-
οπως θαύμαζα το βίδεο είδα το ακυρότατο σημείο που μπηκε το κινητό με τη βεντουζάρα και αμέσως θυμήθηκα οτι μέχρι τώρα το 100% όσων εχω συναντήσει κι έχει σε αντίστοιχο σημείο gps, κινητά, ταμπλέτες, πίπες ορθωτές, ήταν και βέβαια κινούνταν επικίνδυνα.
στο καπάκι ειδα και το πιάσιμο του τιμονιού στις 6 ώρα και έστρωσα.
δεν ξέρω ποιος οδηγούσε εκεί, αλλά ούτε καν από το γκαράζ του δε θα έπρεπε να βγαίνει
-
Εσύ που δε κατάλαβες και ποιος οδηγούσε πας για πρωτοσυγκελος
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
φταίω εγώ που ειμαι σεμνός;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
στο καπάκι ειδα και το πιάσιμο του τιμονιού στις 6 ώρα και έστρωσα.σε αυτο το σημείο πραγματικα λυγισα.
παρακληση, αν καποιος γνωριζει ποιο ειναι το ''so called'' τραγουδι παρακαλω να με ενημερωσει μπας και βρω τους στοιχους και καταλαβω τι ακριβως λεει.
-
-
-
κλειδι χωρις κλειδι
-
Ξεκλειδωνει το κλειδί της καρδιάς του drdino και βγάζει τον white van driver απο μέσα του που τόσο καλά έκρυβε με τα καθωσπρέπει ποστακια του στο φορουμακι.
Sent from Corsair's brick
-
εγω το μονο που μπορώ να πω για αυτο το κλειδι ειναι, πως κανει κατι type R να φαινονται:
-
Και όλοι ξέρουμε ποσο σου αρέσουν τα γατακια .
Sent from Corsair's brick
-
Είχα φτιάξει και εγώ τέτοιου είδους κλειδιού φλιπ για το δικό μου. Αλλά μου βραχυκυκλωνε τη μπαταρία και μετά από 3 μέρες δε ξεκλειδωνε ούτε το σπίτι του ποπολαρου.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολους (εξυπνους και βλακες, καλους και κακους , ασχημους και ομορφους, δηθεν και ισορροπημένους)
-
Μπαβο
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
κλειδι χωρις κλειδιΑναδιπλούμενο είναι, από transit με τον 3,5αρη eco-ουστ και 300κατι άλογα. Καλά πηγαίνει.
-
Elaborate please mate. 3.5 Ecoboost with some 300 BHP in a Transit???
-
Ναι, αυτό που πωλείται στις ΗΠΑ.
-
Άξιος white van driver όπως είπε και ο Μιράζ! Τρομοκρατία στον Α13!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Elaborate please mate. 3.5 Ecoboost with some 300 BHP in a Transit???http://www.ford.com/commercial-trucks/t ... ns/engine/
-
Δεν είναι πομπός αυτό το κλειδί με keyless?
-
Προβλήματα στις ΗΠΑ για το φόκους st και το escape.
http://jalopnik.com/ford-focus-st-forum ... 1622529308
For over a year, Ford Focus ST owners have been documenting dozens of cases of stalling and erratic engine behavior. After repeated inquiries by Jalopnik and Ford's own internal investigation, the automaker is issuing a recall for nearly 160,000 vehicles to solve the problem.
The recall affects certain 2013 and 2014 Focus ST hatchbacks, as well as the Escape SUV with the 2.0T engine. According to Ford, the irregular engine behavior was caused by a manufacturing issue with the wiring harness splices. Without the right amount of pressure, the splices send inconsistent signals to the powertrain's control module, causing the affected vehicles to experience drivability issues.
Ford tells Jalopnik that owners should expect a notice towards the end of September. But in the meantime, owners can go to this Ford sub-site and input their VIN to see if their vehicle is affected by the recall. The full text of the recall is below...
FORD FORUM