-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα 360 εχει. Η μετρηση αυτή ειναι για όλους. Ορθια και με τη ρεζερβα μέσα360 (ή 390 για κάποιους άλλους ανάλογα το μοντέλο μέτρησης) είναι ο χώρος μόνο πάνω από το διαιρούμενο. Αν προσθέσεις τις θήκες κάτω από το διαιρούμενο ο χώρος αυξάνεται. Επίσης σύροντας τα καθίσματα μπροστά αυξάνεται κι άλλο. Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να ξέρουμε η κάθε μέτρηση σε τι αντιστοιχεί. Το διαιρούμενο αν κάποιος θέλει μπορεί να το αφαιρέσει και να αυξήσει πολύ τον χώρο. Αν ρίξεις καθίσματα και βγάλεις καπελιέρα γίνεται τροχόσπιτο (χωρίς πλάκα χωράει να κοιμηθείς μέσα)!
-
Ρε μη με τρελαίνεις....
Αφου σου λέω τα είδα όλα. και σας ποσταρα και φωτογραφίες από το tiguan.gr με όλες τις επιλογές...
http://www.tiguan.gr/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=aΤι διαιρούμενο και ..... διάφορα... Εγω λέω πιο είναι το βασικό!.
Το διαιρούμενο είναι για να βάλω μικροαντικείμενα γύρω γύρω στη ρεζέρβα, αυτό δε λέμε?
Το αν θα πάω το κάθισμα μπροστά είναι ένα θέμα που πολύ κόσμο προφανώς δεν τον βολεύει...
Οταν τα παιδιά ειναι μωρά δε πειράζει...
Αλλά αν πάω το κάθισμα μπροστά με ενηλίκους ζορίζονται.
Οι μετρήσεις είναι ίδιες για όλα τα αμάξια και πρέπει να είναι. Απλώς οι φωστήρες του μάρκετιγκ δίνουν στους δημοσιογράφους ορισμένα νούμερα και αυτοί τα δημοσιεύουν χωρίς να ψάξουν το τι αφορούν. ΠΧ το είπα και στους τροχούς... γράφουν 505.... Οτι τους πει ο VW. Απαράδεκτο.
Οι μετρήσεις από την Vw ειναι οι πιστοποιημένες και λένε 360. όπως λένε στο ΡΑΒ 500 για παράδειγμα... (και κάτι παραπάνω)
Βάση νόμου τα αμάξια στην Ελλάδα εχουν ρεζέρβα. Αρα έτσι τα μετράμε και με τα καθίσματα πίσω και μέχρι την εταζιέρα.
Αρα ο χώρος είναι 360 με ρεζέρβα +10 λιτρα σου λέω εγώ γύρω γύρω απο τη ρεζέρβα... αντε να βάλεις κάτι εκεί, αλλά άμα το χρειαστείς να δουμε πως θα το βγάλεις!!!!Απλά δεν έχει νόημα κάθε φορά να λέμε πόσο θα πάει αν θα κάνω αυτό ή αν θα κάνω το άλλο γιατί πρέπει τότε σε όλα τα αμάξια να λέμε τα ίδια.
Και εγω στο type R εχω 500 λιτρα γιατί το καρότσι το βάζω το πίσω κάθισμα γιατί δεν έχω τουνελ
Είναι μία αλήθεια αλλά δε δημοσιεύεται σε μετρήσεις.
Στο CRV εχω 2000 λιτρα γιατί δεν εχω τούνελ και η πεθερά μου κάθετε όρθια και με το ένα πόδι έξω...Θα μετράμε τα πιστοποιημένα και τα βασικά. Τα άλλα τα αναφέρουμε αλλά δεν αλλάζουν τα βασικά.
Επαναλαμβάνω, το αμάξι ειναι καλό με λίγο μικρό πορτπαγκάζ. Δεν το μειώνω, απλά το επισημαίνω και ότι και να μου πείτε αποδεικνύετε από τις μετρήσεις
-
και κάτι αλλο
στους τροχους .gr το εχουν 1700 κιλά!!! στα 2000 κυβικά, πολύ δεν είναι κι αυτό?
λάθος μου φαίνεται .....
Η αντιπροσωπεία ειναι τραγική.... δεν το έχει καν
http://www.volkswagen.gr/site/car.asp?catid=1954 -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οι μετρήσεις από την Vw ειναι οι πιστοποιημένες και λένε 360. όπως λένε στο ΡΑΒ 500 για παράδειγμα... (και κάτι παραπάνω)
Tα 500 λίτρα στο RAV4 ΜΚ3 είναι μαζί με τον χώρο κάτω από το κάλυμμα του πατώματος του πορτ-μπαγκάζ τα οποία δεν είναι και λίγα μιας και η ρεζέρβα είναι στην πίσω πόρτα.
Έτσι εξηγούνται τα 500 λίτρα, γιατί όταν εγώ είδα το χώρο αποσκευών του μου φάνηκε όχι απλά μικρότερος, αλλά ο μισός σε σχέση με το δικό μου MK2 που είναι 450λίτρα, αν θυμάμαι καλά.
Για να είμαι ειλικρινής επειδή έχω δει και το χώρο αποσκευών του tiguan δεν θα έβαζα στοίχημα ότι είναι μικρότερος από του RAV4MK3. Οπότε μη κάνετε σαματά άδικα γιατί προφανώς όλες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν. -
τριχες μωρε. Ενω αρεσει στον Κογιοτ, ψαχνει να βρει δικαιολογιες για να μη το παρει.
στο κατω κατω, αν αυτο το μετριο (?) πορτμπαγκαζ ειναι το μεγαλο αρνητικο του αυτοκινητου, τοτε πολυ απλα προκειται για κορυφαια επιλογη.
υπαρχουν και οι μπαγκαζιερες αλλωστε...α, ειναι 1ο στις πωλησεις στην Ευρωπη στη κατηγορια του.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τριχες μωρε. Ενω αρεσει στον Κογιοτ, ψαχνει να βρει δικαιολογιες για να μη το παρει.στο κατω κατω, αν αυτο το μετριο (?) πορτμπαγκαζ ειναι το μεγαλο αρνητικο του αυτοκινητου, τοτε πολυ απλα προκειται για κορυφαια επιλογη.
υπαρχουν και οι μπαγκαζιερες αλλωστε...α, ειναι 1ο στις πωλησεις στην Ευρωπη στη κατηγορια του.
Δεν είπα ότι δε μου αρέσει. Αντιθέτως...
Ειπα ότι το πορτπαγκάζ ειναι 360 λίτρα (και πεσανε να με φάνε) και ότι αλλο βγάζουν προς τα έξω ειναι λαλακία
Α... και δεν εχω πει τίποτα για τα προβλήματα του.... Γράφτηκα και το site του tiguan σήμερα και διαβάζω.Υ.Γ. Κριτική δεν κάνουν για τα website στους τροχούς? Τι απαράδεκτο σιτε ειναι αυτό της VW? Ας δωσουν 5000 να το κάνουμε καλύτερο. Ας το χρεώσουν στο πλύσιμο των tiguan.....!!!!!!!!
-
πες μας τι προβληματα βγαζει να ξερουμε και εμεις που βαριομαστε να διβασουμε...
-
δε σας λέω τίποτα γιατί ειστε εγκάθετοι....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ρε μη με τρελαίνεις....Αφου σου λέω τα είδα όλα. και σας ποσταρα και φωτογραφίες από το tiguan.gr με όλες τις επιλογές...
http://www.tiguan.gr/forum/viewtopic.ph' target='_blank ... &sk=t&sd=aΤι διαιρούμενο και ..... διάφορα... Εγω λέω πιο είναι το βασικό!.
Το διαιρούμενο είναι για να βάλω μικροαντικείμενα γύρω γύρω στη ρεζέρβα, αυτό δε λέμε?
Το αν θα πάω το κάθισμα μπροστά είναι ένα θέμα που πολύ κόσμο προφανώς δεν τον βολεύει...
Οταν τα παιδιά ειναι μωρά δε πειράζει...
Αλλά αν πάω το κάθισμα μπροστά με ενηλίκους ζορίζονται.
Οι μετρήσεις είναι ίδιες για όλα τα αμάξια και πρέπει να είναι. Απλώς οι φωστήρες του μάρκετιγκ δίνουν στους δημοσιογράφους ορισμένα νούμερα και αυτοί τα δημοσιεύουν χωρίς να ψάξουν το τι αφορούν. ΠΧ το είπα και στους τροχούς... γράφουν 505.... Οτι τους πει ο VW. Απαράδεκτο.
Βάση νόμου τα αμάξια στην Ελλάδα εχουν ρεζέρβα. Αρα έτσι τα μετράμε και με τα καθίσματα πίσω και μέχρι την εταζιέρα.
Αρα ο χώρος είναι 360 με ρεζέρβα +10 λιτρα σου λέω εγώ γύρω γύρω απο τη ρεζέρβα... αντε να βάλεις κάτι εκεί, αλλά άμα το χρειαστείς να δουμε πως θα το βγάλεις!!!!Απλά δεν έχει νόημα κάθε φορά να λέμε πόσο θα πάει αν θα κάνω αυτό ή αν θα κάνω το άλλο γιατί πρέπει τότε σε όλα τα αμάξια να λέμε τα ίδια.
Και εγω στο type R εχω 500 λιτρα γιατί το καρότσι το βάζω το πίσω κάθισμα γιατί δεν έχω τουνελ
Είναι μία αλήθεια αλλά δε δημοσιεύεται σε μετρήσεις.
Στο CRV εχω 2000 λιτρα γιατί δεν εχω τούνελ και η πεθερά μου κάθετε όρθια και με το ένα πόδι έξω...Θα μετράμε τα πιστοποιημένα και τα βασικά. Τα άλλα τα αναφέρουμε αλλά δεν αλλάζουν τα βασικά.
Επαναλαμβάνω, το αμάξι ειναι καλό με λίγο μικρό πορτπαγκάζ. Δεν το μειώνω, απλά το επισημαίνω και ότι και να μου πείτε αποδεικνύετε από τις μετρήσεις
Καμία πρόθεση δεν έχω να σε τρελάνω φίλε!
Διαβάζοντας αυτά που γράφεις εδώ συμφωνώ σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Διαφωνώ καθέτως όμως με αυτό που είπες σε προηγούμενο post οτι 'είναι μικρότερη κατηγορία και ότι ειναι μικρό SUV και όχι μικρομεσαίο'. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Στα υπόλοιπα σχεδόν συμφωνούμε.
Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο χώρος αποσκευών αν και δεν είναι κορυφαίος αυτό μετριάζεται αρκετά λόγω της πολυμορφικότητας του αυτοκινήτου με τις πολλές θήκες, το συρόμενο πίσω καθίσματος κλπ. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι διαφορές με τα άλλα της κατηγορίας δεν είναι και τόσο μεγάλες. Εξαρτάται βέβαια πάντα από τις ανάγκες του καθενός. -
Είναι μικρότερο από τα άλλα και εχει μικρότερο πορτπαγκάζ από το ΤΕΡΙΟΣ αλλά μεγαλύτερο σαλόνι, συμφωνούμε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Είναι μικρότερο από τα άλλα και εχει μικρότερο πορτπαγκάζ από το ΤΕΡΙΟΣ αλλά μεγαλύτερο σαλόνι, συμφωνούμε?Εγώ θα το 'λεγα αλλιώς. Εχει ίδιους χώρους με το RAV4 αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα στην κατηγορία. Συμφωνούμε?
Τέλος πάντων ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Στο κάτω κάτω όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να το δει από κοντά και να δεί αν του κάνουν οι χώροι!
-
πηγε ο πατερας ενος φιλου μου και του ειπανε οτι εχει 1 χρονο παραδοση!
-
Και σε άλλες χώρες τόσο είναι η αναμονή.
Αν το θέλει νωρίτερα ο πατέρας του φίλου σου, μπορεί να ψάξει να βρει κάποιο από ακύρωση. Μέχρι προχθές ήξερα ότι υπήρχε διαθέσιμο ένα (ασημί Escape) το οποίο έρχεται σε 1 μήνα.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Είναι μικρότερο από τα άλλα και εχει μικρότερο πορτπαγκάζ από το ΤΕΡΙΟΣ αλλά μεγαλύτερο σαλόνι, συμφωνούμε?
Εγώ θα το 'λεγα αλλιώς. Εχει ίδιους χώρους με το RAV4 αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα στην κατηγορία. Συμφωνούμε?
Τέλος πάντων ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Στο κάτω κάτω όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να το δει από κοντά και να δεί αν του κάνουν οι χώροι!
το επόμενο βήμα ειναι να οδηγήσουμε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγώ θα το 'λεγα αλλιώς. Εχει ίδιους χώρους με το RAV4 αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα στην κατηγορία. Συμφωνούμε?
το επόμενο βήμα ειναι να οδηγήσουμε
παρε και την προκαταβολη μαζι σου...
-
μπορει καποιος να πει τις εντυπωσεις του απο το πως ταξιδευει* το tiguan και τι καταναλωση εχει σε αυτες τις συνθηκες?
- θορυβος/ταχυτητα/ευθυβολια/μεγιστη ανετη ταχυτητα ταξιδιου
-
γιατί δε σου απαντάει κανένας? Δεν το οδηγεί κανένας εδώ μέσα?
Χτες είδα και διαφήμιση... Ηρθαν τα αμάξια και θέλουν να τα πουλήσουν ...
-
δε το παραγγειλες ακομη?
-
όχι τώρα θέλω να παρω και σκοουτερ
Πάντως εχει 1400 αρκετά να βόσκουν
-
ΚΑΙ σκουτερ?
καπιταλα...
VW Tiguan 2007