-
Κίτρινα sport σε Astra G. Γίνεται; Και πού (Αθήνα); Και τι κόστος (πάνω-κάτω);
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
Σ' ένα κατάστημα στη Συγγρού που ειδικεύεται στις bilstein είχα δει μηχανήματα που μάλλον γι'αυτή τη δουλειά τα είχαν. Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται γι'αυτό: http://www.bilstein.gr/Greek/bilstein.htm
Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις. -
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ευχαριστώ!Το κόστος είναι τόσο μεγάλο και η ποιότητα τόσο αμφιλεγόμενη που μάλλον θα σε κάνουν να πας για νέα αμορτισέρ!
Είχα παέι και εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν μου ενέπνευσε καμία εμπιστοσύνη, δυστηχώς! -
Kαι εγω εχω ακουσει πως η ανακατασκευη σε καμμα περιπτωση δεν επαναφερει το αμορτισερ στην εργοστασιακη του κατασταση καθως και οτι του αλλαζουν τις αναλογιες αεριου-λαδιου σε σχεση με αυτες που ειχε πριν.
-
Ο αδελφός μου πάντως είχε πάει σ'αυτόν (Θεσ/νίκη) για το Accent του ('00), και του είχε κάνει καλή δουλειά. Αυτός έχει την εξουσιοδότηση να συναρμολογεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σου το αμορτισέρ. Κυρίως πάντως φτιάχνει καστομιές για αγωνιστικά.
Πάντως τα επανεπισκευαζόμενα που σου περνάει πάνε, λέει, για ~100 χιλ. χλμ. πριν χρειαστεί να επισκευαστούν. Το Accent πουλήθηκε το '02 και έτσι δεν διαπίστωσα του λόγου το αληθές...
-
Φιλε gvala εχω και εγώ ενα astra G και ενδιαφέρομαι να βάλω τα ίδια αμορτισερ (bilstein κιτρινα sport) ή καποια αλλα bilstein. Ειναι σταθερό στο δρομο? Κοπανάει πολύ στισ λακούβες? και πιό το κόστος??Μπορείς να με βοηθήσεις?
-
Ο χρήστης Pmavros έγραψε:
Φιλε gvala εχω και εγώ ενα astra G και ενδιαφέρομαι να βάλω τα ίδια αμορτισερ (bilstein κιτρινα sport) ή καποια αλλα bilstein. Ειναι σταθερό στο δρομο? Κοπανάει πολύ στισ λακούβες? και πιό το κόστος??Μπορείς να με βοηθήσεις?Να διευκρινήσω ότι έχω το sport.
To αυτοκίνητο άλλαξε πολύ. Καλύτερο κράτημα, καλύτερη αίσθηση. Έγινε πιο σφιχτό αλλά όχι πιο ξερό σε λακούβες (και κοπανάει λιγότερο στα σαμαράκια, αφού η πιο καλή απόσβεση δεν άφηνε την ανάρτηση να τερματίζει, ιδίως σε έκταση). Γενικά άξιζε τα λεφτά 100% (κατά την γνώμη μου πάντα).
Απο πλευράς αντοχής πάντως δεν μπορώ να σου πώ, γιατί το αυτοκίνητο έχει τραβήξει πολλά (ακόμα και σε κακό χωματόδρομο με γρήγορη οδήγηση). Σε αντίστοιχες καταστάσεις πάντως, φαντάζομαι ότι τα μαμά δεν θα είχαν αντέξει πάνω από ένα εξάμηνο!
Τα έβαλα πριν δυο χρόνια (και 50.000 χλμ.) και αν δεν κάνω λάθος το κόστος ήταν γύρω στις 160.000 δρχ.
Δες πάντως και σε άλλα threads για εναλλακτικές προτάσεις. -
Ζητάνε 300 €!!!
Καλύτερα να δώσω παραπάνω και να βάλω καινούρια! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ζητάνε 300 €!!!
Καλύτερα να δώσω παραπάνω και να βάλω καινούρια!ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!
Πάντως,γιά νά πώ τήν αλήθεια,μέ παραξένεψε πού σκεφτώσουνα νά τά επισκευάσεις Γιάννη. -
Tα Κονι επισκευάζονται ΕΠΙΣΗΜΑ, έτσι δεν είναι; Και επομένως (φαντάζομαι) ότι θα καλύπτουν τις επίσημες αρχικές προδιαγραφές!
Ήθελα να μάθω αν και με τα Bilstein παίζει κάτι αντίστοιχο! -
Αμα κάνουμε μία ερώτηση στήν εταιρία,ίσως μάς λυθεί η απορία.
Παρ'όλα αυτά,μού φαίνεται ψιλοδύσκολο νά σού εγγυηθούν τήν επαναφορά στήν εργοστασιακή τους κατάσταση.Αν τό κάνουν αυτό,σχεδόν 'αυτοκτονούν' σάν επιχείριση,δέν νομίζεις; -
To αυτοκίνητο άλλαξε πολύ. Καλύτερο κράτημα, καλύτερη αίσθηση. Έγινε πιο σφιχτό αλλά όχι πιο ξερό σε λακούβες (και κοπανάει λιγότερο στα σαμαράκια, αφού η πιο καλή απόσβεση δεν άφηνε την ανάρτηση να τερματίζει, ιδίως σε έκταση).
Συμφωνώ απολύτως!
Απο πλευράς αντοχής πάντως δεν μπορώ να σου πώ, γιατί το αυτοκίνητο έχει τραβήξει πολλά (ακόμα και σε κακό χωματόδρομο με γρήγορη οδήγηση). Σε αντίστοιχες καταστάσεις πάντως, φαντάζομαι ότι τα μαμά δεν θα είχαν αντέξει πάνω από ένα εξάμηνο!
Τα έβαλα πριν δυο χρόνια (και 50.000 χλμ.) και αν δεν κάνω λάθος το κόστος ήταν γύρω στις 160.000 δρχ.Εδώ θέλω να προσθέσω ότι τα δικά μου έχουν κάνει 13000 χλμ ως τώρα
και στα τελευταία 1000 χλμ έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή η πτώση της απόδοσής τους σε βαθμό που να αναρωτιέμαι αν χρειάζονται αλλαγή...σίγουρα το 40άρι προφίλ τα ταλαιπωρεί αλλά από τόσο νωρίς;για μένα πάντως τα 300€ είναι προτιμότερα από τα 500+ για καινούργια μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ζητάνε 300 €!!!
Καλύτερα να δώσω παραπάνω και να βάλω καινούρια!Ακριβώς.
Σχετικά με τα bilstein sport επειδή τα έχω εγώ ισχύουν ότι σου είπε και ο προηγούμενος φίλος και επιπλέον ότι σταματάει κάθε είδους συντονισμός σε κακό δρόμο και δένει όλο το αυτοκίνητο που με τα μαμίσια του δείχνει να τείνει πρός διάλυση.
Εξαιρετικά με εξαιρετικά κρατήματα και εξαιρετική αντοχή και εξαιρετικά υψηλή τιμή ... φυσικά
Προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ανακατασκευή Bilstein