-
Εμένα πάντως όλη αυτή η ιστορία με έχει κουράσει αφάνταστα...
Ούτε με νοιάζει πια αν πάρουμε 10 ή 50 χρυσά..
Φαίνεται οτι αφού δε μπορέσανε να μας κατηγορήσουν για τις εγκαταστάσεις μας και την οργάνωση μας αποφασίσανε να αμαυρώσουν τους αγώνες της Αθήνας με τα σκάνδαλα ντόπινγκ.
Είναι τυχαίο που πριν καλά καλά αρχίσουν οι αγώνες άρχισαν με κεντέρη - θάνου;
Λες και τόσα χρόνια δεν ντοπάρονταν οι αθλητές ή λες και τώρα βρήκαν τον τρόπο να τα εντοπίζουν.Όλα στημένα είναι και όλα γίνονται για τα λεφτά.Απλά τόσα χρόνια κάνανε τα στραβά μάτια προς όφελος των αγώνων.Άντε να τελειώνουν να ησυχάσουμε.
Εμένα η πρόταση μου είναι να καθιερώσουν οι Έλληνες καινούριους Ολυμπιακούς αγώνες όπου δε θα συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές αλλά απλοί άνθρωποι.Θα υπάρχει απαγόρευση χορηγών και κανένα πριμ.
Και θα γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια μόνο στην Ελλάδα και με πολύ μεγαλη απλότητα.
Άντε να διδάξουμε τον κόσμο τι σημαίνουν οι αξίες και οτι το χρήμα δεν είναι πάνω απ'όλα.Και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμη σε αυτά με μέγιστο παράδειγμα του Εθελοντές της Αθήνας. -
Ελειπε ο γάτος...
χόρευαν τα ποντίκια..... -
Παίδες τα πάντα έχουν να κάνουν με το χρήμα!Και οι χορηγίες Ελληνική εφευρεση είναι!!
Και μην τα ισοπεδώνουμε!Δεν είναι ΟΛΟΙ οι αθλητές ντοπέ!Υπάρχουν αθλήματα που δεν έχει νόημα η ντόπα!π.χ. Ιστιοπλοϊα!!
Πάντως το θέμα δεν το έβγαλαν οι ξένοι αλλά οι δικοί μας δημοσιογράφοι! Για να μην ξεχνιόμαστε!
Η Ελλάδα εχει μια φοβερή ικανότητα!Οταν είναι 'καβάλα',αφου την έχουν κατηγορήσει όλοι και την στιγμή που πρέπει να πάρει συγχαρητήρια,βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της!!!(Θ.Αναστασιάδης απο το Βήμα)
-
Να μην είχε κρυφτεί ο γάτος σαν ποντικός και τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας.
-
Θά ήθελα νά δώ,πότε θά ειπωθεί στίς ειδήσεις ότι τό 90% τών αθλητών (επιπέδου πρωταθλητισμού) είναι 'ντοπέ'.
Νά δώ τά τάχα μου έκπληκτα μούτρα τους,όταν (ξανα τάχα μου) θά τό ανακαλύπτουν!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά ήθελα νά δώ,πότε θά ειπωθεί στίς ειδήσεις ότι τό 90% τών αθλητών (επιπέδου πρωταθλητισμού) είναι 'ντοπέ'.
Νά δώ τά τάχα μου έκπληκτα μούτρα τους,όταν (ξανα τάχα μου) θά τό ανακαλύπτουν!!!Ντοπάρεται το 90% των αθλητών !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απίστευτο ....... !!! Αδυνατώ να το κατανοήσω !!!! Δεν το χωράει ο νούς μου !!!
Τί λές τώρα !!!!!!!! -
Δημήτρη,έχω φίλους (παιδικούς) πού παίζουν ποδόσφαιρο σέ ομάδες επιπέδου γειτονιάς,καθώς καί μπάσκετ τού ιδίου επιπέδου,οι οποίοι...ντοπάρονται!!!
Μπορεί νά μήν είναι 'ντόπα πολυτελείας',αλλά πάντα βρίσκουν κατιτίς νά πάρουν!!! -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Νά δώ τά τάχα μου έκπληκτα μούτρα τους,όταν (ξανα τάχα μου) θά τό ανακαλύπτουν!!!Ντοπάρεται το 90% των αθλητών !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απίστευτο ....... !!! Αδυνατώ να το κατανοήσω !!!! Δεν το χωράει ο νούς μου !!!
Τί λές τώρα !!!!!!!!Αμα σου στείλω 5-6 κιλά παϊδάκια θα το...κατανοήσεις??!!!
-
Το ποντίκι όμως κέρδισε με 19.79.......
-
Συμφωνώ μ'αυτά που λες... Αλλά πρόσεχε μη σε κατηγορήσουν για... απολογητή του Δία (που δε μας χαλάει εδώ που τα λέμε... Μπερμπάντης κι ωραίος Κρητίκαρος ήταν)!
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εμένα πάντως όλη αυτή η ιστορία με έχει κουράσει αφάνταστα...
Ούτε με νοιάζει πια αν πάρουμε 10 ή 50 χρυσά..
Φαίνεται οτι αφού δε μπορέσανε να μας κατηγορήσουν για τις εγκαταστάσεις μας και την οργάνωση μας αποφασίσανε να αμαυρώσουν τους αγώνες της Αθήνας με τα σκάνδαλα ντόπινγκ.
Είναι τυχαίο που πριν καλά καλά αρχίσουν οι αγώνες άρχισαν με κεντέρη - θάνου;
Λες και τόσα χρόνια δεν ντοπάρονταν οι αθλητές ή λες και τώρα βρήκαν τον τρόπο να τα εντοπίζουν.Όλα στημένα είναι και όλα γίνονται για τα λεφτά.Απλά τόσα χρόνια κάνανε τα στραβά μάτια προς όφελος των αγώνων.Άντε να τελειώνουν να ησυχάσουμε.
Εμένα η πρόταση μου είναι να καθιερώσουν οι Έλληνες καινούριους Ολυμπιακούς αγώνες όπου δε θα συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές αλλά απλοί άνθρωποι.Θα υπάρχει απαγόρευση χορηγών και κανένα πριμ.
Και θα γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια μόνο στην Ελλάδα και με πολύ μεγαλη απλότητα.
Άντε να διδάξουμε τον κόσμο τι σημαίνουν οι αξίες και οτι το χρήμα δεν είναι πάνω απ'όλα.Και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμη σε αυτά με μέγιστο παράδειγμα του Εθελοντές της Αθήνας. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να μην είχε κρυφτεί ο γάτος σαν ποντικός και τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας.Touche!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: Αμα σου στείλω 5-6 κιλά παϊδάκια θα το...κατανοήσεις??!!!Θα βοηθήσει αρκετά Νίκο !!!!!
-
Μια ερώτηση .......
Γιατί όποτε κάνουμε κάποια λαλακία πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φταίνε οι ξένοι ???
Δηλαδή ο Κεντέρης & Σια δεν πήγε για τον έλεγχο επειδή τον εμπόδισαν οι Αμερικάνοι ???
Φταίνε οι κακοί Ξένοι επειδή οι 2 αθλητές μας ήταν ντοπαρισμένοι ???
Φταίνε οι κακοί Ξένοι που το τροχαίο ήταν μαϊμού ????
Φταίνε οι κακοί Ξένοι που βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας ???
-
Να ρωτήσω κάτι; Όσοι κι όταν δίνατε εξετάσεις, δεν παίρνατε συμπληρώματα διατροφής; Όσοι έχετε παιδιά που δίνουν εξετάσεις, δεν τους δίνετε συμπληρώματα διατροφής; Ο καφές και το τσιγάρο, δεν είναι ντόπα; Αυτός που 'δεν ανοίγουν τα μάτια μου αν δεν πιώ καφέ και δεν ανάψω ένα τσιγάρο', δεν ντοπάρεται; Τελικά, δεν πρέπει να σκεπτόματε λίγο, πριν μιλήσουμε;
-
Ηλία,τά συμπληρώματα διατροφής,απέχουν...παρασάγγας από τά χημικά φάρμακα.Τά συμπληρώματα διατροφής,είναι ουσίες πού υπάρχουν μέσα στά φαγητά πού τρώμε.Απλά τά παίρνεις σέ μεγαλύτερη δόση.Αυτά δέν θεωρούνται 'ντόπα''.Είτε πάρεις προτείνη ένα κουταλάκι 'έτοιμη' είτε φάς μονοκοπανιά δώδεκα κοτόπουλα,τό ίδιο είναι.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Όσοι κι όταν δίνατε εξετάσεις, δεν παίρνατε συμπληρώματα διατροφής; Όσοι έχετε παιδιά που δίνουν εξετάσεις, δεν τους δίνετε συμπληρώματα διατροφής; Ο καφές και το τσιγάρο, δεν είναι ντόπα; Αυτός που 'δεν ανοίγουν τα μάτια μου αν δεν πιώ καφέ και δεν ανάψω ένα τσιγάρο', δεν ντοπάρεται; Τελικά, δεν πρέπει να σκεπτόματε λίγο, πριν μιλήσουμε;Απο την δική μου εμπειρία σε εξετάσεις κλπ ξέρω ότι αν καπνίσω 2-3 πακέτα και πιώ 5-6 καφέδες πρίν τις εξετάσεις θα γράψω χάλια.
Πέραν αυτού, ΙΜΗΟ το θεωρώ ατυχές παράδειγμα. Με την ίδια λογική μην φάς ποτρτοκάλια έχουν βιταμίνη Ε κι έτσι ενισχύεις τον οργανισμό σου, ούτε φακές γιατί έχουν σίδηρο κλπ κλπ κλπ.
Απότι ξέρω το τσιγάρο δεν είναι απαγορευμένο (μην ξεκινήσουμε κουβέντα γιαυτό) ούτε ο καφές. Όπως δεν είναι απαγορευμένα τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά. Ούτε αν πάρουμε κάτι απο αυτά θα αποκτήσουμε πλεονέκτημα απέναντι σε κάποιον με τον οποίο ανταγωνιζόμαστε ευθέως.
-
Ανδρέα, κάποια στιγμή η σύντροφος σχεδόν με έπεισε να πάρω από αυτά τα αθώα, που διαφημίζονται και στην TV. Ρώτησα, πριν κάνω την κίνηση και ενώ τα είχα ήδη στο τραπέζι μου, (καλό) γιατρό και η απάντηση με 'έστειλε': 'Όταν δίδασκαν αυτό το μάθημα, εγώ πρέπει να έλειπα. Δεν εξηγείται αλλιώς που δεν καταλαβαίνω πως ένας υγιής οργανισμός, με τις σημερινές διατροφικές δυνατότητες, έχει ανάγκη συμπληρωμάτων διατροφής'. Δεν θυμάμαι αν καπνίζεις, σίγουρα όμως έχεις ακούσει για τις επιπτώσεις της προσπάθειας για 'κόψιμο'.
Όσο για την πρωτεΐνη, τα κοτόπουλα έχουν καλύτερη γεύση και γι αυτό είναι ασύγκριτα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ανδρέα, κάποια στιγμή η σύντροφος σχεδόν με έπεισε να πάρω από αυτά τα αθώα, που διαφημίζονται και στην TV. Ρώτησα, πριν κάνω την κίνηση και ενώ τα είχα ήδη στο τραπέζι μου, (καλό) γιατρό και η απάντηση με 'έστειλε': 'Όταν δίδασκαν αυτό το μάθημα, εγώ πρέπει να έλειπα. Δεν εξηγείται αλλιώς που δεν καταλαβαίνω πως ένας υγιής οργανισμός, με τις σημερινές διατροφικές δυνατότητες, έχει ανάγκη συμπληρωμάτων διατροφής'. Δεν θυμάμαι αν καπνίζεις, σίγουρα όμως έχεις ακούσει για τις επιπτώσεις της προσπάθειας για 'κόψιμο'.
Όσο για την πρωτεΐνη, τα κοτόπουλα έχουν καλύτερη γεύση και γι αυτό είναι ασύγκριτα.Nαί,μέ τίς σημερινές ανάγκες πού έχουμε από τή διατροφή μας,διότι όλη τη μέρα είμαστε αραχτοί στόν καναπέ μέ τό τηλεκοντρόλ στό χέρι.
Γιά τούς αθλητές όμως,ρώτησες; -
Ένας αθλητής που θέλει να χτίσει μυική μάζα χρειάζεται τουλάχιστον 3500 θερμίδες την ημέρα, καθώς επίσης και πολλές πρωτεΐνες. Το βασικό είδος συμπληρωμάτων διατροφής (και το πιο δημοφιλές και 'ασφαλές') είναι ακριβώς οι πρωτεΐνες σε σκόνη, που ουσιαστικά είναι ασπράδι αυγού σε σκόνη, με διάφορες γεύσεις (βανίλια, σοκολάτα, φράουλα), το οποίο ανακατεύει κανείς στο γάλα.
Από εκεί κι έπειτα, παίζουν υδατάνθρακες, καθώς και διάφορα ύποπτα σκευάσματα με κρεατίνη κλπ.
Για τα λευκώματα όμως (πρωτεΐνες), γιατί να μην φάει κανείς το αυγό, που θα ξέρει ότι είναι φρέσκο και ασφαλές;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί κάτι ακόμα.Τό μετάλλιο δέν θά τό φέρει κανένας αθλητής στό σπίτι μας νά τό καμαρώσουμε.Εμένα η Κελεσίδου μπορεί και να μου το φέρει αν την παρακαλέσω, γιατί είναι η σπιτονοικοκυρά μου, και είμαι πολύ συνεπής με τα ενοίκια (δεν τολμώ να κάνω κι αλλιώς).
Ολυμπιακές επιτυχίες!