-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Θα ηταν ο,τι καλυτερο να μπορουσα να βαλω το body kit της sport στο Titanium 1,4 αλλα ο πωλητης λεει οτι δεν συμφερει
Το voice control το χρησιμοποιει κανεις σας ή αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινει??
Το δούλευα μέχρι που αντικατέστησα την πηγή με Aftermarket. Πρέπει να προφέρεις τις λέξεις καθαρά και με την ανάλογη προφορά, ειδάλως κάνεις άλλα αντί άλλων.
Ελα ρε συ,εγώ το βρίσκω αρκετά εύκολο το voice.Η κύρια χρήση που του κάνω είναι για συχνότητα στο ραδιόφωνο (είσαι στο 90 και θες να πας στο 102 για παράδειγμα).Βολεύει γενικά το όλο σύστημα voice/bluetooth.
Αλήθεια,ποια πηγή aftermarket στο mk7? Δεν είχα παράπονο για το ηχοσύστημα του αλλά θα ήθελα
να δω τι προσφορές παίζουν. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θα ηταν ο,τι καλυτερο να μπορουσα να βαλω το body kit της sport στο Titanium 1,4 αλλα ο πωλητης λεει οτι δεν συμφερειΣτο titanium fiesta 1.4 το bοdy kit κανει 270eyro... μαλιστα οταν ειχα παει και γω να το κανω test drive ο ιδιος ο πωλητης μου προτεινε το titanium και να βαλω το body kit απο το sport γιατι το ηθελα και γω.
Αρα μαλλον δεν στα ειπε καλα ο πωλητης αν συμφερει 'η οχι!
Εγω ειχα κανει test drive το 1.4 και πηγαινε μια χαρα, το αυτοκινητο ειναι ελαφρυ γιαυτο εχει γκαζι, δηλαδη και το 1.4 να παρεις δεν θα σερνεται το αμαξι. -
Georgetz, σε κάποια νούμερα υπάρχει η δυσκολία. Στις εντολές, καλά πάει. Δεν έχω fiesta, αλλα focus. Πάντως μόλις πρόσφατα είδα αντίστοιχη κινεζιά που μπαίνει ακριβώς στο φιέστα κι είναι απομίμηση του εργοστασιακού(με gps, dvd, tv, etc.)
-
Θα ηταν ο,τι καλυτερο να μπορουσα να βαλω το body kit της sport στο Titanium 1,4 αλλα ο πωλητης λεει οτι δεν συμφερειΒασικα η μανα μου δεν θελει 1,6 απ'οτι εχω καταλαβει και εδω κολλαμε . Γι'αυτο και ηθελα την titanium. Απο την αλλη, 1,4 Titanium δεν υπαρχει διαθεσιμο σε 3θυρο (μονο 5θυρο) οποτε αναγκαστικα παει για παραγγελια (αν καταληξω στην Titanium). Στην εκδοση Sport ομως υπαρχουν 3 ετοιμοπαραδοτα σε ασπρο και 1 σε γαλαζιο. Δεν ξερω... Αν η μανα μου συμφωνησει για το 1,6 μαλλον αυτο θα παρω
Το voice control το χρησιμοποιει κανεις σας ή αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινει??
οσο ανφορα το bodykit της σπορτ εκδοσης εννοεις μαλον αυτο με το spoiler πισω τις 16αρες ζαντες και μπροστα την μασκα (πακετο ηταν αυτο οσο θυμαμαι, κοστιζει περιπου 250 ευρω? καπου εκει. Εγω στη θεση σου αμα παρεις το 1.4 titanium 3θυρο θα τα εβαζα με χιλια φαινεται πολυ ωραιο, να και μια φωτογραφια το πως φαινεται. Απλα πανεμορφο.Αλλα να ξερεις αμα παρεις το πακετο ,τοτε το αμαξι σου θεωρειται ειδικη παραγγελια και περιμενεις 3 μηνες. Γι'αυτο ο πωλητης σου ειπε οτι δεν συμφερει, θελουν ρευστα οι μπαγασιδες
-
Μεσα στο προσπεκτους υπαρχουν 2 πακετα. Το ενα ειναι αυτο της φωτο (που ειναι πραγματι πολυ ωραιο) και το αλλο ειναι το πακετο πληρους εξωτερικης διαμορφωσης (που ειναι ολο το body kit της sport αλλα δεν τους ειδα να πολυκοπτονται γι'αυτο)
Για ακουστε αυτο:
Χθες που πηγαμε στον Σφακιανακη (αυτος που ειναι στην Αθηνων- Λαμιας) ο πωλητης μου ειπε οτι απο τον Απριλιο θα αρχισουν να φερνουν Fiesta με standard esp (MY 2010). Επισης υπαρχει ενα sport ασπρο με μπλε εσωτερικο. Αυτο μαλλον θα παρωΕσας τι αξεσουαρ σας εκαναν δωρο στην αντιπροσωπια που το πηρατε?? Εμενα μου βαζουν συναγερμο, αισθητηρες παρκαρισματος (που δεν τους θελω αλλα μαλλον θα τους βαλω γιατι με προβληματιζει η ορατοτητα πισω) και xenon τα οποια ομως μου προτεινουν να μην τα βαλω. Εσεις τι λετε??
-
Μεσα στο προσπεκτους υπαρχουν 2 πακετα. Το ενα ειναι αυτο της φωτο (που ειναι πραγματι πολυ ωραιο) και το αλλο ειναι το πακετο πληρους εξωτερικης διαμορφωσης (που ειναι ολο το body kit της sport αλλα δεν τους ειδα να πολυκοπτονται γι'αυτο)Για ακουστε αυτο:
Χθες που πηγαμε στον Σφακιανακη (αυτος που ειναι στην Αθηνων- Λαμιας) ο πωλητης μου ειπε οτι απο τον Απριλιο θα αρχισουν να φερνουν Fiesta με standard esp (MY 2010). Επισης υπαρχει ενα sport ασπρο με μπλε εσωτερικο. Αυτο μαλλον θα παρωΕσας τι αξεσουαρ σας εκαναν δωρο στην αντιπροσωπια που το πηρατε?? Εμενα μου βαζουν συναγερμο, αισθητηρες παρκαρισματος (που δεν τους θελω αλλα μαλλον θα τους βαλω γιατι με προβληματιζει η ορατοτητα πισω) και xenon τα οποια ομως μου προτεινουν να μην τα βαλω. Εσεις τι λετε??
Συναγερμο μονο τον μαμα!Αισθτητρες παρκαρισματος θα βαλεις οπωσδηποτε γιατι εχει μειωμενη ωρατοτητα το αυτοκινητο πισω και xenon παλι μαμα! Αμα σου δινουν το μαμα πακετο μην καθεσαι καθολου!
-
ο πωλητης μου ειπε οτι απο τον Απριλιο θα αρχισουν να φερνουν Fiesta με standard esp (MY 2010).Παντα 1/ 1.5 χρονο μετα η ford βγαζει νεες εκδοσεις με επιπλεον εξοπλισμο. Βασικα σου προτεινω να περιμενεις να δεις τι θα εχει απο εξοπλισμο το MY 2010, γιατι σιγουρα εκτος απο esp μπορει να εχει και αλλα πραγματα στανταρ.
και xenon τα οποια ομως μου προτεινουν να μην τα βαλω. Εσεις τι λετε??
Ta χενον αν δεν ειναι εργοστασιακα δεν λενε, γιαυτο βαλε τιποτα αλλο π.χ. φιμε τζαμια.
-
σιγουρα εκτος απο esp μπορει να εχει και αλλα πραγματα στανταρ
Απ'οτι μου ειπε ο πωλητης η μονη προσθηκη στον εξοπλισμο θα ειναι το esp. Βεβαια πολυ θα ηθελα να υποκλεψω την ανακοινωση που ειχε στον υπολογιστη του. (απο οπου και διαβασα τη μαγικη λεξη MY 2010 αλλιως εκεινος δεν θα μου το ελεγε ) Αν βαζουν και θυρα usb τοτε θα περιμενω. Αυριο που μαλλον θα παω να το κλεισω θα τον ξαναρωτησω μπας και αποσπασω καμια καλυτερη πληροφορια
-
εννοεις τον σφακιανακη πανω στην κηφισου? διπλα απο τα lidl? ειναι τα κεντρικα της φορντ και απο κει το πηρα εγω. Μου κανανε δωρο τους αισθητηρες τους οποιους προτεινω, συναργεμο (βαλε καλυτερα μαμα, διοτι αμα βαλουν χερι στα πλαστικα την πατησες, εγω κακος που εβαλα αυτο το δωρο συναργεμο αλλα ενταξει ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω). Επισης οντος καλο ακουγεται αυτο με το standar ESP. Κανε λιγο υπομονη, δεν ξερεις τι μπορει να βγει ακομα. Εγω πιστευω σε κανα ecoboost. Οσο αναφορα τα ξενον , εγω δεν θα τα εβαζα με τιποτα, δεν ξερω, ισος να ειναι και γουστα αυτα, εμενα παρολο που εχω την σπορτ εκδοση δεν θα τα εβαζα ,δεν μου αρεσουν, και επειδη κακα τα ψεματα δεν μου αρεσει να με τυφλωνουν με τα ξενον τους ετσι και εγω δεν θελω να κανω ακριβως το ιδιο και στους αλλους
-
εννοεις τον σφακιανακη πανω στην κηφισου?
Ναι αυτον εννοω. Απο κει θα το κλεισω μαλλον..
αμα βαλουν χερι στα πλαστικα την πατησες
Δηλαδη θα αρχισουν να τριζουν?? Σ'ενα Fiesta που εχω μπει και εχει συναγερμο απο την αντιπροσωπεια δεν εχω ακουσει κανα τριγμο
-
οχι, δεν τριζουν, αλλα στα φιεστα κατι θα τριζει να σε σιγουρος αλλα ελαχιστα πραγματα, δεν θα τα ακους, αλλα καλο ειναι να βαλεις μαμα συναργεμο αλλα και παλι αμα θελεις το δωρο συναργεμο δεν θα προκυψει ιδιαιτερο προβλημα. Αμα βαλεις απο μαμα θα παρεις νομιζω και κλειδια ανακλωμενα. Οτι και να αποφασισεις να ειναι καλοριζικο, ειναι πολυ ωραιο αμαξι, εγω που εχω το σπορτ καθε μερα θελω να κανω βολτες και δεν το χορταινω. Γραψου και clubfiesta για να ακουσεις και απο κει τις αποψεις των παιδιων
-
Ειναι καπως αναμικτα τα συναισθηματα οταν εξω ο κοσμος καιγεται και εγω παω και αγοραζω αυτοκινητο..
Την αλλη Παρασκευη ερχεται!!!!!!! Ασπρο με μπλε εσωτερικο!!!! . 15.100€ με δωρο αισθητηρες, συναγερμο και μια κουκουλα!!!!! -
Καλοριζικο και καλοταξιδο Γιωργη!Πολλα και ασφαλοι χιλιομετρα να εχεις!Σε περιμενω για καφε!
-
σου εκανε καλη τιμη και εγω ακριβως τοσο το πηρα . Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα, δεν θα το μετανιωσεις.
-
Ειναι καπως αναμικτα τα συναισθηματα οταν εξω ο κοσμος καιγεται και εγω παω και αγοραζω αυτοκινητο..
Την αλλη Παρασκευη ερχεται!!!!!!! Ασπρο με μπλε εσωτερικο!!!! . 15.100€ με δωρο αισθητηρες, συναγερμο και μια κουκουλα!!!!!Καλοτάξιδο!!!
Τελικά σε ποιά έκδοση το πήρες; -
Πηρα την εκδοση Sport Αυριο θα ειναι στην αντιπροσωπεια Αλλα θα το παραλαβει ο πατερας μου καθοτι εγω ειμαι εκτος Αθηνων Εγω θα το οδηγησω στις 19 Μαρτιου που ξαναρχομαι Αθηνα. Αδημονω!!!
-
Πηρα την εκδοση Sport Αυριο θα ειναι στην αντιπροσωπεια Αλλα θα το παραλαβει ο πατερας μου καθοτι εγω ειμαι εκτος Αθηνων Εγω θα το οδηγησω στις 19 Μαρτιου που ξαναρχομαι Αθηνα. Αδημονω!!!Ωραίος, είχε ετοιμοπαράδοτο όπως το ήθελες δηλαδή. Ελπίζω να έρθει και το δικό μου μέσα στο πάσχα για να πάρω όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη. Περιμένω 1,5 μήνα μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Πηρα την εκδοση Sport Αυριο θα ειναι στην αντιπροσωπεια Αλλα θα το παραλαβει ο πατερας μου καθοτι εγω ειμαι εκτος Αθηνων Εγω θα το οδηγησω στις 19 Μαρτιου που ξαναρχομαι Αθηνα. Αδημονω!!!
Ωραίος, είχε ετοιμοπαράδοτο όπως το ήθελες δηλαδή. Ελπίζω να έρθει και το δικό μου μέσα στο πάσχα για να πάρω όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη. Περιμένω 1,5 μήνα μέχρι τώρα.
Καλοριζικο και σενα!!!!! Βασικα θα ηθελα να βαλω esp και θυρα usb αλλα δεν πειραζει. Για τη θυρα usb θα το ψαξω λιγο ομως
-
Ωραίος, είχε ετοιμοπαράδοτο όπως το ήθελες δηλαδή. Ελπίζω να έρθει και το δικό μου μέσα στο πάσχα για να πάρω όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη. Περιμένω 1,5 μήνα μέχρι τώρα.
Καλοριζικο και σενα!!!!! Βασικα θα ηθελα να βαλω esp και θυρα usb αλλα δεν πειραζει. Για τη θυρα usb θα το ψαξω λιγο ομως
Ευχαριστώ
Κι εγώ θα ήθελα usb αλλά είπα να μην πληρώσω για κάτι αρκετά ασήμαντο. Έτσι κι αλλιώς έχει AUX βάζεις εκεί το ipod και είσαι μια χαρά. -
Καλοριζικο Γιωργη!!!Τι χρωμα???Επισης καλοριζικο και για τον Αγγελο οταν το παρει!
FORD FORUM