Apr 27, 2005, 7:42 PM

Ο χρήστης eLefas έγραψε:
βρε συ andreasp τα sierra GT 2λιτρα δεν ήταν; Αν όχι ... τι διαφορά έχει ο κινητήρας σου από τον κλασσικό 1.600άρη;

Μιας και την έχεις κάνει cossie look, μήπως σου περισσεύει η GT αεροτομή; Αν ναι, την πουλάς; Ελπίζω σε λογική τιμή βέβαια.

Όχι, είναι και 1600 τα GT. Αν έχει διαφορά ο 1,6 CVHi του GT από τους υπόλοιπους δεν ξέρω, μπορεί ναι , μπορεί όχι!

Αεροτομή δεν έχω, είχα αλλάξει όλο το πορτμπαγκάζ (μαζί με την νέα αεροτομή) και την GT την κράτησε ο μάστορας. Μου είχε πει ότι δεν πιάνουν οι δύο αεροτομές στις ίδιες τρύπες και είναι φασαρία να βγάλεις τη μια και να βάλεις την άλλη. Αν θες , πέρνα από τον Τυροσβούτη και ρώτα, μάλλον θα την έχει ακόμα. Έχει περάσει 1,5 χρόνος αλλά δε νομίζω να το πούλησε. Πάντως εγώ θα σου πρότεινα, αν θες να βάλεις αεροτομή, να πάρεις μια cosworth (θα βρεις στο ebay με 15-20 ευρώ!) Να βάλεις από την GT είναι μπέρδεμα, αν ξυλωθεί από άλλο πορτμπαγκάζ θα θέλει σίγουρα βάψιμο και μπορεί να μην κάτσει και καλά. Ενώ με την cosworth χρειάζεσαι μόνο 3 νέες τρύπες. Από την μετατροπή μόνο η μάσκα μου έχει περισσέψει και το σαλόνι!