-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι φορντ όχι χαρακτήρα,πόσο πιο λιανά;Ξέχασα την βασική μαντμαξιστικη σταθερά της αυτοκίνησης, σορρυ μπιλ, δεν θα ξαναεπαναληφθει...
-
Κλεινουμε προς την μελιτζανα του συναδελφου. Μιλησαμε χθες και μπορει μεσα στο σκ να παω να το δω..
Αλλα δεχομαι πιεσεις να σκοτωσω και το baby rs... Δεν θελω γμτ
-
Γιώργο η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός η αξία του πέφτει οπότε δωσ'το όσο είναι καιρός εφόσον χρειάζεστε τα χρήματα.
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
Νικο η λογικη προσταζει αυτο.. Αλλα
Ειναι το 1ο αυτοκινητο που αγορασα μονος μου.
Ειχε πεσει πολυ ψαξιμο πολυ χρημα και ειχε βγει ενα ωραιο αποτελεσμα.Για τους καιρους που ζουμε ειναι ασυμφορο να κυκλοφορει για αυτο αλλωστε εχουν κατατεθει και οι πινακιδες...Και παμε στο θεμα τωρα...
Ποσο να το δωσω? Ποιος να το παρει?? Αφου ειναι 2λιτρο στην αδεια και τα μαμα πωλουνται 2,500 και 2,800 περιπου..Τοσο εκαναν τα φρενα που φοραει..Και για να σε προλαβω ξερω οτι τα λεφτα οταν πανε στο αμαξι για μετατροπες ειναι τελειως χαμενα..
Αλλα δεν μου παει η καρδια οσο και να θελω τα χρηματα να το δωσω (αν το παρει κανεις 2 και 3 χιλιαρικα) -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειχε πεσει πολυ ψαξιμο πολυ χρημα και ειχε βγει ενα ωραιο αποτελεσμα.Για τους καιρους που ζουμε ειναι ασυμφορο να κυκλοφορει για αυτο αλλωστε εχουν κατατεθει και οι πινακιδες...Και παμε στο θεμα τωρα...
Ποσο να το δωσω? Ποιος να το παρει?? Αφου ειναι 2λιτρο στην αδεια και τα μαμα πωλουνται 2,500 και 2,800 περιπου..Τοσο εκαναν τα φρενα που φοραει..Και για να σε προλαβω ξερω οτι τα λεφτα οταν πανε στο αμαξι για μετατροπες ειναι τελειως χαμενα..
Αλλα δεν μου παει η καρδια οσο και να θελω τα χρηματα να το δωσω (αν το παρει κανεις 2 και 3 χιλιαρικα)Αυτό σου λέω, αν δε σου λείπουν τα 3 χιλιάρικα εννοείται το κρατάς.
Αν σου λείπουν όμως...
-
Αν μπορεις να το κρατησεις μεχρι να γινει 10 ετων να μην εχει ΦΠ και μετα του βαλεις πινακιδες και το κυκλοφορεις, κρατα το.
Αν και τα τελη του 2λιτρου σου ειναι πολλα, δωσ'το. -
Νικοπ 10 ετων γινεται τον Μαιο του 2016..
Τελειως ενδεικτικα αν λεγανε
Πωλειται Φιεστα Στ μοντελο του 2006 μετατροπη απο 150 σε 340 αλογα κομπρεσσορατο ποσα θα εδιναν για να το παρουν?? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Νικοπ 10 ετων γινεται τον Μαιο του 2016..Τελειως ενδεικτικα αν λεγανε
Πωλειται Φιεστα Στ μοντελο του 2006 μετατροπη απο 150 σε 340 αλογα κομπρεσσορατο ποσα θα εδιναν για να το παρουν??Δεν εχω ιδεα, αλλα αν μπορεις σε 2 χρονια να το κυκλοφορησεις κρατα το, ειναι κριμα ενα αμαξι που μαλλον δεν υπαρχει δευτερο να το σκοτωσεις.
Αν ομως δεν προκειται να το κυκλοφορησεις μην την πατησεις σαν τον αδελφο μου που ειχε ενα XR 400 και οταν το πουλησε πηρε το 1/3 των χρηματων που θα επαιρνε αν το εκανε οταν σταματησε να το οδηγει. -
Ετσι ειναι.Εγω θελω να το βγαλω στους δρομους σαν τρελος!! Αλλα οι προταιρεοτητες αλλαξαν..αλλα εγω θελω..αλλοι δε θελουν..ενα μπαχαλο!!!!
Και σαν κερασακι στην τουρτα για την μελιτζανα του Σφακιανακη με τα 80κ χιλιομετρα 8,400 τιμη με πηρε ο εκτιμητης..
Το φιεστακι το μικρο μου το παιρνει 2,300...Τοσο χαμηλα ρε παιδια?? Μεση τιμη στο car.gr εχει 4700. Οκ δεν ειχα τετοιο στοχο αλλα οχι και 2,300!!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πωλειται Φιεστα Στ μοντελο του 2006 μετατροπη απο 150 σε 340 αλογα κομπρεσσορατο ποσα θα εδιναν για να το παρουν??Βασικά εσύ θα έπρεπε να δώσεις...
-
Πρώτα απο όλα ΔΕΝ δίνεις το τερατάκι
Δεύτερο, βάζεις αγγελία το μικρο και το πουλάς μονος σου.
Ή
Πας σε μια μάντρα που εχει κάποιο μεγαλύτερο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει και λες το απλο: σου δίνω 1.2 best seller που θα φύγει αύριο κιόλας και μου δίνεις το τάδε station wagon /MVP που δεν ξερεις αν και ποτε θα φύγει.Υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Α) Αν σονι ντε και καλα θες ΜΟΝΟ Ford κανεις την καρδιά σου πέτρα και το ¨πληρωνεις¨ συναισθηματικά σκοτώνοντας το τερατακι και πουλάς ΜΟΝΟΣ σου το μικρο. Ετσι παιρνεις κάποιο αλλο μεγαλύτερο Ford.
Β) Κρατάς το τερατάκι, πουλάς το μικρο εννοείται ΜΟΝΟΣ σου και παιρνεις πχ ενα Matrix που τα κανει όλα και συμφέρει.
Θα μου πεις μα Matrix ; Ναι Matrix γιατι θα έχεις το τερατάκι στα χέρια σου. -
Εγώ στη θέση σου Γιώργο από την ώρα που δε τα χρειάζεσαι τα 3κ, βάζεις το St στο car για 12-15κ και αν σε πάρει κάποιος έχει καλώς! Το μικρό πουλα το μόνος σου δε λέει να το δώσεις 2κ και να έχει ο μαντρας κέρδος 3κ.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Για μενα για ψιχουλα δεν αξιζει να το δωσεις το St,εκτος κ αν παιζει τρελη αναγκη..Η αξια του παραπανω δυσκολα να πεσει μελλοντικα,οποτε το κρατας και το χαιρεσαι καποια στιγμη αν βελτιωθουν τα πραγματα..Μετα δε θα σε νοιαζει που θα οδηγεις τον Χ πολυμορφικο κουβα γιατι εστω μια φορα τη βδομαδα θα μπορεις να βολταρεις το st..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αλλα δεν μου παει η καρδια οσο και να θελω τα χρηματα να το δωσω (αν το παρει κανεις 2 και 3 χιλιαρικα)Το μικρο βαλ'το μονος σου αγγελια στα 4Κ, λογικα θα φυγει για πλακα, οσο για το RS οπως σου ειπαν και τα παιδια ειναι κριμα να το βλεπεις και να μην το οδηγεις, αφου δεχεσαι και πιεσεις να το δωσεις τι μπορεις να κανεις; Κατ'αρχας χωρις πινακιδες δεν το πουλας, ειδικα το φτιαγμενο που θα θελει ο αλλος να το παει στο συνεργειο του να το κανει μια βολτα κλπ. Οποτε αφου με το καλο παρεις το cmax και δωσεις το μικρο, παιρνεις πισω πινακιδες (τωρα που τα τελη εχουν παει με το μηνα αρα πληρωνεις τα μισα ) το βαζεις αγγελια σε μια λογικη τιμη και για σενα (5-6Κ πχ) και προσπαθεις μεχρι τελος του ετους να το δωσεις. Επειδη υπαρχει ακομα -λιγος- κοσμος που αγοραζει γρηγορα μικρα, αν βρεθει αγοραστης να θελει και να μπορει να το παρει, θα το κανει σκεπτομενος και το κοστος της δουλειας που εχει πεσει, δε θα περιμενει να παει η τιμη στα 2,800.
-
Αν το αγορασει καποιος το ST, θα ειναι ενα ατομο που ξερει τι ειναι το συγκεκριμενο αμαξι και τι φοραει και οχι ενας που απλα το ειδε στο car και θα παει χωρις να εχει ιδεα. Επισης στα 5-6 χιλιαρικα παιζουν τα S και θα βαλεις στα ιδια λεφτα ενα τουμπανιασμενο ST? Καλυτερα να το βλεπει να καιγεται ο Γιωργος θα το ευχαριστηθει τουλαχιστον.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πωλειται Φιεστα Στ μοντελο του 2006 μετατροπη απο 150 σε 340 αλογα κομπρεσσορατο ποσα θα εδιναν για να το παρουν??θα στεναχωρησω τον φίλο μου τον Geo , αλλα η απαντηση ειναι 'να με πληρωνες, δεν το επερνα' Οχι γιατι ειναι διλιτρο, αλλα γιατι του εβαλες χερι στα μηχανικα... και μαλιστα xtreme χερι...
-
Παιζει και η αποψη του αγαπημενου μου δασκαλου corsair.
Ο κοσμος θα φοβαται..
και δεν ειναι 2λιτροΑλλα και ο φιλος φορντακιας Mad max geo ειναι πολυ αισιοδοξος...εως παρα πολυ. 12-15κ?? Πιο πολλοι θα με παρουν για να με βρισουν και να με χλευασουν (πςςς) παρα για ενδιαφερον...Αλλα corsair πηγαινε πολυ καλα και ηταν friendly για καθημερινη οδηγηση..Λιγο σκληρος συμπλεκτης αλλα τον συνηθιζες μεχρι να κανεις root ενα κινητο...
-
Φευγει απο το μυαλο σου η ιδεα οτι το πουλας.
-
Thano σε μενα δεν ειχε μπει ποτε η ιδεα..Αλλα οπως ειπα στο αρχικο ποστ αρχιζω και δεχομαι πιεσεις (πιανει χωρο,αφου δεν το κινεις,τωρα πια εχεις οικογενια,μεγαλωσες) ακου εκει μεγαλωσα!!!
-
Πιέσεις απο ποιόν;
FORD FORUM