-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η χώρα κατασκευής φαίνετε απ' τα τρία πρώτα γράμματα του αριθμού πλαισίου WDB γερμανία, WDC αμερική, VSA ή WDF ισπανία και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι.
Χρήστο έχεις link..?
Με ενδιαφέρει πολύ..όχι δυστυχώς
-
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι η χώρα κατασκευής παίζει ρόλο για το αν τα αυτοκίνητα που βγάζει μια εταιρεία θα είναι ελαττωματικά ή όχι. Εξάλλου τα εργοστάσια πληρούν κάποια στάνταρ ποιότητας. Είναι απλώς θέμα πιθανοτήτων να θα σου τύχει. Τόσα αυτοκίνητα που βγαίνουν καθημερινά από τα ρομπότ είναι αδύνατον να ελεγθούν για ελαττώματα.
Το να λένε όμως ότι δεν δικαιούται κάποιος αυτκίνητο αντικατάστασης είναι πιστέυω ότι χειρότερο. Σου δείχνουν με λίγα λόγια ότι σε έχουν χε**ένο!!!
Δεν λειτουργεί παιδιά ο ανταγωνισμός και γι' αυτό φταίμε εμείς.
Μας ρίχνουν κάποια χρόνια εγγύησης και εμείς πάμε τυφλά σε αυτούς γιατί άμα δεν πάμε μας λένε ότι θα πάψει να ισχύει η εγγύηση (εκβιασμός ).
Εγώ τελευταία επίσκεψη στην αντιπροσωπεία την έκανα στο δεύτερο σέρβις.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά 'τα πήρα' γιατί ενώ είχα κλείσει ραντεβού από πριν για το συγκεκριμένο σέρβις για τις 9 το πρωί, άρχισαν τελικά (και μετά από φωνές μου) στις 12 το μεσημέρι. Για να μην αρχίσω για την ποιότητα εκπαίδευσης του προσωπικού... -
Γεια σας και από μένα...
Ερώτηση: Έχετε ψυλιαστεί τα επίπεδα γνώσης των εργαζομένων στα διάφορα 'εξουσιοδοτημένα' συνεργεία? Μήπως έχουν γεμίσει από 'επιδοτούμενους μέσω ΟΑΕΔ'? Διότι και ΤΕΛΕΙΟ να είχε έρθει το αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο (υπόθεση κάνουμε) αν έπεφτε στα χέρια ενός τέτοιου τεχνίτη?
Δεν κατηγορώ κανέναν... απλά τα βλέπω καθημερινά...και ανυσυχώ... -
Ο χρήστης jstalikas έγραψε:
Γεια σας και από μένα...Ερώτηση: Έχετε ψυλιαστεί τα επίπεδα γνώσης των εργαζομένων στα διάφορα 'εξουσιοδοτημένα' συνεργεία? Μήπως έχουν γεμίσει από 'επιδοτούμενους μέσω ΟΑΕΔ'? Διότι και ΤΕΛΕΙΟ να είχε έρθει το αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο (υπόθεση κάνουμε) αν έπεφτε στα χέρια ενός τέτοιου τεχνίτη?
Δεν κατηγορώ κανέναν... απλά τα βλέπω καθημερινά...και ανυσυχώ........και καλα κάνεις
-
Μα είναι γνωστό το δίλλημα που προκύπτει σε περίπτωση προβλήματος σε καινούριο αυτοκίνητο (ειδικά αν είναι μικρό): 'Να το πάω στην αντιπροσωπεία, ή μήπως θα το κάνουν χειρότερα?'
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Á âñå ÁëÝîáíäñå ôé Ýðáèåò ìå ôçí ì@ë...êéá ðïõ ðÞãåò êáé ðÞñåò.
Ôé Þèåëåò íá áëëÜîåéò ôçí Mustang;;;
Ôï åß÷á ìÜèåé ãéá ôï Óïýíéï. Íá ðáò íá âÜëåéò ìéá ëáìðÜäá óôï ìðüé ìïõ ðïõ óþèçêåò!ÐÜñå Ýíá óïõçäéêü íá âñåéò ôçí õãåéÜ óïõ!
ÊïõñÜãéï ößëå
Óôçí Áããëßá ïôáí åß÷á ðÜåé óôï service íá ìïõ öôéÜîïõí ìéá ãñáôæïõíéá, Þôáí Ýíáò ðïõ ðñÝðåé åß÷å Ýíá åëëáôùìáôéêü Saab (ðñÜãìá ðïëý óðÜíéï, ìçí áêïýóù êáêßá! ) êáé åðåéäÞ ôï ðÞãå óôï óõíåñãåßï 5-6 öïñÝò óôïí ßäéï ìÞíá, ï õðåõèõíïò åêåß ôïõ åßðå ïôé èá ôïõ äþóïõí êáéíïýñéï áìÜîé. Ïôáí ñþôçóá ôïí õðåýèõíï ðùò êáé ôï áëëÜæïõí ôï áìÜîé Ýôóé åýêïëá, ìïõ åßðå ïôé:
1ïí: Äåí èÝëïõí íá áðáó÷ïëïýí óõíÝ÷åéá ôï áíèñþðéíï äõíáìéêü ôïõò ìå åëëáôùìáôéêÜ áõôïêßíçôá, ðáñá ìüíï ãéá ìéêñïâëÜâåò êáé ôá service.
2ïí: Äåí èÝëïõí ïé ðåëÜôåò íá åßíáé äõóáñåóôçìÝíïé ìå ôçí ìÜñêá ðïõ äéÜëåîáí.
Óôçí åñþôçóç ìïõ ðïõ ðÜíå ôá åëëáôùìáôéêÜ áõôïêßíçôá, ìïõ åßðå ïôé ôá ðÜíå ãéá Ýëåí÷ï íá äïýíå ôé óõìâáßíåé êáé êáôüðéí ãéá áíáêýêëùóç. (áíôáëáêôéêÜ êôë.)Åëðßæù íá éó÷ýåé êáé óôçí ¸ëëÜäá êÜôé ôÝôïéï ìå ôçí Saab (BAKAR) êáé ü÷é ìüíï óôçí Áããëßá.....
Êáôé áíÜëïãï åß÷å óõìâåß óå äïêéìÞ åíïò 9000 ðñéí ÷ñüíéá êáôá ôçí äéÜñêåéá äïêéìþí áðï ôï ðåñéïäéêü(ðñüâëçìá ôïõ êéâùôßïõ êÜðïéï ãñáíÜæé ôá åß÷å ðáßîåé ) .Ôïôå åß÷áí îçëþóåé ôï êéâþôéï êáé ôï åß÷áí óôåßëåé ðáêÝôï Óïõçäßá ãéá Ýëåã÷ï .Åëðßæù íá åßíáé óôá ßäéá êáé ìå ôïõò ðåëÜôåò ôïõò ôþñá ðïõ åßíáé êáé êÜôù áðï ôçí ìáìá Öïñíô.
-
Κλασική περίπτωση lemon law....
http://www.lemonlawamerica.com
Κάνε τον κόπο και διάβασε στο παρακάτω λινκ,ίσως σε βοηθήσει...
http://www.scuderiaciriani.com/rx7/lemo ... efault.htm
-
Γνωστος μου με Μ3 Ε46 εντος εγγυησεως πηγε με διαλυμενο κιβωτιο στην (ελληνικη) αντιπροσωπεια, και αφου κατεβασαν-ανοιξαν το κιβωτιο ειδαν οτι απλουστατα μια βιδα λασκαρε και τα ξυρισε ολα μεσα. Η απαντηση τους ηταν οτι δεν το καλυπτουν γιατι - ακουσον - το αυτοκινητο το σκιζει....Βεβαια οταν εμαθαν οτι ειναι γιος βουλευτη, την αλλη μερα ειχε καινουριο κιβωτιο...
Μου θυμιζει την Mitsubishi Great Britain που ελεγε οτι δεν καλυπτει τα Evo αμα μπουν σε πιστα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γνωστος μου με Μ3 Ε46 εντος εγγυησεως πηγε με διαλυμενο κιβωτιο στην (ελληνικη) αντιπροσωπεια, και αφου κατεβασαν-ανοιξαν το κιβωτιο ειδαν οτι απλουστατα μια βιδα λασκαρε και τα ξυρισε ολα μεσα. Η απαντηση τους ηταν οτι δεν το καλυπτουν γιατι - ακουσον - το αυτοκινητο το σκιζει....Βεβαια οταν εμαθαν οτι ειναι γιος βουλευτη, την αλλη μερα ειχε καινουριο κιβωτιο...Ο Kacey μου θύμισε κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν 2-3 χρόνια με την Ε46 κουπέ 2λτ ενός συγγενή που χάλασε το ραδίοφωνο (To BOSS με τα 12 ηχεία) και δεν το άλλαζαν δωρεάν εντός εγγύησης διότι έλεγαν οτι ο θείος μου είχε δυνατά την ένταση (Σ.Σ. ο θείος μου ακούει μόνο κλασσική μουσική ). Φυσικά όταν πήγα την άλλη μέρα εγώ μαζί με το αμάξι και κατέβασα τα καντήλια κάτω, το άλλαξαν σε 5 λεπτά
**Συμπέρασμα: ** Το service της BMW θα σας εξυπηρετήσει μόνο αν είστε γιος βουλευτή ή αν είστε 2.06 και παίζετε rugby και μποξ.
-
del
-
Φιλε sado
Αφου εισαι τοσο τρομερος με το να κανονιζεις λογαρισμους, μαλλον θα σε χρειαστω σε λιγο εδω πανω, καποιος απο την ασφαλιστικη μου εταιρια δεν θελει να κανει οτι του λεω!
Σπυρος -
Και εμένα ο γείτωνας τις προάλες βλεφάριασε την γκομενά μου...αν θες πέρνα και από εδώ μια βόλτα...
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
Και εμένα ο γείτωνας τις προάλες βλεφάριασε την γκομενά μου...αν θες πέρνα και από εδώ μια βόλτα...Τι θέλετε..απλό ξυλοδαρμό, σπάσιμο ανω κάτω άκρων ή διακοπές στο νοσοκομείο...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και εμένα ο γείτωνας τις προάλες βλεφάριασε την γκομενά μου...αν θες πέρνα και από εδώ μια βόλτα...
Τι θέλετε..απλό ξυλοδαρμό, σπάσιμο ανω κάτω άκρων ή διακοπές στο νοσοκομείο...?
Καποιος τιμοκαταλογος υπαρχει ;
-
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλό!
Λοιπόν πάρτε τον τιμοκατάλογο.
Προφορική απειλή: Τιμή: €50
Απειλή μέσω τηλεφώνου: Τιμή €70
Απλή παρουσία του sado: Τιμή €100
Αγριεμένη παρουσία του sado: Τιμή €150
Σφαλιάρα απλή: Τιμή €200
Σφαλιάρα μετά αποκολλήσεως μερικών δοντιών: Τιμή €250
Σφαλιάρα μετά αποκολλήσεως μασέλας: Τιμή €310
Ελαφρύ αριστερό κροσέ: Τιμή €370
Αριστερό κροσέ με λιποθυμία του θύματος: Τιμή €460
Αριστερό και δεξί κροσέ με μεταφορά του θύματος στο νοσοκομείο. Τιμή €570
Αριστερό και δεξί κροσέ με γονατιά στα. για να μην μπορεί ξανά να μαμήσει: Τιμή €700
(Ιδανικό για όσους τους έχουν μαμήσει την κόρη, γυναίκα, πεθερά ή τους ίδιους )
Street Boxing για πιο μακροχρόνια αποτελέσματα: Τιμή €1500
Sado’s special (χωρίς μανιτάρια ) : Τιμή €2500Για τα μέλη των 4Τ έκπτωση 20% και δώρο ένα αυτοκόλλητο για το αμάξι με τίτλο: Ο sado είναι φίλος μου.
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλό!Λοιπόν πάρτε τον τιμοκατάλογο.
Προφορική απειλή: Τιμή: €50
Απειλή μέσω τηλεφώνου: Τιμή €70
Απλή παρουσία του sado: Τιμή €100
Αγριεμένη παρουσία του sado: Τιμή €150
Σφαλιάρα απλή: Τιμή €200
Σφαλιάρα μετά αποκολλήσεως μερικών δοντιών: Τιμή €250
Σφαλιάρα μετά αποκολλήσεως μασέλας: Τιμή €310
Ελαφρύ αριστερό κροσέ: Τιμή €370
Αριστερό κροσέ με λιποθυμία του θύματος: Τιμή €460
Αριστερό και δεξί κροσέ με μεταφορά του θύματος στο νοσοκομείο. Τιμή €570
Αριστερό και δεξί κροσέ με γονατιά στα. για να μην μπορεί ξανά να μαμήσει: Τιμή €700
(Ιδανικό για όσους τους έχουν μαμήσει την κόρη, γυναίκα, πεθερά ή τους ίδιους )
Street Boxing για πιο μακροχρόνια αποτελέσματα: Τιμή €1500
Sado’s special (χωρίς μανιτάρια ) : Τιμή €2500Για τα μέλη των 4Τ έκπτωση 20% και δώρο ένα αυτοκόλλητο για το αμάξι με τίτλο: Ο sado είναι φίλος μου.
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Παρακαλώ πολύ, μια ερώτηση......
Πιστωτικές κάρτες δέχεστε ???
-
[quote='sado']Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλό!
Λοιπόν πάρτε τον τιμοκατάλογο.
Προφορική απειλή: Τιμή:
-
Φίλε sado
Θα.... το σκεφτώ... -
Delivery κανετε ;
Mercedes-Benz Γερμανική Ποιότητα Κατασκευής κ πράσινα άλογα