-
Έτσι κι αλλιώς, στους πίνακες με τις μετρήσεις επιδόσεων αναφέρονται η εξωτερική θερμοκρασία και η ισχύς του ανέμου.
-
κωστα καπου μεσα στο περιοδικο (δεν θυμαμαι που ) γραφετε οτι σας αρεσε το φοκους (δεν γραφει 1 η 2) με τα ελαστικα πιρελλι..........
για δωσε λιγο more information...... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κωστα καπου μεσα στο περιοδικο (δεν θυμαμαι που ) γραφετε οτι σας αρεσε το φοκους (δεν γραφει 1 η 2) με τα ελαστικα πιρελλι..........
για δωσε λιγο more information......Φυσικά μιλούσαμε για το Focus ΙΙ, που του τοποθετήσαμε ενα σετ Pirelli PZero Rosso, τα οποία βελτίωσαν πολύ την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Φυσικά δεν προχωρήσαμε σε κάποιες μετρήσεις, απλά αίσθηση μεταδώσαμε, εξ'ου και δεν δώσαμε έκταση.
-
Δεν ήξερα όμως ότι προσθιοκίνητα αυτοκίνητα βγάζουν υπερστροφή ισχύος...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν ήξερα όμως ότι προσθιοκίνητα αυτοκίνητα βγάζουν υπερστροφή ισχύος...Γίνεστε πιο σαφής παρακαλώ; Λέμε κάπου κάτι τέτοιο;
-
Σε πολύ πρόσφατη δοκιμή ενός Mini Cooper (τεύχος Φεβρουαρίου αν δεν απατώμαι). Η περιγραφή της οδικής συμπεριφοράς του εν λόγω αυτοκινήτου ήταν άλλα αντ'άλλων.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σε πολύ πρόσφατη δοκιμή ενός Mini Cooper (τεύχος Φεβρουαρίου αν δεν απατώμαι). Η περιγραφή της οδικής συμπεριφοράς του εν λόγω αυτοκινήτου ήταν άλλα αντ'άλλων.OK, το κοίταξα και προφανώς έχει γίνει λάθος (υπέρ αντί υπό) δεν νομίζω να τίθεται άλλο ζήτημα αφού λέει ξεκάθαρα ότι χάνεται η πρόσφυση στους εμπρός τροχούς. Συμβαίνουν καμμιά φορά τέτοια λάθη και ζητούμε συγνώμη.
-
το ανεφερα και εγω στη σελιδα 12
-
**KF **υπάρχει πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα; Για την λίστα με τους χρόνου λέω. Πως το βλέπεις;;
ΥΓ: Στην Κρήτη ακόμα να φτάσει το τελευταίο τεύχος! Λόγω της απεργίας που κάνουν τα καράβια! [/b]
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
**KF **υπάρχει πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα; Για την λίστα με τους χρόνου λέω. Πως το βλέπεις;;ΥΓ: Στην Κρήτη ακόμα να φτάσει το τελευταίο τεύχος! Λόγω της απεργίας που κάνουν τα καράβια! [/b]
Δεν είναι μια απόφαση δική μου, όπως νομίζω καταλαβαίνετε, θα το προτείνω εκεί που πρέπει και θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ΥΓ: Στην Κρήτη ακόμα να φτάσει το τελευταίο τεύχος! Λόγω της απεργίας που κάνουν τα καράβια!
Έφτασαν και εδώ επιτέλους.
-
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Το πήρα σήμερα το βράδυ!!! Την είχα πρήξει την περιπτερού έξω από την πύλη αυτές τις μέρες.
Τώρα όσον αφορά τις μετρήσεις σίγουρα είναι χρήσιμοι οι καλύτεροι χρόνοι αλλά πιστεύω ακόμα ποιο χρήσιμοι θα ήταν με γεμάτα αυτοκίνητα μέχρι το όριο ωφέλιμου φορτίου που δίνει ο κάθε κατασκευαστής για να ξέρουμε τι να περιμένουμε από κάθε μοντέλο όταν φορτωθεί. Άσε που οι διαφορές ωφέλιμου φορτίου σε οχήματα ίδιας κατηγορίας και κινητήρα συχνά διαφέρουν αρκετά χωρίς να ξεκαθαρίζεται πουθενά γιατί!!!!
Επίσης μια συγκριτική δοκιμή με ελαστικά τελευταίου τύπου που σου επιτρέπουν να κινηθείς χωρίς αέρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.
Πήρα φορά το ξέρω αλλά στις τελευταίες σελίδες που παρουσιάζονται τόσα καταναλωτικά προϊόντα θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και μικρό εργαλεία ή απαραίτητος εξοπλισμός για μικρό ελέγχους από τον οδηγό ιδίως για κίνηση εκτός δρόμου. Αναφέρομαι από πιεσόμετρα χειρός μέχρι πτυσσόμενες μικρές γέφυρες για πέρασμα υδάτινου κωλύματος!!!!!! Υπάρχουν πολλοί φίλοι των 4Χ4 (δεν εννοώ τις φτερούγες!!! ) αλλά και όλοι οι υπόλοιποι θα θέλαμε να μάθουμε και να πάρουμε ιδέες για εξοπλισμό που πιθανά δεν γνωρίζουμε. -
Επανήλθε καί η στήλη τού Φόρουμ στό περιοδικό.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επανήλθε καί η στήλη τού Φόρουμ στό περιοδικό.ποιανού το ποστ έχει?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επανήλθε καί η στήλη τού Φόρουμ στό περιοδικό.
ποιανού το ποστ έχει?
markvag, Clio V6 kai 2-3 άλλοι που δεν θυμάμαι απ'έξω . Είναι από αυτό ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10673 ) το θέμα.
-
Μόνο πού τόν μπαρμπα-DAP τόν μεταφράσανε ώς.... ADP!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόνο πού τόν μπαρμπα-DAP τόν μεταφράσανε ώς.... ADP!!!Το spelling την έκανε την δουλειά, σίγουρα....
-
0-100-0 Αυτού του μήνα πολύ μου άρεσε! Το κακό ότι γλυκαίνεσαι από αυτές τις βελτιώσεις και ελαφρώνεις την τσέπη σου...
-
Το ανέφερα και σε άλλο θέμα που αφορά ρωγμές στον στρόφαλο και που μπορεί να γίνει έλεγχος στην χώρα μας.
Μια έρευνα που θα αφορούσε τέτοιους ελέγχους σε συνδυασμό με την όλο και ποιο έντονη χρήση κραμάτων αλουμινίου που «γερνάει» με την πάροδο του χρόνου και τις καταπονήσεις ιδίως σε εξαρτήματα όπως οι αναρτήσεις θα είχε πιστεύω μεγάλο ενδιαφέρον για όλους. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο τέτοιο τμήμα σε κάποια αυτοκινητοβιομηχανία ώστε να γίνει στο πλαίσιο κάποιου τεστ. Μπορεί φυσικά να γίνει σε συνεργασία με το στρατό ή κάποιο πανεπιστήμιο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επανήλθε καί η στήλη τού Φόρουμ στό περιοδικό.Σα να μας ακούγανε Αντρέα που το συζητούσαμε στο μαγαζί τις προάλλες...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό