-
Ο χρήστης eLefas έγραψε:
βρε συ andreasp τα sierra GT 2λιτρα δεν ήταν; Αν όχι ... τι διαφορά έχει ο κινητήρας σου από τον κλασσικό 1.600άρη;Μιας και την έχεις κάνει cossie look, μήπως σου περισσεύει η GT αεροτομή; Αν ναι, την πουλάς; Ελπίζω σε λογική τιμή βέβαια.
Όχι, είναι και 1600 τα GT. Αν έχει διαφορά ο 1,6 CVHi του GT από τους υπόλοιπους δεν ξέρω, μπορεί ναι , μπορεί όχι!
Αεροτομή δεν έχω, είχα αλλάξει όλο το πορτμπαγκάζ (μαζί με την νέα αεροτομή) και την GT την κράτησε ο μάστορας. Μου είχε πει ότι δεν πιάνουν οι δύο αεροτομές στις ίδιες τρύπες και είναι φασαρία να βγάλεις τη μια και να βάλεις την άλλη. Αν θες , πέρνα από τον Τυροσβούτη και ρώτα, μάλλον θα την έχει ακόμα. Έχει περάσει 1,5 χρόνος αλλά δε νομίζω να το πούλησε. Πάντως εγώ θα σου πρότεινα, αν θες να βάλεις αεροτομή, να πάρεις μια cosworth (θα βρεις στο ebay με 15-20 ευρώ!) Να βάλεις από την GT είναι μπέρδεμα, αν ξυλωθεί από άλλο πορτμπαγκάζ θα θέλει σίγουρα βάψιμο και μπορεί να μην κάτσει και καλά. Ενώ με την cosworth χρειάζεσαι μόνο 3 νέες τρύπες. Από την μετατροπή μόνο η μάσκα μου έχει περισσέψει και το σαλόνι!
-
Έκανα την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση στο αμάξι.
Η Ford πήγε να με χρεώσει για τη ζυγοστάθμιση, γιατί 'και μία λακούβα μπορεί να τη χαλάσει', αλλά δεν τσίμπησα, το αμάξι είναι έτσι απ' την πρώτη μέρα και τις λακούβες τις αποφεύγω όπως η γάτα το νερό.
Το ένα Bridgestone είναι κακοκαλουπαρισμένο και χτυπάει, το βάλαμε πίσω, ελπίζω τα Michelin μου να μην είναι έτσι. Κατά τα άλλα η γεωμετρία είχε μία ελάχιστη ασυμμετρία, κάποια δέκατα της μοίρας, τα ισιώσαμε και βελτιώθηκε αισθητά. Μου αύξησε και λίγο τη σύγκλιση και μου ίσιωσε κατά 95% τον κύκλο του τιμονιού. Έναν αέρα θέλει ακόμα, αλλά θα του το πάω από βδομάδα, μην τους πρήζω μέρες που είναι.
Οι ανεπαίσθητοι ήχοι απ' την πόρτα μου παραμένουν, αλλά οι Blind Guardian βοηθάνε πολύ να μην τους προσέχω...
Αυτά για το γαλάζιο Fiesta. Το χρυσό μπαίνει συνεργείο μετά το πάσχα γιατί είχε μία μικρή επαφή η μάνα μου και βλέπουμε...
Καλές γιορτές σε όλους!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έκανα την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση στο αμάξι.Η Ford πήγε να με χρεώσει για τη ζυγοστάθμιση, γιατί 'και μία λακούβα μπορεί να τη χαλάσει', αλλά δεν τσίμπησα, το αμάξι είναι έτσι απ' την πρώτη μέρα και τις λακούβες τις αποφεύγω όπως η γάτα το νερό.
Το ένα Bridgestone είναι κακοκαλουπαρισμένο και χτυπάει, το βάλαμε πίσω, ελπίζω τα Michelin μου να μην είναι έτσι. Κατά τα άλλα η γεωμετρία είχε μία ελάχιστη ασυμμετρία, κάποια δέκατα της μοίρας, τα ισιώσαμε και βελτιώθηκε αισθητά. Μου αύξησε και λίγο τη σύγκλιση και μου ίσιωσε κατά 95% τον κύκλο του τιμονιού. Έναν αέρα θέλει ακόμα, αλλά θα του το πάω από βδομάδα, μην τους πρήζω μέρες που είναι.
Οι ανεπαίσθητοι ήχοι απ' την πόρτα μου παραμένουν, αλλά οι Blind Guardian βοηθάνε πολύ να μην τους προσέχω...
Αυτά για το γαλάζιο Fiesta. Το χρυσό μπαίνει συνεργείο μετά το πάσχα γιατί είχε μία μικρή επαφή η μάνα μου και βλέπουμε...
Καλές γιορτές σε όλους!
Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει?
Το δικο σου φοραει τα TURANZA της μανας του?Σορρυ αν κουρασα.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Έκανα την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση στο αμάξι.[...]Καλές γιορτές σε όλους!
Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει?
Το δικο σου φοραει τα TURANZA της μανας του?Σορρυ αν κουρασα.
Γιατί να κούρασες;;; Ελπίζω να κάνεις πλάκα, δεν μας κουράζει κανείς εδώ, εκτός αν όντως 'το κουράζει'...
Λοιπόν, στο καινούριο, έχω 1800-κάτι τώρα. 1724 είχε όταν έκανα την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση.
Το άλλο, το παλιό έχει περίπου 15000. Αλλά μην ασχολείσαι με τα χιλιόμετρα, αν διαβάσεις απ' την αρχή, όλα τα προβλήματα που έχουμε οι κάτοχοι Fiesta είναι απ' την πρώτη περίπου βδομάδα, άντε να πάει μήνας για να εμφανιστούν. Δεν προκύπτουν δηλαδή από χρήση...
Και τα δύο αυτοκίνητα φοράνε τα εργοστασιακά Bridgestone Turanza ER30 195/50 R15.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!! -
Λοιπόν, στο καινούριο, έχω 1800-κάτι τώρα. 1724 είχε όταν έκανα την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση.
Το άλλο, το παλιό έχει περίπου 15000. Αλλά μην ασχολείσαι με τα χιλιόμετρα, αν διαβάσεις απ' την αρχή, όλα τα προβλήματα που έχουμε οι κάτοχοι Fiesta είναι απ' την πρώτη περίπου βδομάδα, άντε να πάει μήνας για να εμφανιστούν. Δεν προκύπτουν δηλαδή από χρήση...
Και τα δύο αυτοκίνητα φοράνε τα εργοστασιακά Bridgestone Turanza ER30 195/50 R15.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!!Πριν φυγω(Αγγλια για σπουδες) προλαβα και εκανα καπου στα 2000 χιλιομετρα και εμφανιστηκαν τα εξης:
1)θελει λιγη ευθηγραμμιση(τραβαει δεξια αλλα λιγο)
2)τα λαστιχα μου φαινεται κανουνε πολυ θορυβοΟσο για τα προβληματα που λετε στις προηγουμενες σελιδες δεν διαπιστωσα κατι αυτο το διαστημα, τωρα αμα τα βγαλει μετα δεν το ξερω .
Γενικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο το φιεστακι οπως και ο αδερφος μου που το εχει τωρα.
Οταν το παρελαβα, ειδα στην εκθεση ενα TREND με continental και μου εκανε εντυπωση και γι'αυτο ρωτησα.
Ευχομαι να μην με βρουνε τα προβληματα σας .Ευχομαι να ξεπεραστουν.
-
Καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους!Παρατηρησα το εξης:Οταν πλενω το αμαξι,εμφανιζεται σκουρια στα δισκοφρενα η οποια καλυπτει ολη την εκταση των δισκων και φευγει μολις μετακινησω το αμαξι και πατησω τα φρενα.Τοτε συσσωρευεται στις δαγκανες των φρενων απο οπου και υποθετω οτι απομακρυνεται.Ειναι αυτο λογικο ή οχι;Ας σημειωθει οτι το παρατηρησα σε 2 Φιεστα,οχι μονο στο δικο μου...
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους!Παρατηρησα το εξης:Οταν πλενω το αμαξι,εμφανιζεται σκουρια στα δισκοφρενα η οποια καλυπτει ολη την εκταση των δισκων και φευγει μολις μετακινησω το αμαξι και πατησω τα φρενα.Τοτε συσσωρευεται στις δαγκανες των φρενων απο οπου και υποθετω οτι απομακρυνεται.Ειναι αυτο λογικο ή οχι;Ας σημειωθει οτι το παρατηρησα σε 2 Φιεστα,οχι μονο στο δικο μου...Σε ολα τα αμαξια γινεται αυτο ,μην σε ανυσηχει καθολου. Με το πατημα των φρενων καθαριζει,βλεπεις ετσι αν πατανε καλα τα τακακια στην δισκοπλακα.
-
nasos79 eisai planner apo university of thessaly???????
se eida kai sto forum ekei!!! -
εμενα το σιερρα του πατερα μου ειναι 1.6 GL ,1989 . οσοι εχουν σιερρα για πεστε μου τι προβληματα σας εχει βγαλει? ειμαι σιερροπλικτος και εγω
-
Παιδες,να σας ρωτησω:Επειδη κατα το Νοεμβρη μαλλον θα με παρει η μαμα πατριδα,εχει αρχισει και περναει απο το μυαλο μου η πιθανοτητα να το πουλησω το φιεστα γιατι αλλιως θα καθεται ενα χρονο ωσπου να απολυθω.Το θεμα ειναι το εξης:Ποσα λεφτα πιστευετε οτι μπορει να πιασει και επισης ποσο ευκολα η δυσκολα πιστευετε οτι θα πουληθει;Το αμαξι ειναι 1.6 Τρεντ και τωρα εχει περιπου 15.000 χλμ και το Σεπτεμβρη γινεται 2 χρονων.Ως και τον Οκτωβριο δε νομιζω να εχει πανω απο 20.000 χλμ.Σκεφτομουν πχ αν μπορουσα να πιασω 10.000
-
γιατι αλλιως θα καθεται ενα χρονο ωσπου να απολυθω.Καλά, που θα πας; Στο φεγγάρι; Εγώ είμαι σειρά Αυγούστου... Αν απλά σκέφτεσαι να το ξεφορτωθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε αλλάζει το θέμα...
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Καλά, που θα πας; Στο φεγγάρι; Εγώ είμαι σειρά Αυγούστου... Αν απλά σκέφτεσαι να το ξεφορτωθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε αλλάζει το θέμα...Koιτα,επειδη δεν εχω κανενα βυσμα με βλεπω Πεζικο, ειτε Εβρο ειτε Λημνο να πηζω αδιακοπα,οποτε νομιζω οτι αυτο εξηγει τη σταση μου.(Αν εσυ εχεις βυσμα και θες να με βοηθησεις,με το αζημιωτο φυσικα(!!),τοτε αλλαζει το πραγμα!)
-
Καλά, που θα πας; Στο φεγγάρι; Εγώ είμαι σειρά Αυγούστου... Αν απλά σκέφτεσαι να το ξεφορτωθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε αλλάζει το θέμα...
Koιτα,επειδη δεν εχω κανενα βυσμα με βλεπω Πεζικο,
Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο!
ειτε Εβρο ειτε Λημνο να πηζω αδιακοπα,οποτε νομιζω οτι αυτο εξηγει τη σταση μου.
Ούτε αυτό παίζει ρόλο, όπου και να πάμε, το πιο πιθανό είναι να μπορείς να έχεις μαζί το αυτοκίνητο, κάπου θα σου χρειαστεί!
(Αν εσυ εχεις βυσμα και θες να με βοηθησεις,με το αζημιωτο φυσικα(!!),τοτε αλλαζει το πραγμα!)
Τι εννοείς ;;; Δίνεις το FIESTA ανταλλαγή με μια καλή μετάθεση στον Έβρο ή στη Λήμνο; Εγώ βασικά λέω να αγοράσω κι άλλο τώρα, για να μην πειράζουν το 'δικό μου' όσο θα λείπω διάφοροι άλλοι...
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Τι εννοείς ;;; Δίνεις το FIESTA ανταλλαγή με μια καλή μετάθεση στον Έβρο ή στη Λήμνο;Καλη μεταθεση στον Εβρο και τη Λημνο και ειδικα στο Πεζικο δε νοειται!!
Τεσπα,ποσα λετε να πιασω αν το πουλησω τον Οκτωβριο;Υπαρχει κανεις 'ειδικος' να με κατατοπισει;
-
Καλά, που θα πας; Στο φεγγάρι; Εγώ είμαι σειρά Αυγούστου... Αν απλά σκέφτεσαι να το ξεφορτωθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε αλλάζει το θέμα...
Koιτα,επειδη δεν εχω κανενα βυσμα με βλεπω Πεζικο, ειτε Εβρο ειτε Λημνο να πηζω αδιακοπα,οποτε νομιζω οτι αυτο εξηγει τη σταση μου.(Αν εσυ εχεις βυσμα και θες να με βοηθησεις,με το αζημιωτο φυσικα(!!),τοτε αλλαζει το πραγμα!)
Κοίτα, μετά που θα φύγεις από το Κέντρο, όπου και να πας θα μπορείς να το πάρεις το αμάξι. Και στο κέντρο μπορείς να το έχεις μετά την ορκομωσία, αλλά λίγο πριν τη μετάθεση θα πρέπει να το γυρίσεις σπίτι, γιατί απ' το κέντρο φεύγετε με ομαδικό φύλλο πορείας και έτσι δεν μπορείς να το πάρεις μαζί. Κατά τα άλλα, αν δεν πέσεις σε κανένα ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ τάγμα, το αμάξι θα σου φανεί χρήσιμο.
Όταν λες ΠΕΖΙΚΟ, εννοείς στρατό ξηράς ή ως όπλο το πεζικό; Δεν είναι κακό το πεζικό, μην το φοβάσαι. Εγώ Μηχανικό ήμουν, αλλά αν δεν ήμουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τυχερός θα τον είχα πιει πολύ άσχημα! Ξέρω πολλούς στο πεζικό που πέρασαν ζάχαρη. Οπότε, don't worry! Ο στρατός είναι λαχείο με ή χωρίς βύσμα, απλώς γιατί συνήθως δεν ξέρεις τι να ζητήσεις απ' τον άνθρωπό σου, μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά. Πόνταρε στις δημόσιες σχέσεις που μπορείς να κάνεις ο ίδιος. Αυτό μπορεί να μετρήσει περισσότερο απ' τα βύσματα των περισσότερων εκεί μέσα.
-
Τι εννοείς ;;; Δίνεις το FIESTA ανταλλαγή με μια καλή μετάθεση στον Έβρο ή στη Λήμνο;
Καλη μεταθεση στον Εβρο και τη Λημνο και ειδικα στο Πεζικο δε νοειται!!
Τεσπα,ποσα λετε να πιασω αν το πουλησω τον Οκτωβριο;Υπαρχει κανεις 'ειδικος' να με κατατοπισει;
Καλάαααα... Ποτέ μην λες ποτέ! Εγώ πήγα υποτίθεται στη 2η δυσμενέστερη του Μηχανικού (98 ΤΜΧΕΘ, Καλλονή Λέσβου) και πέρασα θητεία για ελληνική ταινία τύπου Λούφα και Παραλλαγή. Ήμουν τυχερός απλώς. Ε, μετά που ήρθα στο Ηράκλειο, την τύχη μου την πίεσα λιγάκι. Μην ακούς κανένα φίλε μου. Θα σε μπερδέψουν οι περισσότεροι. Σου είπα, αν δεν πάθεις στο στρατό, δεν θα μάθεις. Μπες και δες τι γίνεται.
-
Κατά τα άλλα, αν δεν πέσεις σε κανένα ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ τάγμα, το αμάξι θα σου φανεί χρήσιμο.Mε την τυχη μου,μαλλον θα πεσω στο πιο καταμαυρο που υπαρχει.Τεσπα,για το Φιεστα εχει κανεις καμια ιδεα για το ποσα περιπου μπορω να πιασω αν το δωσω τον Οκτωβριο;
-
Ασχετο:Eιδε κανεις τη νεα διαφημιση του Φιεστα;Το σλογκαν ειναι 'Νεο Ford Fiesta:Σκληρο καρυδι!'Μιλαμε το τι γελιο εριξα,δεν περιγραφεται!
-
Ασχετο:Eιδε κανεις τη νεα διαφημιση του Φιεστα;Το σλογκαν ειναι 'Νεο Ford Fiesta:Σκληρο καρυδι!'Μιλαμε το τι γελιο εριξα,δεν περιγραφεται!¨Εχουμε φτάσει να γελάμε με τα προβλήματα που μας δημιουργούν άλλοι... Τι να πεις ρε γαμώ... Σκέφτομαι αν ήμασταν σε καμία πολιτισμένη χώρα, πόσο εύκολο θα ήταν να βρούμε το δίκιο μας και τι θα τράβαγε η εκάστοτε αναξιόπιστη αντιπροσωπεία. Αλλά στις χώρες του τρίτου κόσμου, τι απαιτήσεις να έχει ο πολίτης;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
-
να κανω μια ερωτηση? το σιερρα το 1.6 με το σιερρα GT τι διαφορες εχουν? μηπως η φορντ εβαλε το GT στο τελος της ζωης του σιερρα και προσθεσε μερικο εξοπλισμο για να το ανανεωσει?
FORD FORUM