-
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ που θα βρω????????????
-
Γεια χαρα σας !
Κι εγω εχω ενα fiesta ghia 1.6 του 2002.Σε γενικες γραμμες το αμαξακι τα αξιζει τα λεφτα του!!!Τωρα απο εκει και περα αν θα αλλαζα κατι θα ηταν τα πλαστικα του μερη (εσω - εξω) , θα του εβαζα καλυτερης ποιοτητας!Ενα πραμα που μου εχει ζαλισει τα @@@@@@@ ειναι τα πλαστικα στην ενωση της μπροστα πορτας με τις πισω!Μου ειχαν ξεκολησει 3-4 φορες ......μεχρη που τα κολλησα μονιμα!!! .
Απο αποψη χωρων,οδικης συμπεριφορας,καταναλωσης, θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα,απο αποψη φρενων θα μπορουσε και καλυτερα!!!
απο το 2002 κανω τα σερβις στην ford οπως λεει ο κατασκευαστης και το αμαξι δεν μου εχει βγαλει καμια απολυτως ζημια!!!*αν γνωριζει καποιος καποιο καλο μαστορα στα Χανια για να βαλω σκουρες μεμβρανες στα τζαμια ας μου στειλει π.μ. , θα του ειμουν υποχρεος!!!
thanx!
-
(το εβαλα και στα τεχνικα)
Χτες το βραδυ επιχειρησα να βαλω οπισθεν (σε Focus II 1.6) και μετα απο ενα χαρακτηριστικο γρατζουνισμα οι ταχυτητες (πλην της πεμπτης) στο κιβωτιο αρχισαν να μπαινουν με μεγαλη δυσκολια. Σταματησα, εσβησα και οταν ξαναξεκινησα ηταν πλεον αδυνατο καθε κουμπωμα... Μεχρι χθες βραδυ δεν ειχα καμια ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα... Βρηκε κι αυτο να γινει πασχαλιατικα, που ειναι τα παντα κλειστα... Να το κλαιω το κιβωτιο; -
Εχω βρει ενα Fiesta S, 1.4 16V 64000 km, 2/2007 με 9000 +3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση. Ποια η γνώμη σας; Η αλήθεια ειναι πως για τα χιλιόμετρα του μου φαίνεται ακριβούτσικο...
-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Εχω βρει ενα Fiesta S, 1.4 16V 64000 km, 2/2007 με 9000 +3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση. Ποια η γνώμη σας; Η αλήθεια ειναι πως για τα χιλιόμετρα του μου φαίνεται ακριβούτσικο........το δικο μου ειναι του 2002 και εχει 73000 km !!!ψαξε το καλα!!!
-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Εχω βρει ενα Fiesta S, 1.4 16V 64000 km, 2/2007 με 9000 +3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση. Ποια η γνώμη σας; Η αλήθεια ειναι πως για τα χιλιόμετρα του μου φαίνεται ακριβούτσικο...Εχω ενα Fiesta S 1.4 f/l με μονο 20000χλμ. 25/12/2005 θα το δοσω μολις το ξεχρεοσω τελος του χρονου 9000 και με πολλα εξτρα οποιος θελει περιμενει...
-
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Φιεστα που με ενδιαφέρει αναφέρει 1.4 16V κινητήρα 100HP. Παρ'όλα αυτά ανέτρεξα σε παλιά τέυχη των 4Τ και εργοστασιακό Ford 14αρι με τέτοια χαρακτηρηστικά τον Φλεβάρη του 2007 δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται, μήπως είναι κατόπιν προγράμματος.
-
Ο πατερας μου εχει ενα ford focus I 1.6 2004 μοντελο αγοραστηκε καινουριο το αμαξι παρα πολυ καλο κατα τη γνωμη μου!!!Σκυλι δεν γαβγιζει δεν κανει δεν ρανει εχει κανει ως τωρα μεν λιγα χιλιομετρα 58.000χλμ και χωρις κανενα σκουξιμο και ουτε ενα λαμπακι αναμενο στο καντραν!!!Το αμαξι εχει βγει παρα πολυ καλο.Κατα τη γνωμη μου το στησιμο του ειναι απο τα καλυτερα πιστευω μαμα και το μειον του πιστευω σαν πιτσιρικας ειναι η δυναμη του γενικα και το τραβηγμα στα ψιλα χιλιομετρα.0-100 μεν τα αρπαζει μια χαρα αλλα μετα τα 160 ζωριζεται για να παει 200.Αλλα κατα τα αλλα ειχε βγει το αμαξι της χρονιας 2002
-
1998
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ο πατερας μου εχει ενα ford focus I 1.6 2004 μοντελο αγοραστηκε καινουριο το αμαξι παρα πολυ καλο κατα τη γνωμη μου!!!Σκυλι δεν γαβγιζει δεν κανει δεν ρανει εχει κανει ως τωρα μεν λιγα χιλιομετρα 58.000χλμ και χωρις κανενα σκουξιμο και ουτε ενα λαμπακι αναμενο στο καντραν!!!Το αμαξι εχει βγει παρα πολυ καλο.Κατα τη γνωμη μου το στησιμο του ειναι απο τα καλυτερα πιστευω μαμα και το μειον του πιστευω σαν πιτσιρικας ειναι η δυναμη του γενικα και το τραβηγμα στα ψιλα χιλιομετρα.0-100 μεν τα αρπαζει μια χαρα αλλα μετα τα 160 ζωριζεται για να παει 200.Αλλα κατα τα αλλα ειχε βγει το αμαξι της χρονιας 2002Καλό είναι αλλά γενικά ζορίζεται (ούτε τα 100 τα πιάνει τόσο άμεσα), όχι μόνο στα πάρα πολλά χιλιόμετρα. Ο αδύναμος κινητήρας και η μακριά κλιμάκωση είναι τα δύο μεγάλα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου. Κατα τα άλλα όμως είναι ευχάριστο στον δρόμο με καλό κράτημα (αν και με τάσεις αποσταθεροποιήσης πίσω σε πολύ πατημένες καμπές), κοφτερό τιμόνι, ικανοποιητικά (αν και απέχουν από τα κορυφαία της κατηγορίας) φρένα και επιλογέα (που όμως έχει μια τάση να σκαλώνει στις πολύ γρήγορες - βλέπε καρφωτές - αλλαγές).
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Youtube Videoτο 'νεο' Φιεστακι μου!!!!
Οπα να που σκονταψαμε σε γνωριμα προσωπα...
Ασπρουλης=Dimos. -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Youtube Videoτο 'νεο' Φιεστακι μου!!!!
Οπα Geo σε ποιο αλλο φορουμ το ποσταρες αυτο?
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
το 'νεο' Φιεστακι μου!!!!
Πριοναρα
Απο στριψιμο τι λεει?
Μιλαμε οτι ειναι το γρηγοροτερο στην Ελλαδα μακραν και ακομα δεν εχει τελειωσει το παλικαρι...!
300+ HP -
Βρε εγω δεν ειπα οχι, απο στριψιμο λεω τι κανει?
-
Οπα να που σκονταψαμε σε γνωριμα προσωπα...
Ασπρουλης=Dimos.Οπα πολλα γνωστα ατομα ομως .GiwrgosFocus=Gkikas
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βρε εγω δεν ειπα οχι, απο στριψιμο λεω τι κανει?Θα σου πει ο ιδιος.
-
Το αμαξι πιστευω οτι θα εχει χασει αρκετα τον χαρακτηρα του στριφτερου!!-Λογικο ε-
Βεβαια να πω μια μεγαλη αληθεια δεν το εχω δοκιμασει ακομα ..(ουτε θελω μιας και ακομα δεν εχουν ερθει τα φρενα που εχω παραγγειλει)και γενικα δεν πολυ θελω πλεον..
Για ευθειουλες ειναι πλεον πιο πολυ!
FORD FORUM