-
Ερώτηση: Εαν δύο οχήματα ανήκουν σε ένα ιδιοκτήτη και εμπλακούν σε τροχαίο άτύχημα με υλικές ζημιές μεταξύ τους, η ασφαλιστική εταιρία καταβάλει την αποζημίωση;[/b]
-
Ερώτηση: Εαν δύο οχήματα ανήκουν σε ένα ιδιοκτήτη και εμπλακούν σε τροχαίο άτύχημα με υλικές ζημιές μεταξύ τους, η ασφαλιστική εταιρία καταβάλει την αποζημίωση;[/b]
-
-
Φυσικά,ναι.Εφόσον δεν τα οδηγούσε ταυτόχρονα ο ίδιος κατά την ώρα του ατυχήματος
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Ερώτηση: Εαν δύο οχήματα ανήκουν σε ένα ιδιοκτήτη και εμπλακούν σε τροχαίο άτύχημα με υλικές ζημιές μεταξύ τους, η ασφαλιστική εταιρία καταβάλει την αποζημίωση;[/b]Νομιζω πως οχι.Διαβασε τους ορους του συμβολαιου που εχεις κατι θα αναφερει σχετικα.
-
Γνωρίζετε τίποτα για την ασφαλιστική Commercial Value; Πληρώνει στην ώρα της, είναι αξιόπιστη ή παραδόπιστη;
-
Δεν βλεπω γιατι να μην την καταβάλει,αφου η ασφαλιση ειναι υποχρεωτική για κάθε όχημα,γιατι να πληρωνει καποιος ασφάλιση ενω δεν τον καλύπτει; βεβαια θα ειναι full καχύποπτοι όταν το δουν κατι τετοιο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γνωρίζετε τίποτα για την ασφαλιστική Commercial Value; Πληρώνει στην ώρα της, είναι αξιόπιστη ή παραδόπιστη;Πληρώνει τα χρήματα αλλά αργεί αρκετά... Είναι θυγατρική της Ασπίς.
Κοστίζουν σχεδόν τα διπλά τα ασφάλιστρα της για παροχή ίδιων υπηρεσιών (σύμφωνα με τον ασφαλιστή μου), κάτι που το βρίσκω πολύ περίεργο αλλά το σκέφτομαι να πάω στη μαμά εταιρία μιας και είναι φθηνότερη και αποζημιώνει γρήγορα... -
double post
-
Επίσης, ξέρει κανείς αν έχεις κάνει μετατροπές στο αυτοκίνητό σου, σε καλύπτει η ασφάλεια; Αν πχ έχεις αλλάξει κινητήρα, σίγουρα δεν σε καλύπτει, αλλά αν έχεις βάλει ας πούμε άλλη εξάτμιση ή ένα τουρμπάκι;
Δηλαδή, από ποιό σημαίο και πέρα οι βελτιώσεις γίνονται επικύνδυνες για την πιθανή μη κάλυψη ζημιών από ασφαλιστικές;
-
Αν εχεις βαλει τουρμπάκι σίγουρα δεν σε καλυπτει,εαν το ψαξουν.
Επισης ακομα και αν εσυ το ζητησεις ως εξτρα αμφιβάλλω αν μπορουν να το κοστολογήσουν. -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Επίσης, ξέρει κανείς αν έχεις κάνει μετατροπές στο αυτοκίνητό σου, σε καλύπτει η ασφάλεια; Αν πχ έχεις αλλάξει κινητήρα, σίγουρα δεν σε καλύπτει, αλλά αν έχεις βάλει ας πούμε άλλη εξάτμιση ή ένα τουρμπάκι;Δηλαδή, από ποιό σημαίο και πέρα οι βελτιώσεις γίνονται επικύνδυνες για την πιθανή μη κάλυψη ζημιών από ασφαλιστικές;
Στα εξωτερικά εξτρα που πιθανώς κάποιος να έχει βάλει,η ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος στα καλύπτει όλα και χωρίς δεύτερη σκέψη...Έτσι έγινε με μένα πάντως....
-
Εξωτερικά δεν με ενδιαφέρει, δεν μεταβάλλουν την οδηγική συμπεριφορά (εκτός από μερικές ακραίες αεροτομές) του αυτοκινήτου, αλλά με τα μηχανικά μέρη και τις αναρτήσεις περισσότερο και μάλιστα αυτές που αυξάνουν ιπποδυνάμεις και ταχύτητα (και που υπερβαίνουν υποτίθεται τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου).
-
Μην μπλεκετε πραγματα.
Αμα εισαι θυμα ατυχηματος, η ασφαλιστικη του αλλου πληρωνει τα εξωτερικα εξτρα εφ'οσον μπορεις να αποδειξεις οτι υπηρχαν και κοστιζουν ΤΟΣΟ.
Αμα εχεις πειραξει μηχανικα το αυτοκινητο, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να εχεις προβλημα ειδικα σε παρανομες μετατροπες πχ αδηλωτος υπερκυβισμος.
Οταν τωρα εχεις εσυ προκαλεσει ατυχημα, αλλαζει το πραγμα. Η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ πχ στα συμβολαια της λεει ξεκαθαρα οτι για τον υπολογισμο του ασφαλιστρου πηραν υπ'οψιν τους την ιπποδυναμη του αυτοκινητου, οποτε ΛΟΓΙΚΑ (αποψη μου) αμα εγω τουρμπισω και γινω 500 αλογα και το καρφωσω σε καποιον αλλον, να μου πει οτι εχω συνυπευθυνοτητα.
Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις απ'ευθειας την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ασφαλιστικη που σε ενδιαφερει για υπευθυνες απαντησεις (ΕΓΓΡΑΦΩΣ...), γιατι αυτα παιζουν απο ασφαλεια σε ασφαλεια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα εισαι θυμα ατυχηματος, η ασφαλιστικη του αλλου πληρωνει τα εξωτερικα εξτρα εφ'οσον μπορεις να αποδειξεις οτι υπηρχαν και κοστιζουν ΤΟΣΟ.
Συνάδελφε,
**1ον:**Εφόσον μετά το συμβάν τραβηχτούν οι απαραίτητες φωτό δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα όσον αφορά το ΑΝ τα είχε....
**2ον:**ΔΕΝ γίνεται να αποδείξεις ότι πχ ένας προφυλακτήρας κάνει χ ευρώ...Η κάθε ασφαλιστική καθορίζει τις τιμές ΜΟΝΗ της σύμφωνα με δικά της τιμολόγια...Εμένα για παράδειγμα μου χρέωσαν έναν προφυλακτήρα 200 ευρώ,ενώ κόστιζε 350..... -
Ο χρήστης Volk έγραψε:
Γνωρίζετε τίποτα για την ασφαλιστική Commercial Value; Πληρώνει στην ώρα της, είναι αξιόπιστη ή παραδόπιστη;
Πληρώνει τα χρήματα αλλά αργεί αρκετά... Είναι θυγατρική της Ασπίς.
Κοστίζουν σχεδόν τα διπλά τα ασφάλιστρα της για παροχή ίδιων υπηρεσιών (σύμφωνα με τον ασφαλιστή μου), κάτι που το βρίσκω πολύ περίεργο αλλά το σκέφτομαι να πάω στη μαμά εταιρία μιας και είναι φθηνότερη και αποζημιώνει γρήγορα...Σε μια πρόχειρη έρευνα στο carinsurance.gr η Commercial είναι από τις φθηνότερες εταιρίες overall. Αν λοιπόν πληρώνει, έστω και αργοπορημένα, τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή. Σκέψου ότι μου χρεώνει 437 ευρώ το εξάμηνο για μικτή ασφάλιση στο Miata με όλα μέσα. Δεν είναι κι άσχημα, έτσι;
-
Το 'αργοπορημένα' αν ξεφεύγει του 5μήνου σε εμπνέει;
-
η commercial το τμημα αυτοκινητων της εχει αρκετα προβληματα ρευστοτητας το τελευταιο καιρο....παντως αργει αλλα πληρωνει ως τωρα!
fimsabas δυστυχως εχει καμπριο και οι πιο πολλες εταιρειες δε τα παιρνουν-θελουν εξτρα επασφαλιστρο-
κοιτα και ασπις.
μακρυα αποα. εγνατια (παει πολυ ασχημα ισως βγει και υπο επιτηρηση ως τελος μηνα)
β.ιντεραμερικαν (παλια σταθερη αξια στην απατεωνια)
γ.εθνικη(επισης παλια σταθερη αξια στους απατεωνες)επισης οταν βλεπεις καπνο υπαρχει και φωτια. δε σε προβληματιζει οτι ξαφνικα εριξε τις τιμες της η κομμερσιαλ 20% και οι πρακτορες της εχουν 40%πλεον εκπτωση???????????ετσι βγαινει η τρελλη τιμη που σου εδωσαν...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
α. εγνατια (παει πολυ ασχημα ισως βγει και υπο επιτηρηση ως τελος μηνα)
β.ιντεραμερικαν (παλια σταθερη αξια στην απατεωνια)
γ.εθνικη(επισης παλια σταθερη αξια στους απατεωνες)Χωρις να διαφωνω επι της ουσιας με τα γραφομενα, καλο (για το φορουμ) θα ηταν να μην αναφερονται ατεκμηριωτα τετοιες 'κατηγοριες'. Ειναι διαφορετικο να γραφουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ περιστατικα που αποδεικνυουν τους χαρακτηρισμους και διαφορετικο να γραφουμε πχ 'η ΤΟΥΟΤΑ ειναι σταθερη αξια στην απατεωνια' γενικως και αοριστως (επιτηδες αναφερω την ΤΟΥΟΤΑ, που μονο για αυτο δεν φημιζεται).
-
Εκπλήσομαι για Εθνική ... για δώσε details
Ασφάλιση οχημάτων