-
Φιλε σε ευχαριστω.Απλα μια διευκρινηση θελω...!
Στο 4τροχοι αλλα και στη peugeot γραφει για ενα GTi 1600 λιγο πιο ακριβο απο το xs και δε μπορω να καταλαβω διαφορα... -
επιπεδο εξοπλισμου ειναι και τιποτε παραπανω.............δες τις διαφορες τους
http://www.peugeot.gr/configurator/exte ... timh=15550
http://www.peugeot.gr/configurator/exte ... timh=14540 -
Εχεις δικιο.Το δερματινο σαλονι και οι ζαντες κανουν τη διαφορα.
Δηλαδη εσυ προτεινεις το clio και μετα το peugeot?
και τα δυο καλα ειναι!
ποιο στριβει καλυτερα? -
Καλυτερα στριβει το σουζουκι ΙΓΚΝΙΣ και απο τα 3 ρε παιδια...
για εμενα παντως, το κλιό ειναι η καλυτερη επιλογη, μιας και ειναι απελπιστικα φτηνο! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το igins εχει πισω εναν παντελως ακαμπτο αξωνα και σε πακετο με την σκληρη του αναρτηση θα κοπαναει σαν κατσικι.............Καλό είναι να οταν προτείνουμε-σχολιάζουμε κάτι να έχουμε και μια στοιχειώδη προσωπική εμπειρία ειδάλλως θέλοντας ή μη οδηγούμαστε σε άστοχα συμπεράσματα όπως το παραπάνω και παίρνουμε στον λαιμό μας και τον άλλο συνομιλητή που εξέφρασε την απορία του.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
το igins εχει πισω εναν παντελως ακαμπτο αξωνα και σε πακετο με την σκληρη του αναρτηση θα κοπαναει σαν κατσικι.............
Καλό είναι να οταν προτείνουμε-σχολιάζουμε κάτι να έχουμε και μια στοιχειώδη προσωπική εμπειρία ειδάλλως θέλοντας ή μη οδηγούμαστε σε άστοχα συμπεράσματα όπως το παραπάνω και παίρνουμε στον λαιμό μας και τον άλλο συνομιλητή που εξέφρασε την απορία του.
λαθος ειναι αυτο που ειπα??
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
το igins εχει πισω εναν παντελως ακαμπτο αξωνα και σε πακετο με την σκληρη του αναρτηση θα κοπαναει σαν κατσικι.............
Καλό είναι να οταν προτείνουμε-σχολιάζουμε κάτι να έχουμε και μια στοιχειώδη προσωπική εμπειρία ειδάλλως θέλοντας ή μη οδηγούμαστε σε άστοχα συμπεράσματα όπως το παραπάνω και παίρνουμε στον λαιμό μας και τον άλλο συνομιλητή που εξέφρασε την απορία του.
Συμφωνω απολυτα. Αγγελε, αν θες να μαθεις περισσοτερα για το Ignis sport, εδω: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
Κ με μια απλη αναζητηση στα θεματα Περι Αυτοκινησης μπορεις να βρεις εντυπωσεις απο clio, 206 (που αποτελουν επισης πολυ καλες επιλογες) κ πολλα αλλα μοντελα απο ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λαθος ειναι αυτο που ειπα??
Στο 99% ναι, αλλά το παραπάνω σχόλιο δεν το είπα για να σε προσβάλλω προσωπικά.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
για εμενα παντως, το κλιό ειναι η καλυτερη επιλογη, μιας και ειναι απελπιστικα φτηνο!Εφόσον στρίβει καλύτερα, στην πίστα γιατί είναι τρίτο πίσω από το Υaris και το 206...:whistle:
Και για οποιον ενδιαφερεται, στα Μεγαρα γνωστο μας περιοδικο εκανε τους εξης χρονους, με τα αυτοκινητα να εχουν τα ιδια λαστιχα και την ιδια μερα φυσικα...
yaris ts..............1:18.098
206 1600...........1:18.335
ignis sport..........1:18.341
ibiza 1400..........1:18.544
punto sporting....1:18.995
polo 1400..........1:19.535
clio 1400...........1:19.758
micra racing......1:19.786
fiesta 1600........1:20.234 -
ειναι πισω για 0.06 δευτερολεπτα, αμελητεα διαφορα, και το 206 ειναι 1.6 ενω το ιγκνις ειναι 1.5 επιπλεον το 206 εχει καλυτερη ροπη λογω κυβισμου
σε καθε περιπτωση διαφορα τοσο μικρη, υποκειται και σε λαθος πειραματος (δηλ να οφειλεται 100% σε διαφορα οδηγησης εκεινη τη στιγμη.) προσωπικα, τα οδηγησα, και θα επαιρνα σουζούκι -
ειναι πισω για 0.09 δευτερολεπτα, αμελητεα διαφορα, και το 206 ειναι 1.6 ενω το ιγκνις ειναι 1.5 επιπλεον το 206 εχει καλυτερη ροπη λογω κυβισμου
σε καθε περιπτωση διαφορα τοσο μικρη, υποκειται και σε λαθος πειραματος (δηλ να οφειλεται 100% σε διαφορα οδηγησης εκεινη τη στιγμη.) προσωπικα, τα οδηγησα, και θα επαιρνα σουζούκιΗ ιπποδύναμη είναι ίδια...
Το ξέρω ότι η διαφορά είναι μικρή αλλά ο χρόνος του 206 είναι αντιπροσωπευτικός των δυνατοτήτων του....με αποδείξεις!
Και όχι στην θεωρία το ένα στρίβει καλύτερα και το άλλο σέρνεται...Επί του πρακτέου λοιπόν...
Εγώ μεταξύ αυτών των 2 σαφέστατα το 206 (είμαι κ γαλλο-θρεμμένος) για τον καταπληκτικό 1,6 μοτέρ του, το πανέμορφο σχέδιο του που αντέχει ακόμα, για την παιχνιδιάρα συμπεριφορά του και γιατί ήταν στα νιάτα του παγκόσμιος πρωταθλητής...
υ.γ. Εγώ στην θέση θα περίμενα να δω και το επερχόμενο C2 VTS....
-
αλληθεια το γιαρις Τ, γιατι ειναι τοσο μπροστα??
Υγ. τι γινεται ρε συ? μπαινεις τωρα καθολου αττικη οδο(με 2.5)? Εγω την εκοψα μαχαιρι.
-
αλληθεια το γιαρις Τ, γιατι ειναι τοσο μπροστα??Υγ. τι γινεται ρε συ? μπαινεις τωρα καθολου αττικη οδο(με 2.5)? Εγω την εκοψα μαχαιρι.
Mπαίνω όποτε το χρειάζομαι πραγματικά...τα 2,5+2,5 ευρώ πονάνε..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για εμενα παντως, το κλιό ειναι η καλυτερη επιλογη, μιας και ειναι απελπιστικα φτηνο!Εφόσον στρίβει καλύτερα, στην πίστα γιατί είναι τρίτο πίσω από το Υaris και το 206...:whistle:
Και για οποιον ενδιαφερεται, στα Μεγαρα γνωστο μας περιοδικο εκανε τους εξης χρονους, με τα αυτοκινητα να εχουν τα ιδια λαστιχα και την ιδια μερα φυσικα...
fiesta 1600........1:20.234Το Fiesta στα 1600 τόσο πίσω;;; Απίστευτο μου φαίνεται!!!
-
Ο χρήστης k έγραψε:
fiesta 1600........1:20.234Το Fiesta στα 1600 τόσο πίσω;;; Απίστευτο μου φαίνεται!!!
Για να δειτε ποσο σχετικες ειναι αυτες οι μετρησεις: '..το Yaris δεν κατεβαίνει κάτω από το 01:19.372..' (4Τ, τευχος 368 - Μάιος 2001, συγκριτικη δοκιμη 106 1.6 rallye-Yaris TS http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7508)
-
...είναι ενδεικτικές όμως.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...είναι ενδεικτικές όμως.....Σιγουρα, οπως φανταζομαι θα συμφωνεις οτι ενδεικτικος ηταν κ ο συνολικος χρονος του τεστ που ανεφερα oπου ανεδειξε ισοπαλα ραλυ κ γιαρις επειδη το 106 οτι κερδιζε απο ταχυτητα το εχανε σε χρονο στα πιτ στοπς λογω (αν)αξιοπιστιας, right?
-
χαχα καλά ρε παιδιά λέτε οτι το 206 είναι καλύτερο για τα 0.06 δευτερολεπτα;;
Αλήθεια αυτή την μέτρηση ποιος την έκανε; Η λιον Ελλάς;;
-
Το γεγονός ότι είναι με ίδια λάστιχα σίγουρα είναι σημαντικό αλλά για να είναι δίκαια σύγκριση πρέπει να έγιναν και με ίδιο φορτίο, ίδιο αέρα-καιρό, ίδια βενζίνη, λάδι απόσταση από σέρβις, ίδιο οδηγό και άλλα πολλά. Ακόμα και έτσι διαφορά 6 εκατοστών του δευτερολέπτου είναι αστεία και σίγουρα αμελητέα σε σχέση με τα λάθη της μεθόδου μέτρησης. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι τιμές που αναγράφονται αλλά γενικά αντί για την καλύτερη τιμή θα προτιμούσα να έβλεπα τον μέσο όρο περισσότερων προσπαθειών με διαφορετικούς οδηγούς και το πόσο εύκολα είναι να κινηθεί γρήγορα το όχημα. Το να μπορεί με τον τάδε καταπληκτικό οδηγό να είναι ακόμα και 0.1'' γρηγορότερο δε σημαίνει ότι θα είναι και με εμένα.... πιθανόν κάποιο λιγότερο απόλυτο όχημα να με φοβίζει λιγότερο και να μου επιτρέπει να το πάω γρηγορότερα!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
χαχα καλά ρε παιδιά λέτε οτι το 206 είναι καλύτερο για τα 0.06 δευτερολεπτα;;Αλήθεια αυτή την μέτρηση ποιος την έκανε; Η λιον Ελλάς;;
Λοιπό στο τεύχος 88 του περιοδικού DRIVE έχει άλλο ένα τέτοιο τεστ.Αναλυτικά τα αποτελέσματα από γύρο πίστας στο Καρτοδρόμιο:
- Ford SportKa 1.02.50
- Toyota Yaris TS 1.02.70
- Seat Ibiza TG 1.03.85
- Peugeot 206 1.04.35
- Suzuki Ignis 1.04.40
- Fiat Punto Spοrting 1.04.85
- Nissan Micra 1.04.85
Πού είναι το Ignis...?
Εντάξει καλό αμαξάκι αλλά μην το παρακάνουμε...
C2 ή τι....?