντεχει 15000χιλιομετρα, αυτο ειναι αλλο πραγμα' ευτυχως δεν το πηρα και ακολουθησα αυτο που λεει το βιβλιαρακι SAE 15-50, αλλιως με εβλεπα να εσπρωχνα το αυτοκινητο στον γυρισμο.
-
Αν σου καιει πολυ λαδι εχω ακουσει οτι μπορεις να βαλεις λαδι που ειναι για ντιζελ μηχανη.Ειναι πιο χοντρο λενε και δεν καιγεται ευκολα.Με καθε επιφυλλαξη ομως αυτο,μην παθεις καμια ζημια και με κυνηγας.
-
μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει να καιει λαδια. αλλα η μηχανη δεν εχει ουτε 10000 χιλιομετρα, ηταν σε χρηση για μολις 3 χρονια το αυτοκινητο και πρεπει να ηταν κενουργιο οταν αγοραστηκε. ετσι τουλαχιστον γραφει το κοντερ και φαινετε να δουλευει.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Στο service θα σου τα αλλάξουν τα λάδια, γιατί η εταιρία λέει αλλαγή στα 20k. Άλλωστε τις ενδιάμεσες αλλαγές δεν τις γράφουν στο βιβλιαράκι.Εγώ τα αλλάζω κάθε 10.000.
Κι εγω μαλλον στις 10000 θα καταλήξω τελικά για να συγχρονίζεται ωραία και με το service.Αν και νομίζω οτι σε ενα χρόνο δύσκολα διανύω πάνω από 15000 χλμ.Τελοσπάντων θα δείξει στην πορεία.
Α! nasos79 τι έγινε με το φλοτερ σου;Μου κάνει κι εμένα νερά ο δείκτης της βενζίνης.Οχι όμως οπως ο δικός σου.Απλά πάει +-ένα κουτάκι από αυτό που έχει-και μιλάω όταν το αμάξι είναι σταματημένο στο ίδιο σημείο και γενικά ούτε τρέχει ούτε έχει κλίση ο δρόμος.Λέω να τους το αναφέρω,αλλά θα ήθελα πρώτα να τα παίξει τελείως γιατί όταν θα τους το πάω μπορεί να είναι κυριλλέ και να με βγάλουν τρελό.Τελικά ήταν σοβαρή η 'επέμβαση';
Τώρα κάνει ένα θόρυβο στο ρελαντί ύστερα απο κανά μισάωρο κίνησης του αυτοκινήτου.Ελπίζω να θέλει κάπου λίπανση γιατί αν είναι άλλο θα απογοητευθώ πολύ.Έτσι, με αφορμή αυτό λέω να τους πω και για το δείκτη και ίσως για το ξεφτισμένο τιμόνι...
-
Ο χρήστης carjunkie έγραψε:
Στο service θα σου τα αλλάξουν τα λάδια, γιατί η εταιρία λέει αλλαγή στα 20k. Άλλωστε τις ενδιάμεσες αλλαγές δεν τις γράφουν στο βιβλιαράκι.
Εγώ τα αλλάζω κάθε 10.000.
Κι εγω μαλλον στις 10000 θα καταλήξω τελικά για να συγχρονίζεται ωραία και με το service.Αν και νομίζω οτι σε ενα χρόνο δύσκολα διανύω πάνω από 15000 χλμ.Τελοσπάντων θα δείξει στην πορεία.
Α! nasos79 τι έγινε με το φλοτερ σου;Μου κάνει κι εμένα νερά ο δείκτης της βενζίνης.Οχι όμως οπως ο δικός σου.Απλά πάει +-ένα κουτάκι από αυτό που έχει-και μιλάω όταν το αμάξι είναι σταματημένο στο ίδιο σημείο και γενικά ούτε τρέχει ούτε έχει κλίση ο δρόμος.Λέω να τους το αναφέρω,αλλά θα ήθελα πρώτα να τα παίξει τελείως γιατί όταν θα τους το πάω μπορεί να είναι κυριλλέ και να με βγάλουν τρελό.Τελικά ήταν σοβαρή η 'επέμβαση';
Τώρα κάνει ένα θόρυβο στο ρελαντί ύστερα απο κανά μισάωρο κίνησης του αυτοκινήτου.Ελπίζω να θέλει κάπου λίπανση γιατί αν είναι άλλο θα απογοητευθώ πολύ.Έτσι, με αφορμή αυτό λέω να τους πω και για το δείκτη και ίσως για το ξεφτισμένο τιμόνι...
Δεν ξέρω, δεν την έκανα ακόμα... Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να τους πάρω τηλ για να κλείσουμε ραντεβού.
FORD FORUM