-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
ωχ το ψιλοχάλασαν μπροστά .Του κοτσάρανε την μούρη του νέου mondeo που θα έρθει το 2013.Ο,τι είχε κάνει η mitsubishi για το colt f/l που του έβαλε τη μούρη του lancer.Tι εμπνεύσεις είναι αυτές?Πάντως η νέα μούρη φέρνει κάτι σαν aston martin.Μήπως θα το οδηγά ο james Bond στο επόμενο 007 ?Από εσωτερικό έχουμε φώτο?Αφού θα μπει ο 1.0 ecoboost όμως χαλάλι.
όντως η μούρη φέρνει κάτι σε Aston....xλιδή!
Ιδού και το εσωτερικό του.
Υπέροχο εσωτερικό,εύγε!Τύφλα να έχουν κάτι premium τύπου Α1,ds3,mito,cooper .
αλλη μια αηδία από την φορντ ...
κουμπάκια , κουμπάκια
ουτε ακουμπάει το εσωτερικό της γαλλίδα
-
Το θεμα ειναι οτι 'κλασσικα', η ford εχει ενα σχετικο 'Lag' οσον αφορα τις εξελιξεις στην τοποθετηση νεων κινητηρων,
σε αρκετα μοντελα της...Ηδη ο ανταγωνισμος του fiesta ειναι σκληρος, και χρειαστηκε να περασουν καποια χρονια και ενα fl, για να δουμε, και στην πραξη τουλαχιστον, τον 1000αρι αλλα και 1600αρι ecoboost, στις πιο απλες, αλλα και στην πολυαναμενομενη ST εκδοση του...Anyway, καλιο αργα παρα ποτε, καθοτι η ford παραδοσιακα, 'προσεχει' τα αυτοκινητα της σε επιπεδο οδηγικης ευχαριστησης, και παρεχει καλη ποιοτητα γενικοτερα με ανταγωνιστικες τιμες.
-
εμένα πάλι το γκραντε πουντο μου ηρθε στο νου
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ήταν η αντικειμενική ενημέρωση της ημέρας από το fiestaro.
Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο βράδυ.Τι δεν σου κάνει με αυτά που είπα .Είπα πως δεν μου άρεσε η νέα μούρη,αλλά το εσωτερικό μου αρέσει(απαγορεύεται να πω τη γνώμη μου )το βρίσκω μοντέρνο,ποιοτικό και καλοεξοπλισμένο,με ωραίες ταπετσαρίες κτλ(για μένα έχει το καλύτερο εσωτερικό μαζί με το ds3).Aν δεν σου αρέσει τράβα σε κανένα άλλο topic.Δεν θα δικαιολογούμαστε για τον καθένα εδώ μέσα .Και είναι θετικό πως θα μπουν οι νέοι ecoboost και στο fiesta,επιτέλους δλδ.
-
To εσωτερικο ειναι οντως πολυ ωραιο... μέχρι να μπεις μέσα και να διαπιστώσεις πως αλλο η φώτο και αλλο αυτο το πράγμα που βλέπεις. Εξωτερικα το χαλασαν σαφέστατα... Ειχε που ειχε κακες πωλήσεις, του ρίξανε ταφοπλακα.
-
Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο βράδυ.Τι δεν σου κάνει με αυτά που είπα .Είπα πως δεν μου άρεσε η νέα μούρη,αλλά το εσωτερικό μου αρέσει(απαγορεύεται να πω τη γνώμη μου )το βρίσκω μοντέρνο,ποιοτικό και καλοεξοπλισμένο,με ωραίες ταπετσαρίες κτλ(για μένα έχει το καλύτερο εσωτερικό μαζί με το ds3).Aν δεν σου αρέσει τράβα σε κανένα άλλο topic.Δεν θα δικαιολογούμαστε για τον καθένα εδώ μέσα .Και είναι θετικό πως θα μπουν οι νέοι ecoboost και στο fiesta,επιτέλους δλδ.
την ποιότητα πως την ζύγισες?
-
Αν δε γουστάρεις αντίλογο τράβα και γράψε σε κανένα blog.
Αυτό έλειπε να ρωτάω τον κάθε τυχάρπαστο πριν γράψω κάτι. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
To εσωτερικο ειναι οντως πολυ ωραιο... μέχρι να μπεις μέσα και να διαπιστώσεις πως αλλο η φώτο και αλλο αυτο το πράγμα που βλέπεις. Εξωτερικα το χαλασαν σαφέστατα... Ειχε που ειχε κακες πωλήσεις, του ρίξανε ταφοπλακα.Kακές πωλήσεις ?Που εννοείς?Στην ευρώπη το 2011 τερμάτισε 1ο στην κατηγορία του,πίσω μόνο από το golf και το ίδιο συμβαίνει και μέχρι το 7-μηνο φέτος του 2011.Στην Ελλάδα το 2009 ήταν 1ο στη γενική κατάταξη,το 2010 2ο και το 2011 3ο.Δίκιο έχεις χάλια τα πάει .Αντε και εγώ λέω πως η γη είναι παραλληλόγραμμη.Τι άλλο θα ακούσουμε .
-
Αν δε γουστάρεις αντίλογο τράβα και γράψε σε κανένα blog.
Αυτό έλειπε να ρωτάω τον κάθε τυχάρπαστο πριν γράψω κάτι.Καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ?Ποιος το ξεκίνησε?Εγώ σε ειρωνεύτηκα?Τα καλό βράδυ και τις υπόλοιπες αρλούμπες πες τες αλλού.Εξυπνάκια.Τυχάρπαστος είσαι και φαίνεσαι.Δεν θα το συνεχίσω γιατί βαριέμαι να ασχολούμε.
-
Έγραψα πως ξεκίνησες κάτι εσύ; Δεν ξέρεις να διαβάζεις;
Αντίλογο έκανα με έναν ομολογουμένως στυλάτο τρόπο(μα ποιος είμαι ο άτιμος;). Όπως είπα αν δεν το αντέχεις μπορείς να γράφεις σε ένα blog που θα εξυμνεί ολημερίς τα αξεπέραστα αυτοκίνητα της Ford.
Το καλό βράδυ δεν ήταν για εσένα αλλά για τους αξιαγάπητους αναγνώστες μας.ΥΓ: Βρες καμιά άλλη λέξη, το τυχάρπαστος το έβαλα εγώ, δείχνει έλλειψη φαντασίας.
-
Αντίλογο έκανα με έναν ομολογουμένως στυλάτο τρόπο(μα ποιος είμαι ο άτιμος;). Όπως είπα αν δεν το αντέχεις μπορείς να γράφεις σε ένα blog που θα εξυμνεί ολημερίς τα αξεπέραστα αυτοκίνητα της Ford.
Το καλό βράδυ δεν ήταν για εσένα αλλά για τους αξιαγάπητους αναγνώστες μας.ΥΓ: Βρες καμιά άλλη λέξη, το τυχάρπαστος το έβαλα εγώ, δείχνει έλλειψη φαντασίας.
Αντε καλά,το βράδυ να σκεπάζεσαι όταν ξαπλώνεις .Αλήθεια αυτές τις κρυάδες τις λες και στις γυναίκες ?
ΥΓ δεν εξυμνώ κανένα ford,όταν μ αρέσει κάτι το λέω όταν δεν μ αρέσει κάτι πάλι το λέω.Για οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Να προσέχεις άλλη φορά καλύτερα το τι γράφω σε άλλα topic.Μην βλέπεις μόνο αυτά που θέλεις να δεις.
-
To εσωτερικο ειναι οντως πολυ ωραιο... μέχρι να μπεις μέσα και να διαπιστώσεις πως αλλο η φώτο και αλλο αυτο το πράγμα που βλέπεις. Εξωτερικα το χαλασαν σαφέστατα... Ειχε που ειχε κακες πωλήσεις, του ρίξανε ταφοπλακα.
Kακές πωλήσεις ?Που εννοείς?Στην ευρώπη το 2011 τερμάτισε 1ο στην κατηγορία του,πίσω μόνο από το golf και το ίδιο συμβαίνει και μέχρι το 7-μηνο φέτος του 2011.Στην Ελλάδα το 2009 ήταν 1ο στη γενική κατάταξη,το 2010 2ο και το 2011 3ο.Δίκιο έχεις χάλια τα πάει .Αντε και εγώ λέω πως η γη είναι παραλληλόγραμμη.Τι άλλο θα ακούσουμε .
Μια φορά η Ford η ιδια δηλώνει απογοητευμενη απο τις πωλήσεις, και γι αυτο περιορισαν αρκετα την παραγωγή του... Πιστευω αυτη ξέρει κάτι παραπάνω... εξου αλλωστε και βιαστικο FL.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Kακές πωλήσεις ?Που εννοείς?Στην ευρώπη το 2011 τερμάτισε 1ο στην κατηγορία του,πίσω μόνο από το golf και το ίδιο συμβαίνει και μέχρι το 7-μηνο φέτος του 2011.Στην Ελλάδα το 2009 ήταν 1ο στη γενική κατάταξη,το 2010 2ο και το 2011 3ο.Δίκιο έχεις χάλια τα πάει .Αντε και εγώ λέω πως η γη είναι παραλληλόγραμμη.Τι άλλο θα ακούσουμε .
Μια φορά η Ford η ιδια δηλώνει απογοητευμενη απο τις πωλήσεις, και γι αυτο περιορισαν αρκετα την παραγωγή του... Πιστευω αυτη ξέρει κάτι παραπάνω... εξου αλλωστε και βιαστικο FL.
Μηπως μπερδεύεσαι με το focus?Το fiesta ήρθε τον Σεπτέμβρη του 2008,ακριβώς συμπληρωμένα 4 χρόνια,που το είδες το βιαστικό facelift .Οι πωλήσεις του ήταν πολύ καλες όλη την 4ετια.Σου ξαναλέω πως τερματίζει τα τελευταία χρόνια πάνω από τα polo,corsa,207,clio,yaris(ευρωπαικά πάντα).Διακοπή παραγωγής,συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες,κάνουν πολλοί πλέον(βλέπε fiat panda new,η opel,η peugeot) λόγω κρίσης που γενικεύεται.
-
Αντε καλά,το βράδυ να σκεπάζεσαι όταν ξαπλώνεις .Αλήθεια αυτές τις κρυάδες τις λες και στις γυναίκες ?
ΥΓ δεν εξυμνώ κανένα ford,όταν μ αρέσει κάτι το λέω όταν δεν μ αρέσει κάτι πάλι το λέω.Για οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Να προσέχεις άλλη φορά καλύτερα το τι γράφω σε άλλα topic.Μην βλέπεις μόνο αυτά που θέλεις να δεις.
Δε χρειάζεται. Έχω air-condition αν και δε βλέπω τι σχέση έχει με το θέμα.
Αν είναι καμιά κολλημένη φυσικά. Μου αρέσει να σπάω πλάκα με τον άλλον. Αλλά γιατί σε νοιάζει αυτό; Έχεις καμιά αδερφή να μου γνωρίσεις και αγχώνεσαι μη σπαστεί;
Σοβαρά πιστεύεις πως μπορείς να με ενοχλήσει κάτι που γράφει ένα τυχάρπαστος στο internet;ΥΓ. Ατύχησες. Θα σχολιάζω μόνο ότι έχω όρεξη εκείνη τη στιγμή και φυσικά χωρίς να λαμβάνω υπ'όψιν τι άλλο έχει πει ο συγκεκριμένος χρήστης.
ΥΓ2. Εσύ πιο πάνω δεν έγραψες πως δε θα το συνεχίσεις;
-
Τον αδικείτε τον φιέσταρο. Δε νομίζω να είναι προκατειλημμένος υπέρ της ford, πιο συχνά τον έχω δει να προτείνει clio, i20 ή ds3 π.χ. παρά fiesta.
-
Μπροστα το εκαναν σαν σκουπα! Τα λεντ στα μπροστινα φωτα μ'αρεσουν.. Το ηχοσυστημα Sony στο εσωτερικο πρεπει να ειναι φοβερο! Το εσωτερικο εχει μια καφε αποχρωση ή ειναι ιδεα μου?
Οποτε απο δω και περα μαλλον εμεις πρεπει να θεωρουμαστε.. παλιοι
-
Πάντως, αν και η παρούσα έκδοση μπροστά πάλι μου φαίνεται πιο όμορφη, η συγκεκριμένη μάσκα ταιριάζει πιο πολύ στο Φιέστα παρά στο Φόκους ,κρίνοντας κυρίως απο τις ST εκδόσεις. Μου φαίνεται ότι τα εμπρός φωτιστικά σώματα του Φιέστα να 'δένουν' πιο ωραία με την 'Άστον μάρτιν' μάσκα απο ότι το Φόκους.
-
Kαι βέβαια λείαν προσεχώς το νέο Mondeo...φωτό από την station έκδοση.
Ωραίο.....
-
Μπροστά του το Κούγκα θα φαίνεται μικρό.Απο ότι φαίνεται πάντως απο την Φόρντ θα έχουμε αμερικάνικο αυτοκίνητο στην ευρώπη όσο δεν πάει άλλο.
http://www.autoblog.com/2012/09/06/ford ... -vehicles/
http://www.autoblog.com/2012/09/06/ford ... -ecosport/
As part of Ford's a big European product rollout, the automaker announced that the Edge crossover will make its way across The Pond in the near future.
Hot on the heels of the Mustang announcement, Ford has stated that the Edge and all-new EcoSport crossovers will make their way to Europe. While you may be quite familiar with the Edge, the EcoSport is a compact crossover, first sold in Latin America. It has already been announced that the Fiesta-based SUV would be sold in India, and now it appears that it will come to Europe as well.
The EcoSport will slot in below the B-platform Ford Kuga (sister crossover to the Escape), which will enter the market first. The EcoSport will come within 18 months, and finally, the Edge will arrive as a 'larger, more premium crossover.'
According to Jim Farely, VP of global marketing at Ford, 'The expanding European SUV market is a unique opportunity for Ford and lands right in our sweet spot.' He went on to boast that 'No other company can touch Ford's expertise, global portfolio and credibility when it comes to SUVs.'
For more on the new European onslaught of Ford products, check out the press release below.
-
Καλημερα, Γνωριζουμε τελικα ποτε ερχεται το Fiesta με τον Ecoboost 1.0 επισημα?
FORD FORUM