-
Παλιά τα είχα όλα,αλλά λόγω έλλειψης χώρου έχω κρατήσει μόνο τα αγαπημένα μου(που είναι αρκετά)
-
Όλα από τότε που ανέβηκα στο πλοίο...
Από τον Δεκέμβριο του 1995 δηλαδή με εκείνο το ανεπανάληπτο τεύχος με F50, Audi S6 και δεν συμαζεύεται... Ότι χρειάζεται ένας 15χρονος για να πείσει τον μπαμπά για την επιχορήγηση...
Τα τεύχη τα έχω, χώρο δεν έχω... (μην δείτε την βιβλιοθήκη και το δωμάτιό μου... )
-
Για να θυμούνται οι ...ώριμοι και να γελούν ίσως οι νεότεροι:
Την εποχή που δεν υπήρχαν σουπερμάρκετ, τα ψώνια γίνονταν στο μπακάλη της γειτονιάς, ο οποίος δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος με τη φίρμα του, αλλά εφημερίδες και περιοδικά. Έτσι λοιπόν, γνώρισα τους 4 Τροχούς: ένα τετρασέλιδο είχε ...αγκαλιάσει μισό κιλό φέτα. Και τι μαγικό τετρασέλιδο! Γνωριμία υπό βροχή της νέας (τότε) Lancia Stratos στην Ιταλία! Είχα και το ψώνιο από μικρός με οτιδήποτε 'δουλεύει' και περιλαμβάνει κίνηση, δεν ήθελα πολύ για να κολλήσω...Έχουν γεμίσει δυο μεγάλα ράφια ντέξιον... Όποτε υπήρχε πρόβλημα χώρου, έφευγαν περιοδικά.. Auto Express, Moto, RAM, κ.λ.π. 4 Τροχοί και Πτήση ποτέ! Τώρα μάλιστα που έχω και γκαράζ-αποθήκη-εργαστήριο (όπως το ζήλευα πάντα στις Αμερικάνικες ταινίες) δεν έχω πια γκρίνια για το χώρο, ούτε και χρόνο όμως για μαστορέματα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να βρω και το τεύχος με την δοκιμή της Lancia Delta 1.5!!!
Νο 123, Νοεμβρης 1980,σελις 20.THE ITALIAN CONNECTION
Γραφει μεσα και για τον Alan JonesΚαι ο εκβιασμος αρχιζει.
Γινεται ανταλλαγη φωτοτυπιων του αρθρου με ...........? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να βρω και το τεύχος με την δοκιμή της Lancia Delta 1.5!!!
Νο 123, Νοεμβρης 1980,σελις 20.THE ITALIAN CONNECTION
Γραφει μεσα και για τον Alan JonesΚαι ο εκβιασμος αρχιζει.
Γινεται ανταλλαγη φωτοτυπιων του αρθρου με ...........?....μοσχαρίσιες μπριζόλες σου κάνουν Padrone?!!
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Σύντομα όλοι οι αναγνώστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα παλιά τεύση των 4Τροχών σε ηλεκτρονική μορφή και δωρεάν. Αυτά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του περιοδικού όπου ήδη έχουν μπεί αρκετά τεύχη.
Εννοείς μόνο τα κείμενα όπως έγινε μέχρι τώρα ή θα συμπεριλαμβάνονται και πίνακες, φωτογραφίες κτλ. ;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....μοσχαρίσιες μπριζόλες σου κάνουν Padrone?!!
Μου κανουν οταν τις τρωω με καλη παρεα ρε Νικο.Και εχω να σας δω απο το Παπιγκο,ποσο υπομονη να κανω ακομα ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μου κανουν οταν τις τρωω με καλη παρεα ρε Νικο.Και εχω να σας δω απο το Παπιγκο,ποσο υπομονη να κανω ακομα ?
Λίγη...λίγη!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λίγη...λίγη!!!!
Αντε - ντε !!!
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
ΥΓ: Μακαρι να υπηρχε σκεψη να μπαινανε σε ηλεκρονικη εκδοση και να τα κατεβαζαμε ολα τα τευχη με πληρωμη μελους. Αλλα ξερω οτι δεν ειναι ευκολο.
Σύντομα όλοι οι αναγνώστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα παλιά τεύση των 4Τροχών σε ηλεκτρονική μορφή και δωρεάν. Αυτά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του περιοδικού όπου ήδη έχουν μπεί αρκετά τεύχη.
Θα βγεί κανένα παλιό τεύχος σε επανακυκλοφορία όπως τα πρώτο?(πραγματική μαγεία να κρατάς το πρώτο τεύχος του περιοδικου που σου δημιούργισε πραγματικό κόλλημα με την αυτοκίνηση)Τι να την κάνω την ηλεκτρονική μορφή αν δεν μπορώ να πίασω στα χέρια μου τα τεύχη?
-
Πάντως το πρόβλημα του χώρου δεν είναι και τόσο τραγικό, εγώ έχω τα περίπου 170 τευχη των 4Τ που έχω σε ράφι συνολικού μήκους περίπου 150cm. Νομίζω αυτός ο χώρος μπορεί να βρεθεί σε κάθε σπίτι, το πρόβλημα μάλλον εστιάζεται σε μαμάδες και συζήγους που θεωρούν 'σκουπιδαριό' τα περιοδικά για να μπούν σε μια βιβλιοθήκη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως το πρόβλημα του χώρου δεν είναι και τόσο τραγικό, εγώ έχω τα περίπου 170 τευχη των 4Τ που έχω σε ράφι συνολικού μήκους περίπου 150cm. Νομίζω αυτός ο χώρος μπορεί να βρεθεί σε κάθε σπίτι, το πρόβλημα μάλλον εστιάζεται σε μαμάδες και συζήγους που θεωρούν 'σκουπιδαριό' τα περιοδικά για να μπούν σε μια βιβλιοθήκη.αααααχ.... ναι...
(ΜΑΜΑ, πού πήγαν τα τεύχη 60-100 του ΚΟΜΙΞ που είχα σαν θησαυρό; ) -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Όχι απλά έχω όλα όσα έχω αγοράσει, αλλά τον μήνα που μας πέρασε αγόρασα και κάποια παλιά από τις Τ.Ε.!!!
Να δείτε δοκιμή 8 Τζι Τι Άι με οδηγό τον Σ.Χ. να τα στρίβει στο απόλυτο όριο με την γλώσσα δαγκωμένη και έξω από το στόμα, δίπλα στο μάγουλο!!!
Μακάρι να αποφάσιζαν να αντιγράψουν τους 4Τ του 10-15 χρόνια πριν οι 4Τ του σήμερα όσον αφορά τις δοκιμές...
Πίστα πλέον έχουμε...Υ.Γ. Δυστυχώς ενώ ζήτησα 10-15 τεύχη μου βρήκαν μόνο 5, όλα από το '90 και μετά... Τα τεύχη με τεστ από το Τίπο στα τέλη του '80 έχουν εξαντληθεί ΌΛΑ;;; (έτσι μου είπε η κυρία που μου έδωσε τα άλλα νούμερα που ζήτησα...) Πάντως στο τρέχον περιοδικό νομίζω πως δεν τα γράφει όλα για εξαντλημένα...
Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν;