-
Πάντως στο πρόγραμμα ανταλακτικών της φορντ, σου δίνει μόνο του το ρουλεμάν είτε, μπροστά είτε πίσω αντί μόλις 85 ευρώ μιλώντας για γνήσιο...
Τώρα γιατί η αντιπροσωπεία το αλλάζει όλο μαζί.... -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ρε σεις η Φορντ πήρε φόρα ή μου φαίνεται? Τρικύλινδρο τούρμπο με άμεσο ψεκασμό και πολύ ιδιαίτερο στροφαλοφόρο και σύστημα ψύξης, 8άρι κλασσικό αυτόματο ενώ μόλις πριν από λίγο έβγαλε το διπλοσύμπλεκτο εξάρι, και νέο CVT για τα υβρίδια, όλα δικά της σχέδια.
Με αγάπη από το Μίσιγκαν. Φυσικά.http://www.autoblog.com/2011/06/02/ford-confirms-1-0l-ecoboost-three-cylinder-eight-speed-transmis/
Ο 1000άρης ήταν στα σπάργανα εδώ και 1.5 χρόνο , αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούσαν.
Φαίνεται οτι έδωσαν κάποια χρήματα και για R&DΜου αρέσει ο 5 L V8 που φορά η Mustang σε διάφορες εκδόσεις. Καλό μοτέρ με φοβερό ήχο.
-
Ειναι ενας Κάγκουρας εδω μεσα με Ford Που σκεφτεται πολυ σοβαρα δυστυχως να βαλει ΚΑΓΚΟΡΟΞΕΝΟΝ* στο αμαξι του . Αν δεν αλλαξει γνωμη θα γραψω και ποιος ειναι
*Το γραφω μπας και αλλαξει γνωμη και σωθει ο κοσμακις απο το στραβωμα
-
ΠΟΙΟΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
Ειλικρινα δεν ξερω για ποιον μιλατεΣτο θεμα μας τωρα... Ειδα ενα Fiesta mk7 χθες μαυρο με xenon (αντιπροσωπειας βεβαια γιατι εργοστασιακα η τσιπικη Ford δεν βαζει) Μου αρεσε πολυ λοιπον και αρχισα να δελεαζομαι... Δεν ξερω ακομα βεβαια αν θα προχωρησω γιατι οσους γνωριζω που εχουν βαλει xenon ειχαν θεματακια (φιλος με xenon αντιπροσωπειας γυρνουσε για ενα διαστημα μονοφθαλμος ) Εκτος αυτου εγω τα μεσαια φωτα τα χρησιμοποιω καμια φορα και σαν ημερας κι το xenon δεν γινεται ευκολα αντιληπτο σε σχεση με το αλογονου...
Μεχρι να κατεβω κατω Αθηνα για διακοπες δεν προκειται να γινει κατι παντως..
-
Εγω προσωπικα φωτα την ημερα δεν αναβω αλλα καποιες φορες που εχει σκατοκαιρο πχ αναβω τους προβολεις ομιχλης.
-
Τωρα και γω τα χω κλειστα αλλα οταν βρεχει ή εχει συννεφια θα αναψω ή τους προβολεις ή τα μεσαια. Γενικα ομως εχω παρατηρησει οτι τα xenon γινονται λιγοτερο αντιληπτα το πρωι απ'οτι τα αλογονου
-
Παιδιά,
θέλω να αλλάξω μπροστινά τακάκια σε Ford Focus II 1.6lt.
Ξέρετε τι μάρκα ακριβώς φοράνε εργοστασιακά (Valeo, ....)
Μην τα χρυσο-πληρώσω στην αντιπροσωπεία, να προσπαθήσω πρώτα μήπως τα βρω σε καλύτερη τιμή εκτός.tnx.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγω προσωπικα φωτα την ημερα δεν αναβω αλλα καποιες φορες που εχει σκατοκαιρο πχ αναβω τους προβολεις ομιχλης.Τετοιες κανε. Τα προβολακια ομιχλης στραβωνουν ειδικα οταν βρεχει. Το διαπιστωνεις και το βραδυ, φαντασου τα σε βρεγμενο οδοστρωμα.
**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: **15 Ιουνη να βγει η Τροχαια γιατι θα βγει ο Χαρος στην Κορινθου-Πατρων για Ριο -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω προσωπικα φωτα την ημερα δεν αναβω αλλα καποιες φορες που εχει σκατοκαιρο πχ αναβω τους προβολεις ομιχλης.
Τετοιες κανε. Τα προβολακια ομιχλης στραβωνουν ειδικα οταν βρεχει. Το διαπιστωνεις και το βραδυ, φαντασου τα σε βρεγμενο οδοστρωμα.
**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: **15 Ιουνη να βγει η Τροχαια γιατι θα βγει ο Χαρος στην Κορινθου-Πατρων για ΡιοΑπό μόνα τους δεν στραβώνουν (π.χ. μόνο τα θέσης και τα ομίχλης, πράγμα που προβλέπεται και από τον ΚΟΚ σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας). Σε συνδυασμό με τα μεσαία, απλά υπάρχει πολύ έντονος συνολικός φωτισμός, αυτό στραβώνει τον απέναντι.
Παιδιά,
Μην τα χρυσο-πληρώσω στην αντιπροσωπεία, να προσπαθήσω πρώτα μήπως τα βρω σε καλύτερη τιμή εκτός.tnx.
Η Ford είναι πολύ λογική στις τιμές αναλώσιμων. Δεν θα κερδίσεις και πολλά αν τα πάρεις από έξω. Ίσως να χάσεις κιόλας. Ενδεικτικά, για Focus 1, τα μπροστινά τακάκια χρεώνονται περί τα 30 Ευρώ το ζευγάρι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παιδιά,
Η Ford είναι πολύ λογική στις τιμές αναλώσιμων. Δεν θα κερδίσεις και πολλά αν τα πάρεις από έξω. Ίσως να χάσεις κιόλας. Ενδεικτικά, για Focus 1, τα μπροστινά τακάκια χρεώνονται περί τα 30 Ευρώ το ζευγάρι!
Είχα αλλάξει την πρώτη φορά στην αντιπροσωπεία, όταν είχα πάει για service, και δεν το περίμενα μάλιστα να θέλουν αλλαγή. Τσιμπητή ήταν η τιμούλα τους, δεν θυμάμαι ακριβως, αλλά μαζί με εργασία πήγε γύρω στο 100ρικο.
Θα ρωτήσω και αντιπροσωπεία προφανώς, αλλά θα ήθελα και έναν έλεγχο της αγοράς εκτός. -
Τετοιες κανε. Τα προβολακια ομιχλης στραβωνουν ειδικα οταν βρεχει. Το διαπιστωνεις και το βραδυ, φαντασου τα σε βρεγμενο οδοστρωμα.
**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: **15 Ιουνη να βγει η Τροχαια γιατι θα βγει ο Χαρος στην Κορινθου-Πατρων για ΡιοΕμενα προσωπικα δε με στραβωνουν. Ποιος Χαρος ρε γκιοζη???Μη σε βρω μπροστα μου τη μ@μησ€ς!!!
-
-
Μη γελας καθολου εχουν σοβαρεψει τα πραγματα.
-
Μη γελας καθολου εχουν σοβαρεψει τα πραγματα.Ποιος σε πειραξε???
-
Μη γελας καθολου εχουν σοβαρεψει τα πραγματα.
Ποιος σε πειραξε???
Ενα τυπακι ενας ταριφας με μια μερκεντε απο το Αθηνα!
-
Δεν τον ξερω, ειναι πολλοι οπως καταλαβαινεις
-
ο Ταρίφων*** Θωμάς Τον ξερεις τον π@υστη?
-
ο Ταρίφων*** Θωμάς Τον ξερεις τον π@υστη?Οχι
-
Ψευτη!!!!!Και το αυτοκινητο του....
Είχε άρμα με ένα αστέρι μπροστά και μπορούσε να μεταφέρει τέσσερα έως πέντε άτομα έναντι αντιτίμου.Μαντε ιν Τουρκεϋ το μερκεντε...
-
Σιγα θα σκισεις κανα καλσον Ε οχι και Τουρκικο το εργαλειο. Γνησιο Γερμανικο παρακαλω
FORD FORUM