-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eιναι λυπηρο παντως μια τετοια μερα να ασχολουμαστε με μικροτητες.επισης ειναι λυπηρο που σε ενα χωρο (φορουμ) που υπαρχουν τοσα κοινα πραγματα που μας ενωνουν, ταυτοχρονα να υπαρχουν και καποια ασημαντα πραγματα που μας χωριζουν...
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ επιτελους!
Τι μερα ειναι σημερα? Καμια γιορτη ή κατι?
Με εναν δεν λυνοντε προβληματα. It takes two to tango λενε εδω.
Εγω ειρθα εδω και εγραψα. Και μαλιστα 20 φορες παραπανω απο τον παντοδυναμο. Τι αλλο να κανω?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Eιναι λυπηρο παντως μια τετοια μερα να ασχολουμαστε με μικροτητες.
επισης ειναι λυπηρο που σε ενα χωρο (φορουμ) που υπαρχουν τοσα κοινα πραγματα που μας ενωνουν, ταυτοχρονα να υπαρχουν και καποια ασημαντα πραγματα που μας χωριζουν...
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ επιτελους!
Τι μερα ειναι σημερα? Καμια γιορτη ή κατι?
Με εναν δεν λυνοντε προβληματα. It takes two to tango λενε εδω.
Εγω ειρθα εδω και εγραψα. Και μαλιστα 20 φορες παραπανω απο τον παντοδυναμο. Τι αλλο να κανω?
Δε περιμενω να το ξερεις, οποτε διαβασε εδω http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8890 για να δεις οτι καποια πραγματα εχουν αξια και καποια ειναι για να περναει η ωρα...
Αν θες τη γνωμη μου, ασε τα μακροσκελη ποστ και τα εφυολογηματα (που οντως εισαι καλος) και ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ!.
Θες να συνεχισεις να γραφεις και να εισαι ενεργο μερος του φορουμ? Καντο και εδω ειμαστε για να κρινουμε και να κριθουμε.
δεν καταλαβαινεις οτι ο δρομος που επελεξες δεν προσφερει κατι ουσιαστικο?
Ξερω οτι μπορεις να βρεις αντιλογο σε αυτα που λεω, αλλα εχει αληθεια ΤΟΣΟ πολυ σημασια για σενα?
-
Ξέρετε βρε παιδιά τι παρατηρώ; Μια εντελώς παιδιάστικη συμπεριφορά! 'Μου σβήσανε κάποια ποστ!' (κατά το Γκιωνάκειο 'μου φάγαν το μπιφτέκι μου'...). Και μάλιστα, τόσον καιρό μετά - ό,τι θυμόμαστε χαιρόμαστε!
Και τι έγινε που σβήστηκαν κάποιου τα ποστ; Big fucking deal. Λες κι εδώ πέρα γράφουμε τις απίστευτες σοφίες, λες και λύνουμε το μεσανατολικό, λες και εδώ διαμορφώνουμε τη γνώση που θα κληρονομήσουν οι επόμενες 1000 γενιές ή λες κι είναι το κάθε φόρουμ το κέντρο γύρω απ'το οποίο γυρίζει η ζωή του καθενός μας (σ'αυτήν την περίπτωση βέβαια μόνον 'GET A LIFE' μπορεί κανείς να πει)... Να σας το πω κι αλλιώς:
Έσταξε η ουρά του γάιδαρου.
Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ... χτενίζεται.
Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.
Το να μην είναι ικανός κάποιος να προσπεράσει μόνον ωριμότητα δεν δείχνει. Ήδη μετράει αυτό το θέμα 14 σελίδες άνευ λόγου και αιτίας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το να μην είναι ικανός κάποιος να προσπεράσει μόνον ωριμότητα δεν δείχνει.
Ακριβως!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν θες τη γνωμη μου, ασε τα μακροσκελη ποστ και τα εφυολογηματα (που οντως εισαι καλος) και ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ!.
Αυτο που λες προσπερασμα εγω ονομαζω οχι σεβασμο του εαυτου μου και της ελευθεριας λογου (μου). Εαν για σενα κατι τετοιο ειναι μικρο θεμα και προσπερνιεται ευκολα, τοτε συνεχισε να κανεις ετσι. Για μενε τυχαινει να ειναι σημαντικα τα παραπανω. Και για μερικα εκκατονταδες εκκατομυρια 'Δυτικους' στον πλανητη αυτο. Οι υπολοιποι καθοντε και 'προσπερνανε' οπως λες να κανω εγω. Γινετε αυτο στην Κινα και αλλου.
Θες να συνεχισεις να γραφεις και να εισαι ενεργο μερος του φορουμ? Καντο και εδω ειμαστε για να κρινουμε και να κριθουμε.
Εγω το εκανα φιλε μου. Μην με κανεις και φενομαι ως ο κακος σε αυτη την περιπτωση οταν ειμαι το θυμα.
Εγω και ειρθα στο φορουμ και το πιο ενεργο μελος ειμουν και οταν ειρθα στην Αθηνα πηγα και γνωριστικα με ατομα, κτλ, κτλ. Και αφου με βαρασαν στο ψαχνο, παλι ειρθα και εγραψα ακομη και οταν δεν παιρνω απαντηση σε ερωτηματα και ακομη και οταν ενω νιωθω ως το θυμα εχω μερικους εδω οπως βλεπεις να με κλωτσανε.
Εαν αυτα δεν ειναι αρκετα για σενα, σορρυ. Αυτο μπορω να κανω. Εδω. Σορρυ που σε απογοητευσα και ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Ξερω οτι μπορεις να βρεις αντιλογο σε αυτα που λεω, αλλα εχει αληθεια ΤΟΣΟ πολυ σημασια για σενα?
Ναι. Εχει. Και παραπανω μαλιστα.
-
Eισαι εξυπνος ανθρωπος αλλα δεν μπορω να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω οταν λεω 'προσπερασε'.
Μπορουμε να γραψουμε αλλες 500 σελιδες και να ειμαστε ακομη στο ιδιο σημειο.
Νομιζω οτι το θεμα εχει παει στο οτι θελεις καποιος (ή καποιοι) να παραδεχθουν οτι εκαναν λαθος και να σου ζητησουν συγνωμη. Κανω λαθος??
**Εισαι υπερανω? Αποδειξε το! **
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σπύρο, 'τον αράπη κι αν τον πλένεις...'
-
Κωστα, αληθεια το λεω, θελω να ληξει αυτο το θεμα και να παμε πιο κατω.
Με ενδιαφερει η αποψη του Γαβριηλ, αλλα νομιζω οτι στις τελευταιες σελιδες απλα επαναλαμβανεται χωρις να προσφερει κατι στην προοδο του διαλογου που κανουμε.
Αν αφηναμε ολοι μας τον εγωισμο μας λίγο στην ακρη ολος ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eισαι εξυπνος ανθρωπος αλλα δεν μπορω να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω οταν λεω 'προσπερασε'.Μπορουμε να γραψουμε αλλες 500 σελιδες και να ειμαστε ακομη στο ιδιο σημειο.
Νομιζω οτι το θεμα εχει παει στο οτι θελεις καποιος (ή καποιοι) να παραδεχθουν οτι εκαναν λαθος και να σου ζητησουν συγνωμη. Κανω λαθος??
Κανεις λαθος. Δεν θελω συγνωμη απο κανενα. Αυτο δηχνει οτι δεν εχω τιποτε προσωπικο με κανενα (εχω προβλημα με τον Κουκ ως μοντ).
Αυτο που θελω ειναι μια διαβεβαιωση για το οτι δεν θα ξανασβηστουν δικα μου μυνηματα (εκτος απο τις ταδε συνηθηκες που ειναι το δευτερο) = και μια διευκρινηση ως του ποτε μυνηματα αξιζουν σβησηματος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν αφηναμε ολοι μας τον εγωισμο μας λίγο στην ακρη ολος ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος.
Ελευθερια λογου για σενα = εγωισμος.
ΟΚ.
Στο τελος θα πρεπει να παρακαλαμε πριν ανεπνεουμε και θα νομιζουμε οτι μας κανουν και χαρη.
-
Δηλαδή Σπύρο, αυτό που θέλει είναι προνομιακή μεταχείριση έναντι των άλλων χρηστών, των οποίων οι δημοσιεύσεις επιτρέπεται να σβήνονται. Οι δικές του όμως όχι.
Κανένας σοβαρός διαχειριστής φόρουμ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο!
-
Eισαι εξυπνος ανθρωπος αλλα δεν μπορω να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω οταν λεω 'προσπερασε'.
Κανεις λαθος. Δεν θελω συγνωμη απο κανενα. Αυτο δηχνει οτι δεν εχω τιποτε προσωπικο με κανενα (εχω προβλημα με τον Κουκ ως μοντ).
Αυτο που θελω ειναι μια διαβεβαιωση για το οτι δεν θα ξανασβηστουν δικα μου μυνηματα (εκτος απο τις ταδε συνηθηκες που ειναι το δευτερο) = και μια διευκρινηση ως του ποτε μυνηματα αξιζουν σβησηματος.
Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει βρίσιμο ή το απαιτούν οι συνθήκες και μετά από προειδοποίηση δημόσια τότε (και μόνο τότε) γίνονται διορθώσεις στα μυνήματα των χρηστών!
Αυτό ισχύει για όλους τους χρήστες και εφαρμόζεται!!!Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν!!!
-
Ωραια, αφου κανενας δεν εχει προβλημα με κανεναν (και κατα τη γνωμη μου σωστα), γιατι δε παμε παρακατω???
Ελεος δηλαδη, μερικες φορες εχω την αισθηση οτι μιλανε παιδακια!
Σαφως ελευθερια λογου δεν ειναι εγωισμος, ξεχνας σε ποια χωρα ειναι αυτο το φορουμ?
Εγω προτρεπω να παμε παρακατω, υπαρχουν πολλα θεματα για κουβεντα και αναλυση....
Να ενα πολυ καλο: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8837
Τελος απο μενα.
-
Ειπες:
Και λεει ο Νικος:
Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει βρίσιμο ή το απαιτούν οι συνθήκες και μετά από προειδοποίηση δημόσια τότε (και μόνο τότε) γίνονται διορθώσεις στα μυνήματα των χρηστών!
Αυτό ισχύει για όλους τους χρήστες και εφαρμόζεται!!!Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν!!!
Ισως να μην ειναι κατα λεξη τι περιμενεις αλλα νομιζω οτι ειναι καπου στην μεση. Κατ' εμε ειναι reasonable.
Συμφωνεις;
Αντε γιατι υπαρχουν ενα σωρο αυτοκινηστικα θεματα που μπορουμε να τσακωθουμε και να διαφωνησουμε.
Νικος
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή Σπύρο, αυτό που θέλει είναι προνομιακή μεταχείριση έναντι των άλλων χρηστών, των οποίων οι δημοσιεύσεις επιτρέπεται να σβήνονται. Οι δικές του όμως όχι.Κανένας σοβαρός διαχειριστής φόρουμ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο!
Κανεις λαθος και το ξερεις. Εγω αρχισαν να γραφω εδω για την μεταχειριση μοντ προς μελη γενικως και πειρα ως παραδειγμα τι εγινε με εμενα και μετα εμεινε το θεμα εκει.
Μην κανεις πως καταλαβαινεις μονο τα μισα απο αυτα που εγραψα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Σε κάθε περίπτωση που...το απαιτούν οι συνθήκες '
Τωρα πως θα σε παρει καποιος σοβαρα με κατι τετοιο? Το παραπανω βασικα σημενει 'οποτε του καπνησει του μοντ κοβει-ραβει'. Και κρυβεται πισω απο το παραπανω.
Εχω χρισημοποιησει την λεξη ''αρκιβως' ποτε πρεπει να σβηνοντε μυνηματα ή μερος αυτων'. Το παραπανω μονο ακριβες δεν ειναι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει βρίσιμο ή το απαιτούν οι συνθήκες και μετά από προειδοποίηση δημόσια τότε (και μόνο τότε) γίνονται διορθώσεις στα μυνήματα των χρηστών!
Τοτε γιατι εσβησες μονο τα δικα μου (και μερικα αλλα) μυνηματα ως ασχετα? Πως δεν εχεις κατι μαζι μου?
Σε προκαλεσα σε αυτο 1000 φορες. Δυο πραγματα εχει να πεις πισω:
- Σε προειδοποιησα
- Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου.
Οταν φενεται απο τις πραξεις σου οτι 100% εχεις κατι προσωπικο μαζι μου.
Εαν δεν εχεις, τοτε η πραξη σου ηταν λαθος. Πες το να τελειωνουμε με το θεμα. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.
$200 στοιχιμα οτι δεν θα εχω κατι νεο ως απαντηση στο παραπανω και αυτη την φορα, εαν οχι απαντηση καν. Ποιος ειναι μεσα?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ειπες:Κανεις λαθος. Δεν θελω συγνωμη απο κανενα. Αυτο δηχνει οτι δεν εχω τιποτε προσωπικο με κανενα (εχω προβλημα με τον Κουκ ως μοντ).
Και λεει ο Νικος:
Ισως να μην ειναι κατα λεξη τι περιμενεις αλλα νομιζω οτι ειναι καπου στην μεση. Κατ' εμε ειναι reasonable.
Συμφωνεις;
Αντε γιατι υπαρχουν ενα σωρο αυτοκινηστικα θεματα που μπορουμε να τσακωθουμε και να διαφωνησουμε.
Νικος
Πως ειναι στη μεση κατι τετοιο? Ηδη απαντησα, αλλα πως δεν βρισκεις αυτο: 'Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει βρίσιμο ή το απαιτούν οι συνθήκες ' ως 100% vague?
Πως?
Σε αυτο ακριβως το παραπανω μου εσβησε τα μυνηματα. Το απαιτουσαν οι συνθηκες λεει. Ποιες συνθηκες? Οι δικες σου? ΕΠηδει τσατιστικες εσυ και εχασες την ψυχραιμια σου, την πληρωνω εγω? Και δεν λες οτι εκανες και λαθος απο πανω? Παλι στο square one ειμαστε με αυτο.
-
Γαβριήλ,καλός όρισες πρώτα απ'όλα.
Θέλω νά σέ ρωτήσω κανα-δυό πράγματα.-Θεωρείς ότι ή τότε στάση σου μέσα στό φόρουμ,ήταν καλή;Μήπως δέν κατάλαβες ότι προκαλούσες όλους τούς χρήστες μέ τά γραφώμενά σου;(Αμα θέλεις,νά θυμηθούμε κάποιες περιπτώσεις-ίσως είναι καί τό δεύτερο βήμα πού πρέπει νά κάνεις )
-Θεωρείς τήν ύπαρξη τών μοντερέιτορς ανούσια;
-Μπορείς νά αποδείξεις ότι διάβασες τίς προειδοποιήσεις τού Κούκ μετά τό σβήσιμο τών δημοσιεύσεών σου;
-Ζητάς νά μήν υπάρχουν 'σβησίματα' σέ κανενώς είδους δημοσίευση;Από όσο θυμάμαι,κατά καιρούς είχες ζητήσει τήν επέμβασή τους,σέ δημοσιεύσεις άλλων χρηστών,έτσι δέν είναι; -
Επισης, κανεις μοντ ή αλλος δεν εχει τιποτε να πει για το 29% των χρηστων που ψηφισαν και ειπαν:
'Είναι λογοκρισία και δεν πρέπει να επιτρέπεται'
στην ερωτηση:
'Η επέμβαση των moderators στις δημοσιεύσεις των χρηστών...'
Αννρωτιεμαι γιατι.
Ισως 29% των χρηστων να μην ειναι ενδιαφερον για τους παντοδυναμους του φορουμ. Αλλωστε ειναι η μειωψηφια. Πληροφορικα, εγω θα νοιαζομουν για το οποιοδηποτε θεμα και του ενος μελους, αλλα that's just me.
Επέμβαση moderators στις δημοσιεύσεις των χρηστών