-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα πεντέμισι Γιώργο.Το δικο μας κλεινει 7 φετος ρε γαμωτο αλλα απο χλμ δεν εχουμε τιποτα.Τωρα μετα το τελευταιο ταξιδι θα εχει 75 με 76 χιλιαδες χλμ.Το επομενο σερβις θα ειναι το 7ο ετησιο λες να τον αλλαξουμε???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Στα πεντέμισι Γιώργο.
Το δικο μας κλεινει 7 φετος ρε γαμωτο αλλα απο χλμ δεν εχουμε τιποτα.Τωρα μετα το τελευταιο ταξιδι θα εχει 75 με 76 χιλιαδες χλμ.Το επομενο σερβις θα ειναι το 7ο ετησιο λες να τον αλλαξουμε???
Πολλα ειναι, φιλος εχει 55.000χλμ μοντ 2004
-
Αμα ο φιλος το κινει μια φορα τον χρονο τι να πω.
-
Αμα ο φιλος το κινει μια φορα τον χρονο τι να πω.Το κινει για να παει στη δουλεια του αλλα και σε καμια βολτα, ταξιδια πολλα δεν κανει αν και τελευταια αρχιζει να κινειται
-
Στα πεντέμισι Γιώργο.
Το δικο μας κλεινει 7 φετος ρε γαμωτο αλλα απο χλμ δεν εχουμε τιποτα.Τωρα μετα το τελευταιο ταξιδι θα εχει 75 με 76 χιλιαδες χλμ.Το επομενο σερβις θα ειναι το 7ο ετησιο λες να τον αλλαξουμε???
10 χρόνια λέει η Ford.
-
Στα πεντέμισι Γιώργο.
10 χρόνια λέει η Ford.
Για το Μκ ΙΙ τα χρόνια έχουν μειωθεί στα 8 πάντως.
-
Στα πεντέμισι Γιώργο.
10 χρόνια λέει η Ford.
10 λεει?Νομιζα πως ηταν 7.Σιγα μην τον αλλαξω η 300αρα δε βγαινει ευκολα απο τη τσεπη...
-
Στα πεντέμισι Γιώργο.
10 χρόνια λέει η Ford.
10 λεει?Νομιζα πως ηταν 7.Σιγα μην τον αλλαξω η 300αρα δε βγαινει ευκολα απο τη τσεπη...
Ετσι!
-
Κάτι πολύ γενικό και φαντάζομαι ότι ίσως μπορεί να το έχει και η Ford. Συνήθως στα προγράμματα αλλαγών/συντήρησης οι εταιρίες ξεχωρίζουν το πρόγραμμα σύμφωνα και με τις συνθήκες. Δύσκολες, τυπικές κλπ. Αλλιώς συντηρείτε και έχει αλλαγές ένα πχ Focus στο Ντουμπάι και αλλιώς ένα ίδιο στην Νορβηγία.
Η Ελλάδα ανήκει στις δύσκολες συνθήκες.
Αυτό ίσως και να ακούγεται 'ύποπτα' κερδοφόρο για τις αντιπροσωπίες μας αλλά έχει και μια δόση αλήθειας. Το 'άκουσα' σε Nissan, Suzuki (και δεν θυμάμαι και σε ποια άλλη) που κάποιες αλλαγές γίνονται σύμφωνα με συνθήκες, χρονική διάρκεια και όχι απόλυτα χιλιομετρική. -
Αυτο απο οτι ξερω ισχυει για τα λαδια.Το ιδιο ισχυει και για τον ιμαντα???
-
Αυτο απο οτι ξερω ισχυει για τα λαδια.Το ιδιο ισχυει και για τον ιμαντα???Δεν το γνωρίζω αυτό.
-
Ειναι και επιφοβο ρε γαμωτο επειδη αμα γινει βλακεια το μοτερ γινεται ρυζι μετα.Τωρα καπου ειχα διαβασει οτι ο zetec ειναι non interference δηλαδη αμα κοπει ο ιμαντας χρονισμου το αμαξι σβηνει χωρις να κανει ζημιες στον κινητηρα.
-
εψαξα το βιβλιο του Φοκους μου αλλα δεν βρηκα κανα πινακα που λεει ποτε αλλαζουμε και τι....
μηπως υπαρχει τιποτα σε ηλεκτρονικη μορφη? -
Ο χρήστης noe έγραψε:
εψαξα το βιβλιο του Φοκους μου αλλα δεν βρηκα κανα πινακα που λεει ποτε αλλαζουμε και τι....
μηπως υπαρχει τιποτα σε ηλεκτρονικη μορφη?Το βιβλίο συντήρησης πρέπει να δεις, όχι το βιβλίο οδηγιών χρήσης.
-
στο βιβλιο συντηρησης εχει εναν περιληπτικο πινακα που το μονο που αναφερει ειναι ποτε εχουμε το κυριο σερβις και ποτε το ενδιαμεσο. ετσι τα χαρακτηριζει αν θυμαμαι καλα.
Εσυ εχεις κατι αλλο πιο αναλυτικο? -
Και λέει αναλυτικά τί εργασίες γίνονται στα σέρβις Α, Β και C (Λιπαντικό, Κύριο και Πρόσθετες εργασίες).
-
θα το δω καλυτερα ρε συ. τι να πω...
Παντως εσυ εισαι καθετως οτι στα 160.000 χιλ αλλαζουμε ιμαντα ε? (οχι εσυ βεβαια αλλα το βιβλιο)
-
Το βιβλίο είναι. Εγώ δεν παίρνω όρκο... Αλλά εγώ έχω Focus 1600 Mk1 με τα 100 άλογα. Mk2 με τα 115 έχει ο Famas, οπότε αυτός είναι καταλληλότερος να σου απαντήσει.
-
Το βιβλίο είναι. Εγώ δεν παίρνω όρκο... Αλλά εγώ έχω Focus 1600 Mk1 με τα 100 άλογα. Mk2 με τα 115 έχει ο Famas, οπότε αυτός είναι καταλληλότερος να σου απαντήσει.Famas???????? για πες μου ρε συ τι λεει το....
-
Το βιβλίο είναι. Εγώ δεν παίρνω όρκο... Αλλά εγώ έχω Focus 1600 Mk1 με τα 100 άλογα. Mk2 με τα 115 έχει ο Famas, οπότε αυτός είναι καταλληλότερος να σου απαντήσει.Νομιζα οτι το 1.6 με τα 100 ειχε καδενα. Μονο το 2.0 εχει 'η και το 1.4?
FORD FORUM