-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επανήλθε καί η στήλη τού Φόρουμ στό περιοδικό.
ποιανού το ποστ έχει?
markvag, Clio V6 kai 2-3 άλλοι που δεν θυμάμαι απ'έξω . Είναι από αυτό ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10673 ) το θέμα.
Χεχεχε ειμαστε διασημοι τωρα????
Ειναι στην σελιδα 182 στους διαλογους....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Επανήλθε καί η στήλη τού Φόρουμ στό περιοδικό.
ποιανού το ποστ έχει?
markvag, Clio V6 kai 2-3 άλλοι που δεν θυμάμαι απ'έξω . Είναι από αυτό ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10673 ) το θέμα.
Χεχεχε ειμαστε διασημοι τωρα????
Ειναι στην σελιδα 182 στους διαλογους....
Επιτελους εφυγε η πικρη γευση που μου ειχε αφησει η καταργηση της(γιατι αραγε; )
-
Ειλικρινά δεν ξέρω αν χάρηκα που επανήλθε!!!!
Το θέμα που επιλέχτηκε να παρουσιαστεί καθώς και η παρουσίαση γενικότερα δεν νομίζω ότι ήταν η καλύτερη. Ελπίζω να βελτιωθεί στο μέλλον. -
Πολύ καλή η σκέψη γιά τή μέτρηση τών χρόνων πίστας τής 147 καί τού νέου Φόκους μέ τα ίδια λάστιχα.
Νομίζω ότι κάπως έτσι,έχουμε πραγματικά στοιχεία γιά τίς επιδόσεις τους,καί τίς διαφορές τους. -
Μια που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια βελτίωση στην ποιότητα και την οδική συμπεριφορά των κορεατικών αυτοκινήτων είμαι περίεργος να δω ενα συγκριτικό ανάμεσα σε Kia Cerato ας πούμε και Primera του 92.
Το primera είχε βγεί πρώτο στο συγκριτικό ανάμεσα στα 1600άρια της εποχής και θα ήταν πιστεύω ενδιαφέρον να δούμε πόσο καλύτερο ή χειρότερο είναι το kia σε τομείς όπως η άνεση και η οδική συμπεριφορά.
Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και σε αυτοκίνητα άλλων κατηγοριών.
Οι νικητές των 90's εναντίον συνηθισμένων μοντέλων του 2004-2005. -
Σωστός ο μουσάτος!
Και αν γίνεται και παραλληλισμός με ακόμα παλιότερα! Όχι απαραίτητα για κορεάτικα, για την πρόοδο των Ιταλών στην ποιότητα, για τους Ιάπωνες στο στρίψιμο κ.ο.κ. ή ακόμα και για όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων! Επιμένω, το άρθρο με τις Κορόλες στο επετειακό ήταν εκπληκτικό!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός ο μουσάτος!Και αν γίνεται και παραλληλισμός με ακόμα παλιότερα! Όχι απαραίτητα για κορεάτικα, για την πρόοδο των Ιταλών στην ποιότητα, για τους Ιάπωνες στο στρίψιμο κ.ο.κ. ή ακόμα και για όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων! Επιμένω, το άρθρο με τις Κορόλες στο επετειακό ήταν εκπληκτικό!
Συμφωνώ κι εγώ! Και με τον μουσάτο και με τις Κορολες. Ήταν πράγματι άψογο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το στρίψιμο στις Κορόλλες δεν αλλάζει ποτέ (ακόμα και η TS )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σωστός ο μουσάτος!
Και αν γίνεται και παραλληλισμός με ακόμα παλιότερα! Όχι απαραίτητα για κορεάτικα,** για την πρόοδο των Ιταλών στην ποιότητα**, για τους Ιάπωνες στο στρίψιμο κ.ο.κ. ή ακόμα και για όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων! Επιμένω, το άρθρο με τις Κορόλες στο επετειακό ήταν εκπληκτικό!
Όντως, ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μια που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια βελτίωση στην ποιότητα και την οδική συμπεριφορά των κορεατικών αυτοκινήτων είμαι περίεργος να δω ενα συγκριτικό ανάμεσα σε Kia Cerato ας πούμε και Primera του 92.
Το primera είχε βγεί πρώτο στο συγκριτικό ανάμεσα στα 1600άρια της εποχής και θα ήταν πιστεύω ενδιαφέρον να δούμε πόσο καλύτερο ή χειρότερο είναι το kia σε τομείς όπως η άνεση και η οδική συμπεριφορά.
Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και σε αυτοκίνητα άλλων κατηγοριών.
Οι νικητές των 90's εναντίον συνηθισμένων μοντέλων του 2004-2005.Πάρα πολύ καλή ιδέα! Παραχωρώ για δοκιμή το δικό μου Primera που είναι του '92
-
Ελήφθει... Εύκολο χάρη στην Τογιότα Ελλάς που νοίκιασε την παλιά κορόλα το άλλοτε με το τώρα, αλλά με αυτοκίνητα άλλης μάρκας θέλει προσοχή.
(παλουκάκι μας βάζετε, αλλά θα βρούμε άκρη)
Η σελίδα του φόρουμ μιά βγαίνει, μιά μπάινει για εσωρτερικούς χωροταξικούς λόγους. Θέλω να παρακαλέσω τον κ. Μαρινάκη να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να τον συντονίσω με την Ελένη Ξενάκη και να μπουν προδιαγραφές. Πόσες λέξεις δική μας επιλογή, ποιό θέμα δική σας!
Συμφωνείτε;
οκ Κώστα;Καλημέρα
Στρατης
ΥΓ. Hunter, έλαβες το pm μου;
-
- Nα μεινει ως εχει το 0-100-0.
- Να διατηρηθει ο Αντιλογος. Ακομα και καποια 'ασχετα' μικρα θεματακια κανουν την διαφορα και αν μη τι αλλο δειχνουν οτι 'το ψαχνουν' οι γραφοντες
- Αν γινεται να αναγραφεται ο γυρος πιστας καθε αυτοκινητου στα Μεγαρα.
- Καθε χρονο να γινεται συγκριτικο τεστ σπορ ελαστικων.
- Μια παρουσιαση semi-slick ελαστικων (ενδιαφερει οσους πανε συχνα στην πιστα)
- Να μην αλλαξει ΠΟΤΕ ο χαρακτηρας του περιοδικου
- Να ξεκινησει μια κινηση -μαζι και με αλλα περιοδικα- εναντιον του ληστρικου ελληνικου κρατους και κυριως εναντιων των καμερων που ειναι προφανες το που και το γιατι θα τοποθετηθουν.
Μπορουν οι 4τροχοι/Safetrack να δημιουργησουν στα Μεγαρα -με την αγορα παλιων αγωνιστικων- μια σχολη αγωνιστικης οδηγησης/ενοικιασης α λα Παραλληλοδρομιο;;;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μπορουν οι 4τροχοι/Safetrack να δημιουργησουν στα Μεγαρα -με την αγορα παλιων αγωνιστικων- μια σχολη αγωνιστικης οδηγησης/ενοικιασης α λα Παραλληλοδρομιο;;;
καλο, πολυ καλο!!!
πρωτοτυπο, καινουργιος κοσμος κι αλλο χρημα!!! -
:-)))
OK!
Σ -
Αν το ΟΚ πάει σ'αυτό ..... πολύ ευχάριστα τα νέα
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μπορουν οι 4τροχοι/Safetrack να δημιουργησουν στα Μεγαρα -με την αγορα παλιων αγωνιστικων- μια σχολη αγωνιστικης οδηγησης/ενοικιασης α λα Παραλληλοδρομιο;;; -
Τα αγωνιστικα μηηηηηπως θα ειναι Renault????
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τα αγωνιστικα μηηηηηπως θα ειναι Renault????...ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ελήφθει... Εύκολο χάρη στην Τογιότα Ελλάς που νοίκιασε την παλιά κορόλα το άλλοτε με το τώρα, αλλά με αυτοκίνητα άλλης μάρκας θέλει προσοχή.
(παλουκάκι μας βάζετε, αλλά θα βρούμε άκρη)
Η σελίδα του φόρουμ μιά βγαίνει, μιά μπάινει για εσωρτερικούς χωροταξικούς λόγους. Θέλω να παρακαλέσω τον κ. Μαρινάκη να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να τον συντονίσω με την Ελένη Ξενάκη και να μπουν προδιαγραφές. Πόσες λέξεις δική μας επιλογή, ποιό θέμα δική σας!
Συμφωνείτε;
οκ Κώστα;Καλημέρα
Στρατης
ΥΓ. Hunter, έλαβες το pm μου;
Ok ! Αύριο....
-
ÐåñéìÝíù íá äþ êÜðïéï óõãêñéôéêü prius ìå ôá 1800Üñéá...
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Περιμένω να δώ κάποιο συγκριτικό prius με τα 1800άρια...Οντως,θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρων ένα τέτοιο συγκριτικό.
Καιρός είναι,να μπαίνουν στό μυαλό μας τα υβριδικά σάν προτάσεις αγοράς
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό