-
popol@ros στις βολές να εκτελέσεις μία συν μία
-
Popol@ros:** Ειδικος αναρτησιολογος,αξονολογος,PHD στην πολλαπλοσυνδεσμολογια**
Δεχεται με ραντεβου.
-
Μιας που μιλάμε για τους τελευταίους 4Τ, πώς σας φάνηκε το editorial του ΚΚ; Προσωπικά, μου θύμισε ελαφρώς 'αποχαιρετισμό στα όπλα'...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μιας που μιλάμε για τους τελευταίους 4Τ, πώς σας φάνηκε το editorial του ΚΚ; Προσωπικά, μου θύμισε ελαφρώς 'αποχαιρετισμό στα όπλα'...Δεν διάβασα ακόμα το τελευταίο τεύχος αλλά κάτι πήρε τ' αφτι μου ότι η εταιρεία πουλήθηκε στις Αττικές Εκδόσεις του Βαρδινογιαννη. Αν ισχυει φανταζομαι οτι μπορούμε να μιλάμε πλεον για το επισημο τελος μιας (καλής) εποχής... Οχι ότι δεν βλεπαμε τα (πολλά) σημαδια οσοι ειμαστε πανω από 15 χρόνια στο κουρμπέτι...
-
την πουλάει... εεε κάτι κυκλοφόρησε....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν διάβασα ακόμα το τελευταίο τεύχος αλλά κάτι πήρε τ' αφτι μου ότι η εταιρεία πουλήθηκε στις Αττικές Εκδόσεις του Βαρδινογιαννη. Αν ισχυει φανταζομαι οτι μπορούμε να μιλάμε πλεον για το επισημο τελος μιας (καλής) εποχής... Οχι ότι δεν βλεπαμε τα (πολλά) σημαδια οσοι ειμαστε πανω από 15 χρόνια στο κουρμπέτι...
H αλήθεια είναι ότι όσοι είμαστε στη συγκεκριμένη αγορά ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό για τις Τ.Ε. Αλλά μέχρι να δω κάποια επίσημη ανακοίνωση, κρατάω μικρό καλάθι...
-
εγω παντως αυτο το Γεναρη, μετα απο 15+ χρονια δεν αγορασα το περιοδικο...
και ουτε ξερω αν θα το ξαναγορασω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Popol@ros:** Ειδικος αναρτησιολογος,αξονολογος,PHD στην πολλαπλοσυνδεσμολογια**Δεχεται με ραντεβου.
Βασικά έχει PhD στην Γονατολογία
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεχεται με ραντεβου.
Μην το γελάτε καθόλου. Το ξέρετε πως έχουμε αρθρώσεις τύπου ball-joint, όπως εκείνη στο γοφό;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεχεται με ραντεβου.
τσοχλανια
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεχεται με ραντεβου.
τσοχλανια
Α στα διάλα ρε. Δεν φτάνει που σε διαφημίζω με λές και τσοχλάνι (!!! )
-
το σωστό είναι τσοχλάνι ή τσογλάνι???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω παντως αυτο το Γεναρη, μετα απο 15+ χρονια δεν αγορασα το περιοδικο...και ουτε ξερω αν θα το ξαναγορασω
O λόγος Σπύρο; (γιατί κι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό - μετά από 17 για την ακρίβεια χρόνια)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το σωστό είναι τσοχλάνι ή τσογλάνι???Τσόγλανος!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
εγω παντως αυτο το Γεναρη, μετα απο 15+ χρονια δεν αγορασα το περιοδικο...
και ουτε ξερω αν θα το ξαναγορασω
O λόγος Σπύρο; (γιατί κι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό - μετά από 17 για την ακρίβεια χρόνια)
απλα δεν ειναι το περιοδικο που καποτε ηταν, οποτε δεν με καλυπτει πλεον.
το περιοδικο λεει οτι οι πωλησεις πανε καλα, αρα εχει κερδισει καποιο αλλο κοινο, που εμενα ομως δεν με αφορα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απλα δεν ειναι το περιοδικο που καποτε ηταν, οποτε δεν με καλυπτει πλεον.το περιοδικο λεει οτι οι πωλησεις πανε καλα, αρα εχει κερδισει καποιο αλλο κοινο, που εμενα ομως δεν με αφορα.
+1
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεχεται με ραντεβου.
Μην το γελάτε καθόλου. Το ξέρετε πως έχουμε αρθρώσεις τύπου ball-joint, όπως εκείνη στο γοφό;
Ball & Socket λέγοντε για την ακρίβεια
-
Τελικά όπου υπάρχει καπνός...
-
αν οντως ισχυουν αυτα περι πωλησης των ΤΕ εξηγουνται πολλα, δεν δικαιολογουνται ομως!
edit***
και καθομαστε εμεις μετα και γραφουμε προτασεις για το πως θα βελτιωθει το περιοδικο ή για το πως το χωραφι στα Μεγαρα μπορει να γινει μια αξιοπρεπης πιστα...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό