-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εκ των υστερων εμαθα οτι ειναι το πιο παλιο αλλα facelift μοντελο..γμτ..Μπα κατα τη γνωμη μου δεν... Αν δεις στο car με 2-3 χιλιαρικα παραπανω βρισκεις τα καινουρια. Τσεκαρε.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4585953/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5008132/Και σαν αυτο που εχεις βρει πετρελαιο.
-
χμ σαν να μιλας σωστα Γιωργη!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χμ σαν να μιλας σωστα Γιωργη!!Εμ ο mad max εχει παντα δικιο.
Δηλαδη αμα τα εχεις κασερι 10 χοντρα, παρε το καινουριο και τα υπολοιπα βαλε τα δανειο...
-
Εχει αντικαταστησει ποτε κανεις τα ταμπουρα του fiesta του(κυριως του sport) με δισκοφρενα,ειτε για αισθητικους λογους ειτε για καλυτερη αποδοση? Aπο περιεργεια και μονο ρωταω.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Εχει αντικαταστησει ποτε κανεις τα ταμπουρα του fiesta του(κυριως του sport) με δισκοφρενα,ειτε για αισθητικους λογους ειτε για καλυτερη αποδοση? Aπο περιεργεια και μονο ρωταω.Καποια ατομα εχουν προχωρησει σ'αυτη την αλλαγη. Αλλα θελει πολλες πατεντες. Π.χ δισκοι απο Φοκους st ή Fiesta st.
Δεν ξερω κατα ποσον αξιζει. -
Αυτά ειναι!
Ford: sport = ταμπούρα
Kia: sport = 1.1 dieselΣε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδια μας, κύριε Τσιαμτσίκα;!
-
Ειναι το μαρτυριο της σταγονας..
Για να παρεις ενα ολοκληρωμενο Fiesta θα πρεπει να περιμενεις το μκ8. -
Τα ταμπούρα δεν είναι ότι πιο σύγχρονο αλλά το Fiesta δεν πάσχει σε αυτό τον τομέα.
Προσοχή στους δίσκους του μόνο, στραβώνουν σχετικά εύκολα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Εχει αντικαταστησει ποτε κανεις τα ταμπουρα του fiesta του(κυριως του sport) με δισκοφρενα,ειτε για αισθητικους λογους ειτε για καλυτερη αποδοση? Aπο περιεργεια και μονο ρωταω.Εγω ειχα δει (fiesta μετατροπη σε turbo τωρα) o τυπος του εριξε 4πιστονα μπροστα, και πισω του εβαλε τα μπροστα φρενα. Τωρα δουλεψε δε δουλεψε δε ξερω!
-
Θα δούλεψε. 4πίστονα όμως σε τι ζάντα έβαλε; Σε 15άρα δεν ξέρω αν χωρούν.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Θα δούλεψε. 4πίστονα όμως σε τι ζάντα έβαλε; Σε 15άρα δεν ξέρω αν χωρούν.17ρες με 18ρες.
-
Πηγα σφακιανακη Αργυρουπολη σημερα για να δω ενα μεταχειρισμενο c max του 2009. 80.000 χλμ. Σε καλη κατασταση. Τινανιουμ εξοπλισμο το δινει 8,400. Εκτιμησε και το μικρο φιεστακι και θα μου πει την Δευτερα ποσο το παιρνει.
Ειχε και ενα καινουριο ΣΤ στην εκθεση. Φιεστα!!! Ερωτακι εγινε
-
1.6 ti-vct ηταν Γιωργο?
-
-
Υπάρχει και ενα Xsara Picasso με ελάχιστα χιλιομετρα και σαφως λιγότερα χρήματα στις αγγελίες ή στο Citroen forum
Sent from Corsair's brick
-
Σε ευχαριστω Mir αλλα ιουυυυυ!!! Ειμαι φορντακιας και το εν λογω Σιτροεν δεν μου αρεσει καθολου
-
Γούστα είναι αυτά που να ξέρω πως είσαι φορντακιας.
Sent from Corsair's brick
-
Τι να το κάνεις τόσο μεγάλο αμάξι;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι να το κάνεις τόσο μεγάλο αμάξι;Δεν τα έμαθες;Αγόρασε Note3 !!!!
-
χαχαχαχχα Θανο στο Φιεστα αν μπει το καροτσι στο πορτ παγκαζ κλεισαμε!!!! Δεν χωραει κατι αλλο.
Ειναι και 3πορτο!!
Ενταξει δεν ψαχνω και S max..
FORD FORUM