-
Για τις θέσεις δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αφού εγώ και το έτερων ήμισυ θα το χαιρόμαστε ! ο χώρος αποσκευών πάλι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα!
το βασικό με ενδιαφέρει ο κινητήρας...πιστεύω να είναι ικανοποιητικώς για την υποδυναμη του!
το body kit πόσο στοιχίζει περίπου ? φεύγει πολύ από την αρχική τιμή ? στο site δεν αναφέρει τίποτα -
100 άλογα σε 1200 κιλά αμάξωμα μας κάνουν 12 κιλά ανά ίππο...λίγο χλωμά.
Ο χρήστης Σ.Χ. @ 4troxoi Library έγραψε:
Το ότι είναι βαρύ είναι επίσης αναμενόμενο, όπως, καλώς ή κακώς, και το ότι η εκδοχή με τον 100άρη βενζίνης θα σέρνεται. Θα απαιτείται ούριος άνεμος για να τσουλήσει και εκεί η επιλογή θα έχει να κάνει με την αισθητική μέσα-έξω, όπου δεν υστερεί, όπως επιδεικνύουν οι φωτογραφίες και πιστοποιήσαμε ιδίοις όμμασιν. -
ειναι περιπου οπως η 316 Ε46 σε επιδοσεις?
-
Μήπως είναι και επικίνδυνα αργό ?
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
ειναι περιπου οπως η 316 Ε46 σε επιδοσεις?δεν ξέρω...
πόσο θα σου κοστίσει;
από ότι βλέπω στο 4τ ...το πορτμπαγκάζ του είναι 364 λίτρα. Το δικό μου στο C4 είναι 350.
μήπως είναι μύθος το μικρό ή έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος;
@ IKE...η ειρωνεία δεν επιτρέπεται.
-
ρε παιδιά δεν ξέρω , απογοητεύτηκα βρήκα ένα αυτοκίνητο που να μου αρέσει και ακούω κατά για τον 1.6 απ'οτι ακουσα εχει πολυ καλο εξοπλησμο στανταρ!
-
ρε παιδιά δεν ξέρω , απογοητεύτηκα βρήκα ένα αυτοκίνητο που να μου αρέσει και ακούω κατά για τον 1.6 απ'οτι ακουσα εχει πολυ καλο εξοπλησμο στανταρ!καλά αργό δεν είναι ...απλά θέλει παραχωρήσεις όπως και το 1200 βάρους C4 μου με τα 110 άλογα...
το 1,8 δεν το αντέχεις οικονομικά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε παιδιά δεν ξέρω , απογοητεύτηκα βρήκα ένα αυτοκίνητο που να μου αρέσει και ακούω κατά για τον 1.6 απ'οτι ακουσα εχει πολυ καλο εξοπλησμο στανταρ!
καλά αργό δεν είναι ...απλά θέλει παραχωρήσεις όπως και το 1200 βάρους C4 μου με τα 110 άλογα...
το θέμα ειναι οτι θέλω να προσθέσω καποια πραγματα στον εξοπλησμο οπως ηλιοροφή προβολείς κτλπ τιμες δεν αναφέρονται πουθενα οποτε δεν ξέρω αν με περνει για το 1.8!στο site τα εχει ολα μαζι και νομιζα οτι οτι εγραφε τα ειχε ως στανταρ! αλλα γρηγορα απογοητεύτηκα οταν ειδα καποιες φωτο απο 1.6 τα οποια ηταν στην κυριολεξία γυμνα!
-
καλά αργό δεν είναι ...απλά θέλει παραχωρήσεις όπως και το 1200 βάρους C4 μου με τα 110 άλογα...
το θέμα ειναι οτι θέλω να προσθέσω καποια πραγματα στον εξοπλησμο οπως ηλιοροφή προβολείς κτλπ τιμες δεν αναφέρονται πουθενα οποτε δεν ξέρω αν με περνει για το 1.8!στο site τα εχει ολα μαζι και νομιζα οτι οτι εγραφε τα ειχε ως στανταρ! αλλα γρηγορα απογοητεύτηκα οταν ειδα καποιες φωτο απο 1.6 τα οποια ηταν στην κυριολεξία γυμνα!
καλύτερα να πάρεις το 1,8 με νορμάλ εξοπλισμό παρά το 1,6 με πλούσιο εξοπλισμό.
άποψή μου.
αν μιλάγαμε για τον Ti VCT των 115 αλόγων δεν θα το συζητάγαμε αλλά με 100 άλογα ... και πάλι σου ξανατονίζω δεν είναι αργό αλλά σίγουρα θέλει προσοχή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλύτερα να πάρεις το 1,8 με νορμάλ εξοπλισμό παρά το 1,6 με πλούσιο εξοπλισμό.
άποψή μου.
αν μιλάγαμε για τον Ti VCT των 115 αλόγων δεν θα το συζητάγαμε αλλά με 100 άλογα ... και πάλι σου ξανατονίζω δεν είναι αργό αλλά σίγουρα θέλει προσοχή.
δεν ξέρω πρωτα πρέπει να παω να δω τιμές-εξοπησμό!σωστη κατα καποιο τροπο η σκεψη σου!
-
μη παρεις αργο αμαξι...εκτος αμα εισαι τελειως βολταδορος..θα το σιχαθεις..
-
Αν κινείσαι συνειδητοποιημένα με το 1.6 και δεν το πιέζεις διαρκώς, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Έχει καλή καμπύλη ροπής και σώζεται κάπως η κατάσταση.
Αν τώρα το αγοράζει κάποιος για να βάλει μέσα την οικογένεια και να ταξιδέψει με 200, ...ε τότε δεν κάνει.
-
Ο πώλητης απο την autopoint μου ειπε οτι το 1.6 ειναι 113 πραγματικα και οχι 100 οπως συντηριτικα ανακοινωνουν
-
Ο χρήστης jnm έγραψε:
Ο πώλητης απο την autopoint μου ειπε οτι το 1.6 ειναι 113 πραγματικα και οχι 100 οπως συντηριτικα ανακοινωνουνκαι ο πωλητής στην Τογιότα μου έλεγε ότι τα Golf TSi σκάνε τα μοτέρ τους...
καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ε;
100 βγάζει.
-
Έχουν το παλιό μοτέρ της ford και όχι το νέο
-
Η αμμεσως επομενη επιλογη που ειχα ειναι το opel astra gtc 1.6 115hp που κι αυτο δεν θεωριτε 'γρηγορο'
βγαζει το volvo περισσοτερα αλογα?ειναι αληθεια η μουφες?
adis4gr αυτο σκεφτομαι φίλε μου διοτι μου αρεσουν τα ανοιγματακια!
-
και γιατί όχι το 1,6Τ
-
Η αμμεσως επομενη επιλογη που ειχα ειναι το opel astra gtc 1.6 115hp που κι αυτο δεν θεωριτε 'γρηγορο'βγαζει το volvo περισσοτερα αλογα?ειναι αληθεια η μουφες?
Μούφες και έλεος που τα καταπίνετε αμάσητα.
Βγάζει 113 και η Volvo το κρύβει...έλεος ρε παιδιά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η αμμεσως επομενη επιλογη που ειχα ειναι το opel astra gtc 1.6 115hp που κι αυτο δεν θεωριτε 'γρηγορο'
βγαζει το volvo περισσοτερα αλογα?ειναι αληθεια η μουφες?
Μούφες και έλεος που τα καταπίνετε αμάσητα.
Βγάζει 113 και η Volvo το κρύβει...έλεος ρε παιδιά.
οπως το golf tsi βγαζει 154hp ετσι υπεθεσα μηπως κατι ανάλογο παιζει και με το c30!
με το 1.6Τ ξεφευγουμε απο θέμα τιμής!
-
Ρε παιδιά... δεν ξέρω αλλά σαν πολλά άλογα να θέλουμε απο κάτω μας!
Εγώ με ένα αμάξι 1.300 κιλών, 110 αλόγων και με ροπή που πιάνει πάνω απο τις 4.000 σαλ. Είμαι υπερευχαριστιμένος!
Τι λέμε τώρα ρε παιδιά... αργό ένα τέτοιο αμάξι; μια χαρά είναι... οκ δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά δεν ήμαστε ολοι και σουμάχερ!
Με το δικό μου δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο απο θέμα μοτερ και δύναμης... οκ δεν θα με χάλαγε να είχα 200-300-400 άλογατα κατω απο το καπω μου αλλά και τα 110 σε 1300 κιλά για εμένα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και τις προσπεράσεις μου τις κάνω... και τα ταξιδάκια υπεράνετα και την οικονομία μου σε βενζίνη...
Μια χαρα ειναι τα 1.6 με αυτά τα άλογα...
Όλα αυτά είναι η προσωπική μου άποψη και σόρρυ κιόλας αλλα όλα τα άλλα τα ακουω βερεσε...
Volvo C30