-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με τα στοιχεία που έδωσες το τελικό επιτόκιο είναι 7,10%
Επειδή λες ότι έπεσες σε χάλια πωλητή...μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι σου έδωσε και σωστή δόση...Πιθανό, με ένα κομπιουτεράκι και με μια κατάσταση το υπολόγησε ... το τσακάλι ...
Για το EOS ενδιαφερόμουν... και δώρο ο συναγερμόςόλοι έτσι τα βγάζουν...έχουν έτοιμους πίνακες.
-
Ρε παιδια μισο λεπτο, ποιος σας ειπε οτι εινα ιρυκολο με ενα κομπιουτερακι μπορουμε τοσο ευκολα να υπολογισουμε το επιτοκιο ή να βγαλουμε τις δωσεις? Το αρχικο ποσο μειωνεται καθε μηνα οποτε αντιστοιχα μειωνεται σταδιακα ο τοκος που επιαβρυνομαστε. Απο τα παλια τα χρονια βγαινανε πινακακια που πολλαπλασιαζες το ποσο δανεισμου με τον Χ αριθμο για τους 36 μηνες 5,5% επιτοκιο ας πουμε και σου εβγαζε την δοση.
Sinnay εσυ καλα κανεις και φοβασε....αλλα πιστεψε με το προιον (χαμηλο επιτοκιο) υπαρχει (αφου στο εδωσε) και το δινει και σε αλλους, στειλε εναν φιλο σου στον ιδιο πωλητη και θα δεις οτι θα του δωσει το ιδιο επιτοκιο αν τον δει οτι ειναι ετοιμος να αγορασει αλλα τον χαλαει το επιτοκιο, ακομη και χωρις να του ζητησει μειωση επιτοκιου.
Τωρα για το οτι πρεπει να κανουν και οι αλλοι κατι...δεν ειναι αυτο το νοημα των φορουμ ρε φιλε, εδω μοιραζομαστε γνωση/εμπειριες κλπ ωστε ο ενας να κερδιζει απο τον αλλο, μπορει τωρα να μην εχεις αναγκη κατι....αλλα σιγουρα στο μελλον θα βρεθει καποιος που θα ξερει/μπορει να σε βοηθησει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια μισο λεπτο, ποιος σας ειπε οτι εινα ιρυκολο με ενα κομπιουτερακι μπορουμε τοσο ευκολα να υπολογισουμε το επιτοκιο ή να βγαλουμε τις δωσεις? Το αρχικο ποσο μειωνεται καθε μηνα οποτε αντιστοιχα μειωνεται σταδιακα ο τοκος που επιαβρυνομαστε. Απο τα παλια τα χρονια βγαινανε πινακακια που πολλαπλασιαζες το ποσο δανεισμου με τον Χ αριθμο για τους 36 μηνες 5,5% επιτοκιο ας πουμε και σου εβγαζε την δοση.Sinnay εσυ καλα κανεις και φοβασε....αλλα πιστεψε με το προιον (χαμηλο επιτοκιο) υπαρχει (αφου στο εδωσε) και το δινει και σε αλλους, στειλε εναν φιλο σου στον ιδιο πωλητη και θα δεις οτι θα του δωσει το ιδιο επιτοκιο αν τον δει οτι ειναι ετοιμος να αγορασει αλλα τον χαλαει το επιτοκιο, ακομη και χωρις να του ζητησει μειωση επιτοκιου.
Τωρα για το οτι πρεπει να κανουν και οι αλλοι κατι...δεν ειναι αυτο το νοημα των φορουμ ρε φιλε, εδω μοιραζομαστε γνωση/εμπειριες κλπ ωστε ο ενας να κερδιζει απο τον αλλο, μπορει τωρα να μην εχεις αναγκη κατι....αλλα σιγουρα στο μελλον θα βρεθει καποιος που θα ξερει/μπορει να σε βοηθησει.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αν ισχύει αυτό που γράφεις ότι το δίνουν σε όλους και πας και πεις του πωλητή 'ξέρω ότι δίνετε και το 4,6%' δεν θα σου το δώσει ; Εγώ αυτό ακριβώς έκανα. Και φυσικά πιστεύω ότι συνέβαλα στο να κερδίσουν κάποιοι εδώ μεσα αρκεί να προσπαθήσουν. Δεν κράτησα την πληροφορία για πάρτη μου. Άλλο αυτό και άλλο να κάψω όμως κάποιους. Αν σιγουρευτώ ότι δεν θα κάνω ζημιά θα σας δώσω και ακριβή διεύθυνση αντιπροσωπείας και όνομα πωλητή να μιλήσετε...
Καλή επιτυχία και καλή χρονιά
-
Allo...
Tha ithela na sas rwtisw (epeidi den xerw apo autokinita)
pigame simera me to mpampa mou kai eidame to tiguan giati leei na to agorasei ....alla emena de mou poliarese....to vrika ligo xontrokommeno...
Genika einai kalo autokinito??Iparxei kapoio allo kalitero stin katigoria tou??kapoio pou na min einai toso xontrokomeno...
Thanx -
Στην κατηγορία 27-30.000 ευρώ είναι τα Nissan Qashqai, Mitsubishi Outlander, Toyota Rav4, Kia Sorento,Jeep compass/patriot, Opel Antara ίσως κι άλλα. Πιο 'στρογγυλεμένα' για εμένα τα qashqai,outlander,sorento,rav4,είναι όμως πολύ υποκειμενικό.
Τώρα για το αν είναι καλό στην κατηγορία του,αυτο συζητάμε εδώ, το κρινουμε και το συγκρίνουμε για να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματά του. Κάνε έναν κόπο και διάβασε μερικά post εδώ μέσα να πάρεις μια ιδέα κι από τα ανταγωνιστικά μοντέλα.
Πάντως είναι από τα φθηνότερα 'τζιποειδή'.
Τί αναμονή σας είπε ο πωλητής; Γιατί αυτό είναι μάλλον το μεγαλύτερο μειονέκτημά του,το 4μηνο αναμονής. -
Ο χρήστης Μαριτέτα έγραψε:
Allo...
Tha ithela na sas rwtisw (epeidi den xerw apo autokinita)
pigame simera me to mpampa mou kai eidame to tiguan giati leei na to agorasei ....alla emena de mou poliarese....to vrika ligo xontrokommeno...
Genika einai kalo autokinito??Iparxei kapoio allo kalitero stin katigoria tou??kapoio pou na min einai toso xontrokomeno...
ThanxSUV και να μην είναι χοντροκομμένο δεν νομίζω να βρεις.
Μάλλον άλλης κατηγορίας αμάξι ψάχνεις...ίσως κάποιο 4x4 SW όπως το Skoda Octavia Combi Scout 2.0FSi 150hp 28500 ευρώ -
O ελληνικός τύπος μιλάει για εκθρόνιση του rav4 απο την κορυφή λόγω tiguan.
To κατα πόσο αυτό είναι 100% σωστό δεν ξέρω αλλά είναι σαφώς πολύ καλό..
Υπάρχουν επίσης και τα outlander και crv(που ξεκινάει απο τα 34Κ) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Mόλις με ενημέρωσε ο ανηψιός μου που ζεί στην Ελβετία ότι το Tiguan έχει αναμονή 10 μήνες.Παράδοση με σημερινή παραγγελία τέλος Σεπτεμβρίου...Ωραία, ευτυχισμένο το 2009!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Mόλις με ενημέρωσε ο ανηψιός μου που ζεί στην Ελβετία ότι το Tiguan έχει αναμονή 10 μήνες.Παράδοση με σημερινή παραγγελία τέλος Σεπτεμβρίου...Πιο γρήγορα θα βρει μεταχειρισμένο Tiguan ...
Σε 9 μήνες ... γεννιέται παιδί, σε 10 ... αυτοκίνητο? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Mόλις με ενημέρωσε ο ανηψιός μου που ζεί στην Ελβετία ότι το Tiguan έχει αναμονή 10 μήνες.Παράδοση με σημερινή παραγγελία τέλος Σεπτεμβρίου...εάν έχει τέτοια αναμονή και στην Ελλάδα τότε θα πάει άπατο το 'best seller' ...
-
Κάποιος που έχει πάει πρόσφατα σε αντιπροσωπεία ας μας πεί πόση αναμονή έχει το tiguan. Μέχρι τώρα ήξερα 4 μήνες.Αλλά μέχρι να έρθουν τα πρώτα σε χέρια ιδιοκτητών,έχουμε ακόμη.
-
Ο χρήστης kostus έγραψε:
Κάποιος που έχει πάει πρόσφατα σε αντιπροσωπεία ας μας πεί πόση αναμονή έχει το tiguan. Μέχρι τώρα ήξερα 4 μήνες.Αλλά μέχρι να έρθουν τα πρώτα σε χέρια ιδιοκτητών,έχουμε ακόμη.Simera to parigila.
3.5 mines maximum mou eipane.
Tora...den perasane kai oi 3.5 mines na arhisoume ta tilefonimata...
Mou eipe o politis oti iparhoune 'empty slots' sti grammi paragogis...Ara den tha iparxei problima...ektos aprooptou...Ante..kali protohronia!
-
Eίναι με ανοιχτή ημερομηνία η παραγγελία, ή στο χαρτί γράφει 3,5 μήνες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι με ανοιχτή ημερομηνία η παραγγελία, ή στο χαρτί γράφει 3,5 μήνες;αυτό θα ρωτούσα...γιατί πολλοί πωλητές λένε 3 μήνες πχ και έρχεται σε 5...
-
-
Όσο βολικοί και αν μπορεί να είναι οι δίσκοι στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων αισθητικά είναι ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Είναι σα να είσαι σε ΚΤΕΛ
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Eίναι με ανοιχτή ημερομηνία η παραγγελία, ή στο χαρτί γράφει 3,5 μήνες;
αυτό θα ρωτούσα...γιατί πολλοί πωλητές λένε 3 μήνες πχ και έρχεται σε 5...
To xarti grafei '3 1/2' mines
-
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Simera to parigila.
3.5 mines maximum mou eipane.
Tora...den perasane kai oi 3.5 mines na arhisoume ta tilefonimata...
Mou eipe o politis oti iparhoune 'empty slots' sti grammi paragogis...Ara den tha iparxei problima...ektos aprooptou...Ante..kali protohronia!
Σε τι έκδοση? Εξοπλισμός-χρώμα?
-
Στους 3 1/2 μήνες είναι η αναμονή ακόμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό.
VW Tiguan 2007