-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Χμμμμ....- Κάποιες αναλύσεις/παρουσιάσεις παλιών θρυλικών αυτοκινήτων ίσως;
....
Το θέμα με τα παλιά αυτοκίνητα , ειδικά κάποια σπάνια και πανάκριβα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι! Κανονικό τέστ δεν μπορεί να γίνει , παρουσίαση με πολλές φωτογραφίες ναι!
Ο ΣΧ είναι ενήμερος για μία μπέμπα που παρεπιτόντως έχει την ηλικία μου και είναι σε πιο καλή κατάσταση από μένα!!
Ενδιαφέρον θα ήταν ένα project αναπαλαίωσης!
- Κάποιες αναλύσεις/παρουσιάσεις παλιών θρυλικών αυτοκινήτων ίσως;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το άλλο που θα ήθελα είναι μια νέα συνέντευξη του Νίκου Κακλαμανάκη, κάτι σαν την συνέχεια της παλιάς. Και, με την ευκαιρία, καινούριες συνεντεύξεις και άλλων ωραίων Ελλήνων.Θα γίνει!
ΣΧ -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Χμμμμ....
....
Το θέμα με τα παλιά αυτοκίνητα , ειδικά κάποια σπάνια και πανάκριβα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι! Κανονικό τέστ δεν μπορεί να γίνει , παρουσίαση με πολλές φωτογραφίες ναι!
Ο ΣΧ είναι ενήμερος για μία μπέμπα που παρεπιτόντως έχει την ηλικία μου και είναι σε πιο καλή κατάσταση από μένα!!
Ενδιαφέρον θα ήταν ένα project αναπαλαίωσης!
Αρη διακοπές τέλος!
και βέβαια θα γίνει και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μας που μας εμπιστεύεσαι κάτι το τόσο σημαντικό....Στρ
-
Να βάλουμε... ΣΟΛΑ ΜΕΣΑ!
τι θα βγάλουμε όμως?
το περιοδικό είναι ήδη τεράστιο και κάποιοι το διαβάζουν δύσκολα!
Οι έρευνες λένε πως πάνω από 300 σελ τε΄λυχος δεν το διαβάζουμε ούτε εμείς που το γράφουμε.
Πάντα να υπολογίζετε και τη διαφήμιση σε αναλογία 2ύλη/1 διαφήμιση...Είμαστε πάντως συντονισμένοι και ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση...
ΣΧ
-
Στράτη,καλωσόρισες πίσω πρώτα απ'όλα.
Εμείς απλά κάνουμε προτάσεις.Τό άν θά υλοποιηθούν είναι όμως στήν κρίση τήν δική σας.ΔΕΝ περιμένουμε δεσμεύσεις από μέρους σας.Απλά προσπαθούμε νά βοηθήσουμε. -
Πάντως στις πρώτες σελίδες του τρέχοντος τεύχους (Σεπ) πνέει ένας νέος αέρας ανανέωσης Περιμένουμε και το επετειακό!
-
Την επόμενη φορά που θα γίνει τεστ σε **ντήζελ **αυτοκίνητο (που καίει... πετρέλαιο! ) να μην μπει από κάτω από το φύλλο των μετρήσεων η λεζάντα πως 'Οι δοκιμές έγιναν με βενζίνη 100 οκτανίων BP Ultimate', γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες!!
Ναι, καταλαβαίνω, έχετε σύμβαση διαφήμισης με την ΒΡ, αλλά έτσι νομίζω πλήττεται το κύρος σας, αφού εξ'ορισμού λέτε ψέμματα στο σημείο αυτό...Εξηγήστε στην ΒΡ πως και για το δικό τους καλό είναι (πείθει πιο πολύ η διαφήμιση πως ΟΝΤΩΣ χρησιμοποιείτε καύσιμα ΒΡ όταν γίνεται ο διαχωρισμός του καυσίμου, παρά όταν γράφεται πως βάλατε βενζίνη 100 οκτανίων σε πετρελαιοκίνητο και μετά να πειστώ πως βάζετε μόνο αυτήν την μάρκα όταν και ο ίδιος ο τύπος του καυσίμου είναι λάθος...)
Γράφτε για παράδειγμα πως 'Οι δοκιμές έγιναν με το κορυφαίας ποιότητας πετρέλαιο κίνησης ΒΡ' (που σύμφωνα με ταξιτζήδες που μίλησα είναι και αληθές )
Έτσι αν και με το καλό ελευθερωθεί η πετρελαιοκίνηση θα έχει ήδη εμποτιστεί η ιδέα στο κοινό πως η ΒΡ έχει καλό πετρέλαιο, πράγμα που θα κάνει την διαφήμιση διπλά αποδοτική (ενώ τώρα εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται αν μη τι άλλο αστείο πως οι μετρήσεις σε πετρελαιοκίνητο αμάξι έγιναν με βενζίνη 100 οκτανίων ). -
Και λίγο περισσότερο παρασκήνιο στο στυλ του τρέχοντος 'Για να μας γνωρίζετε από πρώτο χέρι...'.Τόσα χρόνια αναγνώστες σας νιώθουμε γνωστούς μας,σίγουρα θα θέλαμε και τα παραλειπόμενα (από το να γνωρίσουμε τους συντάκτες στα φυσιογνωμικά τους χαρακτηριστικά έως γκάφες κλπ).
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Να βάλουμε... ΣΟΛΑ ΜΕΣΑ!
τι θα βγάλουμε όμως?
το περιοδικό είναι ήδη τεράστιο και κάποιοι το διαβάζουν δύσκολα!
Οι έρευνες λένε πως πάνω από 300 σελ τε΄λυχος δεν το διαβάζουμε ούτε εμείς που το γράφουμε.
Πάντα να υπολογίζετε και τη διαφήμιση σε αναλογία 2ύλη/1 διαφήμιση...Είμαστε πάντως συντονισμένοι και ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση...
ΣΧ
Δηλαδή εγώ που το διαβάζω σε 2 ημέρες και για 28 έχω συμπτωματά
στέρησης ανήκω σε ειδική κατηγορία.Αυτό που προσωπικά μου λείπει είναι η ανάλυση σε βάθος σε κάθε τεστ
της δεκαετίας του 80. Βέβαια σήμερα με τόσα οχήματα δεν είναι δυνατό
να έχεις 10 σελίδες ανά όχημα αλλά πολλές φορές μερικά πράγματα
παρουσιάζονται κατά περιληπτικό τρόπο.Αυτό που ίσως να ήθελα να δω είναι ένα συγκριτικό τεστ για τις διάφορες
βενζίνες. Κοινώς απτά που να αποδεικνύουν ότι το όχημα τάδε με την
απλή αμόλυβδη των 95 οκτανίων έχει αυτή την απόδοση και με την
100 αυτή ώστε ο τελικός χρήστης να μπορεί να έχει μία πληρέστερη
εικόνα ως προς το κέρδος από την χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου
για το συγκεκριμένο μοντέλο.Ίσως αυτό να αποκαλύψει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία ειδικά
για κάποια turbo μοντέλα (ή κάποια με άμεσο ψεκασμό). -
Θα ήθελα να επισημάνω ότι οι προτάσεις σας δεν είναι απαραίτητο να αφορούν μόνο κάτι που δεν έχουμε κάνει, αλλά ακόμα και κριτική πχ του τελευταίου τεύχους,έτσι γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι και βοηθάτε και εμάς πολύ περισσότερο. Είναι γνωστή η αξία των λεπτομερειών άλλωστε.
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Θα ήθελα να επισημάνω ότι οι προτάσεις σας δεν είναι απαραίτητο να αφορούν μόνο κάτι που δεν έχουμε κάνει, αλλά ακόμα και κριτική πχ του τελευταίου τεύχους,έτσι γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι και βοηθάτε και εμάς πολύ περισσότερο. Είναι γνωστή η αξία των λεπτομερειών άλλωστε.Για αυτά Κώστα θα δεις συχνά να ανοίγονται ειδικά θέματα από τους χρήστες (π.χ. οδήγηση χωρίς ζώνες! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα ήθελα να επισημάνω ότι οι προτάσεις σας δεν είναι απαραίτητο να αφορούν μόνο κάτι που δεν έχουμε κάνει, αλλά ακόμα και κριτική πχ του τελευταίου τεύχους,έτσι γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι και βοηθάτε και εμάς πολύ περισσότερο. Είναι γνωστή η αξία των λεπτομερειών άλλωστε.
Για αυτά Κώστα θα δεις συχνά να ανοίγονται ειδικά θέματα από τους χρήστες (π.χ. οδήγηση χωρίς ζώνες! )
Και κράνη, και κράνη!!
-
Θα ηθελα να πω, οτι θελω παρα πολυ να δω ενα αρθρο που να αναλυει λιγο αυτο το θεμα που στο Φορουμ εχουμε συζητησει απειρες φορες!
Το αν φρεναρουμε με ταχυτητα στο κιβωτιο η νεκρα, αν φρεναρουμε με πατημενο συμπλεκτη, αν πρεπει να κανουμε κατεβασματα στο κιβωτιο, και αν ειναι δυνατον με μετρησεις...Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δηλαδή εγώ που το διαβάζω σε 2 ημέρες και για 28 έχω συμπτώματα
στέρησης ανήκω σε ειδική κατηγορία.Κι εγώ,κι εγώ
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Θα ηθελα να πω, οτι θελω παρα πολυ να δω ενα αρθρο που να αναλυει λιγο αυτο το θεμα που στο Φορουμ εχουμε συζητησει απειρες φορες!
Το αν φρεναρουμε με ταχυτητα στο κιβωτιο η νεκρα, αν φρεναρουμε με πατημενο συμπλεκτη, αν πρεπει να κανουμε κατεβασματα στο κιβωτιο, και αν ειναι δυνατον με μετρησεις...Ευχαριστω.
Έχουν γίνει σε δύο τεύχη αναλύσεις στροφών και γραμμών(μια για χώμα μία για άσφαλτο)από τον κύρι Μιχελακάκη!Πραγματικα άξιζαν!!!Δεν θα μπορούσαν να συνεχιστούν,αν όχι σε μηνιαία βάση ανα ταχτά χρονικά διαστήματα,με περισσότερες αναλύσεις?Π.Χ πως πρέπει να προετοιμάζουμε το αμάξι πριν από κάποια στροφή(την σχέση στο κιβώτιο,τα φρένα κλπ)?
-
Το βαζω εδώ για να μην ανοίγω νέο topic
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου υπάρχει αρθρο για το Μ3 στο Διακοφτό και υπάρχουν φωτογραφίες με πλαγιολισθήσεις σε διπλή διαγράμμιση.....
Γενικότερα, το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα....
Ο δρόμος είναι κλειστός στην λοιπή κυκλοφορία την ώρα της φωτοηγράφισης? Αν όχι, Δεν είναι επικινδυνο? -
Ομοίως σε μια τηλεοπτική εκπομπή αυτοκινήτου χθες (δεν θυμάμαι κανάλι), έδειχναν ένα Mitsubishi SUV σ'ελληνικούς δρόμους. Το έπαιρνε λοιπόν η κάμερα από δεξιά ενώ αυτό βρισκόταν διαρκώς στην αριστερή λωρίδα στενού επαρχιακού δρόμου με στροφές. Στην αρχή νόμιζα ότι το ρεπορτάζ γινόταν σε καμιά Αγγλία, αλλά τελικά το τιμόνι ήταν αριστερά. Απ' ότι κατάλαβα, ο οδηγός ήταν στο αντίθετο ρεύμα για να μην κόβουν μερικοί θάμνοι την εικόνα του αυτοκινήτου.
-
Μήπως...λέω μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί?!!
Δηλαδή τώρα ποιό είναι το θέμα?Αν στην φωτογράφηση ξέφυγαν απο τα επίπεδα ασφάλειας?Η αν κινδύνεψαν άλλοι οδηγοί?
Βρε Χρήστο,φωτογράφηση κάνανε!Οπως τόσα χρόνια?Προφανώς ξέρουν και που να πάνε γρήγορα και πως να το κάνουν?Βέβαια σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε για 'άνοστες' φωτογραφίες!!!
-
Λέω για το διαδικαστικό....
Είναι ο φωτογράφος στην κορυφή και του κάνει σινιάλο έλα αέρα πατέρα, τώρα τραβάω??? -
θερμη παρακληση οποιος ξερει ας πει σε πιο τευχος ειναι το θεμα με τον Μιχελακακη........οδηγηση σε ασφαλτο και χωμα...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό