-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Και μια ερώτηση τελευταία θα ήθελα για το fiesta. Απ ότι φαίνεται μάλλον 8α μου κάνουν δώρο τις 16άρες.
Μήπως να ζητήσω κάτι άλλο; Εϊναι πολύ μεγάλες για το 1.4; Υπάρχει περίπτωση να αναίβει η κατανάλωση με αυτή την επιλογή;ριξε ακυρο και ζητα κατι αλλο για δωρο.... ουτε συναγερμο μην παρεις...
Αισθητήρες παρκαρίσματος θα πρότεινα να πάρεις,είτε δώρο είτε σαν παραγγελία.
Πολύ πολύ χρήσιμοι στο Fiesta.
Και επίσης, αν κάνεις ταξιδάκια συχνά και το αντέχεις οικονομικά, πρόσθεσε και cruise control.
Δεν παίζεται αυτο το gadgetάκι και μετανοιώνω που δεν το έβαλα. -
Ισχυει οτι η Ford ετοιμαζει 1000αρι τουρμπατο κινητηρα για να εξοπλισει τα Ford Focus και την υπολοιπη γκαμα της?
Ετσι λεει το Drive -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ισχυει οτι η Ford ετοιμαζει 1000αρι τουρμπατο κινητηρα για να εξοπλισει τα Ford Focus και την υπολοιπη γκαμα της?
Ετσι λεει το DriveΑς βγάλει πρώτα εκείνο τον αναθεματισμένο 1600άρι Ecoboost και μετά ας κάνει downsizing...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ετσι λεει το DriveΝαι στα λογια εχουν πει για 1.0 και 1.2 αλλα οπως ειπε ο φιλος ας φερει το 1.6 και το 2.0 και βλεπουμε για τα αλλα (+και οι ηλεκτροκινητηρες).
-
Για 1.2 εχω ακουσει εγω με 120 αλογα.Για χιλιαρι δεν εχω ακουσει τιποτα.Παντος φανταστειτε ενα χιλιαριακι ΚΑ με 100 και 90 αλογα!Θα ειναι πολυ μπαμ.Και το 1.2 με τα 120 με padless.Θα λεει πολυ αυτο το 1.2 και στο fiesta.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Και μια ερώτηση τελευταία θα ήθελα για το fiesta. Απ ότι φαίνεται μάλλον 8α μου κάνουν δώρο τις 16άρες.
Μήπως να ζητήσω κάτι άλλο; Εϊναι πολύ μεγάλες για το 1.4; Υπάρχει περίπτωση να αναίβει η κατανάλωση με αυτή την επιλογή;ριξε ακυρο και ζητα κατι αλλο για δωρο.... ουτε συναγερμο μην παρεις...
Και επίσης, αν κάνεις ταξιδάκια συχνά και το αντέχεις οικονομικά, πρόσθεσε και cruise control.
Δεν παίζεται αυτο το gadgetάκι και μετανοιώνω που δεν το έβαλα.Ok μιας και μου είπατε αποκλείω τις 16άρες. Εξάλλου τα pilot exalto2 που θέλω να βάλω βγαίνουν και σε 195/50R15 απ'ότι βλέπω. Από εκεί και πέρα αισθητήρες παρκαρίσματος λέω να μην βάλω γιατί κάθε φορά που βλέπω το αυτοκίνητο μου χτυπάνε άσχημα στο μάτι. Το ξέρω είναι κόλλημα...
Για το cruise control θα το σκεφτώ μιας και μου το είπες. Λέμε να βάλουμε και το διπλό κλείδωμα με συναγερμό. Και τέλος λέω να βάλω τα φιμέ που βάζει η ford στα πίσω τζάμια μου φαίνεται ότι ταιροιάζουν στο άσπρο...
Τέλος πάντων μέχρι να τελειώσει η εξεταστική μου έχω χρόνο να σκεφτώ για το τί έξτρα να επιλέξω -
Ζαντα βαλε εσυ μια ομορφη 15αρα αργοτερα, με τις 16αρες θα κοπαναει περισσοτερο και δεν ειναι και οι καλυτερες, αυτες που βαζει η Ford, θα στραβοσουν ευκολα. Να βαλεις κατι που δυσκολα μπαινει αργοτερα στο αυτο κινητο...
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Δεν παίζεται αυτο το gadgetάκι και μετανοιώνω που δεν το έβαλα.Ok μιας και μου είπατε αποκλείω τις 16άρες. Εξάλλου τα pilot exalto2 που θέλω να βάλω βγαίνουν και σε 195/50R15 απ'ότι βλέπω. Από εκεί και πέρα αισθητήρες παρκαρίσματος λέω να μην βάλω γιατί κάθε φορά που βλέπω το αυτοκίνητο μου χτυπάνε άσχημα στο μάτι. Το ξέρω είναι κόλλημα...
Για το cruise control θα το σκεφτώ μιας και μου το είπες. Λέμε να βάλουμε και το διπλό κλείδωμα με συναγερμό. Και τέλος λέω να βάλω τα φιμέ που βάζει η ford στα πίσω τζάμια μου φαίνεται ότι ταιροιάζουν στο άσπρο...
Τέλος πάντων μέχρι να τελειώσει η εξεταστική μου έχω χρόνο να σκεφτώ για το τί έξτρα να επιλέξωσυναγερμος πανε βαλε απο εξω, οπως και φιμε.... μην τους χαριζεσαι τοσο ευκολα... αν τους ξεμινανε τα δωρα πεστους να σου κανουν τζαμπα τα δυο service των 20κ και 40κ
-
ξέρω τι λες για τους αισθητήρες και καταλαβαίνω.Δεν είναι κόλλημα,κάθε άλλο,δεν είναι κακό να θες το αμάξι σου να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο όμορφο.
Αλλά και πάλι,μπορείς να ζητήσεις να στους βάψουν στο χρώμα του αμαξώματος.
Α,και η ιδέα του Ασπρούλη είναι καλή.
Του Ποπολάρου δεν την έχω ξανακούσει,είναι καλή αλλά τουλάχιστον στην δικιά μου αντιπροσωπεία,παντελώς ανεφάρμοστη.
-
Το δικό σου είναι στην φωτογραφία έτσι george; Πολύ όμορφο
Από την αρχή που άρχισα να ψάχνω τώρα αυτοκίνητο άρχισα με την εξής λογική. Να πάρω ένα αυτοκίνητο έτσι όπως το θέλω και από την στιγμή που θα έρθει εδώ να μην πειράξουν το παραμικρό για ότι κι αν πρόκειτε είτε είναι συναγερμός είτε οτιδίποτε άλλο.
Γι αυτό θα δω τι θέλω στο τέλος και ενοείτε θα επιδιόξω να μου τα κάνουν δώρω και βέβαια να κατεβάσουν την τιμή όσο γίνεται.ΥΓ για τα σέρβις μου ανέφεραν ότι όντως μπορούμε να το συζητήσουμε
-
Σε ευχαριστώ
Συναγερμό δεν θα το πρότεινα,εκτός αν είναι κάτι εργοστασιακό.
Τα περισσότερα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τους πρώτους μήνες είναι
με την εγκατάσταση συναγερμού απο τις εδώ αντιπροσωπείες. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Σε ευχαριστώΣυναγερμό δεν θα το πρότεινα,εκτός αν είναι κάτι εργοστασιακό.
με την εγκατάσταση συναγερμού απο τις εδώ αντιπροσωπείες.Ναι αυτό ακριβώς είπα. Ότι βάλω θα είναι εργοστασιακό
-
oops,σόρυ δεν το πρόσεξα στο ποστ σου.
και για να είμαστε στο πνεύμα της οικονομικής κρίσης,
Ford Mustang UBB 1000
-1000 άλογα
-3.8 για 0-100
-124 (!) db μετρημένος ο 'θόρυβος'test driven απο την Vicky του Fifth Gear
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Σε ευχαριστώ
Συναγερμό δεν θα το πρότεινα,εκτός αν είναι κάτι εργοστασιακό.
με την εγκατάσταση συναγερμού απο τις εδώ αντιπροσωπείες.Ναι αυτό ακριβώς είπα. Ότι βάλω θα είναι εργοστασιακό
viewtopic.php?f=9&t=40787
-
Μια χαρα ! Τιμη συζητησημη...! Και ετοιμο στρωμενο.
-
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βγει το ΚΑ σε 1.4;
Αν ναι, πότε τοποθετείται κάτι τέτοιο χρονικά;Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βγει το ΚΑ σε 1.4;
Αν ναι, πότε τοποθετείται κάτι τέτοιο χρονικά;Ευχαριστώ!
τι να το κανεις??
-
Τίποτα, αλλά τώρα που πήρα το 1.2 δε θέλω να βγει 1.4.
-
Το αποφάσισα σήμερα και μόλις έκλεισα καινούριο. 1.4 Τιτάνιουμ τρίπορτο + διπλό κλείδωμα και εργοστασιακό συναγερμό σε Frozen White
-
Μπραβο ρε φιλε. Καλοριζικο και καλες βολτες...!
FORD FORUM