-
-
Πιο μικρή υπογραφή. Ξεχειλώσαμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πιο μικρή υπογραφή. Ξεχειλώσαμε.Εμ το έλεγαν οι παλιοί ότι πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις (μην ξεχειλώσεις και τίποτα )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πιο μικρή υπογραφή. Ξεχειλώσαμε.χώρια που είναι έμμεση διαφήμιση στον πασίγνωστο 'μεγάλο πλάτανο' που εκτός των άλλων έχει και πρωινό (παντσέτες και κοντοσούβλια)
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Χαλάς το forum.Κάνε με ban/ignore. Ασε μας τώρα...
Αν πετάς την εξυπνάδα σου, να είσαι διατεθιμένος να την υπερασπιστείς. Ισως να θέλεις και μερικά μαθήματα περί internet & forums, που ξέρεις...
-
ναι βρε πλάκα κάνω!!!
-
-
Κάποτε ο ΚΚ έγραφε πως, ' αν κάποιος σας πει τη φράση ξέρεις πιο είμαι εγώ, κοιτάξτε τον με συμπάθεια γιατί πράγματι δε ξέρει ποιος είναι'.
Ειρωνευόμενος τη νοοτροπία όσων έχουν αυτό το τρόπο σκέψης.Τι έγινε και 'έχει περάσει απέναντι'; (Αν έγινε αυτό που έγραψε και δεν είναι μια ακόμη Καββαθική παραβολή)
(Αν και νομίζω πως το τι έγραψε ο ΚΚ δεν είναι πρόταση των φορουμάδων προς το περιοδικό)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάποτε ο ΚΚ έγραφε πως, ' αν κάποιος σας πει τη φράση ξέρεις πιο είμαι εγώ, κοιτάξτε τον με συμπάθεια γιατί πράγματι δε ξέρει ποιος είναι'.
Ειρωνευόμενος τη νοοτροπία όσων έχουν αυτό το τρόπο σκέψης.Τι έγινε και 'έχει περάσει απέναντι'; (Αν έγινε αυτό που έγραψε και δεν είναι μια ακόμη Καββαθική παραβολή)
Και απο το μυαλο το δικο μου περασε η σκεψη οτι ολο αυτο το'βγαλε απο το μυαλο του.Εκτος αν θεωρει μαγκια του να δημοσιοποιει εναν διαλογο οπου εσπασε τα μουτρα του.
Φυσικο επακολουθο της δημοσιευσης ηταν να τα ακουει απο τον καθενα που εχει διαβασει τις αποψεις του Κ.Κ. σε αυτο ακριβως το θεμα.
Τι να πω,ισως του διαβιβασουν ολα τα παραπανω και επανελθει στο επομενο τευχος . -
Μιας και οι 4Τροχιτες μας διαβαζουν αρπαζω (δεν μου αρεσει η λεξη δραττομαι) την ευκαιρεια για να ζητησω μια χαρη.
Το Μαη του 2002 το τευχος Νο 380 συνοδευοταν με ενα dvd με τιτλο 'RALLY 50 χρονια' .Μιας και περασε μια πενταετια και παραπανω και ηρθαν νεοι αναγνωστες και το τευχος εχει εξαντληθει ,μηπως θα μπορουσε να επανακυκλοφορησει το dvd σε ενα προσεχες τευχος των 4 Τροχων;
Για να θυμουνται τα ΚΑΠΗ και να μαθαινουν τα πιτσι. -
Στο τεύχος Ιουλίου, στη δοκιμή μακράς διαρκείας του Clio RS την οποία
υπογράφει νεοαποκτηθείς συντάκτης, υπάρχει μία λέξη στην πρώτη κιόλας
πρόταση του άρθρου που προσωπικά δεν περίμενα να συναντήσω σε δοκιμή
του περιοδικού μας (δικαιούμαι να λέω 'μας' όταν έχω αγοράσει και έχω
ακόμη όλα τα τεύχη από τον Αύγουστο του 81).Έχει ενοχληθεί άλλος;
Γνωρίζω πως ΊΣΩΣ και να έχει ξαναεμφανιστεί η λέξη αυτή ή παρόμοιες σε
προσωπικά άρθρα, όπου υπάρχει κάποια ανοχή, αλλά σε δοκιμή; -
δε μας λες τη λέξη με κάποιο τρόπο.... Δε καταλαβαίνω τώρα...
-
Και σ' εμένα δεν άρεσε καθόλου, με μια μικρή διόρθωση:
Το κείμενο στο τέλος έχει την υπογραφή του Σ.Χ., κάτι το οποίο προκύπτει και από τα γραφόμενα (πέρι 350Ζ πχ)
Το όνομα στα αριστερά δεν ξέρω ποιανού είναι και γιατί μπήκε.Τώρα, επί της ουσίας, κατά καιρούς έχω ενοχληθεί ή κουραστεί από το χαλαρό, μάγκικο ύφος του Σ.Χ. σε σημείο να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω το ίδιο σημείο για να καταλάβω τι εννοεί. Γράφει όπως μιλάει και στον κολλητό του, που ξέρει και 1-2 πράγματα παραπάνω για τα προσωπικά του.
[edit] Για να γνωρίζουν κι οι υπόλοιποι για τι μιλάμε, το κείμενο αρχίζει ως εξής:
'Λένε πως είναι μαλακία να είσαι συντάκτης του ειδικού Τύπου και να διαθέτεις δικό σου αυτοκίνητο.' -
Πεστε μας ντε τί λεξη ειναι αυτη ρε παιδια;
edit ακυρο
Ουτε εμενα μου 'χτυπαει' καλα σε τετοιο περιοδικο.
-
Την έγραψε ο Αστέρης. Σπανίως την χρησιμοποιώ στον προφορικό λόγο αλλά
στον γραπτό δεν υπήρχε περίπτωση. Και για μένα δεν κάνει διαφορά ποιος
το έγραψε. Ούτε στον ΚΚ δε θα το συγχωρούσα. -
τωρα θα μας πειτε τι εγραψε?
-
[quote='DAP']Μιας και οι 4Τροχιτες μας διαβαζουν αρπαζω (δεν μου αρεσει η λεξη δραττομαι) την ευκαιρεια για να ζητησω μια χαρη.
Το Μαη του 2002 το τευχος Νο 380 συνοδευοταν με ενα dvd με τιτλο 'RALLY 50 χρονια' .Μιας και περασε μια πενταετια και παραπανω και ηρθαν νεοι αναγνωστες και το τευχος εχει εξαντληθει ,μηπως θα μπορουσε να επανακυκλοφορησει το dvd σε ενα προσεχες τευχος των 4 Τροχων;
Για να θυμουνται τα ΚΑΠΗ και να μαθαινουν τα πιτσι. [/quoteΝΑΙ ΝΑΙ!!!!
χαρα το πιτσι θα πειτε τωρα.. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Τώρα, επί της ουσίας, κατά καιρούς έχω ενοχληθεί ή κουραστεί από το χαλαρό, μάγκικο ύφος του Σ.Χ. σε σημείο να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω το ίδιο σημείο για να καταλάβω τι εννοεί. Γράφει όπως μιλάει και στον κολλητό του, που ξέρει και 1-2 πράγματα παραπάνω για τα προσωπικά του.
Η λέξη δε με ενόχλησε. Με ενόχλησε (και με ενοχλεί γενικότερα) το ύφος του Σ.Χ. (μάγκικο δε θα το χαρακτήριζα πάντως), που μπορεί να φέρνει πιο κοντά του τους 100 γνωστούς του, στους οποίους άλλοτε άμεσα, άλλοτε έμμεσα απευθύνεται, αλλά τελικά σε κείμενα των 500 λέξεων οι μισές είναι χαιρετισμοί και κρυφά και φανερά μηνύματα σε γνωστούς και φίλους. Υπάρχουν και τα τηλέφωνα γι' αυτή τη δουλειά Ειδικά στην παρουσίαση του 500, γίνεται χαμός από αναφορές σε ανθρώπους του προσωπικού κύκλου του κυρίου Σ.Χ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ως αναγνώστη που επιλέγω το συγκεκριμένο έντυπο για την ενημέρωσή μου δε με ενοχλεί: με αποξενώνει
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τώρα, επί της ουσίας, κατά καιρούς έχω ενοχληθεί ή κουραστεί από το χαλαρό, μάγκικο ύφος του Σ.Χ. σε σημείο να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω το ίδιο σημείο για να καταλάβω τι εννοεί. Γράφει όπως μιλάει και στον κολλητό του, που ξέρει και 1-2 πράγματα παραπάνω για τα προσωπικά του.
Η λέξη δε με ενόχλησε. Με ενόχλησε (και με ενοχλεί γενικότερα) το ύφος του Σ.Χ. (μάγκικο δε θα το χαρακτήριζα πάντως), που μπορεί να φέρνει πιο κοντά του τους 100 γνωστούς του, στους οποίους άλλοτε άμεσα, άλλοτε έμμεσα απευθύνεται, αλλά τελικά σε κείμενα των 500 λέξεων οι μισές είναι χαιρετισμοί και κρυφά και φανερά μηνύματα σε γνωστούς και φίλους. Υπάρχουν και τα τηλέφωνα γι' αυτή τη δουλειά Ειδικά στην παρουσίαση του 500, γίνεται χαμός από αναφορές σε ανθρώπους του προσωπικού κύκλου του κυρίου Σ.Χ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ως αναγνώστη που επιλέγω το συγκεκριμένο έντυπο για την ενημέρωσή μου δε με ενοχλεί: με αποξενώνει
+1
Παλιότερα γινόταν μονάχα στους αγώνες (εντάξει, ξέρουμε ότι εκεί είναι κλειστός ο κύκλος ) αλλά τώρα έχει εξαπλωθεί και σε παρουσιάσεις πολιτικών αυτοκινήτων. Και δεν απευθύνεται σε παλιούς αναγνώστες (είμαι τέτοιος και δεν καταλαβαίνω γρι) αλλά σε προσωπικούς γνωστούς. Όπως και να το κάνεις είναι ενοχλητικό.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό