-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οpel Cοrsa 1.2 το οκταβάλβιδο** με τα 45 άλογα**...
Ότι ποιό αργό μου έχει τύχει ποτέ.Ευτυχώς βέβαια επειδή μάθαινα τότε και ήταν ότι καλύτερο για έναν αρχάριο.
Ώστε 45 είχε αυτό το πράγμα . . . Το είχε κάποια κοπέλα μου κάποτε και μας ξελάσπωσε ένα καλοκαίρι, όταν το polaκι μου το 'έλιωσε' ένας κινέζος με Mercedes που πέρασε ένα κόκκινο αέρα . . . .
Μου έιχε φανεί τραγικά πιο αργό από το Polo αλλά έλεγα 'δε μπορεί . . .200 κυβικά παραπάνω έχει, κάτι άλλο θα παίζει . . .'
Μάλιστα, 45 αλογάκια λοιπόν, έτσι εξηγείται . . . ειδικά όπως ήταν και κακοσυντηρημένο το συγκεκριμένο . . . . δε πρέπει να είχαν μείνει ούτε τα μισά.
-
Suzuki sj410 του 1982, 1000άρι 41 άλογα(ο πρόγονος του jimny). Με 15άρες ζάντες και 75άρι προφίλ που να πας. Τέλος πάντων στην Εθνική καλά με έβγαλε και ήταν πιο γρήγορο απ'όσο περίμενα (όχι επικίνδυνο δηλαδή)!
Παλιά πάντως είχαμε πάει Ευρώπη με ένα ibiza 900άρι αυτό με τα 40 άλογα επίσης. 4 άτομα, αποσκευές και έπιασε 130! Βέβαια ήμουν πολύ μικρός για να οδηγήσω!
Seicento! Της αδερφής μου και φοβόμουν να το σκίσω γιατί δεν είχε και στροφόμετρο... Πάντως όσο το πήγα ήταν αργό σαν τον αγγελόπουλο!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα οχηματα του στρατου ειναι αλλη ιστορια,αλλα ειναι γεγονος οτι ενας στρατος με οχηματα που θα καταφθανουν στον χωρο της μαχης μετα το περας αυτης,δεν εχει πολλες πιθανοτητες...Αλλά ως συνήθως οι μάχες δε διεξάγονται δίπλα στον αυτοκινητόδρομο.
Εξάλλου για αστραπιαίες μεταφορές χρησιμοποιούνται άλλα μέσα (π.χ. μεταφορικά ελικόπτερα).
'Οπως πολύ σωστά έγραψε ένας συνομιλητής μας πιο πάνω αυτο που μετράει στα Σ.Ο. είναι οι εκτός δρόμου δυνατότητες τους.Σε κανέναν δε χρειάστηκαν τα πολλά χιλιόμετρα πάνω σε ένα βουνό ή σε μια λασπωμένη πεδιάδα.Σε πολλούς αντίθετα χρειάστηκε η ελκτική ικανότητα και οι κοντές σχέσεις μετάδοσης. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Daewoo Matiz 800cc ...+1
και ενα ιμπιζα 1.2 του ~'87
-
Θα φταίω αν γράψω ότι τα περισσότερα αμάξια που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι γερμανικά?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα φταίω αν γράψω ότι τα περισσότερα αμάξια που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι γερμανικά?εσυ να μη λες πολλα
zx ΗΗΗ σκοτωστρα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εσυ να μη λες πολλα
zx ΗΗΗ σκοτωστραΑλλα μου έλεγες στο τηλέφωνο τότε που την είχες...
Εγώ είχα δει και 200+ στο κοντέρ της (σε γκρεμό γυρνώντας από Χαλκίδα).
-
εσυ να μη λες πολλα
zx ΗΗΗ σκοτωστραΑλλα μου έλεγες στο τηλέφωνο τότε που την είχες...
Εγώ είχα δει και 200+ στο κοντέρ της (σε γκρεμό γυρνώντας από Χαλκίδα).
Πλακα πλακα επιανε 190 κοντερισια η λατερνα
Καλα ειχε καμια ....80km αποκλιση το κοντερ(προς τα πανω βεβαια) αλλα καλα ηταν,ενιωθες φονεας
-
Εγώ είχα δει και 200+ στο κοντέρ της (σε γκρεμό γυρνώντας από Χαλκίδα).Φανταζομαι αν οδηγουσες το σωσες με μια κινηση κατεβαινοντας τον γκρεμο...
Αληθεια η xsara ποσα πιανει; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αληθεια η xsara ποσα πιανει;Γύρω στα 8.500-9.500
-
Αληθεια η xsara ποσα πιανει;
Γύρω στα 8.500-9.500
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αληθεια η xsara ποσα πιανει;
Γύρω στα 8.500-9.500
-
Αισιόδοξο? Οχι με τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου.
-
Αισιόδοξο? Οχι με τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου.Ο ηχος ειναι πεταμενα λεφτα και το ξερεις...τωρα που θα βαλω τα ηχεια του Χρηστου θα σου δειξω εγω...
off topic mode off.-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο ηχος ειναι πεταμενα λεφτα και το ξερεις...Δε μίλησα για τον ήχο... Αν έβαζα κι αυτά μέσα, το ποσό θα διπλασιαζόταν...
-
το πιο αργο.
το renault 5 campus της μανας μου,μοντελο 1988.μπορει και 1987.ακομα το εχουμε.1000 κυβικα,ουτε ξερω ποσα αλογα.
μετα τα 130 αρχιζουν και τριζουν ολα.
στην αρχη βεβαια πηγαινε καλα.πατουσε μεχρι 150.
εκει μεσα περασα ωραιες στιγμες,επειδη τα καθισματα πηγαιναν ολοκληρα μπροστα,και υπηρχε μπολικος χωρος πισω για......
στη clk που τετοιες πολυτελειες. -
Dacia 4x4 1200 κυβικά (κινητήρας Renault 12).
-
PEUGEOT 404 MY 1971 1600ΚΕΚ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΤΙΝΑΡΙΖΕ....
0-100 ΣΤΟ ΣΥΝ ΑΠΕΙΡΟ
-
Έχω δίλημμα αναμεσα στο
Panda 1.2 και
Nissan Sunny 1600 auto (η μεγαλύτερη αηδία που εχει περασει απ' τα χέρια μου). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Dacia 4x4 1200 κυβικά (κινητήρας Renault 12).Ποιος θυμάται τα APO;;;
Σε κάποιο παλιό τεστ των 4Τ είχαν χρονομετρήσει 0-100 σε κάτι πάνω από 1 λεπτό! Τελική 110χαω
Τα πιο αργά αυτοκίνητα που έχουμε οδηγήσει!