-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Τι απάντηση δηλαδή?! Ότι τα Audi είναι καλύτερα από τις BMW?!
Φίλε μου, πολύ πάθος για τα Audi έχεις!...
Όχι φίλε.Ο Σ.Χ έχει πάθος με τις BMW.Μόνο κατηγορίες για τα audi και τη λέξη πανδαισία βρήκε να πει.Για ξαναδές.Κοίτα λίγο την ουσία.Ψάξε τις παραπομπές.
Φίλε μου, ξέρω να διαβάζω. Και διαβάζω χρόνια.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι προσπαθείς να επιτυχεις?! Έχεις μια άποψη που είναι αντίθετη από αυτή που εξέφρασε ο ΣΧ στο τελευταίο test. Ε και?
Προσάπτεις σε ένα άνθρωπο υστεροβουλία επειδή έχει διαφορετική άποψη από σένα? Λάθος κάνεις! Και μεγάλο! -
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής ?
o O ΣΧ 'τα παίρνει' από BMW και Porsche ?
o Ο ΣΧ είναι 'κουλός' σε σχέση με διάφορους άλλους έγκριτους δημοσιογράφους ?
o Η τελευταία Μ3 BMW είναι 'αντικειμενικά' χειρότερη από το RS4 ?
o Ολες οι Μ3 BMW ήταν χειρότερες από τα αντίστοιχα Audi ?
ο Τα φρένα της τελευταίας M3 (αλλά και των προηγούμενων) ήταν ανεπαρκή ?Εγώ έχω μια ερώτηση στο φίλο ΚΚ265. Εχεις οδηγήσει αυτά τα αυτοκίνητα (τελευταία M3, τελευταίο RS4) ? Ή κρίνεις μόνο εκ των προδιαγραφών ? Και αν τα έχεις οδηγήσει, έχεις άποψη για το πως πάνε στο όριο και ποιό είναι καλύτερο ? (που στο κάτω-κάτω υπάρχουν και γούστα και υποκειμενικές απόψεις)
ναι τα οδήγησα.Και με αποδείξεις.Και το R8.Και στη πίστα και σε δρόμο! Ο Σ.Χ μας δουλεύει και λέει τη μισή αλήθεια.
Οχι μόνο τα Audi. Τη BMW την έχεις οδηγήσει ?
Για το R8 οι 4Τ είπαν τα καλύτερα λόγια...
Δεν καταλαβαίνω τις θέλεις να αποδείξεις από τα παραπάνω που αναφέρω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι μόνο τα Audi. Τη BMW την έχεις οδηγήσει ?
Για το R8 οι 4Τ είπαν τα καλύτερα λόγια...
Δεν καταλαβαίνω τις θέλεις να αποδείξεις από τα παραπάνω που αναφέρω.
Ναι στο εξωτερικο-Μόναχο.Θέλω να αποδείξω ο,τι άλλα λέει στο ένα τευχος και άλλα στο αλλο για το ίδιο αυτοκίνητο.Και για τη BMW λέει τη μισή αλήθεια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι προσπαθείς να επιτυχεις?! Έχεις μια άποψη που είναι αντίθετη από αυτή που εξέφρασε ο ΣΧ στο τελευταίο test. Ε και?
Προσάπτεις σε ένα άνθρωπο υστεροβουλία επειδή έχει διαφορετική άποψη από σένα? Λάθος κάνεις! Και μεγάλο!Αμα σου φαίνεται λίγο πήγαινε όπως πήγαινες και μην κοιτάς γύρω σου!!!!
-
Δε νομίζω πως είπε κάτι κακό για το RS4, συγκρίνοντάς το με την Μ3.
Οσο για το προηγούμενο RS4, εγώ τότε θυμάμαι διθυραμβικά λόγια, ενώ τώρα διάβασα όχι και τόσο διθυραμβικά... Δηλ. μισή αλήθεια κατά τα λεγόμενά σου. Μήπως 'τα παίρνει' ο ΣΧ και από την Audi ?
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Προσάπτεις σε ένα άνθρωπο υστεροβουλία επειδή έχει διαφορετική άποψη από σένα? Λάθος κάνεις! Και μεγάλο!Αμα σου φαίνεται λίγο πήγαινε όπως πήγαινες και μην κοιτάς γύρω σου!!!!
Δεν κατάλαβα! Συμφωνείς ότι λές πως ο ΣΧ έχει υστεροβουλία επειδή έχει διαφορετική άποψη από σένα?!?!
-
Οχι kouk, επειδή, όπως υπαινίσσεται ο KK265, 'τα παίρνει' από το Μανιατόπουλο, αντιπρόσωπο της Porsche και -μέχρι πρότινος- της BMW.
OK...
Αν ο κάθε δημοσιογράφος 'τα παίρνει' από τους αντιπροσώπους κάθε αυτοκινήτου για το οποίο γράφουν διθυραμβικές κριτικές...
(Ο ΣΧ 'τα παίρνει' και από τη Bugatti )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε νομίζω πως είπε κάτι κακό για το RS4, συγκρίνοντάς το με την Μ3.Οσο για το προηγούμενο RS4, εγώ τότε θυμάμαι διθυραμβικά λόγια, ενώ τώρα διάβασα όχι και τόσο διθυραμβικά... Δηλ. μισή αλήθεια κατά τα λεγόμενά σου. Μήπως 'τα παίρνει' ο ΣΧ και από την Audi ?
Ναι για να τη βρίζει! Μας δουλεύεις;
-
Α, μάλιστα! ΟΚ!
Φίλε ΚΚ265, ότι πεις...
-
Φυσικά και δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα ο φίλος πέρα από το να ακουστεί και μια άλλη άποψη.
Μήπως παραβλέπουμε το γεγονός ότι το περιοδικό διαβάζεται από μερικές χιλιάδες αναγνώστες ;;;; ('η και περισσότερους ;;; )
Αναγνώστες οι οποίοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν την δυνατότητα να σχηματίσουν ιδία άποψη από τα εν λόγο αυτοκίνητα και που θα επηρεαστούν από τα λεγόμενα, τις απόψεις και τα συμπεράσματα του κάθε δημοσιογράφου ;;;;;
Και ναι μεν το αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρει τα εν λόγο οχήματα είναι εξαιρετικά μικρό λόγο της τιμής απόκτησης τους αλλά και μάλλον ψαγμένο γιατί μιλάμε για ειδικές εκδόσεις.
Οι υπόλοιποι όμως, αυτοί που θα υιοθετήσουν τις απόψεις του κάθε δημοσιογράφου, θα μεταφέρουν τις γενικότερες εντυπώσεις και το κεντρικό νόημα που απορρέει από το άρθρο (ποιό τελικά είναι το καλύτερο αυτοκίνητο) συνειρμικά και άθελα τους και στα υπόλοιπα μικρότερα μοντέλλα των εταιρειών που εμπλέκονται στις συγκρίσεις.
Καλύτερα να μην υποτιμάμαι την δύναμη του γραπτού λόγου και ειδικά του «ειδικού τύπου» γιατί έχουν μεγάλη βαρύτητα.
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Ο Στρατισσίνο ξετυλίγει τις αρετές του νέου Μ3-”.Μάλιστα.Την τελευταία την καλή μας λέτε.Δηλαδή κάνει κάτι που δεν έκανε η Μ3 Ε 46 η κακή (;)και πρέπει να το μάθουμε;Έβαλε μήπως η BMW κεραμικά φρένα και σταματάει;Μονοπίστονα είχε και μονοπίστονα έχει.Ferrari,Porsche,Mercedes AMG,Maserati,Aston Martin,Corvette,Audi,lamborghini κλπ από 300 άλογα και πάνω χρησιμοποιούν πολυπίστονα φρένα.Η BMW το βιολί της.Οι άλλοι είναι ηλίθιοι;Το RS2 (αυτό το κατώτερο της Ε 36 αυτοκίνητο όπως κατάλαβα) φορούσε τετραπίστονα Porsche φρένα 15 χρόνια πριν και το σημερινό RS4 φοράει οκταπίστονα με διπλά τακάκια ή εξαπίστονα κεραμικά στο ίδιο βάρος αμαξώματος.Αυτό λέγεται εξέλιξη και πρόοδος στα φρένα κύριε Στρατισσίνο, αλλά τολμάς να γράψεις τέτοια πράγματα;Θα κοπούν μαχαίρι τα VCD και πολλά άλλα....Δεν ξέρω ποια φρένα έχουν τις καλύτερες επιδόσεις αλλά από τις προδιαγραφές (ΠΟΣΑ πιστονάκια έχουν) δεν μπορείς να βγάλεις ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα. Μπορεί μια 6πίστονη δαγκάνα να είναι μάπα και μια 4πίστονη πολύ καλύτερη. Αν τα φρένα της Μ3 έχουν καλές επιδόσεις (καλύτερες από τα άλλα?) μειονεκτούν μόνο και μόνο επειδή έχουν λιγότερα εμβολάκια;
Πίστα: Για το RS4 δεν θα διαφωνήσω αλλά για το βρεγμένη πίστα. Μήπως πρέπει να τα δοκιμάσουν σε χιονισμένη πίστα για να δούμε πιο x-treme καταστάσεις;
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Οσο για το προηγούμενο RS4, εγώ τότε θυμάμαι διθυραμβικά λόγια, ενώ τώρα διάβασα όχι και τόσο διθυραμβικά... Δηλ. μισή αλήθεια κατά τα λεγόμενά σου. Μήπως 'τα παίρνει' ο ΣΧ και από την Audi ?
Που ακριβώς έβρισε ο ΣΧ την Audi ή οποιοδήποτε αυτοκίνητό της ?
(Μπορείς να είσαι πιο ευπρεπής αγαπητέ, δε με ξέρεις και από χτες, ούτε 'έβρισα' κανέναν, ΟΚ ? Τα 'μας δουλεύεις' στα φιλαράκια σου σε παρακαλώ)
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φυσικά και δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα ο φίλος πέρα από το να ακουστεί και μια άλλη άποψη.Μήπως παραβλέπουμε το γεγονός ότι το περιοδικό διαβάζεται από μερικές χιλιάδες αναγνώστες ;;;; ('η και περισσότερους ;;; )
Αναγνώστες οι οποίοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν την δυνατότητα να σχηματίσουν ιδία άποψη από τα εν λόγο αυτοκίνητα και που θα επηρεαστούν από τα λεγόμενα, τις απόψεις και τα συμπεράσματα του κάθε δημοσιογράφου ;;;;;
Και ναι μεν το αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρει τα εν λόγο οχήματα είναι εξαιρετικά μικρό λόγο της τιμής απόκτησης τους αλλά και μάλλον ψαγμένο γιατί μιλάμε για ειδικές εκδόσεις.
Οι υπόλοιποι όμως, αυτοί που θα υιοθετήσουν τις απόψεις του κάθε δημοσιογράφου, θα μεταφέρουν τις γενικότερες εντυπώσεις και το κεντρικό νόημα που απορρέει από το άρθρο (ποιό τελικά είναι το καλύτερο αυτοκίνητο) συνειρμικά και άθελα τους και στα υπόλοιπα μικρότερα μοντέλλα των εταιρειών που εμπλέκονται στις συγκρίσεις.
Καλύτερα να μην υποτιμάμαι την δύναμη του γραπτού λόγου και ειδικά του «ειδικού τύπου» γιατί έχουν μεγάλη βαρύτητα.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μαζί σου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο Στρατισσίνο ξετυλίγει τις αρετές του νέου Μ3-”.Μάλιστα.Την τελευταία την καλή μας λέτε.Δηλαδή κάνει κάτι που δεν έκανε η Μ3 Ε 46 η κακή (;)και πρέπει να το μάθουμε;Έβαλε μήπως η BMW κεραμικά φρένα και σταματάει;Μονοπίστονα είχε και μονοπίστονα έχει.Ferrari,Porsche,Mercedes AMG,Maserati,Aston Martin,Corvette,Audi,lamborghini κλπ από 300 άλογα και πάνω χρησιμοποιούν πολυπίστονα φρένα.Η BMW το βιολί της.Οι άλλοι είναι ηλίθιοι;Το RS2 (αυτό το κατώτερο της Ε 36 αυτοκίνητο όπως κατάλαβα) φορούσε τετραπίστονα Porsche φρένα 15 χρόνια πριν και το σημερινό RS4 φοράει οκταπίστονα με διπλά τακάκια ή εξαπίστονα κεραμικά στο ίδιο βάρος αμαξώματος.Αυτό λέγεται εξέλιξη και πρόοδος στα φρένα κύριε Στρατισσίνο, αλλά τολμάς να γράψεις τέτοια πράγματα;Θα κοπούν μαχαίρι τα VCD και πολλά άλλα....
Δεν ξέρω ποια φρένα έχουν τις καλύτερες επιδόσεις αλλά από τις προδιαγραφές (ΠΟΣΑ πιστονάκια έχουν) δεν μπορείς να βγάλεις ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα. Μπορεί μια 6πίστονη δαγκάνα να είναι μάπα και μια 4πίστονη πολύ καλύτερη. Αν τα φρένα της Μ3 έχουν καλές επιδόσεις (καλύτερες από τα άλλα?) μειονεκτούν μόνο και μόνο επειδή έχουν λιγότερα εμβολάκια;
Πίστα: Για το RS4 δεν θα διαφωνήσω αλλά για το βρεγμένη πίστα. Μήπως πρέπει να τα δοκιμάσουν σε χιονισμένη πίστα για να δούμε πιο x-treme καταστάσεις;
Το auto moto und sport το έκανε ήδη φίλε μεταξύ RS4 και carrera 997.Αλλού χιονίζει που και που...Άμα οδηγήσεις Μ3 Ε 46 ή Μ5 Ε 39 έλα να μου πεις για τις καλές τους επιδόσεις στα φρένα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Μπορείς να είσαι πιο ευπρεπής αγαπητέ, δε με ξέρεις και από χτες, ούτε 'έβρισα' κανέναν, ΟΚ ? Τα 'μας δουλεύεις' στα φιλαράκια σου σε παρακαλώ)
Είσαι ο ΣΧ;2.Οκ.Δεν έβρισε αλλά λέγοντας ότι το Μ3 Ε 46 ( 2000 μοντέλο)σελ.62 αυτού του μήνα είναι ανώτερο από RS4 (2006 μοντέλλο) είναι προσβολή και μεγάλη.Sorry αν πειράχτηκες.
-
KK265 είσαι μέτοχος της Audi?! (Αλλιώς δεν αντιλαμβάνομαι ποιόν πρόσβαλε ο ΣΧ εκφράζοντας την άποψή του)!
-
Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένας φίλος που προσπαθούσε να μας πείσει ότι προτού γράψουν τις εντυπώσεις τους για ένα αμάξι το οποίο ξεζούμισαν [ή έστω από το οποίο πήραν μια γεύση εντός & εκτός πίστας] οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα έπρεπε να ψάχνουν τι έχει γραφτεί από Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς, κλπ και να 'προσαρμόζουν' τις **απόψεις **τους για να μην κατηγορηθούν ως biased.
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Είσαι ο ΣΧ;2.Οκ.Δεν έβρισε αλλά λέγοντας ότι το Μ3 Ε 46 ( 2000 μοντέλο)σελ.62 αυτού του μήνα είναι ανώτερο από RS4 (2006 μοντέλλο) είναι προσβολή και μεγάλη.Sorry αν πειράχτηκες.
Kαι τί πειράζει αυτο;;; Tη γνώμη του είπε!
Όλα τα αυτοκινητιστικά έντυπα και μή, θαύμασαν το RS4 mkII, για τις αρετές του και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του που για 1η φορά πλησίασαν αυτά μιας BMW (όχι όποιας κ όποιας).
Κάποιοι προτίμησαν το RS4, άλλοι την Μ3. Kαι λοιπόν...;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
KK265 είσαι μέτοχος της Audi?! (Αλλιώς δεν αντιλαμβάνομαι ποιόν πρόσβαλε ο ΣΧ εκφράζοντας την άποψή του)!Προσβάλλει εμένα ως αναγνώστη.Στο τέστ του RS4 έγραφε τα καλύτερα.Τώρα μας λέει ότι το αμάξι αυτό δεν μπορεί να συναγωνιστεί ούτε 6 χρονών BMW.Πότε έλεγε αλήθεια;Τότε ή τώρα;
Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη;Πρέπει να είμαι μέτοχος της Audi ;Είναι λάθος αυτά που λέω στην επιστολή;Σου αρέσει το σαλόνι της νέας Μ3;Θα έδινες 100.000 ευρώ για ένα αμάξι με μονοπίστονα φρένα;Ο Σ.Χ λέει ναι Εγώ όχι.Το αμάξι έχει ελαττώματτα όπως όλα.Ο Σ.Χ λέει μόνο ότι είναι ακριβό.Τίποτα άλλο.Έχω δικαίωμα να το πω; -
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
KK265 είσαι μέτοχος της Audi?! (Αλλιώς δεν αντιλαμβάνομαι ποιόν πρόσβαλε ο ΣΧ εκφράζοντας την άποψή του)!
Προσβάλλει εμένα ως αναγνώστη.Στο τέστ του RS4 έγραφε τα καλύτερα.Τώρα μας λέει ότι το αμάξι αυτό δεν μπορεί να συναγωνιστεί ούτε 6 χρονών BMW.Πότε έλεγε αλήθεια;Τότε ή τώρα;
Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη;Πρέπει να είμαι μέτοχος της Audi ;Είναι λάθος αυτά που λέω στην επιστολή;Σου αρέσει το σαλόνι της νέας Μ3;Θα έδινες 100.000 ευρώ για ένα αμάξι με μονοπίστονα φρένα;Ο Σ.Χ λέει ναι Εγώ όχι.Το αμάξι έχει ελαττώματτα όπως όλα.Ο Σ.Χ λέει μόνο ότι είναι ακριβό.Τίποτα άλλο.Έχω δικαίωμα να το πω;Βεβαίως και έχεις κάθε δικαίωμα να πεις την γνώμη σου!
Αλλά, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κατηγορήσεις κάποιον ότι 'τα παίρνει' επειδή εσύ έχεις διαφορετική άποψη. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της διαφοράς!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό