-
Μπορεί να μην ξεφύλλισα καθόλου το περιοδικό του Δεκ, αλλά το αφιέρωμα στον Colin το είδα. Θα μείνει στη συλλογή μας και στις καρδιές μας!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπορεί να μην ξεφύλλισα καθόλου το περιοδικό του Δεκ, αλλά το αφιέρωμα στον Colin το είδα. Θα μείνει στη συλλογή μας και στις καρδιές μας!Τι διάρκεια έχει;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μπορεί να μην ξεφύλλισα καθόλου το περιοδικό του Δεκ, αλλά το αφιέρωμα στον Colin το είδα. Θα μείνει στη συλλογή μας και στις καρδιές μας!
Τι διάρκεια έχει;
45-50 lepta
έχει μέσα μέρος αφιερώματος του 2002 όπου μιλάει για την πορεία του. και μάλλον γιαυτό δεν αναφέρει τίποτα για τη συμμμετοχή του με τη σιτροεν.μπράβο στο περιοδικό για το αφιέρωμα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπορεί να μην ξεφύλλισα καθόλου το περιοδικό του Δεκ, αλλά το αφιέρωμα στον Colin το είδα. Θα μείνει στη συλλογή μας και στις καρδιές μας!Μία από τα ίδια !
Στεναχωρήθηκα που το είδα ... -
Μόλις τo ειδα κι εγώ..
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=72
Προτείνω ανάληψη νομικής δράσης εκ μέρους του περιοδικού εναντίον των υπευθύνων του AMS για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.
Αρκετά πια με την Αυριανή του αυτοκινητιστικού Τύπου. Δικαιούμαστε καλύτερη ενημέρωση και πρέπει οι υγιείς δυνάμεις του χώρου να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Και όχι μόνο με νομικές ενέργειες, αλλά και με lobbying προς τις εταιρείες έτσι ώστε να κλείσει η διαφημιστική κάνουλα προς την κωλοφυλλάδα.
-
Έχει ξεφύγει τελείως η ιστορία!
-
Νομίζω ότι αξίζει να γίνουν - για το καλό όλων μας - οι προβλεπόμενες ενέργειες από τους 4Τ και από όλα τα υπόλοιπα περιοδικά στην Ελλάδα... Άντε, γιατί παράγινε το κακό μ'αυτό το απόστημα.
Και φταίνε και όσοι δίνουν διαφήμιση στη φυλλάδα. Τι λες, έχω δίκιο που λέω ότι δεν κάνει ούτε για χαρτί υγείας;
-
-
Κάντε ένα paste το κείμενο, εμένα μου βγάζει μόνο αυτό:
error '80020009'
Exception occurred.
/news/preview_news.asp, line 11
-
Υπάρχουνε καποιες σπασμωδικές αντιδρασεις σαν αυτη (τετοιες ειδαμε κι'άλλες στο παρεθλόν),τις οποίες χρησιμοποιούνε οι ανθρωποι οταν νοιώθουνε οτι ειναι χαμενοι.Η πίεση ειναι μεγαλη,και ο ευκολος τροπος για να 'αποδειξεις' την αξια σου,ειναι η επίθεση.
Δυστυχως για αυτούς,ο τροπος που διαλέγουνε,δεν πειθει για το αδικο των 'άλλων' οσο για την καταντια των ιδίων.
Φυσικά,πάντα εχει ενα μικρο κερδος μια τετοιας μορφης αντιδραση,μιας και θα βρεθούνε ατομα που θα συστρατευθούνε.Μπορει να μην ειναι ατομα 'υψηλής ποιότητας',αλλα περισσοτερο μετραει η ποσότητα.Τακτική των losers την αποκαλώ,και ειναι αυτο που ο λαος μας το αναφερει στις παροιμίες του ως 'ο πνιγμενος πιανεται απο τα μαλιά του'.
Ειναι δειγμα απόγνωσης.
-
Paste το κείμενο κάποιος; Το λινκ δεν δουλεύει
-
Δεν το έχω αποθηκευμένο - φαίνεται ότι το απέσυραν βλέποντας τι τους περίμενε. Ο τίτλος ήταν πάντως 'Πόσο κρετίνους θεωρούν τους αναγνώστες τους' και αναφέρονταν σε διευθυντή 'ιστορικού' (sic) περιοδικού του χώρου, ο οποίος απένειμε στο Bravo 1.4 βραβείο για τα πολύ καλά του φρένα, εν μέσω των δικών τους αποκαλύψεων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Paste το κείμενο κάποιος; Το λινκ δεν δουλεύειΔεν υπάρχει πλέον, προφανώς συνειδητοποίησαν τη λαλακία τους και το κατέβασαν.
Ήταν πολύ ενδιαφέρον ως προς το ύφος του, γραμμένο με μεράκι πάνω στην αθάνατη τεχνοτροπία 'λόλα ένα μήλο', και με ατράνταχτα επιχειρήματα επιπέδου 'εμένα ο μπαμπάς μου είναι χωροφύλακας', με έκανε να δακρύσω από νοσταλγία για τα παιδικά μου χρόνια, και πιο συγκεκριμένα την τρίτη δημοτικού.
Μπράβο τους όμως που έμπρακτα στηρίζουν τους αλλοδαπούς που θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, κι ας μη γνωρίζουν ακόμα καλά ελληνικά.
-
Το κείμενο...
Τόσο κρετίνους θεωρούν τους αναγνώστες τους;
Διαβάστηκε από 172 αναγνώστες
TESTΤο «βραβείο της χρονιάς» απένειμε στα φρένα του Bravo, διευθυντής «ιστορικού» περιοδικού αυτοκινήτου.Η ιστορία με τά, 30% μικρότερα φρένα, του Fiat Bravo 1.4 90 ps, είναι λίγο, πολύ, γνωστή.
Το ίδιο και ότι οι δοκιμαστές του Auto Motor und Sport είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο αυτό, όταν - λόγω υπερθέρμανσης - δεν πιάσανε τα φρένα του.
Το εντυπωσιακό στην ιστορία είναι ότι μέχρι σήμερα, η Fiat δεν έχει ακόμα απαντήσει, γιατί εφοδίασε το συγκεκριμένο μοντέλο, με μικρότερα φρένα, ενώ:
- όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, φοράνε μεγάλα φρένα
- όλα τα υπόλοιπα μοντέλα του Bravo, φοράνε μεγάλα φρένα.
Αν θεωρεί η Fiat τα μικρά φρένα επαρκή, τότε γιατί εφοδιάζει τα υπόλοιπα 4 Bravo με μεγάλα φρένα και κυρίως γιατί δεν βγαίνει να υποστηρίξει την επιλογή της, όταν ακόμα και οι οργανώσεις προστασίας καταναλωτών, απαιτούν αυτή την απάντηση.
Το θέμα με τα μικρότερα φρένα του Bravo 1.4 & πως το σχολίασαν οι επισκέπτες του site (429)
Δείτε τις διαστάσεις των φρένων
Πιο εντυπωσιακή όμως, είναι η στάση που κράτησε μερίδα του ειδικού τύπου και κυρίως «ιστορικό» περιοδικό του χώρου:
- ενα μήνα πριν, είχε δοκιμάσει το Bravo 1.4 150 ps, που φοράει μεγάλα φρένα και έγραψε ότι «τα φρένα του Fiat δείχνουν πιο εύκολα σημάδια κόπωσης σε συνεχή καταπόνηση». Με τα ΜΕΓΑΛΑ φρένα.
- αμέσως μετά το ατύχημα βγήκε και έγραψε ότι το 1.4 90 ps, με τα ΜΙΚΡΑ φρένα, έχει «ανθεκτικά» φρένα.
- χθες του έδωσε και το «βραβείο» της χρονιάς:
«Στην αντοχή των φρένων του Bravo 1.4 όπως τη διαπιστώσαμε σε σκληρή δοκιμασία στην πίστα στα Μέγαρα». Στο ίδιο τεύχος φιλοξενήθηκε και ένα 36σέλιδο ένθετο της Fiat. - Χωρίς καμμία αναφορά στο μικρότερο μέγεθος των φρένων του 1.4 90 ps.
Είναι δυνατόν ένα περιοδικό, που βρίσκει ότι «δείχνουν εύκολα σημάδια κόπωσης» τα μεγάλα φρένα, να βρίσκει αμέσως μετά, ότι τα μικρά φρένα αξίζουν....το «βραβείο της χρονιάς» και να μην αναφέρει τίποτα για το μέγεθος των συγκεκριμένων φρένων; Αλλο είναι να λες: «το μοντέλο αυτό έχει μικρότερα φρένα, όμως ... bla-bla» και άλλο να μην αναφέρεις τίποτα για το μέγεθος των φρένων, αλλά και να αποκρύπτεις το γεγονός ότι σε test σου, που προηγήθηκε, είχες διαπιστώσει ότι ακόμα και τα μεγάλα φρένα «δείχνουν εύκολα σημάδια κόπωσης».
Τόσο κρετίνους θεωρεί τους αναγνώστες του;
Εσείς τι γνώμη έχετε;
Θέλουμε όμως την γνώμη σας και για κάτι ακόμα: Η Fiat - και κάποιοι δημοσιογράφοι - ισχυρίζονται ότι δεν έπρεπε να το δημοσιεύσουμε, γιατί μπορεί να ήταν «τυχαίο». Επρεπε, λέει, «να βρούμε ακόμα ένα αυτοκίνητο και αν δεν παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα, να μην το δημοσιεύσουμε».
Εμείς δεν συμφωνούμε μ'αυτό. Μπορούσαμε, αν ήθελε η Fiat, να επαναλάβουμε το test και με άλλα αυτοκίνητα, δεν είχαμε όμως καμμία πρόθεση να αποκρύψουμε αυτό που έγινε. Αυτό το ξεκαθάρισαμε από την αρχή στην Fiat. Ισως γι'αυτό ακολούθησαν τα δικαστήρια, αντί να επαναληφθεί το test και με άλλα Bravo 1.4 90 ps. -
Για δείτε εδώ: CLICK ME!
Edit: Με πρόλαβε ο Ντίνος, well done!
-
μαρεσει σαν λεξη το 'κρετινος'..
-
Σου θυμίζει κάτι;
-
Αυτος ο Ντινος αρχιζει να με φοβιζει Εχει αρχειο για τα παντα αυτο το παιδι.... πρεπει να σχετιζεται με το Echelon... δεν μπορει
In anyway... οι 4Τ δεν θα πρεπει να απαντησουν. Ως γνωστον οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες! Το AMS προσπαθει να μεταφερει την καυτη πατατα μακρια απο τον δικο του χωρο... Μην τους δωσετε την χαρα και την αξια να τους απαντησετε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου θυμίζει κάτι;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό