-
Αρα και η δική μου σκέψη προς τη σωστή κατεύθυνση ήταν, έστω κι αν οι πληροφορίες μου ήταν ελλιπείς...
-
Και ο Κούκος που είναι; Ποιά κοπάδια κατασπαράζει;
-
Κύμη Ευβοίας? Πάει, θα διαταραχθεί η φυσική ισορροπία σε όλο το νησί...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κύμη Ευβοίας? Πάει, θα διαταραχθεί η φυσική ισορροπία σε όλο το νησί...Δέν τό έχουν κυρήξει το νησί σέ κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ακόμα;
Λέτε νά αληθεύουν τά περί...δίαιτας; -
O kouk ξέρει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΕΣ!
- Του αρνιού (=τρώω ΜΟΝΟ αρνί)
- Του καρπουζιού (τρώω ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από Καρπούζι). Αυτό σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ΤΡΩΩ ΑΡΝΙ!
Οπότε και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει πρόβλημα
-
[Panos Sombolos' voice] Εν τω μεταξύ κυρίες και κύριοι, έγκυρες πληροφορίες που ήρθαν από τον ανταποκριτή μας στο μέτωπο μας πληροφορούν ότι η διάσημη Δίαιτα του Καρπουζιού εγκαταλήφθηκε ως ιδέα και πρακτική από το γνωστό τρομοκράτη που λυμαίνεται τις χασαποταβέρνες, που φέρεται υπό το όνομα ΝΚ, καθώς λόγω εποχής και υψηλών θερμοκρασιών το καρπούζι ανακυρήχθηκε είδος δεύτερης ανάγκης (πρώτη είναι τα διαφόρων προελεύσεων αρνοερίφια). Ο ίδιος πληροφοριοδότης μας ενημερώνει ότι τη θέση του καρπουζιού έλαβε πλέον και μέχρι νεωτέρας το kiwi (ακτινίδιο, καράβλαχοι). [/Panos Sombolos' voice]
-
Εθνικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Χοληστερίνης!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εθνικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Χοληστερίνης!ΖΗΤΩ Η Ε.Μ.Α.Χ.!!!!
-
Αντρέα??? Πώς παει το γκαλοπ?? Είναι το ίδιο ξυπόλητες στα Γιάννενα???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αντρέα??? Πώς παει το γκαλοπ?? Είναι το ίδιο ξυπόλητες στα Γιάννενα???Α,αυτά μόνο ο Ηλίας τα προσέχει!!!
-
And the winner is ...... Sakinen !!!
Το θέμα έγινε λιγότερο για το ίδιο το γεγονός και την , όποια , πλάκα του,
αλλά περισσότερο για να επαναφέρω μια παλιότερη πρόταση μου:Όταν μέλη του Forum ταξιδεύουν , ας ενημερώνουν τους κατα τόπους ...
'ανταποκριτές' , για τα περαιτέρω .Οι πόρτες τους , θα είναι ανοιχτές !!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης.
-
Mας μπερδέψατε παιδιά.....Πάντως ο 'δράστης' ήταν Θεσσαλονικιός
Πειναλέοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........και συ Απόστολε αντι να τον συγκρατήσης του έκανες παρέα...
-
Αμέσως ρε...με τον καλό λόγο στο στόμα!! ...Ο Κούκος και ο Κούκος!! (δεν γύρισα...ακόμα λείπω!!)
Αφου ο Αντρέας τα κάνει αυτά...έρχεται τρώει και ξαναφεύγει!! Εγω μένω και..τρώω και τα υπόλοιπα!!Που λυσσάξατε!!!
ΥΓ...Να μην σας πω τι τούρτα μου ζήτησε για τα γενέθλιά του ο junior!!!
Τούρτα...κοντοσούβλι!!! Και φυσικά εγω δεν χαλάω χατήρια!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ...Να μην σας πω τι τούρτα μου ζήτησε για τα γενέθλιά του ο junior!!!
Τούρτα...κοντοσούβλι!!! Και φυσικά εγω δεν χαλάω χατήρια!!Πού θά πέσει τό μήλο Νίκο μου;
-
Ο χρήστης Hunter έγραψε:
Πού θά πέσει τό μήλο Νίκο μου;Μα φυσικά πάνω στο αρνάκι!
Πού είσαι βρε Νίκο και ανησυχήσαμε τόσες μέρες!!!
-
Γύρισα...μόνιμα ρε λυσσάρηδες!!!
Παϊδάκια ΔΕΝ έφαγα...είχε όμως κάτι μοσχαρίσιες γάλακτος...άλλο πράμα!!
Θα κανονίσω οσονούπω ταβερνοκατάνυξη!!!!
-
Καλώς όρισες. Ξανά σε δίαιτα ή απλός άλλαξες μεζέ;
Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν θα ξέρεις τι να παραγγείλεις στην ταβέρνα!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν θα ξέρεις τι να παραγγείλεις στην ταβέρνα!!!Τί θά παραγγείλει ξέρει Μανώλη.
Ενα στρέμα μοσχαρίσια γάλακτος,καί μιά σκάφη παϊδάκια!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν θα ξέρεις τι να παραγγείλεις στην ταβέρνα!!!Τί θά παραγγείλει ξέρει Μανώλη.
Ενα στρέμα μοσχαρίσια γάλακτος,καί μιά σκάφη παϊδάκια!!!Η παραγγελία είναι μία...'Μία απ' όλα μάστορα!'
Ρε μιλάμε για μπριζόλα με το λιπάκι της...που έλυωνε στο κάρβουνο και γινότανε λουκούμι!!!
Πάντως και η τούρτα-κοντοσούβλι πέτυχε!!!.... Ο μικρός ενθουσιάστηκε κι εγω δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ απο τον κοιλόπονο!!
-
Γύρισα κι εγώ!
Το τι έφαγα αυτές τις μέρες δε λέγεται... Εχω μέχρι και φωτογραφίες από το έγκλημα!
Κάποιος Περαστικός !!!!!!!!