-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σε άλλο φόρουμ μου είχαν πει κόστος κάπου στα 20 με 30 €...κοιτα αμα ειναι ευκολο να βγει, αλλαξε τη μονος, αντε σε ενα μαγαζι που πουλαει τετοια πραματα και παρε μια
-
http://www.autoblog.gr/2013/06/21/spy-p ... lift-2014/
-
Σιγά μην δεν το χάλαγαν ΚΑΙ αυτό μπροστά ...
-
Το ΠΙΣΩ μερος χρειαζεται αλλαγη!!
Πηγα σημερα αντιπροσωπεια για το θεμα της κορνας. Μου ειπαν 30 € θα κοστισει η αλλαγη και κει που ηταν ετοιμη η παραγγελια, μου λεει ο τυπος οτι ειναι σε ελλειψη.. Απο Δευτερα..
-
Το ΠΙΣΩ μερος χρειαζεται αλλαγη!!Άστα να πάνε ...
-
Εμενα αυτο το focus οσο παει μ αρεσει και πιο πολυ..δε θυμαμαι ξανα ν αλλαζω αποψη για ενα αμαξι που ειχα εκφραστει αρνητικα αλλα πραγματικα μου φαινεται ωραιο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμενα αυτο το focus οσο παει μ αρεσει και πιο πολυ..δε θυμαμαι ξανα ν αλλαζω αποψη για ενα αμαξι που ειχα εκφραστει αρνητικα αλλα πραγματικα μου φαινεται ωραιοΔεν είναι τίποτα θα γίνεις καλά! Ξεκινάς με Augmentin 1000, και πολύ ύπνο! Σε μια βδομάδα θα σου περάσει
-
Το Φορντακι μου, εχει λαβωθει...
Χθες η κορνα παρεδωσε πνευμα. Απο τον Αυγουστο που περασα πανω απο κατι νερα, ειχε θεμα. Τελικα 10 μηνες μετα, σιγησε.
Τα χειριστηρια στο τιμονι δεν κανουν καλη επαφη. Κοστος επισκευης μου ειχαν πει τον Μαρτιο, 80 ευρω..
Το αιρκοντισιον πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει για την αποδοση του.
Στο διακοπτη της πλαφονιερας, εχει σπασει ενας διακοπτης κατοπιν δικων μου πειραματισμων..Υπομονη.. Σε 10 μερες ολα θα φτιαξουν..
Μεχρι τοτε ευχομαι να μην μου πεταχτει κανενας παπαροβιος απο κανα στενο γιατι δεν θα ξερω πως θα τον κανω να με δει!!
Τι πειραματισμοί εάν επιτρέπεται
-
Εβγαλα την πλαφονιερα για να βαλω λευκο λεντακι. Τελικα ποτε δεν το εβαλα κι οταν πηγα να το ξανατοποθετησω, στραβωσε ενα 'δοντακι' του διακοπτη, που μεταφερει το ρευμα. Προσπαθησα να το επαναφερω και εσπασε.
-
εγω σβηστο το εχω παντα, μα δεν εβαλες την κορνα με 10€ τι το θελες το λεντ στην μπλαφονιερα?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εγω σβηστο το εχω παντα, μα δεν εβαλες την κορνα με 10€ τι το θελες το λεντ στην μπλαφονιερα?Το θεμα με την κορνα το εχω απο την Κυριακη. Ο διακοπτης χαλασε απο μεσα Απριλη!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εμενα αυτο το focus οσο παει μ αρεσει και πιο πολυ..δε θυμαμαι ξανα ν αλλαζω αποψη για ενα αμαξι που ειχα εκφραστει αρνητικα αλλα πραγματικα μου φαινεται ωραιο
Ξεκινάς με Augmentin 1000, και πολύ ύπνο!
Με augmentin και να μη θες να κοιμηθεις,απλα κοιμασαι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξεκινάς με Augmentin 1000, και πολύ ύπνο!
Με augmentin και να μη θες να κοιμηθεις,απλα κοιμασαι..
-
στραβωσε ενα 'δοντακι' του διακοπτη, που μεταφερει το ρευμα.λατρεύω '3ο δεσμίτες' να περιγράφουν τεχνικά θέματα.
Κάνε πατέντα βρες ένα λαμάκι, κόλλησε το με καλάι, ή σφήνωσέ το κάπως και είσαι μια χαρά. Το ίδιο έχω πάθει κ εγώ όταν είχα αλλάξει το πισω φως πινακίδας και μου πέφτει μέσα στο πλαίσιο της 3ης πόρτας, το λεντάκι σετάκι μαζί με το λαμπάκι. Πώτς γκένεν αυτό φάση.
ΥΓ. Το έβγαλα έξω αφού έβγαλα την πλαστική επένδυση που πορτ μπαγκάζ όταν ψαχνόμουν πώς θα βγάλω τη βίδα για την πινακίδα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εγω σβηστο το εχω παντα, μα δεν εβαλες την κορνα με 10€ τι το θελες το λεντ στην μπλαφονιερα?Μαμαει το λεντ στη πλαφονιερα!
-
Το Φορντακι μου, εχει λαβωθει...
Χθες η κορνα παρεδωσε πνευμα. Απο τον Αυγουστο που περασα πανω απο κατι νερα, ειχε θεμα. Τελικα 10 μηνες μετα, σιγησε.
Τα χειριστηρια στο τιμονι δεν κανουν καλη επαφη. Κοστος επισκευης μου ειχαν πει τον Μαρτιο, 80 ευρω..
Το αιρκοντισιον πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει για την αποδοση του.
Στο διακοπτη της πλαφονιερας, εχει σπασει ενας διακοπτης κατοπιν δικων μου πειραματισμων..Υπομονη.. Σε 10 μερες ολα θα φτιαξουν..
Μεχρι τοτε ευχομαι να μην μου πεταχτει κανενας παπαροβιος απο κανα στενο γιατι δεν θα ξερω πως θα τον κανω να με δει!!
Βγηκε απο τη λιστα η κορνα!! 29 € στο Σφακιανακη. (ο οποιος βελτιωθηκε και στην εξυπηρετηση πελατων )
Επισης!! Δινουν Focus 3 150αρι Titanium με 37.000 χλμ., 3/11 με 13.500 €.
-
Δημοσιογραφικό ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δημοσιογραφικό ;Αν κρινω απο την πινακιδα (ΙΟΗ 3957 ή 3759κατι) δημοσιογραφικο ή οχημα test drive θα ηταν.
Edit: αυτο πρεπει να ειναι.
http://micar.gr/autos/139778-ford-focus ... nium-182psΚαι ειναι 180αρι τελικα.
-
Καλησπέρα κι από μένα...Από την προηγούμενη Παρασκευή είμαι κάτοχος ενός Ford Focus ΙΙ. Οι πρώτες εντυπώσεις από το αυτοκίνητο είναι πολύ καλές. Αυτό που θέλω είναι να συνδέσω ένα USB,μέσω αντάπτορα, με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου,για να παίζει μουσική από το USB.Σε ένα κατάστημα με ηχοσυστήματα μου είπαν ότι θα πετάξω τα λεφτά μου αγοράζοντας τον αντάπτορα γιατί θα κάνει παράσιτα (όπως κάνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός όταν δεν πιάνει καλά). Ισχύει; Ξέρει κανείς; Το ηχοσύστημα που 'φοράει' το αυτοκίνητο είναι το μοντέλο 6000 (όχι της SΟΝΥ) Οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το θέμα (π.χ. αναπαραγωγή ήχου μέσω iPOD) είναι ευπρόσδεκτη.
-
Ο χρήστης daskalian έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα...Από την προηγούμενη Παρασκευή είμαι κάτοχος ενός Ford Focus ΙΙ. Οι πρώτες εντυπώσεις από το αυτοκίνητο είναι πολύ καλές. Αυτό που θέλω είναι να συνδέσω ένα USB,μέσω αντάπτορα, με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου,για να παίζει μουσική από το USB.Σε ένα κατάστημα με ηχοσυστήματα μου είπαν ότι θα πετάξω τα λεφτά μου αγοράζοντας τον αντάπτορα γιατί θα κάνει παράσιτα (όπως κάνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός όταν δεν πιάνει καλά). Ισχύει; Ξέρει κανείς; Το ηχοσύστημα που 'φοράει' το αυτοκίνητο είναι το μοντέλο 6000 (όχι της SΟΝΥ) Οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το θέμα (π.χ. αναπαραγωγή ήχου μέσω iPOD) είναι ευπρόσδεκτη.ειδικά στην πολη δεν υπαρχουν αδειες συχνότητες για να εκπεμπει ο αντάπτορας οπότε θα εχεις παρασιτα. Σε ταξίδια κάτι γίνεται. κ πάλι όμως η ποιοτητα ήχου είναι φτωχή.
αν εχει είσοδο aux πάρε ενα mp3 player κ σύνδεσε το στο στερεοφωνικό σου.
FORD FORUM