-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί, στις Σπέτσες τι να το κάνει το Honda ? (εκτός και αν μιλάμε για παπί)Τι, εχει εκθειασει ακομα και τα παπια της Χοντα ο Σετραιτ;
Τι εγραψε; Για τα μοναδικα φρενα με την πρωτοποριακη τεχνολογια PTS (Pray To Stop)? Ή για τη δι-διευθυνση (κατα την τετραδιευθυνση του Prelude), οταν στριβεις και με τον πισω τροχο που 'πεταει κωλο';Προφανως, αφου το πηρες με κλειστη τη ζελατινα, εγινε λαθος στη 'φακελοποιηση'. Απο το περιοδικο νομιζω θα σου δωσουν ενα ενθετο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, πως έγινε αυτό ? Το περιοδικό το πήρα σφραγισμένο σε σελοφάν.Συμβαίνει με αρκετά περιοδικά και εφημερίδες αυτό. Όχι τόσο συχνά, αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να συμβεί. Αρκεί ένα απλό τηλ στο περιοδικό, τους αναφέρεις το τεύχος και τι δεν περιλάμβανε η συσκευασία, δίνεις τα στοιχεία σου και δ/νση και συνήθως σου στέλνουν ταχυδρομικώς το ένθετο (cd ή οτιδήποτε) που δεν συμπεριλαμβανόταν στη συσκευασία.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Γιατί, στις Σπέτσες τι να το κάνει το Honda ? (εκτός και αν μιλάμε για παπί)
Τι, εχει εκθειασει ακομα και τα παπια της Χοντα ο Σετραιτ;
Τι εγραψε; Για τα μοναδικα φρενα με την πρωτοποριακη τεχνολογια PTS (Pray To Stop)? Ή για τη δι-διευθυνση (κατα την τετραδιευθυνση του Prelude), οταν στριβεις και με τον πισω τροχο που 'πεταει κωλο';PTS?
δι-διεύθυνση?
Άψογος!
-
Για το ένθετο τι να πώ
Ποιό ένθετο ?
Αγόρασα το περιοδικό στις Σπέτσες και είχε μόνο ένα διαφημιστικό εργαλείων της Beta
Μήπως αυτό για τον LJKS που αναφερόταν στο άλλο θέμα ?
Αν ναι, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ !Κάποιος κάτοικος των Σπετσών, περιπτεράς στο επάγγελμα, γίνεται αυτή τη στιγμή πιο σοφός και ολοκληρώνει τις αυτοκινητιστικές του γνώσεις εις βάρος του nass!
Και το επομενο του αυτοκινητο θα ειναι σιγουρα Χοντα!
Τότε δε πειράζει για καλό θα πάει το ένθετο.
(Νάσο σώζεις μια ψυχή με το ένθετό 'σου' )
Θα βρεθούν βέβαια εγκάθετοι να πουν ότι κάποιες άλλες ψυχές θα 'λαλήσουν'. Αλλά θα το προσπεράσουμε και αυτό.
-
Θα συμφωνησω με τον φιλο που εγραψε παραπανω για την αναφορα του εξωφυλλου 'Το νεο Κορσα στο μικροσκοπιο'. Ακρως παραπειστικη, μας θυμιζει αλλα εντυπα.
Κατα τ'αλλα καλο τευχος, απο το πρωτο ξεφυλλισμα. -
Συνολικά το τεύχος κρίνεται (πάρα)πολύ ικανοποιητικό.
Περισσότερο μου άρεσαν τα(με σειρά προτεραιότητας)
1.Lancia rally
2.350Z στο 'ring
3.Porcshe GT3
4.BMW 335 coupe
5.BMW Z4 2.5,3.0 auto
Εκτός αυτών των special άρθρων υπήρχαν πολλά συγκριτικά επί ελληνικού εδάφους με αυτοκίνητα που ενδιαφέρουν τον μέσο καταναλωτή(και τα οποια μάλιστα δεν διαφημίζονταν στο εξώφυλλο-κακώς για το περιοδικό,πχ το Polo GTi,Leon FR,megane-mazda3-civic 1,4)
Με το νέο corsa δεν ασχολήθηκα καθόλου,ούτε στο εξώφυλλο το πήρα χαμπάρι ούτε στα ενδότερα.
Με τον Τεμπερίδη και συμφωνώ και διαφωνώ.Συμφωνώ με το νόημα διαφωνώ με το ύφος.
Υ.Γ1:Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι αναγνώστες(παλαιότεροι από εμένα)που έχουν καταλάβει ότι ο Καββαθάς αδικεί τον εαυτό του και κουράζει ίσως όσους τον διαβάζουν με το να παραπονιεται για όλους και για όλα.
Υ.Γ2:Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν διάβασα στήλη του ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ Αναστασιάδη.Ελπίζω να μην οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει λόγω διακοπών με το φουσκωτό του.
Υ.Γ3:Μια πρόταση,διαβάζοντας το lancia rallly:σε κάθε τεύχος να μπαίνει ένθετο με 5 σελίδες το πολύ(ένα άρθρο δηλαδή)από παλαιότερο τεύχος του ίδιου μήνα πριν από 20 ή 30 χρόνια.Τί λέτε;
Νομίζω και πιασάρικο είναι και ουσιαστικό. -
Και φυσικά φανταστικό το αφιέρωμα για την πτήση με το F-16 Block52+. Ελπίζω στην ΠΤΗΣΗ να διαβάσουμε ακόμα περισσότερα.
Και εις ανώτερα, με Eurofighter!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Συνολικά το τεύχος κρίνεται (πάρα)πολύ ικανοποιητικό.....
Υ.Γ3:Μια πρόταση,διαβάζοντας το lancia rallly:σε κάθε τεύχος να μπαίνει ένθετο με 5 σελίδες το πολύ(ένα άρθρο δηλαδή)από παλαιότερο τεύχος του ίδιου μήνα πριν από 20 ή 30 χρόνια.Τί λέτε;
Νομίζω και πιασάρικο είναι και ουσιαστικό.ΑΠΑΡΑΙΤΉΤΩΣ.......................για πολλούς λόγους. Και πριν απο 10 χρόνια και απο 20 και απο 30 και αργότερα απο 40 χρόνια....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Με τον Τεμπερίδη και συμφωνώ και διαφωνώ.Συμφωνώ με το νόημα διαφωνώ με το ύφος.
Γιατι;; Εμένα μου άρεσαν πολυ οι γραμμές: *Το ίδιο καλά θα περάσεις τόσο με Touareg όσο και με Vitaraστην Ήπειρο. Για να μην πω και με Niva. Το ίδιο όμορφα (και γρήγορα!) θα στρίψεις είτε με Focus ST, είτε με Fiesta ST. Άσε που καλύτερα μπορεί να περάσεις το καλοκαίρι σου στη Χαλκιδική με ένα Miata του '90 απ' ότι με ένα TT Roadster στη Βάρκιζα. * Δεν προέχει τι οδηγείς, αλλά πού, πώς και κατά πόσο το χαίρεσαι
Πολύ ωραία λόγια -
Δέν ξέρουμε όμως,τί αυτοκίνητο έχει.
(και γιατί όχι ΝΙΒΑ )
-
Συνολικα ενα πολυ ενδιαφερον τευχος.
Το αρθρο για το F16 μας θυμισε τον παλιο, καλο Καββαθα.
Η 'Πρασινη Κολαση' και το αρθρο για τη Lancia rally, ΑΥΤΟΙ ειναι οι 4Τ 'μου'.
Επισης το αρθρο του Τεμπεριδη, πολυ καλο τοσο στην ουσια οσο και στη γραφη.Η γκρινια του μηνα: 5 σελιδες για το γυναικειο πληρωμα του ιστορικου;;; Ωραια ματια αμφοτερες, δεν λεω. Και τελοσπαντων η Φαμπιατου εχει και μια αξιοσημειωτη παρουσια. Η αλλη κοπελα, που, απο οσα η ιδια δηλωσε, εχει τοση σχεση με την οδηγηση οση εγω με την πυρηνικη φυσικη, ειχε κατι αξιομνημονευτο να πει; Γιατι αν ειχε, δεν το ειπε...
Αυτος ο χωρος στο περιοδικο δεν θα μπορουσε να διατεθει για τους αγωνες (που εχουν συρρικνωθει οσο δεν παει) ή για αλλη υλη; Γιατι θα πρεπει να εχουμε ΣΕ ΚΑΘΕ τευχος παρουσιαση γυναικειων πληρωματων, ειδικα οταν η (αγωνιστικη και μονο ) παρουσια τους ειναι κατω του μετριου; Ενα δισελιδο δηλ. δεν θα εφτανε; -
Αυτος ο χωρος στο περιοδικο δεν** θα μπορουσε να διατεθει για τους αγωνες (που εχουν συρρικνωθει οσο δεν παει) **ή για αλλη υλη;
Ξαναγράψε αυτό πολλές πολλές φορές. Αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι προς το περισσότερο.
'Βολέψου' με την ηλεκτρονική ενημέρωση από τις διάφορες ειδικές ιστοσελίδες. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
[ [/i] Δεν προέχει τι οδηγείς, αλλά πού, πώς και κατά πόσο το χαίρεσαι
Πολύ ωραία λόγιαΑπλά λόγια και μακάρι να τα καταλαβαίναμε περισσότεροι εδώ μέσα.
Θα είχαμε λιγότερους διαπληκτισμούς και περισσότερο χαμόγελο. -
Αυτά τα γράφεις για να τα βλέπεις ο ίδιος, έτσι?
-
Είστε φαιδρός κύριε και δε θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο που έχετε επιλέξει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είστε φαιδρός κύριε και δε θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο που έχετε επιλέξει.Ενα αλλο τσιτατο που μπορεις να χρησιμοποιεις ειναι το 'Σας παρακαλω κυριε,αφηστε με να ολοκληρωσω!!'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είστε φαιδρός κύριε και δε θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο που έχετε επιλέξει.
Ενα αλλο τσιτατο που μπορεις να χρησιμοποιεις ειναι το 'Σας παρακαλω κυριε,αφηστε με να ολοκληρωσω!!'
Όχι γιατί μετά θα λέει ότι τον παρενοχλώ σεξουαλικά.
(Το ξεσκίσαμε το θέμα )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είστε φαιδρός κύριε και δε θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο που έχετε επιλέξει.Ξέρεις ότι έχει στροφές, γι'αυτό.
(τέλος εδώ).
-
Πολύ καλό το τελευταίο τεύχος! Αν και δεν έχω διαβάσει αναλυτικά όλες τις δοκιμές, ακόμα...
Δεν έχω διαβάσει ακόμα τον Αντίλογο με τα F16, αλλά διαβάζοντας τον άρθρο για την Lancia λυπήθηκα που δεν πρόλαβα τον ΚΚ σε 'ενεργό' δράση.
+1 για την ιδέα να μπαίνει σε κάθε τεύχος μια ανατύπωση παλιού άρθρου!
Ο Α.Τ. είναι χαλαρά η καλύτερη πένα στο περιοδικό! Τα κείμενά του είναι πάντα απολαυστικά! Εύγε!
Ο ΣΧ, όπως συνηθίζει, αναλώνεται σε προσωπικές αναμνήσεις και ιστορίες και χάνει σε ουσία. Θα ήθελα περισσότερο 'ζουμί'.
Το 5 σέλιδο για το γυναικείο πλήρωμα ούτε και γω το κατάλαβα... Μερικές από αυτές τς σελίδες θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί πολύ καλύτερα στο Goodwood...
-
Καλό το τεύχος (και χωρίς διπλό εξώφυλλο.... φαίνεται ότι οι διαφημιζόμενοι δεν πληρώνουν κάποιες εποχές του χρόνου...).
Ναι στο να μπαίνει κι ένα παλιό άρθρο.
Ναι στην τελευταία σελίδα του Τεμπερίδη.
Από αγώνες μου αρέσουν ότι σχετικό με τα εκτός δρόμου (να είχαν και τίποτα καλές φωτό...) και τα ιστορικά και δεν με ενδιαφέρουν και πολύ οι άλλοι αγώνες εκτός από F1... Οπότε δεν στεναχωριέμαι αν δεν λένε και πολλά. >Ο χρήστης charmak66 έγραψε:Ο ΣΧ, όπως συνηθίζει, αναλώνεται σε προσωπικές αναμνήσεις και ιστορίες και χάνει σε ουσία. Θα ήθελα περισσότερο 'ζουμί'.
Το 5 σέλιδο για το γυναικείο πλήρωμα ούτε και γω το κατάλαβα... Μερικές από αυτές τς σελίδες θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί πολύ καλύτερα στο Goodwood...Συμφωνώ και με τα δύο/τρία. Και για τον ΣΧ αλλά και για τις κοπέλλες. Ούτε μας είπαν κάτι ούτε με το Copen ασχοληθήκατε.... Σαν τμήμα από περιοδικό lifestyle ή σαν κάτι πληρωμένες δημοσιεύσεις από κάποια άτομα που θέλουν να προβληθούν για να βρούνε πελατεία ή γαμπρό/νύφη.... (ξέρω ότι γίνονται τέτοια πράγματα γιατί γνωρίζω άτομο που μου πρότεινε να το κάνει για μένα αν ήθελα....)
Και φυσικά το Goodwood ήθελε περισσότερες σελίδες. Γίνεται χαμός εκεί τόσο σε ποικιλία αυτοκινήτων όσο και ανθρώπων.... σήκωνε πολλές σελίδες με πολλές φωτό και πολλές ιστορίες. Είναι από τα περιζήτητα γεγονότα στο χώρο του αυτοκινήτου. Του χρόνου ελπίζω σε πολύ πιο εκτεταμένη κάλυψη.
Θα διορθώσει κάποιος επιτέλους τους πίνακες τεχνικών χαρακτηριστικών.... γενικά τα λάθη αλλά και ειδικότερα αναφέρομαι στα σχόλια που αναφέρονται σε προηγούμενα μοντέλα πχ το νέο Terios δεν είναι πια στενό και το νέο Leon δεν διατίθεται πια με κινητήρα 1800 κυβικών.....
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό