-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανα νέο βρε παιδιά για την C6??
Θα δούμε καμιά στην Ελλάδα?
...γιατί ψήνεσαι..;
για test drive
-
Αυτή και η Thesis
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτή και η Thesisαυτή και η Θέσις, τι???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτή και η Thesis
αυτή και η Θέσις, τι???
Ίδιο ιδιόμορφο design. Aρκεί να μην πηγαίνει σαν τη Thesis στο δρόμο.
-
Γιατί, τι έχει η οδική συμπεριφορά της Thesis; Μια χαρά είναι και γρήγορη και σωστά ρυμισμένη και, αφήνοντας αυτά τα... 'ακαταλαβίστικα' στην άκρη, έχει κι ένα εσωτερικό απ'το οποίο δεν θες να βγεις με τίποτα άπαξ και μπεις και τελείως ιδιαίτερο σχεδιασμό. Απλά δεν έχει το αστέρι στη μούρη κι όλοι μας έχουμε μάθει πως αυτοκίνητο γοήτρου = BMW (δικαίως) ή μερσεντέ (σιγά τα ωά ).
Αν εγώ ήταν να πάρω αυτοκίνητο της κατηγορίας Ε, θα έπαιρνα ή Thesis ή C6.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σοβινιστές οι Γάλλοι? Όσο σοβινίστες είναι ο Άγγλοι οι Γερμανοί οι Ιταλοί και οι Αμερικανοί πρόεδροι και πρωθυπουργοί. Σοβαρά τώρα συγκρίνεται το Safrane με BMW και Mercedes.
Μέχρι σήμερα τα μεγάλα Γαλλικά ήταν καλές προσπάθειες αλλά μέχρι εκεί πάντα κάτι χαλούσε στην τελική εκτέλεση. CX και XM ήταν οι καλύτερες υλοποιήσεις των Γάλλων αλλά ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπώρησαν τους ιδιοκτήτες τους με πάρα πολλά προβλήματα αξιοπιστίας και αυτός νομίζω ήταν βασικά ο βασικός λόγος αποτυχίας τους. Τα 605 και τα 607 ήταν επίσης αρκετά καλές προσπάθειες αλλά τίποτα το ξεχωριστό. Αν πίασουμε τώρα το 25-Safrane και το Vel Satis ειδικά για τα 2 πρώτα θα πέσει πολύ γέλιο.Γιατί, τι άσχημο είχαν τα Renault 25 και Safrane;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...γιατί ψήνεσαι..;
Εγώ να σου πω την αλήθεια 'ψήνομαι' να 'στεγάσω'***** την οικογένειά μου εκεί μέσα και να μεταφέρομαι συν γυναιξί, τέκνοις και trailer με 111R ανά την Ελλάδα και Ευρώπη******....
** κυριολεκτώ, μιας και τέτοια αμάξια, δυστυχώς στην Ελλάδα, τα παντρεύεσαι, πόσο μάλλον αυτό που θα βγει μόνο τρίλιτρο...Αν επιτραπεί βέβαια το ντήζελ από την αρχή του έτους, τότε θα είναι κυριολεκτικά πειρασμός απέναντι στο 535d που μέχρι στιγμής βασιλεύει στη λίστα μου με τα υποψήφια προς απόκτηση οικογενειακά ντηζελάμαξα...
** Αυτή είναι ο μόνος συνδυασμός κάτω από τον οποίο θα ήμουν σε θέση και να κάνω οικογενειακές διακοπές αλλά **και **να είμαι κοντά στην άλλη μου αγάπη και να διασκεδάζω σε κάνα Spa, Ring, Istanbul, κλπ... Ειδάλλως θα με φάει και μένα η 'μαρμάγκα' των Μεγάρων και άντε και των Σερρών... *
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
...γιατί ψήνεσαι..;
Εγώ να σου πω την αλήθεια 'ψήνομαι' να 'στεγάσω'***** την οικογένειά μου εκεί μέσα και να μεταφέρομαι συν γυναιξί, τέκνοις και trailer με 111R ανά την Ελλάδα και Ευρώπη******....
** κυριολεκτώ, μιας και τέτοια αμάξια, δυστυχώς στην Ελλάδα, τα παντρεύεσαι, πόσο μάλλον αυτό που θα βγει μόνο τρίλιτρο...Αν επιτραπεί βέβαια το ντήζελ από την αρχή του έτους, τότε θα είναι κυριολεκτικά πειρασμός απέναντι στο 535d που μέχρι στιγμής βασιλεύει στη λίστα μου με τα υποψήφια προς απόκτηση οικογενειακά ντηζελάμαξα...
** Αυτή είναι ο μόνος συνδυασμός κάτω από τον οποίο θα ήμουν σε θέση και να κάνω οικογενειακές διακοπές αλλά **και **να είμαι κοντά στην άλλη μου αγάπη και να διασκεδάζω σε κάνα Spa, Ring, Istanbul, κλπ... Ειδάλλως θα με φάει και μένα η 'μαρμάγκα' των Μεγάρων και άντε και των Σερρών... *
Για την διαφορετικότητα και μόνο Τεό, πιθανόν να προτιμούσα την C6 απο την 535d που λες. Είναι και κούκλα και ξεχωριστή. Προσωπικά, το αγαπημένο μου σχέδιο σε αυτήν την κατηγορία.
-
Για την διαφορετικότητα και μόνο Τεό, πιθανόν να προτιμούσα την C6 απο την 535d που λες. Είναι και κούκλα και ξεχωριστή. Προσωπικά, το αγαπημένο μου σχέδιο σε αυτήν την κατηγορία.
Και εμένα μου αρέσει αλλά δε νομίζω να έφτανα ποτέ στην αγορά του. ΘΑ περιμένω να δω αν πέρα απο το σχεδιασμό του προσφέρει και κάτι άλλο εξίσου καινοτόμο στην αυτοκίνηση.Μάλλον μεταξύ του νέου IS και την 5άρας θα ήμουν
-
Για την διαφορετικότητα και μόνο Τεό, πιθανόν να προτιμούσα την C6 απο την 535d που λες. Είναι και κούκλα και ξεχωριστή. Προσωπικά, το αγαπημένο μου σχέδιο σε αυτήν την κατηγορία.To Autoexpress νομίζω πως τα λέει καλά...(έχει και 6 φωτογραφίες του αυτοκινήτου
)
'...(Citroen) Bosses are hoping to sell 1,000 C6s in the UK, which seems ambitious to us. Depreciation will be ** horrific*, and while the car will appeal to die-hard fans of the brand, it's ** unlikely** to attract many executive buyers. However, there's ** nothing else like it** on the road - and ** for that** Citroen should be praised.'*
Επειδή παλιότερα είχαν περάσει δυο Citroen από την οικογένεια, μπορώ να πω πως ανήκω στους fan της εταιρίας. Die-hard σίγουρα όχι, αλλά το look της ΣεΈξυ είναι πολύ ελκυστικό αν και το εσωτερικό της, παρ'ότι δεν μας έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να το δούμε από κοντά, 'δείχνει' να υπολείπεται σε 'αύρα' από τους 'προεστούς' της κατηγορίας...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
To Autoexpress νομίζω πως τα λέει καλά...(έχει και 6 φωτογραφίες του αυτοκινήτου
)
'...(Citroen) Bosses are hoping to sell 1,000 C6s in the UK, which seems ambitious to us. Depreciation will be ** horrific*, and while the car will appeal to die-hard fans of the brand, it's ** unlikely** to attract many executive buyers. However, there's ** nothing else like it** on the road - and ** for that** Citroen should be praised.'*
Επειδή παλιότερα είχαν περάσει δυο Citroen από την οικογένεια, μπορώ να πω πως ανήκω στους fan της εταιρίας. Die-hard σίγουρα όχι, αλλά το look της ΣεΈξυ είναι πολύ ελκυστικό αν και το εσωτερικό της, παρ'ότι δεν μας έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να το δούμε από κοντά, 'δείχνει' να υπολείπεται σε 'αύρα' από τους 'προεστούς' της κατηγορίας...
ΣεΈξυ . M' άρεσε αυτό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Autoexpress νομίζω πως τα λέει καλά...(έχει και 6 φωτογραφίες του αυτοκινήτου
)
ΣεΈξυ . M' άρεσε αυτό
Σε Έξη;
Δε λέει... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σε Έξη;
Δε λέει...Η sexy 'ΣεΈξυ' προκαλεί έξη....
-
παιδια η λαντσια θεσις ηταν εκτρωμα. η σε6 ειναι πανεμορφη απο κοντα,οι φωτογραφιες την αδικουν
Citroen C6