-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση, και όχι δεν μας κούρασες... παραθέτω τα προβλήματα σου από το σημαντικότερο πρώτο...δύο φορές το χρόνο, στο ρελαντί ακούγεται θόρυβος όπως αυτός που κάνουν οι ιμάντες όταν
έχουν πρόβλημα... Πάω στην αντιπροσωπεία της Πρέβεζας και λέει δεν ακούω τίποτα. ΔΕΝ μπήκε στον κόπο να το
κάνει μια γύρα να ζεσταθεί η μηχανή(δεν το κάνει αμέσως όταν είναι κρύο). Του το πάω την επόμενη, δεν σβήνω
τη μηχανη και του λέω τώρα το ακούς ή πάλι θα μου λες ότι είμαι τρελός;Το να μην έχεις λύσει ή δυσκολεύτηκες να το λύσεις σημαίνει ότι δεν βρήκες ακόμη σωστό συνεργείο.
Γιατί πήγες στην Πρέβεζα ενώ μένεις στην Αθήνα?Ξαναλέω ότι πήγα στη ford της Πρέβεζας επειδή ήμουν εκεί την περίοδο των διακοπών μου.Άφησα στον αδερφό μου που μένει εκεί το αυτοκίνητο για 2 μήνες και αυτό είναι όλο.Απλά τώρα θέλω να το φέρω Αθήνα και δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.Τι να έκανα ρε παιδιά;Αφού ήμουν εκεί,έψαξα το πλησιέστερο συνεργείο της ford!
... η μίζα κάνει λες και είναι τροχός και κόβει λαμαρίνες ... πήγα συνεργείο και είπαν ότι δεν
ήταν καλά βιδωμένη και δεν είχε καλή εφαρμογή.Μα καλά, τους πίστεψες? ΔΥΟ χρόνια έχεις το αμάξι και σου είπαν ΤΩΡΑ ότι δεν είχε καλή συναρμογή? Καθάρισμα
ήθελε η μίζα αλλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ την πρώτη φορά, απλά την ψέκασαν για να γλυτώσουν τη φασαρία.
Άκου συναρμογή... απλά βαριόντουσαν.Τον πίστεψα διότι ήμουν μπροστά όταν το έλεγχε και όταν έσφιξε τις βίδες.Τι άλλο να πω;Από τότε δεν παρουσιάστηκε ξανά πρόβλημα.Επίσης,είχα 20 χρονών αμάξι και δεν είχε καθαριστεί ποτέ η μίζα του τόσα χρόνια-οπότε μου ακούγεται λίγο παράξενο...Μηχανικός δεν είμαι βέβαια...
... τρίζει η πόρτα ...
... ξεφτίζει το χρώμα στην οροφή με το παραμικρό-δε λέω, αυτά έγιναν από κουτσουλιά.[quote='zardoz']
ΤελικάΘεωρείς αυτά προβλήματα? Αν ναί, τότε...
- και opel να είχες πάρει (τιμόνια που τρίζουν, το γνωστό έλασμα)
- και toyota να είχες πάρει (κρεμαγιέρες, σκασμένες αντλίες ηλεκτρουδραυλικού)
- και ford focus να είχες πάρει (παράθυρα που τρίζουν, αντλίες υδραυλικού)
πάλι εδώ θα είσουν δυσαρεστημένος. :sorry:
Φίλε μου fiesta πήρες και μάλιστα το πρό f/l, όχι MERC A-class ούτε Audi A2.
Αν είσουν ευχαριστημένος π.χ με την OPEL ας ξανάπαιρνες OPEL.
Αν είχες 19.400 -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
zardoz μην συγχίζεσαι αφού όπως είπαμε μια σελίδα πριν με τον GTI το υποφορουμ αυτό είναι γραφείο παραπόνων και ''θάψτε τη Ford'' :lol: :lol:
Και επίσης αν θυμάσαι πριν αρκετό καιρό όταν ο Papagn(έτσι δεν λεγόταν; ) καταφερόταν επι δικαίων και αδίκων μόνο ''εκπρόσωποι'' της Ford δεν ακούσαμε ότι είμαστε κάποιοι που αντιδράσαμε στις υπερβολές.
@carjunkie κάνε όταν έχεις χρόνο το εξής:Μπες στο http://www.whatcar.co.uk και άρχισε να επιλέγεις διάφορα αυτοκίνητα.Όταν μπεις στην σελίδα του αυτοκινήτου που έχεις επιλέξει κάνε επιλογή Reader Review Rating.Εκεί θα δείς για το κάθε αυτοκίνητο τα πιό αντιφατικά σχόλια που μπορείς να φανταστείς.Γιατί το λέω;Γιατί για το μόνο αυτοκίνητο που μπορείς να είσαι σίγουρος είναι το δικό σου.Οι άλλοι λένε αυτά που λένε βάσει των προτεραιοτήτων τους και βάσει των σκοπιμοτήτων τους.
Ά και μια που το ανέφερες μην ξεχάσεις να περάσεις απ' το Corolla :whistlink:Το μοναδικό φόρουμ που μπαίνω και βλέπω είναι αυτό.Μάλιστα το ανακάλυψα αφότου αγόρασα το fiesta.Από άλλους κατόχους έμαθα τι προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει το αυτοκίνητο,τι μπορώ να απαιτήσω από τα εξουσιοδοτημένα και γενικά πολλες χρήσιμες πληροφορίες.
Πίστεψέ με,αν λυθούν αυτά τα μικροπροβλήματα(αν δεν γίνουν χοντροπροβλήματα) αυτό που θα συζητάμε είναι το πόσο ευχαριστες είναι οι διαδρομές με στροφές και πόσο ωραια ταξίδια κάνεις με το fiesta!Θα λέμε για καμια καλή ζάντα και τέτοια.
-
Καλά για τογιοτα και οπελ, αστο μη το συζητας, και ότι εχεις 2 φίλους δε νσημαίνει πως τα τογιοτα και τα οπελ ειναι όπως των 2 τυχερών φίλων σου.
Επίσης εσένα σε ενδιαφέρει αν έβγαλε μια χαρα κέρδος η Ford ή αν έδωσες εσύ 12.000 € ζεστά ζεστά?
ΥΓ στα 12000 (λογικά πήρες Ambiente 1400) θες να μου πεις αν υπήρχε άλλο αμάξι σε αυτα τα λεφτά με αυτό τον εξοπλισμό να πάρεις? μην μου πεις κανένα Γκετζ όμως.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Μπες στο http://www.whatcar.co.uk και άρχισε να επιλέγεις διάφορα
αυτοκίνητα. Όταν μπεις στην σελίδα του αυτοκινήτου που έχεις επιλέξει
κάνε επιλογή Reader Review Rating.και τα άσχημα νέα για το πασίγνωστο whatcar...
-
Εκεί οι εξωτερικοί reviewers βγάζουν όλοι τα εσώψυχά τους και τα προσωπικά
τους προβλήματα, έχθρες, ανοησίες, το μικρό τους τσουτσούνι κλπ.
Σωφέρ και καμαριέρες μιλούν για το πόσο λάθος έκαναν που άλαξαν το παλιό τους
@(#&(@ και πήραν το νέο (#&(#&$. -
Ανάλογα με το αυτοκίνητο (δεν μιλάμε για μικρά) οι περισσότεροι κάνουν review
diesel μοντέλα, και μας λένε τί ήσυχα που είναι, οικονομικά κλπ. ΕΔΩ diesel γιόκ
Είναι όπως ο στρατός. Χίλιοι φαντάροι, χίλιες διαφορετικές ιστορίες
Διαβάζεις και εσύ, πάς και παίρνεις corolla (τώρα πιά auris), και στο δίμηνο, στην
διαδρομή προς Γιάννενα, 21:00 το βράδυ σου καίγεται η τρόμπα του υδραυλικού, και
είσαι ... γυναίκα. Δεν έχω τίποτε με το corolla, απλά συνέβη στην δουλειά μου.
ενώ εγώ με το ZX (από το 1992 ως το 2006 παρακαλώ) ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ (κ@@@@μπαταρίες). Αν είχα πάρει όμως το 1.4 θα έμενα
από κιβώτιο κάθε χρόνο.Είναι όπως σου κάτσει. Χίλιοι φαντάροι, χίλιες διαφορετικές ιστορίες
-
-
Δεν είπα κάτι διαφορετικό.Αυτό λέω και γώ.Η αναφορά μου στο whatcar ή στο οποιοδήποτε whatcar του διαδικτύου ή του κοινωνικού μας περιβάλλοντος είναι για να δείξω το Χίλιοι φαντάροι, χίλιες διαφορετικές ιστορίες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΥΓ στα 12000 (λογικά πήρες Ambiente 1400) θες να μου πεις αν υπήρχε άλλο αμάξι σε αυτα τα λεφτά με αυτό τον εξοπλισμό να πάρεις? μην μου πεις κανένα Γκετζ όμως.
Nαι,σωστά μάντεψες...
Κοίτα,σε αυτά τα χρήματα πάνω-κάτω,ήταν το polo με τα 75 άλογα.Κόστιζε (δε θυμάμαι καλα...) 1000 παραπάνω αλλά είχε καλύτερο εξοπλισμό (ΑΒS, 4 αερόσακους τα κυριότερα).
Επίσης, μπορούσα να πάρω το corsa 1.2 (παρόμοια δύναμη με του fiesta 1.4) στα ίδια λεφτα,περίπου 12500.
Και τέλος το micra 1.2 με 80 ίππους και το ibiza 1.4 των 75 ίππων σε παρόμοια τιμή.
Είχα επιλογές γενικότερα...Αλλά γιατί ρωτάς;Μη μου πεις ότι ήταν υπερ-προσφορά.Ήταν απλά μία πολύ ανταγωνιστική τιμή και σε συνδυασμό με το καλό άτοκο πρόγραμμα ήταν καλή περίπτωση.
-
Λάθος post σε λάθος thread. Ignore
-
Φυσικά και δεν ήταν υπερπροσφορά, απλά ήταν η ανταγωνηστικότερη, στα λεφτά που έδινες κα ιτα αμάξια που παραθέτεις (μόνο για το micra δεν έχω άποψη) πήρες το καλίτερο.
ABS δεν έχει το δικό σου?Πότε το πήρες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φυσικά και δεν ήταν υπερπροσφορά, απλά ήταν η ανταγωνηστικότερη, στα λεφτά που έδινες κα ιτα αμάξια που παραθέτεις (μόνο για το micra δεν έχω άποψη) πήρες το καλίτερο.ABS δεν έχει το δικό σου?Πότε το πήρες?
Όχι δεν έχει ΑΒS. Το πήρα το Νοέμβριο του 2003.
-
Α οκ ρε, γιατί νόμιζα ότ ιτο είχες πάρει πρόσφατα, και τρόμαξα!
-
Επίσης όσοι αγοράσατε ford καλό είναι να κοιτάτε με την παραλαβή:
1)αν ο κώνος που κρατάει την στεφάνη του τιμονιού είναι καλά βιδωμένος.Προχθές σε ένα ρεπρίζ 50-80 μου έμεινε το τιμόνι στο χέρι.
2)αν ο λεβιές είναι καλά κολλημένος με τον μοχλό.Παραπροχθές σε μία όπισθεν μου έμεινε επίσης στο χέρι.
3)αν το κάθισμα είναι καλά βιδωμένο στον σιδηρόδρομο.Προπαραπροχθές κι ενώ εκινούμουν με 75χλμ,έπεσα σε λακούβα και το κάθισμα ξεχαρβαλώθηκε.Ευτυχώς φορούσα ζώνη ασφαλείας και δεν 'βρήκα'οροφή.Σε επικοινωνία που είχα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών,μου είπαν να πάω να γ@μηθώ και αν τους ξαναπάρω τηλ δεν θα χαρώ τα χριστούγεννα που έρχονται και τον δωρεάν οπτικό έλεγχο 20 σημείων που προσφέρουν εκείνη την περίοδο.Σήμερα που πέρασα(από μακρυά εννοείται)από την αντιπροσωπεία δύο φουσκωτοί φυλάνε την κεντρική πόρτα της έκθεσης.Το συνεργείο φυσικά είναι κλειστό.
Αλλά δεν θα τους περάσει.Ήδη αγόρασα επιστολόχαρτο και τις επόμενες ημέρες θα στείλω τρία ραβασάκια προς FORD Χελάς,FORD Γιούροπ και FORD Aμέρικα και θα τους τα πω ένα χεράκι.Σειρά μετά θα έχει ο πρωθυπουργός Χελάς,ο πρόεδρος της Κομισιόν και ο Πλανητάρχης(το μόνο πρόσωπο πιστεύω που θα καταλάβει τον πόνο μου).Αν δεν ενεργήσει κι ο Πλανητάρχης,Ευαγγελάτος και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(τώρα στον ΑΝΤ1,αυτή είναι τηλεόραση-μην χάνεις στιγμή).Εγγύηση
Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κωλοεταιρεία.Μέχρι και το μπρελόκ που δίνουν σαν δωράκι(τρομάρα τους)με την αγορά του αυτοκινήτου,είναι σκουριασμένο.
-
Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις τι αυτοκίνητο οδηγάς και συνοπτικά τι προβλήματα αντιμετωπίζεις?
-
σήμερα είδα από κοντά το S-Max...
πολύ όμορφο, παρά το μέγεθός του
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σήμερα είδα από κοντά το S-Max...πολύ όμορφο, παρά το μέγεθός του
Ναι, σαν διαστημική νεκροφόρα είναι
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
σήμερα είδα από κοντά το S-Max...
πολύ όμορφο, παρά το μέγεθός του
Ναι, σαν διαστημική νεκροφόρα είναι
μια χαρά αυτοκίνητο είναι (για πολυμορφικό).
άλλη είναι η προσομοίωση της νεκροφόρας,
σήμερα είδα μία και ανατρίχιασα!!ιχχχχ........!
Mercedes R Class
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σήμερα είδα από κοντά το S-Max...πολύ όμορφο, παρά το μέγεθός του
Το καλό είναι με αυτό το μοντέλο 'θα' θέλουν να μπουν στην κατηγορία premium.
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις τι αυτοκίνητο οδηγάς και συνοπτικά τι προβλήματα αντιμετωπίζεις?Αν αναφέρεσαι στο post του GTI έπρεπε να έχεις συνέχεια απ' τα προηγούμενα για να καταλάβεις ότι απλά σατυρίζει αυτά που κατα καιρους γράφονται εδώ.Τα έχει ψιλοπάρει...
-
Δεν τραβάει κι η Πανάθα...
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις τι αυτοκίνητο οδηγάς και συνοπτικά τι προβλήματα αντιμετωπίζεις?Ένα fiestaκι φίλε μου.Αλλά μου το έχει ματιάσει ο athanasios και (μέχρι στιγμής) ούτε τρίζει ούτε έχει σκουριάσει
manosk
Όχι δα.
1-0
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις τι αυτοκίνητο οδηγάς και συνοπτικά τι προβλήματα αντιμετωπίζεις?
Ένα fiestaκι φίλε μου.Αλλά μου το έχει ματιάσει ο athanasios και (μέχρι στιγμής) ούτε τρίζει ούτε έχει σκουριάσει
όχι και Φιεστάκι...το 2λιτρο...
FORD FORUM