-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα γραφω 'ναι μεν θα ειναι ανταγωνιστικες, αλλα οχι στα επιπεδα που αναμενοταν'
Αρα εννοείς με τις αρχικές που περιμέναμε. Μα αυτές τις είχαμε ξεγράψει εδώ και καιρό....
Μην απαντας αν κολύεσαι, εγώ υποθέσεις κάνω. Αρα μάλλον επιβεβαιώνονται οι 'προβλέψεις' ή μάλλον 'διαρροές' πρός τον ειδικό τύπο. Πάντως δεν ξέρω αν είδες και εξοπλισμούς γιατί αυτό είναι βασικό. Μπορεί η βασική εδώ να έχει 2.500 πάνω από γερμανία (αν είναι 29.000π.χ) και να σου δίνει εξτρα αξίας 3.000+ (λέμε τώρα...). Εκεί αλλάζει το πράγμα. Εμαθες πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις? -
δεν εχω μαθει ποτε θα ανακοινωθουν επισημα.
ισως αργοτερα σημερα εχω περισσοτερες πληροφοριες.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Βεβαια οταν το RAV4 ξεκινα στα 24κ στη Γερμανια και εδω εχει 30+ λογικο ειναι να ανοιξει και η ορεξη της Κosmocar.Λόγω φόρων των 2,000cc ομως. Εκεί δεν ευθύνεται η toyota. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις
-
Στις εκθέσεις θα είναι στον επόμενο μήνα (Δεκέμβριο) και Ιανουάριο θα παραδοθούν τα πρώτα. Έτσι έμαθα εγώ τουλάχιστον.
Πάντως όντως η τιμή με το κλειδί στο χέρι φημολογείται γύρω στα 30k (αν λάβουμε υπόψη συν το μεταλλικό χρώμα, σήμα τελών και πινακίδες).
-
IMO Με 32 θα πάει άκλαυτο!!!!
-
Στα 34 είναι το CRV με καλό εξοπλισμό...
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Στα 34 είναι το CRV με καλό εξοπλισμό...Για να μην αναφερουμε το Outlander με πληρες πακέτο!!!
-
Μην ξεχνάμε και την διαφορά σε χρόνια εγγύησης με τα Γιαπωνέζικα SUV που αν το Tιguan πάει σε τέτοια επίπεδα τιμής σίγουρα δυσχεραίνουν περαιτέρω την επικράτηση του
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
IMO Με 32 θα πάει άκλαυτο!!!!Are you sure?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Are you sure?
Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα υποθέσεις κάνω
Είπαμε..... trend τα SUV.... τα γουστάρει ο κόσμος...... αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και λογικη νομίζω................. πρέπει να κάνεις και την δουλειά και αν το off roading σου είναι χιονοδρομικό και 1χλμ για να φτάσεις στην παραλία πάρε GTI δίλιτρο!!!!
Με 30+ έχεις και άλλες επιλογές με καλύτερους χώρους και πιο δοκιμασμένη τετρακίνηση, χωρίς αναμονή, και μεγαλύτερες εγγυήσεις ......... -
Ας βγούνε τα πρώτα συγκριτικά (τελικό, από τώρα να φανταστώ; RAV4-Tiguan).
Όλες οι τετρακινήσεις δοκιμασμένες είναι. Περί αναμονής, άγνωστο, εκτός αν ξέρεις κάτι περισσότερο, περί εγγυήσεων-εύκολα 4 πλήρη έτη. -
Περί αναμονής, άγνωστο
Το μόνο δεδομένο είναι ότι στην Γερμανία αυτοί που παράγγειλαν έχουν πάρει ημερομηνία παράδοσης τον Μάρτιο. Λογικά θα έχει κάποια αντίστοιχη αναμονή και εδώ αν και αυτό δεν είναι δεδομένο.
Ακλαυτο δεν νομίζω να πάει. Θα πάρει το μερίδιο του. Απλά αν κάνει 32 θα είναι μια επιλογή από τις πολλές στα 30+. Δεν θα κάνει την επανάσταση που όλοι περιμέναμε.Θα είναι μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την VW.
-
Εγω παλι πιστευω οτι θα γεμισουμε απο δαυτο...
SUV+VW+1400 cc !!!!!!!!!!! -
Οι Γερμανοί βέβαια το βγάζουν μακριά πρώτο σε πρόσφατο συγκριτικό :
http://www.autobild.de/artikel/Themen-Testberichte-Klettert-er-an-die-Spitze-_440646.htmlΒέβαια αν δει κανείς τα σημεία αναλυτικά θα διαπιστώσει ότι αρκετοί πόντοι βασίζονται στην τιμή και γενικότερα το κόστος χρήσης και συντήρησης και για το λόγο αυτό βγαίνει και καλύτερο από την BMW X3 και τα υπόλοιπα μοντέλα.
Όπως θα δείτε αν αγνοήσετε το κομάτι της βαθμολογίας με το κόστος τότε η τεράστια διαφορά εξανεμίζεται.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι και εδώ η τιμή θα είναι ανταγωνιστική (όχι πάντως στις 28000).
Αν θέλετε μετάφραση της σελίδας χρησιμοποιείστε τη babel : http://babelfish.altavista.com/ κάτι θα καταλάβετε...
Εμένα πάντως με χαλάει που είναι ολόιδιο με το GOLF εσωτερικά. Όχι ότι είναι άσχημο αλλά τόσα λεφτά θα δώσεις....Τι διάολο βαρεθήκαν να σχεδιάσουν κάτι άλλο οι Γερμανοί; (όχι βέβαια, τα πάντα γίνονται για το
-
[quote='abadlot']
Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση
Το Freelander2 με 31150 -
Γεια σας παιδια,
Μηπως πρεπει να οργανωσουμε ενα ταξιδι
για group buy απο τον συγκεκριμενο εμπορο γερμανιας???Εχει βαλει στο ebay.de το εξης
http://cgi.ebay.de/VW-TIGUAN-1-4-TSI-Sp ... dZViewItem
**VW TIGUAN 1,4 TSI Sport+Style NEU ! -12%! ΕΥΡΩ 28.195,00 **
KOSMOKAR ΑΚΟΥΣ????
KOSMOKAR ARE YOU READING THIS???
HELLLLLLOOOOOO?
IS THERE AN ECHO IN THE ROOOOOOOMMMMMMM!!! -
Ο χρήστης Nikos67 έγραψε:
Γεια σας παιδια,Μηπως πρεπει να οργανωσουμε ενα ταξιδι
για group buy απο τον συγκεκριμενο εμπορο γερμανιας???Εχει βαλει στο ebay.de το εξης
KOSMOKAR ΑΚΟΥΣ????
HELLLLLLOOOOOO?
IS THERE AN ECHO IN THE ROOOOOOOMMMMMMM!!!Η τιμή Μwst είναι χωρίς τέλη ταξινόμησης να υποθέσω?
Αν ναι το παίρνεις 23.693Κ το ταξινομείς στην ελλάδα με 12% και βγαίνει 26536!!!! Και μιλάμε όχι απλά για την sport&style αλλά και με extra. Τόσο όσο θα έπρεπε να κοστίζει στην ελλάδα με ένα λογικό κέρδος της cosmocar. Πάντως ακόμα κι αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνουν οι εμποροι-εισαγωγείς. Υπάρχει πολύ μεγάλο περιθωριο κέρδους και δεν θα το αφήσουν να πάει χαμένο -
Χθες έδειχνε ρεπορταζ από τον χιονιά στην Ευρώπη και είχε μια λήψη από Στρασβούργο με ένα Tiguan κάθετα στο χαντάκι
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Γεια σας παιδια,
Μηπως πρεπει να οργανωσουμε ενα ταξιδι
KOSMOKAR ΑΚΟΥΣ????
HELLLLLLOOOOOO?
IS THERE AN ECHO IN THE ROOOOOOOMMMMMMM!!!Η τιμή Μwst είναι χωρίς τέλη ταξινόμησης να υποθέσω?
Αν ναι το παίρνεις 23.693Κ το ταξινομείς στην ελλάδα με 12% και βγαίνει 26536!!!! Και μιλάμε όχι απλά για την sport&style αλλά και με extra. Τόσο όσο θα έπρεπε να κοστίζει στην ελλάδα με ένα λογικό κέρδος της cosmocar. Πάντως ακόμα κι αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνουν οι εμποροι-εισαγωγείς. Υπάρχει πολύ μεγάλο περιθωριο κέρδους και δεν θα το αφήσουν να πάει χαμένοΝομίζω ότι δεν είναι μόνο τα 12% για μέχρι 1400 κυβικά.
Έίναι επίσης και το ΦΠΑ 19%.
Αντιγράφω από το παρακάτω site http://bloka.com/d_2.htm :
*Εκτός των τελών ταξινόμησης, θα επιβαρυνθείτε και το ΦΠΑ το οποίο στην περίπτωση καινούργιου αυτοκίνητου πληρώνεται στην Ελλάδα ενώ στην περίπτωση μεταχειρισμένου, πληρώνεται στη χώρα προέλευσης του αυτοκίνητου. *Μάθαμε πότε έρχεται επιτέλους;;;
-
Μέσα Δεκέμβρη
VW Tiguan 2007