-
δεν εχει διακοπτη,πρεπει να βαλεις το κλειδι στην κλειδαρια για να ανοιξει.η αν θες το ανοιγεις απο το κλειδι.
-
δεν εχει διακοπτη,πρεπει να βαλεις το κλειδι στην κλειδαρια για να ανοιξει.η αν θες το ανοιγεις απο το κλειδι.
-
Τι δεν καταλαβα καλά?
Το αμάξι έχει ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. 'Ανοίγοντας' με το κουμπί ξεκλειδώνουν όλες ... (οι δύο πλαινές πόρτες και το πορτ μπαγκάζ).
Πατώντας το κουπί στο χώρο αποσκευών (εκεί που είναι και το σήμα Ford/χειρολαβή) ανοίγει το πορτ μπαγκάζ. -
Πατώντας το κουπί στο χώρο αποσκευών (εκεί που είναι και το σήμα Ford/χειρολαβή) ανοίγει το πορτ μπαγκάζ.[/quote]
φιλε εμενα δεν πατιεται το κουμπι
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
δεν εχει διακοπτη,πρεπει να βαλεις το κλειδι στην κλειδαρια για να ανοιξει.η αν θες το ανοιγεις απο το κλειδι.Νόμιζα ότι είναι όπως το Fiesta. Αλλά από την στιγμή που έχει ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές μου φαίνεται ανόητο να μην υπαρχει διακόπτης, μήπως υπάρχει αλλά δεν δουλεύει επειδή έτυχες σε ελλατοματικό;
-
πρεπει να το ψαξω.
-
Τώρα επικοινώνησα με την κάτοχο ΚΑ και μου είπε ότι μόνο με κλειδί ανοίγει.
Πραγματι δεν υπάρχει κουμπί στο σήμα παρα μόνο η χειρολαβή για να σηκωθεί η πόρτα. -
η αδερφη μου εχει ξενερωσει απιστευτα με αυτο.
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
η αδερφη μου εχει ξενερωσει απιστευτα με αυτο.Πάντως, αν είναι όπως στο Focus Mk1, μπορείς απλά να πατήσεις το κουμπί του τηλεχειρισμού και να ανοίξεις το πορτ μπαγκάζ και μέσα από το αυτοκίνητο αρκεί να είναι σβηστός ο κινητήρας.
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
η αδερφη μου εχει ξενερωσει απιστευτα με αυτο.Θέμα συνήθειας.
Υπάρχουν και χειρότερα. Στο Splash με ένα 'κλικ' στο 'ξεκλείδωμα' του κλειδίου ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού. Οι υπόλοιπες αν χρειαστεί ... ή απο την αρχή με δευτερο 'κλικ' ή σβήνεις την μηχανή, βγάζεις το κλειδί απο την μίζα, πατά το κουμπί στο κλειδί για να ανοίξουν και ξανά απο την αρχή, στην μίζα κλπ! -
Στο δικο μου αυτο που λες πως εχει το splash ειναι θεμα επιλογης.Το ρυθμιζεις και με ενα πατημα του κουμπιου ξεκλειδωματος ανοιγει μονο η πορτα του οδηγου.Με δευτερο ανοιγουν και οι υπολοιπες.
-
στο ka με ενα πατημα του κομπιου ανοιγει οδηγου συνοδηγου,για το πορτμπαγκαζ εχει αλλο κουμπι.
-
Εγω γιατι νομιζω οτι στο Fiesta εχω ανοιξει το πορτπαγκαζ με το κλειδι και τον κινητηρα σε λειτουργια???
Θα το κοιταξω ομως...
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
στο ka με ενα πατημα του κομπιου ανοιγει οδηγου συνοδηγου,για το πορτμπαγκαζ εχει αλλο κουμπι.Ναι γινεται ομως να το ρυθμισεις να σου ανοιγει μονο η μια καταλαβες? >Εγω γιατι νομιζω οτι στο Fiesta εχω ανοιξει το πορτπαγκαζ με το κλειδι και τον κινητηρα σε λειτουργια???
Θα το κοιταξω ομως...
Στο δικο μου οταν βαλεις το κλειδι στη θεση ΙΙ πολυ απλα δεν δουλευει ουτε το κεντρικο ουτε τιποτα απο απανω στα κουμπια του κλειδιου.
Αυτο που μου κανει εντυπωση με το αμαξι ειναι το εξης.Οταν τραβαω τις ασφαλειες κανονικα οι πισω πορτες οταν τραβαω τα χερουλια δεν επρεπε να μην ανοιγαν?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτο που μου κανει εντυπωση με το αμαξι ειναι το εξης.Οταν τραβαω τις ασφαλειες κανονικα οι πισω πορτες οταν τραβαω τα χερουλια δεν επρεπε να μην ανοιγαν?
Mηπως εχει και παιδικες ασφαλειες?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mηπως εχει και παιδικες ασφαλειες?
Παιδικες ασφαλειες εχει αυτο ειναι σιγουρο.Εγω λεω το εξης!Κλεινω τις ασφαλειες και κανονικα επρεπε μονο ο οδηγος και ο συνοδηγος να ξεκλειδωσουν το αυτοκινητο και να μην ανοιγουν οι πισω πορτες εκτος και αν βγει η ασφαλεια.Εμενα ομως το κανει και με κλειστες τις ασφαλειες.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
στο ka με ενα πατημα του κομπιου ανοιγει οδηγου συνοδηγου,για το πορτμπαγκαζ εχει αλλο κουμπι.
Ναι γινεται ομως να το ρυθμισεις να σου ανοιγει μονο η μια καταλαβες? [quote='Focusman91']Εγω γιατι νομιζω οτι στο Fiesta εχω ανοιξει το πορτπαγκαζ με το κλειδι και τον κινητηρα σε λειτουργια???
το λεει αραγε στο manual ?
-
Οχι Scoopy δεν αναφερει κατι το manual
-
Παίδες ίσως όλα αυτά ρυθμίζονται από τον εγγέφαλο του αυτοκινήτου. Έχω δει πχ σε mondeo στην αντιπρπσωπεία της Ford συνδέοντας το με υπολογιστή έχεις ρυθμίσεις σχετικά με τα κλειδώματα μπορείς για παράδειγμα να το ρυθμίσεις να κλειδώνει μόνο του όταν πιάσει συγκεκριμένη ταχύτητα κτλ. Ίσως ρυθμίζεις και το τί γίνεται με το ξεκλίδωμα της πίσω πόρτας.
-
Και απο το trip computer μπορει να ρυθμιζονται αυτα.
FORD FORUM