-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Κύριε Λώρη, πρέπει να πόνεσε πολύ....... http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrRaces/15 ... impion.WMVΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΕΙ.THANKS.
Ο MITSOS ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜ@#ΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ.
ΡΕ,ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ CHICCO.ΦΙΛΙΚΑ.
'EL-EM'
Συγνώμη κ. Λώρη αλλά σε ποιον μανάβη αναφέρεστε????????
Φοβερή ατάκα έπεσε πολύ γέλιο !!! Είχαμε να γελάσουμε έτσι από τότε που άρχισε η οργάνωση του αγώνα δηλαδή κάτι μήνες.
Πάντως άν εννοεί αυτόν τον μανάβη που πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να τον γα......σουν τα αγγούρια όσο μυτερά και αν είναι.[/quote]
ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ k.st037.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Kyprianou έγραψε:
Καλημέρα!
Εννοείται πως ο καθένας μας με τούρμπο και ποδιά δείχνει σε τι ρυθμό σκοπεύει να κινηθεί...
Αποδείχθηκε άλλωστε στο περιθώριο της απόφασης, οπότε ξεχώρισαν οι κύριοι. Αυτοί που ξέρουν να χάνουν! Είναι και θέμα αγωγής θα πείτε!Τα ξαναλέμε
Στρατισίνο
Γιωργάκη, άστο! Αστο σου λέω! Η υπομονή σε σχέση με τα θέατρα του καθενός μας έχει όρια! Φτάνει το νταβατζιλίκι και το δήθεν....
Δεν θέλω να μπω σε μεγάλη συζητήσει ιδικά με 2 από τους αγαπημένους μου φίλους και 2 από τους μέντορες μου στο άθλημα. Μόνο παρεξηγήσεις μπορεί να φέρει τέτοιου είδους θέματα.
Στρατή δεν καταλάβω τι ενοας, ξέρεις για πια περίπτωση μιλώ και το κύρος του ανθρώπου.
Λωρη και Στρατή δεν είναι επικίνδυνα τα ραντιαλ στο χώμα? Δεν σύμφωνο
Προσωπική γνώμη…
Και στην Ιτέα αρχή του χρόνου κάποια FORESTER και Wagler τα RAV τι έκαναν…
Δεν ξανά λέω τίποτα εγώ…
Εσείς έχετε αγώνες εμείς τίποτα ακόμα..
Καλή επιτυχία Λωρη στην Ιταλία, Πάρτε κεφαλιαααα
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ RADIAL ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 'ΠΙΑΣΕΙ' ΛΑΣΤΙΧΟ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΑΡΗ.
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ,ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται..
Αλλά και κάπου πρέπει να υπάρχει κάποιο έλεος..
Σωστό το παιδί πιο πανω τι μπορεί να κερδίσει μια ποδιά πάνω στο μουλάρι?τι κέρδισε ο αγωνιζόμενος Κουφωλιάς που στον 1ο αγώνα της ζωής του έκανε το έγκλημα να έχει φιλτροχοάνη σε στάρλετ αρχαιολογία ΧΙΛΙΩΝ κυβικών με λάστιχα ράντιαλ?
βέβαια ο κανονισμός είναι κανονισμός αλλά μήπως θα έπρεπε να αλλάξει που εξισώνει αυτό το παιδί με άλλους με αγωνιστικά μουλάρια?
5 λεπτά σε όλους είναι σαν να βάζεις την ίδια ποινή σε έναν που έκλεψε πορτοκάλι από το δέντρο με αυτόν που έκανε ριφιφί στην τράπεζα!!!
έλεος φτάνει το σύστημα πονάει κεφάλι κόψει κεφάλιΜΠΟΡΕΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ DAN, Η ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΝΤΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ? Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
Ζητω του σκοπου τότε
πολύ θα ήθελα να μάθω την άποψη και των υπόλοιπων εδώ μέσα όχι για να μάθω εγώ αλλά για να δούμε που οδηγούμαστεπάντως ζηλεύω τις εποχές που έβλεπα αλλα δεν έζησα με τους αγώνες εκδρομή και ευκαιρία να περάσουν καλά ατομα πραγματικοί ΚΥΡΙΟΙ
Ρωτήστε τον KS πόσο καλά πέρασε στη Λαμία χωρίς το άγχος να τον πεθαίνει (ευτυχώς Κωστή που έχεις τον Λάμπρο με άλλον θα είχες πεθάνει)
μήπως τελικά η θεοποίηση των φελλών μας έφερε σ΄αυτό το σημείο?
μην κάνουμε τους αγώνες Reality οι 99 στους 100 είναι αγνοί ερασιτέχνεςΥΓ στον επόμενο αγώνα θα είναι όλοι κύριοι γιατί αν αληθεύουν αυτά που έγραψε ο κος Πλατής όλοι έκαναν δοκιμές πριν έρθουν στον πύργο χωρίς να τους ελέγχει κανείς
ΥΓ2 περίεργο που μερικοί που έκαναν όλο το χρόνο δοκιμές με ποδιά την είχαν βγάλει στον Πύργο
ΥΓ3 του χρόνου βλέπουμε αν θα έχουμε το ίδιο σύστημα πόσοι θα είναι οι παράνομοι
ΥΓ4 Πως εξηγούνται μέτριες επιδόσεις πρωταγωνιστών σε έναν αγώνα που δεν ήξερε κανείς τις ειδικές? μήπως για να πάνε αέρα πρέπει να περάσουν 100 φορές? -
Δεν μου εξηγείται και εμένα του άσχετου?
Αφου ο κανονισμός ορίζει ότι δεν επιτρέπεται ποδιά στο αυτοκίνητο δοκιμών,τι σημασία έχει αν είναι για προστασία ή όχι??!!Αφου απαγορεύεται!!!
Αφου ο κανονισμός ορίζει ότι απαγορεύεται η φιλτροχοάνη γιατι να λυπηθώ που κάποιος τιμωρήθηκε επειδή την χρησιμοποιούσε?!!Δηλαδή αν είμαι κακός οδηγός επιτρέπεται να είμαι και παράνομος αφου δεν θα κερδίσω ετσι κι αλλοιώς?
Γιατι κάποιοι θεωρούν ότι αν αιτιολογήσουν την πράξη τους (που είναι αντίθετη με τους κανονισμούς) αποκτούν και άλλοθι?!! -
Διάβασα κάπου ότι 'αυτός που απατά τον σύντροφό της ζωής του δεν αξίζει ούτε για να είναι φίλος μου' (Θα 'απατήσει' την φιλία μας με την ίδια ευκολία)
Όταν κάποιος 'κλέβει' πορτοκάλια λέω εγώ θα κλέψει και τράπεζα! Η ηθική ΜΙΑ είναι ! Ή είσαι ηθικός και σωστός ή δεν είσαι , δεν υπάρχει μέση λύση!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΦΟΡΟΥ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΩΝ,ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΤΡΩΝΑΡΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΩΣ 'ΕΞΕΤΑΣΕΙ'. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Tosous agwnes exw tre3ei, den nomizw na 3erw kanenan Ko Kotrwnaro. (Oute ki autos 8a me 3erei bebaia).
Fatsika isws kai na ton exw dei, alla san onoma den mou leei tipota.
Prepei na katsw (san agwnizomenos) na me eleg3ei o ka8e enas pou exw dei fatsika stous agwnes?
Xounta exoume? -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Διάβασα κάπου ότι 'αυτός που απατά τον σύντροφό της ζωής του δεν αξίζει ούτε για να είναι φίλος μου' (Θα 'απατήσει' την φιλία μας με την ίδια ευκολία)Όταν κάποιος 'κλέβει' πορτοκάλια λέω εγώ θα κλέψει και τράπεζα! Η ηθική ΜΙΑ είναι ! Ή είσαι ηθικός και σωστός ή δεν είσαι , δεν υπάρχει μέση λύση!
αν πιστεύετε ότι ποτέ στην ζωή σας δεν ήσασταν παράνομος σας λέω μπράβο με όλη μου την καρδιά
επειδή όμως έχω την υποψία ότι στο ανόητο όριο των 30 που συναντήσατε στην μέση της εθνικής πήγατε με 50 δεν θα θεωρήσω ότι κάνατε το ίδιο και στην αγωνιστική σας καριέρα
οπότε σας παρακαλώ μην κάνετε ακραίες διαπιστώσεις γιατί θεωρώ ότι δεν σας αντιπροσωπεύουν -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Διάβασα κάπου ότι 'αυτός που απατά τον σύντροφό της ζωής του δεν αξίζει ούτε για να είναι φίλος μου' (Θα 'απατήσει' την φιλία μας με την ίδια ευκολία)
Όταν κάποιος 'κλέβει' πορτοκάλια λέω εγώ θα κλέψει και τράπεζα! Η ηθική ΜΙΑ είναι ! Ή είσαι ηθικός και σωστός ή δεν είσαι , δεν υπάρχει μέση λύση!
αν πιστεύετε ότι ποτέ στην ζωή σας δεν ήσασταν παράνομος σας λέω μπράβο με όλη μου την καρδιά
επειδή όμως έχω την υποψία ότι στο ανόητο όριο των 30 που συναντήσατε στην μέση της εθνικής πήγατε με 50 δεν θα θεωρήσω ότι κάνατε το ίδιο και στην αγωνιστική σας καριέρα
οπότε σας παρακαλώ μην κάνετε ακραίες διαπιστώσεις γιατί θεωρώ ότι δεν σας αντιπροσωπεύουνΕυχαριστώ και εγώ από καρδιάς!!!!
Τον 'βίο' και την 'πολιτεία' μου τον ξέρουν αρκετοί άνθρωποι που γνωρίζω και εκτιμώ , και αντίστοιχα με εκτιμούν! Μέσα και έξω από τους αγώνες!
-
Φίλε DAN, δεν καταλαβαίνω που 'κολλάς'. Ο κανονισμός είναι σαφής και έχει δύο σκέλη (α) για να είναι το αυτοκίνητο αναγνωρίσεων νόμιμο πρέπει να έχει κινητήρα παραγωγής (οπότε απαγορεύονται οι φιλτροχοάνες, διότι κανένα αυτοκίνητο δεν έχει φιλτροχοάνη όπως βγαίνει από το εργοστάσιο) και να μην έχει πρόσθετη προστατευτική ποδιά (και πράγματι ένα αυτοκίνητο αναγνωρίσεων (Lada Samara) που διαπιστώθηκε πως εκ κατασκευής έχει προστατευτική ποδιά αθωώθηκε (το πλήρωμα, όχι το αυτοκίνητο ) (β) αν (μεταξύ άλλων παραπτωμάτων) το αυτοκίνητο αναγνωρίσεων δεν είναι νόμιμο η ποινή είναι 5 λεπτά την πρώτη φορά, αποκλεισμός τη δεύτερη.
Με βάση αυτά, και επειδή κανένας δεν αμφισβήτησε το (α) (αρνούμαι να μπω στη λογική του 'επιχειρήματος' του σχετικού με το Σύνταγμα... ), η ποινή που προέκυψε από το (β) είναι 1000% ορθή.
Επί της ουσίας, ο κανονισμός αυτός έγινε γιατί καταβάλεται προσπάθεια να προστατευθούν οι αγώνες από αυτούς που πάνε για αναγνωρίσεις με το αγωνιστικό έχοντας βγάλει το ρολ-κέιτζ και καταστρέφουν τους δρόμους και δημιουργούν προβλήματα στην τοπική κοινωνία. Μια φιλτροχοάνη μπορεί να υπάρχει επειδή ο ιδιοκτήτης δεν βρίσκει 'παπά' για το αρχαίο αυτοκίνητό του (η περίπτωση των παιδιών που ανέφερες, συμφωνώ), αλλά συνήθως είναι ενδεικτική ενός αγωνιστικού (Group A) μοτέρ από κάτω. Μια προστατευτική ποδιά μπορεί να υπάρχει για αγαθούς σκοπούς, να προστατεύσει το αυτοκίνητο από πέτρες, αλλά σίγουρα επιτρέπει, για να μην πω ενθαρρύνει, την επίτευξη μεγαλύτερων ταχυτήτων στις αναγνωρίσεις.
Συνεπώς το μόνο που συζητείται είναι αν η ποινή έπρεπε να είναι '5 λεπτά τελεία' ή αν έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων στους αγωνοδίκες. Πιθανότατα να έπρεπε. Ομως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι: δεν είναι εύκολο να μπαίνουν όλα 'στο ζύγι' ιδίως μάλιστα σε διαφορετικούς αγώνες (πχ. για το ίδιο παράνομο αυτοκίνητο η ποινή σε δύο διαφορετικούς αγώνες να είναι διαφορετική), πράγμα που απαιτεί ενδεχομένως διαφορετική λειτουργία του όλου συστήματος (πχ. οι ίδιοι αγωνοδίκες σε όλους τους αγώνες) και σημαντική επένδυση σε εκπαίδευση κοκ. Ομως οι κανονισμοί που εφαρμόστηκαν στο Ολύμπιο ισχύουν χρόνια τώρα, απλά τώρα φαίνεται πως υπήρξε η σχετική πολιτική βούληση και άρα τώρα έπρεπε να γίνει κάτι.
Ισως στο μέλλον, αν ωριμάσει η συμπεριφορά των αγωνιζομένων και βελτιωθεί η οργανωτική υποδομή να μην απαιτούνται τέτοια δρακόντια μέτρα και να δίνονται μεγαλύτερες ελευθερίες για συνεκτίμηση όλων των παραγόντων. Μέχρι τότε, dura lex, sed lex και οι άνθρωποι που ανέφερες 'πλήρωσαν' αυτήν ακριβώς την ανωριμότητα του όλου συστήματος.
-
Ζητω του σκοπου τότε
πολύ θα ήθελα να μάθω την άποψη και των υπόλοιπων εδώ μέσα όχι για να μάθω εγώ αλλά για να δούμε που οδηγούμαστεπάντως ζηλεύω τις εποχές που έβλεπα αλλα δεν έζησα με τους αγώνες εκδρομή και ευκαιρία να περάσουν καλά ατομα πραγματικοί ΚΥΡΙΟΙ
Ρωτήστε τον KS πόσο καλά πέρασε στη Λαμία χωρίς το άγχος να τον πεθαίνει (ευτυχώς Κωστή που έχεις τον Λάμπρο με άλλον θα είχες πεθάνει)
μην κάνουμε τους αγώνες Reality οι 99 στους 100 είναι αγνοί ερασιτέχνεςΥΓ στον επόμενο αγώνα θα είναι όλοι κύριοι γιατί αν αληθεύουν αυτά που έγραψε ο κος Πλατής όλοι έκαναν δοκιμές πριν έρθουν στον πύργο χωρίς να τους ελέγχει κανείς
ΥΓ2 περίεργο που μερικοί που έκαναν όλο το χρόνο δοκιμές με ποδιά την είχαν βγάλει στον Πύργο
ΥΓ3 του χρόνου βλέπουμε αν θα έχουμε το ίδιο σύστημα πόσοι θα είναι οι παράνομοι
ΥΓ4 Πως εξηγούνται μέτριες επιδόσεις πρωταγωνιστών σε έναν αγώνα που δεν ήξερε κανείς τις ειδικές? μήπως για να πάνε αέρα πρέπει να περάσουν 100 φορές?Στο θεμα των δοκιμων-αναγνωρισεων η γνωμη μου ειναι η εξης. Για να εχει νοημα το μετρο των ελεγχομενων περασματων θα πρεπει να μην υπαρχει διαρροη των ειδικων διαδρομων. Ελα ομως που αυτο ειναι σχεδον αδυνατο μιας που για να σχεδιαστει-εγκριθει ενας αγωνας θα πρεπει να παρει την αδεια του εκαστοτε δημου και του υπουργειου. Αρα πολλα ματια θα δουνε και απο πολλα χερια θα περασουν τα χαρτια. Οποτε καποιοι παντα θα γνωριζουν και κανουν 'ελευθερα' περασματα. Ο μονος τροπος ειναι να ανακοινωνονται οι ειδικες κατ'ευθειαν οταν εγκρινονται και να ελεγχονται μια στο τοσο( μια φορα την εβδομαδα ας πουμε) και οποιος πιαστει να χανει την λισανς για ενα χρονο. Θα ρισκαρε καποιος αγωνιζομενος κατι τετοιο, εγω παντως οχι.
Η αλλη πιο απλη και λειτουργικη λυση ειναι κατα την γνωμη μου ελευθερα περασματα, ανακοινωση των ειδικων διαδρομων 2 μηνες πριν τον αγωνα, αλλα αυτοκινητα δοκιμων με ραντιαλ λαστιχα και οριο ταχυτητας το οποιο θα ελεγχεται. Σε αυτη την περιπτωση η παραβαση των κανονισμων να επιφερει αποκλεισμο απο τον αγωνα και αφαιρεση της λισανς για καποιο διαστημα.Αρα που καταληγουμε? Θα πρεπει τα πραγματα να γινουν πιο αυστηρα! Αν οποιος παρανομουσε με τον ενα η αλλο τροπο, εχανε τον αγωνα και την λισανς, τοτε απλα δεν θα το εκανε!
Οσο για τις διαφορες σε επιδοσεις λογω περασματων, ειναι νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα αλλα σιγουρα βοηθουν οδηγους που λογω δουλειας η αλλων υποχρεωσεων δεν μπορουσαν να κανουν απειρα περασματα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε DAN, δεν καταλαβαίνω που 'κολλάς'. Ο κανονισμός είναι σαφής και έχει δύο σκέλη (α) για να είναι το αυτοκίνητο αναγνωρίσεων νόμιμο πρέπει να έχει κινητήρα παραγωγής (οπότε απαγορεύονται οι φιλτροχοάνες, διότι κανένα αυτοκίνητο δεν έχει φιλτροχοάνη όπως βγαίνει από το εργοστάσιο) και να μην έχει πρόσθετη προστατευτική ποδιά (και πράγματι ένα αυτοκίνητο αναγνωρίσεων (Lada Samara) που διαπιστώθηκε πως εκ κατασκευής έχει προστατευτική ποδιά αθωώθηκε (το πλήρωμα, όχι το αυτοκίνητο ) (β) αν (μεταξύ άλλων παραπτωμάτων) το αυτοκίνητο αναγνωρίσεων δεν είναι νόμιμο η ποινή είναι 5 λεπτά την πρώτη φορά, αποκλεισμός τη δεύτερη.Με βάση αυτά, και επειδή κανένας δεν αμφισβήτησε το (α) (αρνούμαι να μπω στη λογική του 'επιχειρήματος' του σχετικού με το Σύνταγμα... ), η ποινή που προέκυψε από το (β) είναι 1000% ορθή.
Επί της ουσίας, ο κανονισμός αυτός έγινε γιατί καταβάλεται προσπάθεια να προστατευθούν οι αγώνες από αυτούς που πάνε για αναγνωρίσεις με το αγωνιστικό έχοντας βγάλει το ρολ-κέιτζ και καταστρέφουν τους δρόμους και δημιουργούν προβλήματα στην τοπική κοινωνία. Μια φιλτροχοάνη μπορεί να υπάρχει επειδή ο ιδιοκτήτης δεν βρίσκει 'παπά' για το αρχαίο αυτοκίνητό του (η περίπτωση των παιδιών που ανέφερες, συμφωνώ), αλλά συνήθως είναι ενδεικτική ενός αγωνιστικού (Group A) μοτέρ από κάτω. Μια προστατευτική ποδιά μπορεί να υπάρχει για αγαθούς σκοπούς, να προστατεύσει το αυτοκίνητο από πέτρες, αλλά σίγουρα επιτρέπει, για να μην πω ενθαρρύνει, την επίτευξη μεγαλύτερων ταχυτήτων στις αναγνωρίσεις.
Συνεπώς το μόνο που συζητείται είναι αν η ποινή έπρεπε να είναι '5 λεπτά τελεία' ή αν έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων στους αγωνοδίκες. Πιθανότατα να έπρεπε. Ομως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι: δεν είναι εύκολο να μπαίνουν όλα 'στο ζύγι' ιδίως μάλιστα σε διαφορετικούς αγώνες (πχ. για το ίδιο παράνομο αυτοκίνητο η ποινή σε δύο διαφορετικούς αγώνες να είναι διαφορετική), πράγμα που απαιτεί ενδεχομένως διαφορετική λειτουργία του όλου συστήματος (πχ. οι ίδιοι αγωνοδίκες σε όλους τους αγώνες) και σημαντική επένδυση σε εκπαίδευση κοκ. Ομως οι κανονισμοί που εφαρμόστηκαν στο Ολύμπιο ισχύουν χρόνια τώρα, απλά τώρα φαίνεται πως υπήρξε η σχετική πολιτική βούληση και άρα τώρα έπρεπε να γίνει κάτι.
Ισως στο μέλλον, αν ωριμάσει η συμπεριφορά των αγωνιζομένων και βελτιωθεί η οργανωτική υποδομή να μην απαιτούνται τέτοια δρακόντια μέτρα και να δίνονται μεγαλύτερες ελευθερίες για συνεκτίμηση όλων των παραγόντων. Μέχρι τότε, dura lex, sed lex και οι άνθρωποι που ανέφερες 'πλήρωσαν' αυτήν ακριβώς την ανωριμότητα του όλου συστήματος.
συμφωνώ βασικά με τα παραπάνω και γω τα ίδια λέω αν και κλέφτες πάντα θα υπάρχουν κι ας μην κλέβουν οι ίδιοι αλλά ο πατέρας τους
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
οπότε σας παρακαλώ μην κάνετε ακραίες διαπιστώσεις γιατί θεωρώ ότι δεν σας αντιπροσωπεύουνΕυχαριστώ και εγώ από καρδιάς!!!!
Τον 'βίο' και την 'πολιτεία' μου τον ξέρουν αρκετοί άνθρωποι που γνωρίζω και εκτιμώ , και αντίστοιχα με εκτιμούν! Μέσα και έξω από τους αγώνες!
δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας
ακριβώς το ίδιο είπα και γω για σας και σας παρακαλώ με την εξυπνάδα που σας διακρίνει να μην αλλάζετε το νόημα πηγαίνοντας την κουβέντα σε προσωπικό θέμα
το όλο νόημα΄ήταν και είναι πως επειδή παρανομήσατε στον δρόμο δεν θα παρανομήσετε και στους αγώνες, έτσι απλά
όλα τα πράγματα είναι απλά εμείς τα κάνουμε σύνθετα για να τους δώσουμε άλλη διάσταση
αυτό είναι και το πρόβλημα των Ελληνικών αγώνων
αντί να γίνονται απλά για να μας ευχαριστούν όλοι μας ψάχνουμε βαθύτερα νοήμτα και τι θέλει να πει αυτό που είπε ή έκανε ο τάδε και ο δείνα κοκ
κουλουβάχατα -
Εγω παντως αν ημουν μπαμπας του, θα του τραβαγα δυο χαστουκια και θα τον εστελνα σπιτι χωρις Yaris για κανα-δυο χρονια, για να καταλαβει οτι τα κουβαδακια τα δικα του πρεπει ν αφηνουν χωρο και για τα κουβαδακια των αλλων.
Αντε, γιατι πολυ ασχοληθηκαμε με δαυτους. -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
Ζητω του σκοπου τότε
ΥΓ4 Πως εξηγούνται μέτριες επιδόσεις πρωταγωνιστών σε έναν αγώνα που δεν ήξερε κανείς τις ειδικές? μήπως για να πάνε αέρα πρέπει να περάσουν 100 φορές?ΑΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Υ.Γ.4
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ 100 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 4 ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ωπα Λωρη. Επειδη ανηκω στους συνηθως μη πρωταγωνιστες, θελω να βγω απ εξω απ αυτη τη συλλογιστικη, αφου εσυ ξερεις καλυτερα απ οποιονδηποτε αλλον ποσα περασματα καναμε.
Επισης Dan καπου παρενοησες. Αντιθετα απ οτι καταλαβες, εγραψα οτι η καλη φυλαξη των ειδικων, απετρεψε σε μεγαλο βαθμο τις παρανομες αναγνωρισεις, και δημιουργησε συνθηκες τιμιου ανταγωνισμου,ετσι?
Ας προσεχουμε λιγο τι διαβαζουμε, γιατι οι παρεξηγησεις ειναι δυσαρεστες. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εγω παντως αν ημουν μπαμπας του, θα του τραβαγα δυο χαστουκια και θα τον εστελνα σπιτι χωρις Yaris για κανα-δυο χρονια, για να καταλαβει οτι τα κουβαδακια τα δικα του πρεπει ν αφηνουν χωρο και για τα κουβαδακια των αλλων.
Αντε, γιατι πολυ ασχοληθηκαμε με δαυτους.ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ,
ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ (ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ 'ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ' ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 23 ΕΤΩΝ !!!!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Α Και κατι αλλο πολυ σημαντικο για μενα. Ακουσα σημερα απο καποιον αγνωστο μου ως την ωρα που τον συναντησα, ονοματι Δημητρη Παπαιωαννου, οτι διαδοθηκε οτι το αυτοκινητο μου δεν ηταν συννομο κι οτι το τουρμπο μου κατι ειχε. Στο αυτοκινητο λοιπον,βγηκε ολοκληρο το τουρμπο και ελεγθηκε, μετρηθηκαν ζαμφορ, φρενα, λυθηκαν οι δαγκανες και μετρηθηκαν τα εμβολα, βγηκαν τα ψαλιδια και ελεγχθηκαν οι ελαστικοι συνδεσμοι, ελεγχθηκε το βαρος, το μετατροχιο, το μεταξονιο και δεν θυμαμαι τι αλλο. Μαρτυρες μου,αν χρειαστει, παρακαλω να ειναι οι τεχνικοι εφοροι και ο μηχανικος του Ευθ. Χαλκια που ηταν παρων.
Αναγκαια δημοσιευση, γιατι αρχισε παλι το ραδιο αρβυλα.
Με την ευκαιρια να τονισω οτι χαιρετησα εναν τοσο λεπτομερη τεχνικο ελεγχο, και παρακαλω να επαναλαμβανεται συχνα, γιατι μια τετοια διαδικασια ενισχυει την καλη επιδοση του αθλητη. -
Ναι Λωρη μου. Κι επειδη το αλτσχαιμερ εμφανιζεται εκει κοντα στα 50, θ
αρχισουμε κι εμεις τις μ------ς και θα ειμαστε δικαιολογημενοι
15ο Ράλι Ολύμπιο στην ... Ηλεία